Tapaa Freelancer-tiimi!

Johtajat
 • Matt Barrie
  Lue lisää Mattista

  Matt Barrie

  Toimitus- ja puheenjohtaja BE (Hons I) BSc (Hons I) GDipAppFin MAppFin MSEE (Stanford) GAICD SEP FIEAust

  Matt Barrie on palkittu teknologiayrittäjä. Hän on Freelancer.comin toimitusjohtaja. Freelancer.com on maailman laajin freelanceerauksen markkinapaikka, joka yhdistää yli 20 miljoonaa ammattilaista ympäri maailmaa. International Academy of Digital Arts & Sciences on palkinnut sivuston kymmenellä Webby Awardsilla, "Internetin suurimmalla kunninanosoituksella".

  Freelancer.com luo ensisijaisesti yhteyden länsimaisten pienyritysten ja yksityishenkilöiden sekä kehittyvien maiden freelancerien välille, auttaen näin yrittäjiä molemmilta puolin maapalloa. Freelancer Limited listautui Australian Securities Exchangeen 2013 markkina-arvon ollessa yli miljardi dollaria.

  Matt on myös toimitusjohtajana Escrow.comissa, maailman johtavassa verkkomaksujen turvaajassa. Sivusto on varmentanut tapahtumia yli 2,7 miljardin dollarin edestä.

  Matt oli Adjunct Associate -professorina Sydneyn yliopiston sähkö- ja tietotekniikan laitoksella, missä hän opetti 15 vuotta salaustekniikkaa ja myöhemmin teknologiayritysten rakentamista. Hän on mukana yli 20 patenttihakemuksessa.

  Matt on maailmanlaajuisesti tunnettu puhuja ja hänet on nähty medioissa kuten SXSW, The Summit Series, Tony Robbins, The Next Web, the New York Times, Bloomberg TV, Wall Street Journal, TechCrunch, BRW ja the Economist.

  Aiemmin hän on ollut perustajana ja toiminut toimitusjohtajana yhtiössä Sensory Networks Inc. Yhtiö kehitti verkkoturvallisuuteen liittyviä korkean suorituskyvyn prosessoreita ja se myytiin Intel Corporationille 2013.

  2006 hänet palkittiin State Pearcey -palkinnolla panoksestaan IT&T -teollisuudessa. 2010 Sydneyn yliopiston tekniikan ja IT -alan laitos myönsi hänelle nimityksen Alumnus of the Year. 2011 Australian arvostetuin talousjulkaisu nimesi hänet ensimmäiseksi BRW:n vuoden yrittäjäksi. Lisäksi Ernst & Young nimesi hänet vuoden teknologiayrittäjäksi. 2016 Australian Libertarian Society myönsi hänelle nimityksen vuoden libertaari.

  Pyynnöt esiintymisistä tai puheista sähköpostitse speaker@freelancer.com

  Lue lisää Mattista
 • Darren Williams
  Lue lisää Darrenista

  Darren Williams

  Ulkopuolinen hallitusjäsen BSc (Hons I) PhD (Computer Science) MAICD

  Darren siirtyi Freelancerin toiminnan johtajasta ja teknologiajohtajan asemasta ei-operatiiviseksi johtajaksi loppuvuodesta 2015. Aikanaan hän on vastannut yrityksen päivittäisen strategian johtamisesta ja teknisestä suunnasta.

  Darrenilla on kokemusta kyberturvallisuudesta, protokollista, verkostoitumisesta ja ohjelmistoista. Ennen siirtymistään Freelancerille hän oli perustamassa pääomasijoituksella rahoitettua, verkkoturvalaitteita myyvää Sensory Networksia, jossa hän toimi teknologiajohtajana ja myöhemmin toimitusjohtajana. Aiemmin hän luennoi Sydneyn yliopiston perustutkinto- ja jatko-opiskelijoille monista eri tietojenkäsittelytieteen aloista.

  Darren on kirjoittanut useita artikkeleita ja tutkielmia sekä tehnyt patentteja monista turvallisuusteknologiaan, ohjelmistoihin ja verkostoitumiseen liittyvistä aiheista. Hän on myös puhunut monissa kansainvälisissä konferensseissa. Hän on suorittanut Sydneyn yliopistossa kandidaatin tutkinnon huippuarvosanoin pääaineenaan tietojenkäsittelytiede sekä tohtorin tutkinnon tietojenkäsittelytieteessä erikoistuen tietokoneverkkoihin.

  Lue lisää Darrenista
 • Simon Clausen
  Lue lisää Simonista

  Simon Clausen

  Ulkopuolinen hallitusjäsen

  Simon on Freelancerin perustamisessa mukana ollut sijoittaja. Hänellä on yli 17 vuotta kokemusta nopeasti kasvavista teknologiayrityksistä sekä Australiassa että Yhdysvalloissa. Hänen tekninen osaamisensa kattaa pätevyyden useissa ohjelmistonkehityskielissä, kyberturvallisuudessa ja haavoittuvuusanalyysissä. Hän on myös ollut mukana tekijänä ja keksijänä useissa teknologiapatenteissa.

  Focusing on consumer-centric software and Internet enabled technology he founded, and was CEO of WinGuides, which later became PC Tools. With Simon as CEO PC Tools grew to over $100 million dollars in revenue, more than 250 employees and offices in 7 countries. PC Tools was acquired by Symantec Corporation (NASDAQ:SYMC) in October 2008 in one of Australia's largest ever technology acquisitions at the time. Following the acquisition Simon became a Vice President at Symantec, before leaving in 2009 and founding Startive Ventures, a specialised technology venture fund. Today, Startive actively maintains investments in a number of successful global start-ups and Simon acts as a Director and advisor to companies around the world.

  Lue lisää Simonista
Ylin johto
 • Neil Katz
  Lue lisää Neilistä

  Neil Katz

  Talousjohtaja B Com (Hons) ACA / EPGC (Stanford)

  Neil Katz on Freelancerin talousjohtaja ja hän vastaa yhtiön talous- ja hallintotehtävistä. Hän siirtyi Freelancerille toukokuussa 2009 ja on ollut siitä lähtien olennainen osa johtoryhmää. Hän on ollut mukana rakentamassa konsernin taloutta ja sisäistä valvontaa.

  Neilillä on yli 20 vuoden kokemus rahoituksesta, kirjanpidosta ja yleishallinnosta. Hän on toiminut talousjohtajana useissa teknologiayrityksissä kuten IPscapessa, Threatmetrixissä, Sensory Networksissa ja Aptrixissä. Hänellä on kokemusta ja hän on ollut mukana lukuisissa pääomasijoittajien ja riskipääoman keräyksissä, joiden avulla on saatu aikaan useita valtion tukia, yritysjärjestelyjä ja myyntitoimintoja. Erityisesti mainittakoon, että Neil oli mukana myymässä Aptrixia IBM:lle. Näissä edellä mainituissa tehtävissä Neil on antanut taloudellisia neuvoja, joiden avulla nämä yritykset ovat voineet kasvaa ja laajentua kansainvälisesti. Hän on myös toiminut konsulttina useille pienemmille start-up -teknologiayrityksille kaupallistamisen strategioihin ja pääoman hankkimiseen liittyvissä asioissa.

  Ennen teknologia-alalle siirtymistä, Neil toimi vähittäiskaupan alalla rahoitusalan tehtävissä mm. Checkpoint Systemsissä.

  Neil on suorittanut kauppatieteen kandidaatin tutkinnon Kapkaupungin yliopistossa Etelä-Afrikassa pääaineenaan taloushallinto. Hän on myös Australian hyväksyttyjen tilintarkastajien instituutin jäsen.

  Lue lisää Neilistä
 • Laurent Goudet
  Lue lisää Laurent:ista

  Laurent Goudet

  Teknologiajohtaja BSc (Mathematics and Computer Science) (Honours), MSc (Embedded Systems) (Honours)

  Laurent Goudet on Freelancerin teknologiajohtaja ja vastaa yrityksen teknisestä ohjauksesta ja varmistaa yhdenmukaisuuden liiketoiminnan tavoitteiden kanssa. Ennen siirtymistään ohjelmistoarkkitehdista teknologiajohtajaksi vuoden 2021 alussa Laurent on johtanut useita teknisiä aloitteita, muuttanut verkko- ja alkuperäissovellukset mobiiliystävällisiksi, nopeiksi ja luotettaviksi verkkosovelluksiksi, nostanut käyttökokemusta ja vähentänyt suunnittelukustannuksia.

  Ennen liittymistään Freelanceriin joulukuussa 2013 Laurent työskenteli Linuxin sulautettujen järjestelmien ohjelmistoinsinöörinä ja omasi matalan tason ymmärryksen jota tarvitaan modernin verkkosovelluksen muodostavan ohjelmisto abstraktioiden syvälliseen ymmärtämiseen.

  Laurentilla on matematiikan ja tietojenkäsittelytieteiden tutkinnot ensiluokkaisilla arvosanoilla Université de Marne-la-Vallée, Ranskasta, Master's degree in Embedded Systems Engineering ESIEE:stä Pariisista Ranskasta ja hän on myös opiskellut ulkomailla Harvey Mudd Collegessa Claremontissa Kaliforniassa.

  Lue lisää Laurent:ista
 • Adam Byrnes
  Lue lisää Adamista

  Adam Byrnes

  Varatoimitusjohtaja, tuotteet ja kasvu BE (Electrical) (Hons I) / BSc (Adv) (Physics)

  Adam Byrnes vastaa Freelancerin laajentumisesta ympäri maailman, erityisesti ei-englanninkielisillä markkina-alueilla kuten Aasiassa ja Latinalaisessa Amerikassa. Hän johtaa tiimejä, jotka vastaavat viestinnästä, sisällöstä, markkinoinnista ja käännöksistä. Lisäksi hän on ollut julkaisemassa Freelancerin verkkosivustoa kansainvälisesti 40 alueelle ja 31 kielialueelle.

  Ennen siirtymistään Freelancerille Adam työskenteli fysiikan tutkijana Sydneyn yliopistossa fotoniikan alalla. Tänä aikana hän oli mukana kirjoittamassa useita tieteellisiä tutkielmia tärkeisiin fysiikan alan lehtiin ja esitteli työtään CLEO-konferensissa Kaliforniassa. Hän on myös työskennellyt tietotekniikan alalla Macquarie Groupissa ja Aalborg Industriesilla.

  Adam on suorittanut kandidaatin tutkinnon huippuarvosanoin Sydneyn yliopistossa pääaineenaan sähkötekniikka ja edistynyt fysiikka ja hän on opiskellut ulkomailla Kalifornian yliopistossa Santa Barbarassa.

  Lue lisää Adamista
 • David Lane
  Lue lisää Davidista

  David Lane

  Globaalin myynnin johtaja MBA (University of Colorado) GAICD ABCC

  David on Freelancer.com- ja Escrow.com-sivustojen globaali myyntijohtaja, joka vastaa kiihtyvän kasvun johtamisesta suorien ja epäsuorien myyntikanavien kautta. Hän vastaa myynnistä ja asiakasmenestysorganisaatioista maailmanlaajuisesti.

  David is a senior level technology executive with over 25 years of experience in driving transformational agendas for companies. During his career, he has accumulated significantly broad and deep experience with 6 multi-national companies, as well as 4 start-ups.

  He has successfully operated across multi-geographical boundaries doing business in both hemispheres, on 4 continents and in over 37 countries for both private and public companies. He has managed businesses through the entire business life cycle - from start-up to divestment. His career has encompassed a variety of roles from software engineer to company CEO.

  During his career David has specialized in being a 'change agent'. For each assignment he has assumed, he has been chartered to manage business transformation. He has built organizations from the ground up, as well as turned around existing organizations with some divisions exceeding 250 people and P&L's of over USD 200 million. He has a proven track record and has increased profitability for every business he has managed.

  David is a licensed private pilot. He has his MBA from the University of Colorado in USA and is a Graduate of the Australia Institute of Company Directors (GAICD), as well as an Advisory Board Certified Chair. He lives with his wife Marguerite, an international author and speaker and owner/operator of a well-known natural medical practice in Sydney, Australia.

  Lue lisää Davidista
 • sebastian
  Lue lisää aiheesta Sebastián

  Sebastián Siseles

  Varatoimitusjohtaja, kansainvälistyminen JD (University of Buenos Aires) / MBA (University of Pittsburgh) / Marketing Diploma (FAECC, Argentina)

  Sebastián Siseles on vastuussa luovasta toiminnasta, viestinnästä ja hallinnoinnista vieden eteenpäin yrityksen pitkäaikaista kansainvälistä laajentumisstrategiaa ja kannattavaa kasvua johtaen paikallisten johtajien ja maajohtajien tiimiä maailmanlaajuisesti. Sebastián myös vastaa kansainvälisistä julkaisuista, joilla luodaan Freelancerin näkyvyyttä ja kasvua kaikilla markkina-alueilla pääpainon ollessa yrityksen Latinalaisen Amerikan toiminnoissa sekä Etelä-Euroopassa. Argentiinalaisena yrittäjänä, jolla on MBA Pittsburghin yliopistosta, Sebastián on tausta yrityksen talousosaston lakipuolelta ja markkinoinnista. Hän on suorittanut kursseja Buenos Airesin pörssissä ja Southwestern University School of Law:ssa kansainväliseen yritystoimintaan liittyen.

  Ennen liittymistään Freelanceriin Sebastián on perustanut useita internetiin ja viestintään keskittyviä yrityksiä sekä hän on toiminut toimitusjohtajana, johtajana, konsulttina ja toiminnanjohtajana eri internet- ja ei-teknologia-alan yrityksissä. Hän on myös ollut osana arvostettua lakifirmaa Argentiinassa.

  Lue lisää aiheesta Sebastián
 • Mark Basmayor
  Lue lisää Markista

  Mark Basmayor

  Regional Director of Engineering BSc (Computer Science)

  Mark Basmayor vastaa Freelancerin suunnittelutoimintojen johtamisesta. Hän valvoo tuote- ja teknisten suunnitelmien toteuttamista ja toimittamista ja työskentelee yhdessä CTO:n kanssa määritelläkseen yrityksen pitkän aikavälin teknistä strategiaa. Ennen aluejohtajan tehtävää Mark johti keskeisiä teknisiä aloitteita, joiden tarkoituksena oli parantaa taustatehokkuutta tarjoamalla samalla koulutusta ja mentorointia ohjelmistosuunnittelijoille.

  Ennen Freelanceria Mark toimi Core Services Engineeringin johtajana merkittävässä FinTech-yrityksessä Filippiineillä. Tässä tehtävässä hän valvoi kriittisten projektien onnistunutta loppuunsaattamista ja johti henkilökohtaisesti optimointialoitteita, jotka paransivat merkittävästi liiketoimintaa.

  Mark on suorittanut tietojenkäsittelytieteen tutkinnon Filippiinien yliopistossa Los Bañosissa ja hänellä on lähes kahden vuosikymmenen monipuolinen kokemus teknologiateollisuudesta, kattaen FinTechin, EdTechin, Telcon ja Consultingin.

  Lue lisää Markista
 • Andrew Boyton
  Lue lisää Andrew:sta

  Andrew Boyton

  Acting Vice President of Engineering BE (Software) BSc (Maths), PhD (Formal verification)

  Andrew on Freelancerin Acting Vice President of Engineering. Hän vastaa maailmanlaajuisten insinööri-tiimien johtamisesta määrittelemällä ja toteuttamalla yhtiön pitkän aikavälin teknistä tiekarttaa sovittamalla tekninen huippuosaaminen liiketoiminnan tavoitteiden kanssa.

  Ennen liittymistään freelanceriin marraskuussa 2014 Andrew työskenteli NICTA: ssa tutkimusinsinöörinä, jossa hän suoritti tohtorin tutkinnon aiheesta: formal verification of a microkernel, mathematically proving the correctness of system initialisation code for embedded systems. Tuona aikana hän kirjoitti lukuisia artikkeleita ja puhui kansainvälisissä konferensseissa.

  Andrew on suorittanut ohjelmistotekniikan, matematiikan ja tietojenkäsittelytieteen tohtorin tutkinnot New South Walesin yliopistossa Australiassa parhain arvosanoin. Hän toimii myös kahden asuntokorkeakoulun hallituksessa—New College ja New College Village New South Walesin yliopistossa.

  Lue lisää Andrew:sta
 • Ayen Torcuator
  Lue lisää Ayenista

  Ayen Torcuator

  Global Head of Customer Experience B PoliSci

  Ayen Torcuator on Global Customer Experience -päällikkö Freelancer.comissa. Hän vastaa ja varmistaa että asiakkaat saavat maailmanluokan palvelua ja ratkaisuja kello ympärin viikon jokaisena päivänä.

  Ayen on dynaaminen ja visionääri johtaja, joka toteuttaa asiakaslähtöisiä innovaatioita ja strategioita nostaakseen käyttäjätyytyväisyyttä ja parantaakseen asiakkaiden uskollisuutta ja luottamusta. Hän tukee vakaasti Changing Lives -näkemystä ja ottaa vastuun onnellisten ja tehokkaiden tuki- ja toimintatiimien rakentamisesta.

  Ayenilla on valtiotieteiden kandidaatin tutkinto Filippiinien Dilimanin yliopistosta. Hän ollut osa yritystä yli kymmenen vuoden ajan.

  Lue lisää Ayenista
Matt Barrie
Lue lisää Mattista

Matt Barrie

Toimitus- ja puheenjohtaja BE (Hons I) BSc (Hons I) GDipAppFin MAppFin MSEE (Stanford) GAICD SEP FIEAust

Matt Barrie on palkittu teknologiayrittäjä. Hän on Freelancer.comin toimitusjohtaja. Freelancer.com on maailman laajin freelanceerauksen markkinapaikka, joka yhdistää yli 20 miljoonaa ammattilaista ympäri maailmaa. International Academy of Digital Arts & Sciences on palkinnut sivuston kymmenellä Webby Awardsilla, "Internetin suurimmalla kunninanosoituksella".

Freelancer.com luo ensisijaisesti yhteyden länsimaisten pienyritysten ja yksityishenkilöiden sekä kehittyvien maiden freelancerien välille, auttaen näin yrittäjiä molemmilta puolin maapalloa. Freelancer Limited listautui Australian Securities Exchangeen 2013 markkina-arvon ollessa yli miljardi dollaria.

Matt on myös toimitusjohtajana Escrow.comissa, maailman johtavassa verkkomaksujen turvaajassa. Sivusto on varmentanut tapahtumia yli 2,7 miljardin dollarin edestä.

Matt oli Adjunct Associate -professorina Sydneyn yliopiston sähkö- ja tietotekniikan laitoksella, missä hän opetti 15 vuotta salaustekniikkaa ja myöhemmin teknologiayritysten rakentamista. Hän on mukana yli 20 patenttihakemuksessa.

Matt on maailmanlaajuisesti tunnettu puhuja ja hänet on nähty medioissa kuten SXSW, The Summit Series, Tony Robbins, The Next Web, the New York Times, Bloomberg TV, Wall Street Journal, TechCrunch, BRW ja the Economist.

Aiemmin hän on ollut perustajana ja toiminut toimitusjohtajana yhtiössä Sensory Networks Inc. Yhtiö kehitti verkkoturvallisuuteen liittyviä korkean suorituskyvyn prosessoreita ja se myytiin Intel Corporationille 2013.

2006 hänet palkittiin State Pearcey -palkinnolla panoksestaan IT&T -teollisuudessa. 2010 Sydneyn yliopiston tekniikan ja IT -alan laitos myönsi hänelle nimityksen Alumnus of the Year. 2011 Australian arvostetuin talousjulkaisu nimesi hänet ensimmäiseksi BRW:n vuoden yrittäjäksi. Lisäksi Ernst & Young nimesi hänet vuoden teknologiayrittäjäksi. 2016 Australian Libertarian Society myönsi hänelle nimityksen vuoden libertaari.

Pyynnöt esiintymisistä tai puheista sähköpostitse speaker@freelancer.com

Lue lisää Mattista
Darren Williams
Lue lisää Darrenista

Darren Williams

Ulkopuolinen hallitusjäsen BSc (Hons I) PhD (Computer Science) MAICD

Darren siirtyi Freelancerin toiminnan johtajasta ja teknologiajohtajan asemasta ei-operatiiviseksi johtajaksi loppuvuodesta 2015. Aikanaan hän on vastannut yrityksen päivittäisen strategian johtamisesta ja teknisestä suunnasta.

Darrenilla on kokemusta kyberturvallisuudesta, protokollista, verkostoitumisesta ja ohjelmistoista. Ennen siirtymistään Freelancerille hän oli perustamassa pääomasijoituksella rahoitettua, verkkoturvalaitteita myyvää Sensory Networksia, jossa hän toimi teknologiajohtajana ja myöhemmin toimitusjohtajana. Aiemmin hän luennoi Sydneyn yliopiston perustutkinto- ja jatko-opiskelijoille monista eri tietojenkäsittelytieteen aloista.

Darren on kirjoittanut useita artikkeleita ja tutkielmia sekä tehnyt patentteja monista turvallisuusteknologiaan, ohjelmistoihin ja verkostoitumiseen liittyvistä aiheista. Hän on myös puhunut monissa kansainvälisissä konferensseissa. Hän on suorittanut Sydneyn yliopistossa kandidaatin tutkinnon huippuarvosanoin pääaineenaan tietojenkäsittelytiede sekä tohtorin tutkinnon tietojenkäsittelytieteessä erikoistuen tietokoneverkkoihin.

Lue lisää Darrenista
Simon Clausen
Lue lisää Simonista

Simon Clausen

Ulkopuolinen hallitusjäsen

Simon on Freelancerin perustamisessa mukana ollut sijoittaja. Hänellä on yli 17 vuotta kokemusta nopeasti kasvavista teknologiayrityksistä sekä Australiassa että Yhdysvalloissa. Hänen tekninen osaamisensa kattaa pätevyyden useissa ohjelmistonkehityskielissä, kyberturvallisuudessa ja haavoittuvuusanalyysissä. Hän on myös ollut mukana tekijänä ja keksijänä useissa teknologiapatenteissa.

Focusing on consumer-centric software and Internet enabled technology he founded, and was CEO of WinGuides, which later became PC Tools. With Simon as CEO PC Tools grew to over $100 million dollars in revenue, more than 250 employees and offices in 7 countries. PC Tools was acquired by Symantec Corporation (NASDAQ:SYMC) in October 2008 in one of Australia's largest ever technology acquisitions at the time. Following the acquisition Simon became a Vice President at Symantec, before leaving in 2009 and founding Startive Ventures, a specialised technology venture fund. Today, Startive actively maintains investments in a number of successful global start-ups and Simon acts as a Director and advisor to companies around the world.

Lue lisää Simonista
Neil Katz
Lue lisää Neilistä

Neil Katz

Talousjohtaja B Com (Hons) ACA / EPGC (Stanford)

Neil Katz on Freelancerin talousjohtaja ja hän vastaa yhtiön talous- ja hallintotehtävistä. Hän siirtyi Freelancerille toukokuussa 2009 ja on ollut siitä lähtien olennainen osa johtoryhmää. Hän on ollut mukana rakentamassa konsernin taloutta ja sisäistä valvontaa.

Neilillä on yli 20 vuoden kokemus rahoituksesta, kirjanpidosta ja yleishallinnosta. Hän on toiminut talousjohtajana useissa teknologiayrityksissä kuten IPscapessa, Threatmetrixissä, Sensory Networksissa ja Aptrixissä. Hänellä on kokemusta ja hän on ollut mukana lukuisissa pääomasijoittajien ja riskipääoman keräyksissä, joiden avulla on saatu aikaan useita valtion tukia, yritysjärjestelyjä ja myyntitoimintoja. Erityisesti mainittakoon, että Neil oli mukana myymässä Aptrixia IBM:lle. Näissä edellä mainituissa tehtävissä Neil on antanut taloudellisia neuvoja, joiden avulla nämä yritykset ovat voineet kasvaa ja laajentua kansainvälisesti. Hän on myös toiminut konsulttina useille pienemmille start-up -teknologiayrityksille kaupallistamisen strategioihin ja pääoman hankkimiseen liittyvissä asioissa.

Ennen teknologia-alalle siirtymistä, Neil toimi vähittäiskaupan alalla rahoitusalan tehtävissä mm. Checkpoint Systemsissä.

Neil on suorittanut kauppatieteen kandidaatin tutkinnon Kapkaupungin yliopistossa Etelä-Afrikassa pääaineenaan taloushallinto. Hän on myös Australian hyväksyttyjen tilintarkastajien instituutin jäsen.

Lue lisää Neilistä
Laurent Goudet
Lue lisää Laurent:ista

Laurent Goudet

Teknologiajohtaja BSc (Mathematics and Computer Science) (Honours), MSc (Embedded Systems) (Honours)

Laurent Goudet on Freelancerin teknologiajohtaja ja vastaa yrityksen teknisestä ohjauksesta ja varmistaa yhdenmukaisuuden liiketoiminnan tavoitteiden kanssa. Ennen siirtymistään ohjelmistoarkkitehdista teknologiajohtajaksi vuoden 2021 alussa Laurent on johtanut useita teknisiä aloitteita, muuttanut verkko- ja alkuperäissovellukset mobiiliystävällisiksi, nopeiksi ja luotettaviksi verkkosovelluksiksi, nostanut käyttökokemusta ja vähentänyt suunnittelukustannuksia.

Ennen liittymistään Freelanceriin joulukuussa 2013 Laurent työskenteli Linuxin sulautettujen järjestelmien ohjelmistoinsinöörinä ja omasi matalan tason ymmärryksen jota tarvitaan modernin verkkosovelluksen muodostavan ohjelmisto abstraktioiden syvälliseen ymmärtämiseen.

Laurentilla on matematiikan ja tietojenkäsittelytieteiden tutkinnot ensiluokkaisilla arvosanoilla Université de Marne-la-Vallée, Ranskasta, Master's degree in Embedded Systems Engineering ESIEE:stä Pariisista Ranskasta ja hän on myös opiskellut ulkomailla Harvey Mudd Collegessa Claremontissa Kaliforniassa.

Lue lisää Laurent:ista
Andrew Boyton
Lue lisää Andrew:sta

Andrew Boyton

Acting Vice President of Engineering BE (Software) BSc (Maths), PhD (Formal verification)

Andrew on Freelancerin Acting Vice President of Engineering. Hän vastaa maailmanlaajuisten insinööri-tiimien johtamisesta määrittelemällä ja toteuttamalla yhtiön pitkän aikavälin teknistä tiekarttaa sovittamalla tekninen huippuosaaminen liiketoiminnan tavoitteiden kanssa.

Ennen liittymistään freelanceriin marraskuussa 2014 Andrew työskenteli NICTA: ssa tutkimusinsinöörinä, jossa hän suoritti tohtorin tutkinnon aiheesta: formal verification of a microkernel, mathematically proving the correctness of system initialisation code for embedded systems. Tuona aikana hän kirjoitti lukuisia artikkeleita ja puhui kansainvälisissä konferensseissa.

Andrew on suorittanut ohjelmistotekniikan, matematiikan ja tietojenkäsittelytieteen tohtorin tutkinnot New South Walesin yliopistossa Australiassa parhain arvosanoin. Hän toimii myös kahden asuntokorkeakoulun hallituksessa—New College ja New College Village New South Walesin yliopistossa.

Lue lisää Andrew:sta
David Lane
Lue lisää Davidista

David Lane

Globaalin myynnin johtaja MBA (University of Colorado) GAICD ABCC

David on Freelancer.com- ja Escrow.com-sivustojen globaali myyntijohtaja, joka vastaa kiihtyvän kasvun johtamisesta suorien ja epäsuorien myyntikanavien kautta. Hän vastaa myynnistä ja asiakasmenestysorganisaatioista maailmanlaajuisesti.

David is a senior level technology executive with over 25 years of experience in driving transformational agendas for companies. During his career, he has accumulated significantly broad and deep experience with 6 multi-national companies, as well as 4 start-ups.

He has successfully operated across multi-geographical boundaries doing business in both hemispheres, on 4 continents and in over 37 countries for both private and public companies. He has managed businesses through the entire business life cycle - from start-up to divestment. His career has encompassed a variety of roles from software engineer to company CEO.

During his career David has specialized in being a 'change agent'. For each assignment he has assumed, he has been chartered to manage business transformation. He has built organizations from the ground up, as well as turned around existing organizations with some divisions exceeding 250 people and P&L's of over USD 200 million. He has a proven track record and has increased profitability for every business he has managed.

David is a licensed private pilot. He has his MBA from the University of Colorado in USA and is a Graduate of the Australia Institute of Company Directors (GAICD), as well as an Advisory Board Certified Chair. He lives with his wife Marguerite, an international author and speaker and owner/operator of a well-known natural medical practice in Sydney, Australia.

Lue lisää Davidista
Ayen Torcuator
Lue lisää Ayenista

Ayen Torcuator

Global Head of Customer Experience B PoliSci

Ayen Torcuator on Global Customer Experience -päällikkö Freelancer.comissa. Hän vastaa ja varmistaa että asiakkaat saavat maailmanluokan palvelua ja ratkaisuja kello ympärin viikon jokaisena päivänä.

Ayen on dynaaminen ja visionääri johtaja, joka toteuttaa asiakaslähtöisiä innovaatioita ja strategioita nostaakseen käyttäjätyytyväisyyttä ja parantaakseen asiakkaiden uskollisuutta ja luottamusta. Hän tukee vakaasti Changing Lives -näkemystä ja ottaa vastuun onnellisten ja tehokkaiden tuki- ja toimintatiimien rakentamisesta.

Ayenilla on valtiotieteiden kandidaatin tutkinto Filippiinien Dilimanin yliopistosta. Hän ollut osa yritystä yli kymmenen vuoden ajan.

Lue lisää Ayenista
Mark Basmayor
Lue lisää Markista

Mark Basmayor

Regional Director of Engineering BSc (Computer Science)

Mark Basmayor vastaa Freelancerin suunnittelutoimintojen johtamisesta. Hän valvoo tuote- ja teknisten suunnitelmien toteuttamista ja toimittamista ja työskentelee yhdessä CTO:n kanssa määritelläkseen yrityksen pitkän aikavälin teknistä strategiaa. Ennen aluejohtajan tehtävää Mark johti keskeisiä teknisiä aloitteita, joiden tarkoituksena oli parantaa taustatehokkuutta tarjoamalla samalla koulutusta ja mentorointia ohjelmistosuunnittelijoille.

Ennen Freelanceria Mark toimi Core Services Engineeringin johtajana merkittävässä FinTech-yrityksessä Filippiineillä. Tässä tehtävässä hän valvoi kriittisten projektien onnistunutta loppuunsaattamista ja johti henkilökohtaisesti optimointialoitteita, jotka paransivat merkittävästi liiketoimintaa.

Mark on suorittanut tietojenkäsittelytieteen tutkinnon Filippiinien yliopistossa Los Bañosissa ja hänellä on lähes kahden vuosikymmenen monipuolinen kokemus teknologiateollisuudesta, kattaen FinTechin, EdTechin, Telcon ja Consultingin.

Lue lisää Markista
sebastian
Lue lisää aiheesta Sebastián

Sebastián Siseles

Varatoimitusjohtaja, kansainvälistyminen JD (University of Buenos Aires) / MBA (University of Pittsburgh) / Marketing Diploma (FAECC, Argentina)

Sebastián Siseles on vastuussa luovasta toiminnasta, viestinnästä ja hallinnoinnista vieden eteenpäin yrityksen pitkäaikaista kansainvälistä laajentumisstrategiaa ja kannattavaa kasvua johtaen paikallisten johtajien ja maajohtajien tiimiä maailmanlaajuisesti. Sebastián myös vastaa kansainvälisistä julkaisuista, joilla luodaan Freelancerin näkyvyyttä ja kasvua kaikilla markkina-alueilla pääpainon ollessa yrityksen Latinalaisen Amerikan toiminnoissa sekä Etelä-Euroopassa. Argentiinalaisena yrittäjänä, jolla on MBA Pittsburghin yliopistosta, Sebastián on tausta yrityksen talousosaston lakipuolelta ja markkinoinnista. Hän on suorittanut kursseja Buenos Airesin pörssissä ja Southwestern University School of Law:ssa kansainväliseen yritystoimintaan liittyen.

Ennen liittymistään Freelanceriin Sebastián on perustanut useita internetiin ja viestintään keskittyviä yrityksiä sekä hän on toiminut toimitusjohtajana, johtajana, konsulttina ja toiminnanjohtajana eri internet- ja ei-teknologia-alan yrityksissä. Hän on myös ollut osana arvostettua lakifirmaa Argentiinassa.

Lue lisää aiheesta Sebastián
Adam Byrnes
Lue lisää Adamista

Adam Byrnes

Varatoimitusjohtaja, tuotteet ja kasvu BE (Electrical) (Hons I) / BSc (Adv) (Physics)

Adam Byrnes vastaa Freelancerin laajentumisesta ympäri maailman, erityisesti ei-englanninkielisillä markkina-alueilla kuten Aasiassa ja Latinalaisessa Amerikassa. Hän johtaa tiimejä, jotka vastaavat viestinnästä, sisällöstä, markkinoinnista ja käännöksistä. Lisäksi hän on ollut julkaisemassa Freelancerin verkkosivustoa kansainvälisesti 40 alueelle ja 31 kielialueelle.

Ennen siirtymistään Freelancerille Adam työskenteli fysiikan tutkijana Sydneyn yliopistossa fotoniikan alalla. Tänä aikana hän oli mukana kirjoittamassa useita tieteellisiä tutkielmia tärkeisiin fysiikan alan lehtiin ja esitteli työtään CLEO-konferensissa Kaliforniassa. Hän on myös työskennellyt tietotekniikan alalla Macquarie Groupissa ja Aalborg Industriesilla.

Adam on suorittanut kandidaatin tutkinnon huippuarvosanoin Sydneyn yliopistossa pääaineenaan sähkötekniikka ja edistynyt fysiikka ja hän on opiskellut ulkomailla Kalifornian yliopistossa Santa Barbarassa.

Lue lisää Adamista