Tapaa Freelancer-tiimi!

Johtajat
 • Matt Barrie
  Lue lisää Mattista

  Matt Barrie

  Toimitus- ja puheenjohtaja BE (Hons I) BSc (Hons I) GDipAppFin MAppFin MSEE (Stanford) GAICD SEP FIEAust

  Matt Barrie on palkittu teknologiayrittäjä. Hän on Freelancer.comin toimitusjohtaja. Freelancer.com on maailman laajin freelanceerauksen markkinapaikka, joka yhdistää yli 20 miljoonaa ammattilaista ympäri maailmaa. International Academy of Digital Arts & Sciences on palkinnut sivuston kymmenellä Webby Awardsilla, "Internetin suurimmalla kunninanosoituksella".

  Freelancer.com luo ensisijaisesti yhteyden länsimaisten pienyritysten ja yksityishenkilöiden sekä kehittyvien maiden freelancerien välille, auttaen näin yrittäjiä molemmilta puolin maapalloa. Freelancer Limited listautui Australian Securities Exchangeen 2013 markkina-arvon ollessa yli miljardi dollaria.

  Matt on myös toimitusjohtajana Escrow.comissa, maailman johtavassa verkkomaksujen turvaajassa. Sivusto on varmentanut tapahtumia yli 2,7 miljardin dollarin edestä.

  Matt oli Adjunct Associate -professorina Sydneyn yliopiston sähkö- ja tietotekniikan laitoksella, missä hän opetti 15 vuotta salaustekniikkaa ja myöhemmin teknologiayritysten rakentamista. Hän on mukana yli 20 patenttihakemuksessa.

  Matt on maailmanlaajuisesti tunnettu puhuja ja hänet on nähty medioissa kuten SXSW, The Summit Series, Tony Robbins, The Next Web, the New York Times, Bloomberg TV, Wall Street Journal, TechCrunch, BRW ja the Economist.

  Aiemmin hän on ollut perustajana ja toiminut toimitusjohtajana yhtiössä Sensory Networks Inc. Yhtiö kehitti verkkoturvallisuuteen liittyviä korkean suorituskyvyn prosessoreita ja se myytiin Intel Corporationille 2013.

  2006 hänet palkittiin State Pearcey -palkinnolla panoksestaan IT&T -teollisuudessa. 2010 Sydneyn yliopiston tekniikan ja IT -alan laitos myönsi hänelle nimityksen Alumnus of the Year. 2011 Australian arvostetuin talousjulkaisu nimesi hänet ensimmäiseksi BRW:n vuoden yrittäjäksi. Lisäksi Ernst & Young nimesi hänet vuoden teknologiayrittäjäksi. 2016 Australian Libertarian Society myönsi hänelle nimityksen vuoden libertaari.

  Pyynnöt esiintymisistä tai puheista sähköpostitse speaker@freelancer.com

  Lue lisää Mattista
 • Darren Williams
  Lue lisää Darrenista

  Darren Williams

  Ulkopuolinen hallitusjäsen BSc (Hons I) PhD (Computer Science) MAICD

  Darren siirtyi Freelancerin toiminnan johtajasta ja teknologiajohtajan asemasta ei-operatiiviseksi johtajaksi loppuvuodesta 2015. Aikanaan hän on vastannut yrityksen päivittäisen strategian johtamisesta ja teknisestä suunnasta.

  Darrenilla on kokemusta kyberturvallisuudesta, protokollista, verkostoitumisesta ja ohjelmistoista. Ennen siirtymistään Freelancerille hän oli perustamassa pääomasijoituksella rahoitettua, verkkoturvalaitteita myyvää Sensory Networksia, jossa hän toimi teknologiajohtajana ja myöhemmin toimitusjohtajana. Aiemmin hän luennoi Sydneyn yliopiston perustutkinto- ja jatko-opiskelijoille monista eri tietojenkäsittelytieteen aloista.

  Darren on kirjoittanut useita artikkeleita ja tutkielmia sekä tehnyt patentteja monista turvallisuusteknologiaan, ohjelmistoihin ja verkostoitumiseen liittyvistä aiheista. Hän on myös puhunut monissa kansainvälisissä konferensseissa. Hän on suorittanut Sydneyn yliopistossa kandidaatin tutkinnon huippuarvosanoin pääaineenaan tietojenkäsittelytiede sekä tohtorin tutkinnon tietojenkäsittelytieteessä erikoistuen tietokoneverkkoihin.

  Lue lisää Darrenista
 • Simon Clausen
  Lue lisää Simonista

  Simon Clausen

  Ulkopuolinen hallitusjäsen

  Simon on Freelancerin perustamisessa mukana ollut sijoittaja. Hänellä on yli 17 vuotta kokemusta nopeasti kasvavista teknologiayrityksistä sekä Australiassa että Yhdysvalloissa. Hänen tekninen osaamisensa kattaa pätevyyden useissa ohjelmistonkehityskielissä, kyberturvallisuudessa ja haavoittuvuusanalyysissä. Hän on myös ollut mukana tekijänä ja keksijänä useissa teknologiapatenteissa.

  Hän oli WinGuidesin perustaja ja toimitusjohtaja keskittyen kuluttajalähtöiseen ohjelmisto- ja internetteknologiaan. Myöhemmin yritys muuttui PC Toolsiksi. Simonin ollessa PC Toolsin toimitusjohtaja yrityksen liikevaihto kasvoi yli 100 $ miljoonaan ja työntekijämäärä yli 250:een, lisäksi yhtiöllä oli toimistoja 7 maassa. Symantec Corporation (NASDAQ:SYMC) osti PC Toolsin lokakuussa 2008. Yritysosto oli aikaan yksi Australian suurimmista teknologia-alalla. Kaupan jälkeen Simonista tuli Symantecin varatoimitusjohtaja, kunnes hän lähti 2009 teknologiaan keskittyvän pääomasijoitusyhtiön Startive Venturesin palvelukseen. Tällä hetkellä Startive hallinnoi useita sijoituksia menestyviin globaaleihin start-upeihin Simonin toimiessa johtajana ja neuvonantajana ympäri maailman.

  Lue lisää Simonista
Ylin johto
 • Neil Katz
  Lue lisää Neilistä

  Neil Katz

  Talousjohtaja B Com (Hons) ACA / EPGC (Stanford)

  Neil Katz on Freelancerin talousjohtaja ja hän vastaa yhtiön talous- ja hallintotehtävistä. Hän siirtyi Freelancerille toukokuussa 2009 ja on ollut siitä lähtien olennainen osa johtoryhmää. Hän on ollut mukana rakentamassa konsernin taloutta ja sisäistä valvontaa.

  Neilillä on yli 20 vuoden kokemus rahoituksesta, kirjanpidosta ja yleishallinnosta. Hän on toiminut talousjohtajana useissa teknologiayrityksissä kuten IPscapessa, Threatmetrixissä, Sensory Networksissa ja Aptrixissä. Hänellä on kokemusta ja hän on ollut mukana lukuisissa pääomasijoittajien ja riskipääoman keräyksissä, joiden avulla on saatu aikaan useita valtion tukia, yritysjärjestelyjä ja myyntitoimintoja. Erityisesti mainittakoon, että Neil oli mukana myymässä Aptrixia IBM:lle. Näissä edellä mainituissa tehtävissä Neil on antanut taloudellisia neuvoja, joiden avulla nämä yritykset ovat voineet kasvaa ja laajentua kansainvälisesti. Hän on myös toiminut konsulttina useille pienemmille start-up -teknologiayrityksille kaupallistamisen strategioihin ja pääoman hankkimiseen liittyvissä asioissa.

  Ennen teknologia-alalle siirtymistä, Neil toimi vähittäiskaupan alalla rahoitusalan tehtävissä mm. Checkpoint Systemsissä.

  Neil on suorittanut kauppatieteen kandidaatin tutkinnon Kapkaupungin yliopistossa Etelä-Afrikassa pääaineenaan taloushallinto. Hän on myös Australian hyväksyttyjen tilintarkastajien instituutin jäsen.

  Lue lisää Neilistä
 • Laurent Goudet
  Lue lisää Laurent:ista

  Laurent Goudet

  Teknologiajohtaja BSc (Mathematics and Computer Science) (Honours), MSc (Embedded Systems) (Honours)

  Laurent Goudet on Freelancerin teknologiajohtaja ja vastaa yrityksen teknisestä ohjauksesta ja varmistaa yhdenmukaisuuden liiketoiminnan tavoitteiden kanssa. Ennen siirtymistään ohjelmistoarkkitehdista teknologiajohtajaksi vuoden 2021 alussa Laurent on johtanut useita teknisiä aloitteita, muuttanut verkko- ja alkuperäissovellukset mobiiliystävällisiksi, nopeiksi ja luotettaviksi verkkosovelluksiksi, nostanut käyttökokemusta ja vähentänyt suunnittelukustannuksia.

  Ennen liittymistään Freelanceriin joulukuussa 2013 Laurent työskenteli Linuxin sulautettujen järjestelmien ohjelmistoinsinöörinä ja omasi matalan tason ymmärryksen jota tarvitaan modernin verkkosovelluksen muodostavan ohjelmisto abstraktioiden syvälliseen ymmärtämiseen.

  Laurentilla on matematiikan ja tietojenkäsittelytieteiden tutkinnot ensiluokkaisilla arvosanoilla Université de Marne-la-Vallée, Ranskasta, Master's degree in Embedded Systems Engineering ESIEE:stä Pariisista Ranskasta ja hän on myös opiskellut ulkomailla Harvey Mudd Collegessa Claremontissa Kaliforniassa.

  Lue lisää Laurent:ista
 • Adam Byrnes
  Lue lisää Adamista

  Adam Byrnes

  Varatoimitusjohtaja, tuotteet ja kasvu BE (Electrical) (Hons I) / BSc (Adv) (Physics)

  Adam Byrnes vastaa Freelancerin laajentumisesta ympäri maailman, erityisesti ei-englanninkielisillä markkina-alueilla kuten Aasiassa ja Latinalaisessa Amerikassa. Hän johtaa tiimejä, jotka vastaavat viestinnästä, sisällöstä, markkinoinnista ja käännöksistä. Lisäksi hän on ollut julkaisemassa Freelancerin verkkosivustoa kansainvälisesti 40 alueelle ja 31 kielialueelle.

  Ennen siirtymistään Freelancerille Adam työskenteli fysiikan tutkijana Sydneyn yliopistossa fotoniikan alalla. Tänä aikana hän oli mukana kirjoittamassa useita tieteellisiä tutkielmia tärkeisiin fysiikan alan lehtiin ja esitteli työtään CLEO-konferensissa Kaliforniassa. Hän on myös työskennellyt tietotekniikan alalla Macquarie Groupissa ja Aalborg Industriesilla.

  Adam on suorittanut kandidaatin tutkinnon huippuarvosanoin Sydneyn yliopistossa pääaineenaan sähkötekniikka ja edistynyt fysiikka ja hän on opiskellut ulkomailla Kalifornian yliopistossa Santa Barbarassa.

  Lue lisää Adamista
 • Yves Sy
  Lue lisää Yvesistä

  Yves Sy

  Operatiivinen johtaja BSc (Computer Science)

  Yves Sy toimii varatoimitusjohtajana Freelancer.comissa, jossa hän vastaa yhtiön globaalista toiminnasta mukaan lukien strategian suunnittelu, sisäiset käytännöt ja toteutuksen ja toimituksen optimointi suunnittelussa, henkilöstötoiminnassa ja asiakastuessa.

  Ennen Freelanceriin liittymistä Yves työskenteli useissa paikallisissa ja monikansallisissa yrityksissä rakentamalla skaalautuvia ja kriittisiä järjestelmiä eri aloille, kuten: pelaaminen, matkailu, kansalaisjärjestöt ja mainonta.

  Yvesillä on BSc (Computer Science) -tutkinto Filippiinien Manilan yliopistosta, ja hänellä on lähes 20 vuotta kokemusta teknologiateollisuudesta.

  Lue lisää Yvesistä
 • sebastian
  Lue lisää aiheesta Sebastián

  Sebastián Siseles

  Varatoimitusjohtaja, kansainvälistyminen JD (University of Buenos Aires) / MBA (University of Pittsburgh) / Marketing Diploma (FAECC, Argentina)

  Sebastián Siseles on vastuussa luovasta toiminnasta, viestinnästä ja hallinnoinnista vieden eteenpäin yrityksen pitkäaikaista kansainvälistä laajentumisstrategiaa ja kannattavaa kasvua johtaen paikallisten johtajien ja maajohtajien tiimiä maailmanlaajuisesti. Sebastián myös vastaa kansainvälisistä julkaisuista, joilla luodaan Freelancerin näkyvyyttä ja kasvua kaikilla markkina-alueilla pääpainon ollessa yrityksen Latinalaisen Amerikan toiminnoissa sekä Etelä-Euroopassa. Argentiinalaisena yrittäjänä, jolla on MBA Pittsburghin yliopistosta, Sebastián on tausta yrityksen talousosaston lakipuolelta ja markkinoinnista. Hän on suorittanut kursseja Buenos Airesin pörssissä ja Southwestern University School of Law:ssa kansainväliseen yritystoimintaan liittyen.

  Ennen liittymistään Freelanceriin Sebastián on perustanut useita internetiin ja viestintään keskittyviä yrityksiä sekä hän on toiminut toimitusjohtajana, johtajana, konsulttina ja toiminnanjohtajana eri internet- ja ei-teknologia-alan yrityksissä. Hän on myös ollut osana arvostettua lakifirmaa Argentiinassa.

  Lue lisää aiheesta Sebastián
 • Shaun McMeeken
  Lue lisää Shaun:ista

  Shaun McMeeken

  Vice President of Enterprise Sales B Bus (Victoria) (Monash) (Virginia Tech)

  Shaun McMeeken on yritysmyynnin varatoimitusjohtaja Freelancer.comissa, jossa hän tukee Fortune 500:aa ja vastaavia organisaatioita. ottaen käyttöön uusia lahjakkuusmalleja optimoidakseen työvoimansa tulevaisuutta varten. Hän oli perustavan ANZ:n johtokunnan jäsen Grouponissa, missä hän johti myyntitiimiä myyntijohtajana, ja liikevaihto kasvoi nollasta 250 miljoonaan dollariin.

  Aikaisemmin hän työskenteli National Sales Managerina The Australian:issa News Corp.:ssä. Hän johti myyntitiimiä joka oli vastuussa kansallisten kykyjen puutteesta ja joka on tuottanut 70 miljoonaa dollaria tuloja teknologia-, korkeakoulutus- media ja markkinointi-, kaupallinen omaisuus-, rahoitus-, laki-, ilmailu-, asiantuntijapalvelu-, kaivos ja tekniikka-, öljy ja kaasu-, terveys ja lääketiede-, liittovaltion ja osavaltioiden hallitus- sekä kansainväliset markkina -alojen yritystileiltä.

  Hän on myös toiminut myynti -, markkinointi - ja johtotehtävissä Travel Corporationissa, Melbournen lentokentällä ja Thomas Cookissa Yhdysvalloissa. Hänellä on matkailu & turismi -liiketalouden kandidaatin tutkinto Victorian yliopistosta ja hän opiskeli kandiksi myös pankki- ja rahoitusalalta Monashin yliopistossa. Victoria-yliopistossa hänelle myönnettiin akateeminen apuraha Virginia Techiin Yhdysvalloissa jossa hän opiskeli kansainvälistä kauppaa.

  Lue lisää Shaun:ista
 • Andrew Boyton
  Lue lisää Andrew:sta

  Andrew Boyton

  Acting Vice President of Engineering BE (Software) BSc (Maths), PhD (Formal verification)

  Andrew on Freelancerin Acting Vice President of Engineering. Hän vastaa maailmanlaajuisten insinööri-tiimien johtamisesta määrittelemällä ja toteuttamalla yhtiön pitkän aikavälin teknistä tiekarttaa sovittamalla tekninen huippuosaaminen liiketoiminnan tavoitteiden kanssa.

  Ennen liittymistään freelanceriin marraskuussa 2014 Andrew työskenteli NICTA: ssa tutkimusinsinöörinä, jossa hän suoritti tohtorin tutkinnon aiheesta: formal verification of a microkernel, mathematically proving the correctness of system initialisation code for embedded systems. Tuona aikana hän kirjoitti lukuisia artikkeleita ja puhui kansainvälisissä konferensseissa.

  Andrew on suorittanut ohjelmistotekniikan, matematiikan ja tietojenkäsittelytieteen tohtorin tutkinnot New South Walesin yliopistossa Australiassa parhain arvosanoin. Hän toimii myös kahden asuntokorkeakoulun hallituksessa—New College ja New College Village New South Walesin yliopistossa.

  Lue lisää Andrew:sta
 • Bryndis Henrikson
  Lue lisää Bryndis:tä

  Bryndis Henrikson

  Varatoimitusjohtaja, Managed Services BSc (MSU)

  Bryndis Henrikson on hallittujen palveluiden johtaja Freelancer.com-sivustolla, missä hän on vastuussa onnistuneen asiakastuloksen edistämisestä.


  Bryndis toteuttaa innovatiivisia johtamisstrategioita, jotka keskittyvät missionvetoisen kulttuurin rakentamiseen Freelancerin työntekijöille. Hän on sitoutunut tehokkaiden tiimien rakentamiseen. Bryndis on vastuussa parhaiden tuloksien tuottavien tiimien johtamisesta, rahtimarkkinoiden Loadshiftin toiminnan johtamisesta ja NASAn joukkohankintahankkeista Freelancer.comissa.


  Ennen freelanceria Bryndis käytti aikaa standardeihin perustuvan verkko-oppimisen suunnittelu- ja edistämis- ohjelmaan Taiwanissa. Bryndis suoritti kandidaatin tutkinnon Missouri State Universitystä.

  Lue lisää Bryndis:tä
  Matthew Riordan
  Lue lisää Matthewsta

  Matthew Riordan

  Business Affairs Manager JD (Indiana University), BA (Tufts University)

  Matthew Riordan on Freelancerin liiketoimintapäällikkö, joka koordinoi ulkopuolisen konultin kanssa sääntelyyn liittyviä asioita, vaatimustemukaisuutta, immateriaalioikeuksia ja riitojenratkaisua. Ennen Freelanceriin liittymistään Matt työskenteli asianajajana New Yorkissa 20 vuotta, viimeksi Arnold & Porterissa.

  Lue lisää Matthewsta
Matt Barrie
Lue lisää Mattista

Matt Barrie

Toimitus- ja puheenjohtaja BE (Hons I) BSc (Hons I) GDipAppFin MAppFin MSEE (Stanford) GAICD SEP FIEAust

Matt Barrie on palkittu teknologiayrittäjä. Hän on Freelancer.comin toimitusjohtaja. Freelancer.com on maailman laajin freelanceerauksen markkinapaikka, joka yhdistää yli 20 miljoonaa ammattilaista ympäri maailmaa. International Academy of Digital Arts & Sciences on palkinnut sivuston kymmenellä Webby Awardsilla, "Internetin suurimmalla kunninanosoituksella".

Freelancer.com luo ensisijaisesti yhteyden länsimaisten pienyritysten ja yksityishenkilöiden sekä kehittyvien maiden freelancerien välille, auttaen näin yrittäjiä molemmilta puolin maapalloa. Freelancer Limited listautui Australian Securities Exchangeen 2013 markkina-arvon ollessa yli miljardi dollaria.

Matt on myös toimitusjohtajana Escrow.comissa, maailman johtavassa verkkomaksujen turvaajassa. Sivusto on varmentanut tapahtumia yli 2,7 miljardin dollarin edestä.

Matt oli Adjunct Associate -professorina Sydneyn yliopiston sähkö- ja tietotekniikan laitoksella, missä hän opetti 15 vuotta salaustekniikkaa ja myöhemmin teknologiayritysten rakentamista. Hän on mukana yli 20 patenttihakemuksessa.

Matt on maailmanlaajuisesti tunnettu puhuja ja hänet on nähty medioissa kuten SXSW, The Summit Series, Tony Robbins, The Next Web, the New York Times, Bloomberg TV, Wall Street Journal, TechCrunch, BRW ja the Economist.

Aiemmin hän on ollut perustajana ja toiminut toimitusjohtajana yhtiössä Sensory Networks Inc. Yhtiö kehitti verkkoturvallisuuteen liittyviä korkean suorituskyvyn prosessoreita ja se myytiin Intel Corporationille 2013.

2006 hänet palkittiin State Pearcey -palkinnolla panoksestaan IT&T -teollisuudessa. 2010 Sydneyn yliopiston tekniikan ja IT -alan laitos myönsi hänelle nimityksen Alumnus of the Year. 2011 Australian arvostetuin talousjulkaisu nimesi hänet ensimmäiseksi BRW:n vuoden yrittäjäksi. Lisäksi Ernst & Young nimesi hänet vuoden teknologiayrittäjäksi. 2016 Australian Libertarian Society myönsi hänelle nimityksen vuoden libertaari.

Pyynnöt esiintymisistä tai puheista sähköpostitse speaker@freelancer.com

Lue lisää Mattista
Darren Williams
Lue lisää Darrenista

Darren Williams

Ulkopuolinen hallitusjäsen BSc (Hons I) PhD (Computer Science) MAICD

Darren siirtyi Freelancerin toiminnan johtajasta ja teknologiajohtajan asemasta ei-operatiiviseksi johtajaksi loppuvuodesta 2015. Aikanaan hän on vastannut yrityksen päivittäisen strategian johtamisesta ja teknisestä suunnasta.

Darrenilla on kokemusta kyberturvallisuudesta, protokollista, verkostoitumisesta ja ohjelmistoista. Ennen siirtymistään Freelancerille hän oli perustamassa pääomasijoituksella rahoitettua, verkkoturvalaitteita myyvää Sensory Networksia, jossa hän toimi teknologiajohtajana ja myöhemmin toimitusjohtajana. Aiemmin hän luennoi Sydneyn yliopiston perustutkinto- ja jatko-opiskelijoille monista eri tietojenkäsittelytieteen aloista.

Darren on kirjoittanut useita artikkeleita ja tutkielmia sekä tehnyt patentteja monista turvallisuusteknologiaan, ohjelmistoihin ja verkostoitumiseen liittyvistä aiheista. Hän on myös puhunut monissa kansainvälisissä konferensseissa. Hän on suorittanut Sydneyn yliopistossa kandidaatin tutkinnon huippuarvosanoin pääaineenaan tietojenkäsittelytiede sekä tohtorin tutkinnon tietojenkäsittelytieteessä erikoistuen tietokoneverkkoihin.

Lue lisää Darrenista
Simon Clausen
Lue lisää Simonista

Simon Clausen

Ulkopuolinen hallitusjäsen

Simon on Freelancerin perustamisessa mukana ollut sijoittaja. Hänellä on yli 17 vuotta kokemusta nopeasti kasvavista teknologiayrityksistä sekä Australiassa että Yhdysvalloissa. Hänen tekninen osaamisensa kattaa pätevyyden useissa ohjelmistonkehityskielissä, kyberturvallisuudessa ja haavoittuvuusanalyysissä. Hän on myös ollut mukana tekijänä ja keksijänä useissa teknologiapatenteissa.

Hän oli WinGuidesin perustaja ja toimitusjohtaja keskittyen kuluttajalähtöiseen ohjelmisto- ja internetteknologiaan. Myöhemmin yritys muuttui PC Toolsiksi. Simonin ollessa PC Toolsin toimitusjohtaja yrityksen liikevaihto kasvoi yli 100 $ miljoonaan ja työntekijämäärä yli 250:een, lisäksi yhtiöllä oli toimistoja 7 maassa. Symantec Corporation (NASDAQ:SYMC) osti PC Toolsin lokakuussa 2008. Yritysosto oli aikaan yksi Australian suurimmista teknologia-alalla. Kaupan jälkeen Simonista tuli Symantecin varatoimitusjohtaja, kunnes hän lähti 2009 teknologiaan keskittyvän pääomasijoitusyhtiön Startive Venturesin palvelukseen. Tällä hetkellä Startive hallinnoi useita sijoituksia menestyviin globaaleihin start-upeihin Simonin toimiessa johtajana ja neuvonantajana ympäri maailman.

Lue lisää Simonista
Neil Katz
Lue lisää Neilistä

Neil Katz

Talousjohtaja B Com (Hons) ACA / EPGC (Stanford)

Neil Katz on Freelancerin talousjohtaja ja hän vastaa yhtiön talous- ja hallintotehtävistä. Hän siirtyi Freelancerille toukokuussa 2009 ja on ollut siitä lähtien olennainen osa johtoryhmää. Hän on ollut mukana rakentamassa konsernin taloutta ja sisäistä valvontaa.

Neilillä on yli 20 vuoden kokemus rahoituksesta, kirjanpidosta ja yleishallinnosta. Hän on toiminut talousjohtajana useissa teknologiayrityksissä kuten IPscapessa, Threatmetrixissä, Sensory Networksissa ja Aptrixissä. Hänellä on kokemusta ja hän on ollut mukana lukuisissa pääomasijoittajien ja riskipääoman keräyksissä, joiden avulla on saatu aikaan useita valtion tukia, yritysjärjestelyjä ja myyntitoimintoja. Erityisesti mainittakoon, että Neil oli mukana myymässä Aptrixia IBM:lle. Näissä edellä mainituissa tehtävissä Neil on antanut taloudellisia neuvoja, joiden avulla nämä yritykset ovat voineet kasvaa ja laajentua kansainvälisesti. Hän on myös toiminut konsulttina useille pienemmille start-up -teknologiayrityksille kaupallistamisen strategioihin ja pääoman hankkimiseen liittyvissä asioissa.

Ennen teknologia-alalle siirtymistä, Neil toimi vähittäiskaupan alalla rahoitusalan tehtävissä mm. Checkpoint Systemsissä.

Neil on suorittanut kauppatieteen kandidaatin tutkinnon Kapkaupungin yliopistossa Etelä-Afrikassa pääaineenaan taloushallinto. Hän on myös Australian hyväksyttyjen tilintarkastajien instituutin jäsen.

Lue lisää Neilistä
Laurent Goudet
Lue lisää Laurent:ista

Laurent Goudet

Teknologiajohtaja BSc (Mathematics and Computer Science) (Honours), MSc (Embedded Systems) (Honours)

Laurent Goudet on Freelancerin teknologiajohtaja ja vastaa yrityksen teknisestä ohjauksesta ja varmistaa yhdenmukaisuuden liiketoiminnan tavoitteiden kanssa. Ennen siirtymistään ohjelmistoarkkitehdista teknologiajohtajaksi vuoden 2021 alussa Laurent on johtanut useita teknisiä aloitteita, muuttanut verkko- ja alkuperäissovellukset mobiiliystävällisiksi, nopeiksi ja luotettaviksi verkkosovelluksiksi, nostanut käyttökokemusta ja vähentänyt suunnittelukustannuksia.

Ennen liittymistään Freelanceriin joulukuussa 2013 Laurent työskenteli Linuxin sulautettujen järjestelmien ohjelmistoinsinöörinä ja omasi matalan tason ymmärryksen jota tarvitaan modernin verkkosovelluksen muodostavan ohjelmisto abstraktioiden syvälliseen ymmärtämiseen.

Laurentilla on matematiikan ja tietojenkäsittelytieteiden tutkinnot ensiluokkaisilla arvosanoilla Université de Marne-la-Vallée, Ranskasta, Master's degree in Embedded Systems Engineering ESIEE:stä Pariisista Ranskasta ja hän on myös opiskellut ulkomailla Harvey Mudd Collegessa Claremontissa Kaliforniassa.

Lue lisää Laurent:ista
Andrew Boyton
Lue lisää Andrew:sta

Andrew Boyton

Acting Vice President of Engineering BE (Software) BSc (Maths), PhD (Formal verification)

Andrew on Freelancerin Acting Vice President of Engineering. Hän vastaa maailmanlaajuisten insinööri-tiimien johtamisesta määrittelemällä ja toteuttamalla yhtiön pitkän aikavälin teknistä tiekarttaa sovittamalla tekninen huippuosaaminen liiketoiminnan tavoitteiden kanssa.

Ennen liittymistään freelanceriin marraskuussa 2014 Andrew työskenteli NICTA: ssa tutkimusinsinöörinä, jossa hän suoritti tohtorin tutkinnon aiheesta: formal verification of a microkernel, mathematically proving the correctness of system initialisation code for embedded systems. Tuona aikana hän kirjoitti lukuisia artikkeleita ja puhui kansainvälisissä konferensseissa.

Andrew on suorittanut ohjelmistotekniikan, matematiikan ja tietojenkäsittelytieteen tohtorin tutkinnot New South Walesin yliopistossa Australiassa parhain arvosanoin. Hän toimii myös kahden asuntokorkeakoulun hallituksessa—New College ja New College Village New South Walesin yliopistossa.

Lue lisää Andrew:sta
Yves Sy
Lue lisää Yvesistä

Yves Sy

Operatiivinen johtaja BSc (Computer Science)

Yves Sy toimii varatoimitusjohtajana Freelancer.comissa, jossa hän vastaa yhtiön globaalista toiminnasta mukaan lukien strategian suunnittelu, sisäiset käytännöt ja toteutuksen ja toimituksen optimointi suunnittelussa, henkilöstötoiminnassa ja asiakastuessa.

Ennen Freelanceriin liittymistä Yves työskenteli useissa paikallisissa ja monikansallisissa yrityksissä rakentamalla skaalautuvia ja kriittisiä järjestelmiä eri aloille, kuten: pelaaminen, matkailu, kansalaisjärjestöt ja mainonta.

Yvesillä on BSc (Computer Science) -tutkinto Filippiinien Manilan yliopistosta, ja hänellä on lähes 20 vuotta kokemusta teknologiateollisuudesta.

Lue lisää Yvesistä
Matthew Riordan
Lue lisää Matthewsta

Matthew Riordan

Business Affairs Manager JD (Indiana University), BA (Tufts University)

Matthew Riordan on Freelancerin liiketoimintapäällikkö, joka koordinoi ulkopuolisen konultin kanssa sääntelyyn liittyviä asioita, vaatimustemukaisuutta, immateriaalioikeuksia ja riitojenratkaisua. Ennen Freelanceriin liittymistään Matt työskenteli asianajajana New Yorkissa 20 vuotta, viimeksi Arnold & Porterissa.

Lue lisää Matthewsta
Bryndis Henrikson
Lue lisää Bryndis:tä

Bryndis Henrikson

Varatoimitusjohtaja, Managed Services BSc (MSU)

Bryndis Henrikson on hallittujen palveluiden johtaja Freelancer.com-sivustolla, missä hän on vastuussa onnistuneen asiakastuloksen edistämisestä.


Bryndis toteuttaa innovatiivisia johtamisstrategioita, jotka keskittyvät missionvetoisen kulttuurin rakentamiseen Freelancerin työntekijöille. Hän on sitoutunut tehokkaiden tiimien rakentamiseen. Bryndis on vastuussa parhaiden tuloksien tuottavien tiimien johtamisesta, rahtimarkkinoiden Loadshiftin toiminnan johtamisesta ja NASAn joukkohankintahankkeista Freelancer.comissa.


Ennen freelanceria Bryndis käytti aikaa standardeihin perustuvan verkko-oppimisen suunnittelu- ja edistämis- ohjelmaan Taiwanissa. Bryndis suoritti kandidaatin tutkinnon Missouri State Universitystä.

Lue lisää Bryndis:tä
Shaun McMeeken
Lue lisää Shaun:ista

Shaun McMeeken

Vice President of Enterprise Sales B Bus (Victoria) (Monash) (Virginia Tech)

Shaun McMeeken on yritysmyynnin varatoimitusjohtaja Freelancer.comissa, jossa hän tukee Fortune 500:aa ja vastaavia organisaatioita. ottaen käyttöön uusia lahjakkuusmalleja optimoidakseen työvoimansa tulevaisuutta varten. Hän oli perustavan ANZ:n johtokunnan jäsen Grouponissa, missä hän johti myyntitiimiä myyntijohtajana, ja liikevaihto kasvoi nollasta 250 miljoonaan dollariin.

Aikaisemmin hän työskenteli National Sales Managerina The Australian:issa News Corp.:ssä. Hän johti myyntitiimiä joka oli vastuussa kansallisten kykyjen puutteesta ja joka on tuottanut 70 miljoonaa dollaria tuloja teknologia-, korkeakoulutus- media ja markkinointi-, kaupallinen omaisuus-, rahoitus-, laki-, ilmailu-, asiantuntijapalvelu-, kaivos ja tekniikka-, öljy ja kaasu-, terveys ja lääketiede-, liittovaltion ja osavaltioiden hallitus- sekä kansainväliset markkina -alojen yritystileiltä.

Hän on myös toiminut myynti -, markkinointi - ja johtotehtävissä Travel Corporationissa, Melbournen lentokentällä ja Thomas Cookissa Yhdysvalloissa. Hänellä on matkailu & turismi -liiketalouden kandidaatin tutkinto Victorian yliopistosta ja hän opiskeli kandiksi myös pankki- ja rahoitusalalta Monashin yliopistossa. Victoria-yliopistossa hänelle myönnettiin akateeminen apuraha Virginia Techiin Yhdysvalloissa jossa hän opiskeli kansainvälistä kauppaa.

Lue lisää Shaun:ista
sebastian
Lue lisää aiheesta Sebastián

Sebastián Siseles

Varatoimitusjohtaja, kansainvälistyminen JD (University of Buenos Aires) / MBA (University of Pittsburgh) / Marketing Diploma (FAECC, Argentina)

Sebastián Siseles on vastuussa luovasta toiminnasta, viestinnästä ja hallinnoinnista vieden eteenpäin yrityksen pitkäaikaista kansainvälistä laajentumisstrategiaa ja kannattavaa kasvua johtaen paikallisten johtajien ja maajohtajien tiimiä maailmanlaajuisesti. Sebastián myös vastaa kansainvälisistä julkaisuista, joilla luodaan Freelancerin näkyvyyttä ja kasvua kaikilla markkina-alueilla pääpainon ollessa yrityksen Latinalaisen Amerikan toiminnoissa sekä Etelä-Euroopassa. Argentiinalaisena yrittäjänä, jolla on MBA Pittsburghin yliopistosta, Sebastián on tausta yrityksen talousosaston lakipuolelta ja markkinoinnista. Hän on suorittanut kursseja Buenos Airesin pörssissä ja Southwestern University School of Law:ssa kansainväliseen yritystoimintaan liittyen.

Ennen liittymistään Freelanceriin Sebastián on perustanut useita internetiin ja viestintään keskittyviä yrityksiä sekä hän on toiminut toimitusjohtajana, johtajana, konsulttina ja toiminnanjohtajana eri internet- ja ei-teknologia-alan yrityksissä. Hän on myös ollut osana arvostettua lakifirmaa Argentiinassa.

Lue lisää aiheesta Sebastián
Adam Byrnes
Lue lisää Adamista

Adam Byrnes

Varatoimitusjohtaja, tuotteet ja kasvu BE (Electrical) (Hons I) / BSc (Adv) (Physics)

Adam Byrnes vastaa Freelancerin laajentumisesta ympäri maailman, erityisesti ei-englanninkielisillä markkina-alueilla kuten Aasiassa ja Latinalaisessa Amerikassa. Hän johtaa tiimejä, jotka vastaavat viestinnästä, sisällöstä, markkinoinnista ja käännöksistä. Lisäksi hän on ollut julkaisemassa Freelancerin verkkosivustoa kansainvälisesti 40 alueelle ja 31 kielialueelle.

Ennen siirtymistään Freelancerille Adam työskenteli fysiikan tutkijana Sydneyn yliopistossa fotoniikan alalla. Tänä aikana hän oli mukana kirjoittamassa useita tieteellisiä tutkielmia tärkeisiin fysiikan alan lehtiin ja esitteli työtään CLEO-konferensissa Kaliforniassa. Hän on myös työskennellyt tietotekniikan alalla Macquarie Groupissa ja Aalborg Industriesilla.

Adam on suorittanut kandidaatin tutkinnon huippuarvosanoin Sydneyn yliopistossa pääaineenaan sähkötekniikka ja edistynyt fysiikka ja hän on opiskellut ulkomailla Kalifornian yliopistossa Santa Barbarassa.

Lue lisää Adamista