Suljettu

Opinnollistaminen - animoitu video

Opinnollistaminen on yksi tämän hetken kuumista perunoista korkeakoulumaailmassa ja erityisesti ammattikorkeakouluissa. Lähtötilanne ja totuus on se, että monet opiskelijat käyvät töissä opintojen ohella. Kyseiset työtehtävät eivät välttämättä kuitenkaan liity opiskeltavaan alaan tai jos liittyvätkin, niiden linkki ja hyödyntäminen opintojen etenemisen näkökulmasta on heikkoa.

Opinnollistamisen ideana on joustavoittaa opiskelijan oppimispolkua. Mahdollistaa paremmin työssäkäynti opintojen ohella, kasvattaa opiskelijoiden verkostoja ja tukea ammatillisen identiteetin kasvua. Opinnollistamisessa kaikki voittavat: opiskelijat saavat kosketuksen työelämään jo ennen harjoittelua ja opinnäytetyötä, työnantajat pääsevät tutustumaan opiskelijoihin jo ennen kuin heitä pitäisi ottaa pitkään harjoitteluun tai tarjota opinnäytetyötoimeksiantoa ja koulut pysyvät kartalla siitä, mitä kentällä tapahtuu ja pystyvät kehittämään opetustaan sen mukaisesti.

Liitteenä on pari esitettä opinnollistamiseen liittyen, ehkä ne avaavat tätä ajatusta enemmän. Opiskelijat tekevät toki opettajavetoisesti projekteja ym. koko ajan, mutta opinnollistaminen lähtee opiskelijasta itsestään (tai työnantajan aloitteesta), mutta opinnollistettaessa opintojaksoon liittyvä kehittämistehtävä tehdään aina omalle työpaikalle, jolloin se tukee paitsi työnantajan tavoitteita myös opiskelijan omaa urakehitystä.

Opinnollistaminen ei ole aikaan tai paikkaan sidottua - ei ole merkitystä, milloin opintojakso on merkitty lukujärjestykseen. Työnantaja ja opiskelija sopivat aikataulusta keskenään. Kun opiskelija opinnollistaa, hän ei osallistu opintojakson perinteiselle toteutukselle ollenkaan. Opinnollistaminen ei ole myöskään alaan sidottua - se sopii restonomeille, tradenomeille, insinööreille jne., niin nuorille kuin aikuisillekin.

Asiana opinnollistaminen on siis aivan mahtavaa, mutta miten saada viesti läpi massoille sellaisessa muodossa, että se on jännää muidenkin, kuin opettajien mielestä?

Ajattelimme, että animoitu video voisi olla ratkaisu.

Kohderyhmä: tutkinto-opiskelijat (keski-ikä n. 23-25v.), aikuisopiskelijat, 2. asteen opiskelijat, jotka suunnittelevat yhteishaussa hakeutuvansa ammattikorkeakouluun

Käyttötapa: screeneillä käytävillä (eli videon pitää toimia myös ilman ääntä), kouluvierailujen yhteydessä kun tehdään hakumarkkinointia toisen asteen oppilaitoksissa (lukiot, ammattikoulut), kotisivut jne.

Videon viestin ja visuaalisen toteutuksen pitäisi olla riittävän raffi, että se puree nuorisoon, mutta sen verran fiksu, että katsoja on kuitenkin (tuleva) korkeakouluopiskelija, mahdollisesti aikuisopiskelija. Videon pituus noin 1-2min (max).

Kyseessä on siis hyvin yksinkertainen video, vaikka opinnollistaminen aiheena on hieman haastava. Liitteessä on kuvattu opiskelijan prosessipolku, mutta ainoastaan pääkohdat on tarkoitus saada videolle mukaan, ei yksityiskohtaista sisältöä. Eikä ole tarkoitus esittää prosessikaaviota, niille opiskelijat eivät lämpene.

Taidot: After Effects, Graafinen suunnittelu, Videoeditointi, Videopalvelut

Tietoa asiakkaasta:
( 0 arvostelua ) Finland

Projektin tunnus: #17670521

4 freelanceria on tarjonnut keskimäärin €451 tähän työhön

a1services

As i check you need to make Studying animation .I love animation! And for over 4 years, I have animated several 2d and infographic animations ans explainer animations for a variety of clients using After Effects,3ds m Lisää

€300 EUR 3 päivässä
(360 arvostelua)
7.2
graphixpower2

Hi, We can deliver high quality 2D/3D Animations, Logo Intro, Explainer Video, Whiteboard Video, Motion Graphic, Promotional Video and more. Please check Awesome Portfolio:- [login to view URL] [login to view URL] Lisää

€500 EUR 3 päivässä
(376 arvostelua)
6.4
itssid4545

Hola, Entendí los requisitos de su proyecto y me gustaría discutir más. Soy un profesional en el compositor de efectos visuales. Mensaje personal para que podamos hablar sobre el chat. Enlace de la cartera: https Lisää

€616 EUR 10 päivässä
(42 arvostelua)
6.5
noufelvw

Hei, nimeni on noufel. Olen luova freelance-taiteilija, 3D-animaattori, Character animator ja Motion-graafinen suunnittelija, jolla on laaja 3D- ja 2D-taito ... Tutustu portfolioniin; [login to view URL] h Lisää

€388 EUR 5 päivässä
(16 arvostelua)
6.2