Tapaa Freelancer-tiimi!

Johtajat
 • Matt Barrie
  Lue lisää Mattista

  Matt Barrie

  Toimitus- ja puheenjohtaja BE (Hons I) BSc (Hons I) GDipAppFin MAppFin MSEE (Stanford) GAICD SEP FIEAust

  Matt Barrie on palkittu teknologiayrittäjä. Hän on Freelancer.comin toimitusjohtaja. Freelancer.com on maailman laajin freelanceerauksen markkinapaikka, joka yhdistää yli 20 miljoonaa ammattilaista ympäri maailmaa. International Academy of Digital Arts & Sciences on palkinnut sivuston kymmenellä Webby Awardsilla, "Internetin suurimmalla kunninanosoituksella".

  Freelancer.com luo ensisijaisesti yhteyden länsimaisten pienyritysten ja yksityishenkilöiden sekä kehittyvien maiden freelancerien välille, auttaen näin yrittäjiä molemmilta puolin maapalloa. Freelancer Limited listautui Australian Securities Exchangeen 2013 markkina-arvon ollessa yli miljardi dollaria.

  Matt on myös toimitusjohtajana Escrow.comissa, maailman johtavassa verkkomaksujen turvaajassa. Sivusto on varmentanut tapahtumia yli 2,7 miljardin dollarin edestä.

  Matt oli Adjunct Associate -professorina Sydneyn yliopiston sähkö- ja tietotekniikan laitoksella, missä hän opetti 15 vuotta salaustekniikkaa ja myöhemmin teknologiayritysten rakentamista. Hän on mukana yli 20 patenttihakemuksessa.

  Matt on maailmanlaajuisesti tunnettu puhuja ja hänet on nähty medioissa kuten SXSW, The Summit Series, Tony Robbins, The Next Web, the New York Times, Bloomberg TV, Wall Street Journal, TechCrunch, BRW ja the Economist.

  Aiemmin hän on ollut perustajana ja toiminut toimitusjohtajana yhtiössä Sensory Networks Inc. Yhtiö kehitti verkkoturvallisuuteen liittyviä korkean suorituskyvyn prosessoreita ja se myytiin Intel Corporationille 2013.

  2006 hänet palkittiin State Pearcey -palkinnolla panoksestaan IT&T -teollisuudessa. 2010 Sydneyn yliopiston tekniikan ja IT -alan laitos myönsi hänelle nimityksen Alumnus of the Year. 2011 Australian arvostetuin talousjulkaisu nimesi hänet ensimmäiseksi BRW:n vuoden yrittäjäksi. Lisäksi Ernst & Young nimesi hänet vuoden teknologiayrittäjäksi. 2016 Australian Libertarian Society myönsi hänelle nimityksen vuoden libertaari.

  Pyynnöt esiintymisistä tai puheista sähköpostitse speaker@freelancer.com

  Lue lisää Mattista
 • Darren Williams
  Lue lisää Darrenista

  Darren Williams

  Ulkopuolinen hallitusjäsen BSc (Hons I) PhD (Computer Science) MAICD

  Darren siirtyi Freelancerin toiminnan johtajasta ja teknologiajohtajan asemasta ei-operatiiviseksi johtajaksi loppuvuodesta 2015. Aikanaan hän on vastannut yrityksen päivittäisen strategian johtamisesta ja teknisestä suunnasta.

  Darrenilla on kokemusta kyberturvallisuudesta, protokollista, verkostoitumisesta ja ohjelmistoista. Ennen siirtymistään Freelancerille hän oli perustamassa pääomasijoituksella rahoitettua, verkkoturvalaitteita myyvää Sensory Networksia, jossa hän toimi teknologiajohtajana ja myöhemmin toimitusjohtajana. Aiemmin hän luennoi Sydneyn yliopiston perustutkinto- ja jatko-opiskelijoille monista eri tietojenkäsittelytieteen aloista.

  Darren on kirjoittanut useita artikkeleita ja tutkielmia sekä tehnyt patentteja monista turvallisuusteknologiaan, ohjelmistoihin ja verkostoitumiseen liittyvistä aiheista. Hän on myös puhunut monissa kansainvälisissä konferensseissa. Hän on suorittanut Sydneyn yliopistossa kandidaatin tutkinnon huippuarvosanoin pääaineenaan tietojenkäsittelytiede sekä tohtorin tutkinnon tietojenkäsittelytieteessä erikoistuen tietokoneverkkoihin.

  Lue lisää Darrenista
 • Simon Clausen
  Lue lisää Simonista

  Simon Clausen

  Ulkopuolinen hallitusjäsen

  Simon on Freelancerin perustamisessa mukana ollut sijoittaja. Hänellä on yli 17 vuotta kokemusta nopeasti kasvavista teknologiayrityksistä sekä Australiassa että Yhdysvalloissa. Hänen tekninen osaamisensa kattaa pätevyyden useissa ohjelmistonkehityskielissä, kyberturvallisuudessa ja haavoittuvuusanalyysissä. Hän on myös ollut mukana tekijänä ja keksijänä useissa teknologiapatenteissa.

  Hän oli WinGuidesin perustaja ja toimitusjohtaja keskittyen kuluttajalähtöiseen ohjelmisto- ja internetteknologiaan. Myöhemmin yritys muuttui PC Toolsiksi. Simonin ollessa PC Toolsin toimitusjohtaja yrityksen liikevaihto kasvoi yli 100 $ miljoonaan ja työntekijämäärä yli 250:een, lisäksi yhtiöllä oli toimistoja 7 maassa. Symantec Corporation (NASDAQ:SYMC) osti PC Toolsin lokakuussa 2008. Yritysosto oli aikaan yksi Australian suurimmista teknologia-alalla. Kaupan jälkeen Simonista tuli Symantecin varatoimitusjohtaja, kunnes hän lähti 2009 teknologiaan keskittyvän pääomasijoitusyhtiön Startive Venturesin palvelukseen. Tällä hetkellä Startive hallinnoi useita sijoituksia menestyviin globaaleihin start-upeihin Simonin toimiessa johtajana ja neuvonantajana ympäri maailman.

  Lue lisää Simonista
Ylin johto
 • Neil Katz
  Lue lisää Neilistä

  Neil Katz

  Talousjohtaja B Com (Hons) ACA / EPGC (Stanford)

  Neil Katz on Freelancerin talousjohtaja ja hän vastaa yhtiön talous- ja hallintotehtävistä. Hän siirtyi Freelancerille toukokuussa 2009 ja on ollut siitä lähtien olennainen osa johtoryhmää. Hän on ollut mukana rakentamassa konsernin taloutta ja sisäistä valvontaa.

  Neilillä on yli 20 vuoden kokemus rahoituksesta, kirjanpidosta ja yleishallinnosta. Hän on toiminut talousjohtajana useissa teknologiayrityksissä kuten IPscapessa, Threatmetrixissä, Sensory Networksissa ja Aptrixissä. Hänellä on kokemusta ja hän on ollut mukana lukuisissa pääomasijoittajien ja riskipääoman keräyksissä, joiden avulla on saatu aikaan useita valtion tukia, yritysjärjestelyjä ja myyntitoimintoja. Erityisesti mainittakoon, että Neil oli mukana myymässä Aptrixia IBM:lle. Näissä edellä mainituissa tehtävissä Neil on antanut taloudellisia neuvoja, joiden avulla nämä yritykset ovat voineet kasvaa ja laajentua kansainvälisesti. Hän on myös toiminut konsulttina useille pienemmille start-up -teknologiayrityksille kaupallistamisen strategioihin ja pääoman hankkimiseen liittyvissä asioissa.

  Ennen teknologia-alalle siirtymistä, Neil toimi vähittäiskaupan alalla rahoitusalan tehtävissä mm. Checkpoint Systemsissä.

  Neil on suorittanut kauppatieteen kandidaatin tutkinnon Kapkaupungin yliopistossa Etelä-Afrikassa pääaineenaan taloushallinto. Hän on myös Australian hyväksyttyjen tilintarkastajien instituutin jäsen.

  Lue lisää Neilistä
 • Amir Massoudi
  Lue lisää Amirista

  Amir Massoudi

  Kasvun johtaja S.Eng, MSc (Computer Science)

  Amir Massoudi on Freelancerin kasvujohtaja ja hallinnoi kasvutiimiä, joka valvoo kaikkia liikevaihto-, tuotehallinnointi-, tietotiede- ja asiakastoimia.

  Amir hallinnoi teknistä ja monipuolista tiimiä, joka koostuu datatieteilijöistä, insinööreistä, matemaatikoista, tilastotieteilijöistä, fyysikoista ja tuotejohtajista.

  Amir on kirjoittanut lukuisia artikkeleita, patentteja ja julkaisuja koneoppimisesta, konenäöstä ja numeerisesta analyysista. Amirilla on maisterintutkinto New South Walesin yliopistosta tietokonetieteestä, erikoisalana koneoppiminen ja konenäkö.

  Lue lisää Amirista
 • Peter Phillips
  Lue lisää Peteristä

  Peter Phillips

  Tekniikan apulaisjohtaja BSc (Hons I) PhD (Computer Science)

  Peter on Freelancerin insinööriosaston varapuheenjohtaja. Hänen toimenkuvaansa kuuluu maailmanlaajuisten insinööritiimien johtaminen ja yrityksen operatiivisten ja teknisten päätösten valmistelu ja läpivienti.

  Peterillä on laaja kokemus ohjelmistoalalta, skaalautuvista järjestelmistä ja IT johtamisesta. Viimeaikoina Peter on pitänyt jatko- ja perustutkintotason luentoja eri aiheista James Cook -yliopiston tietojenkäsittelylaitoksella.

  Peter on luennoinut kansainvälisissä konferensseissa ja kirjoittanut useita artikkeleita, patentteja ja tutkimuksia tiedonlouhinnasta, algoritmien suunnittelusta ja ohjelmistoteknologiasta. Peter on suorittanut parhain arvosanoin loppututkinnon ja tohtorin tutkinnon James Cookin yliopiston tietojenkäsittelylaitoksella pääaineena paikkatietoihin liittyvä tiedonlouhinta.

  Lue lisää Peteristä
 • Greg
  Lue lisää Gregistä

  Greg Robinson

  Vaatimustenmukaisuudesta vastaava apulaisjohtaja ACI, SA Fin

  Greg Robinson on Freelancerin vaatimustenmukaisuudesta vastaava apulaisjohtaja, joka valvoo yhtiön yleistä vaatimustennoudattamisympäristöä. Tässä tehtävässään hän on vastuussa hallinto-ohjelmien ja vaatimusten laiminlyöntiin liittyviä riskejä koskevien ohjelmien kehittämisestä ja ylläpidosta liiketoiminnan tukemiseksi.

  Ennen siirtymistään Freelancerille Greg toimi PayPal Australian vaatimustenmukaisuusohjelmien johtajana ja oli osana alkuperäistä johtoryhmää, joka toi PayPalin Australian markkinoille vuonna 2005. Hän työskenteli Colonial First State Investments Limitedissä vuosina 1998 - 2004 vaatimustenmukaisuudesta vastaavana johtajana, jonka tehtävänä oli vaatimustenmukaisuuden hallinnointi- ja ohjausjärjestelmää koskevan kehyksen toteutus ja hallinta. Ennen sitä hän toimi johtotehtävissä Perpetual Limitedissä yli 13 vuoden ajan.

  Gregillä on työkokemusta vaatimusten sovittamisen asiantuntijana ja hänellä on ollut suuri rooli viimeisen 10 vuoden aikana, jolloin hän on keskittynyt ratkaisemaan verkkoalustojen hallinnointiin ja vaatimuksiin liittyviä ongelmia. Greg on Financial Services Institute of Australasian vanhempi jäsen ja GRCIn (Governance Risk and Compliance Institute) jäsen.

  Lue lisää Gregistä
 • Adam Byrnes
  Lue lisää Adamista

  Adam Byrnes

  Kansainvälisten asioiden vanhempi johtaja BE (Electrical) (Hons I) / BSc (Adv) (Physics)

  Adam Byrnes vastaa Freelancerin laajentumisesta ympäri maailman, erityisesti ei-englanninkielisillä markkina-alueilla kuten Aasiassa ja Latinalaisessa Amerikassa. Hän johtaa tiimejä, jotka vastaavat viestinnästä, sisällöstä, markkinoinnista ja käännöksistä. Lisäksi hän on ollut julkaisemassa Freelancerin verkkosivustoa kansainvälisesti 40 alueelle ja 31 kielialueelle.

  Ennen siirtymistään Freelancerille Adam työskenteli fysiikan tutkijana Sydneyn yliopistossa fotoniikan alalla. Tänä aikana hän oli mukana kirjoittamassa useita tieteellisiä tutkielmia tärkeisiin fysiikan alan lehtiin ja esitteli työtään CLEO-konferensissa Kaliforniassa. Hän on myös työskennellyt tietotekniikan alalla Macquarie Groupissa ja Aalborg Industriesilla.

  Adam on suorittanut kandidaatin tutkinnon huippuarvosanoin Sydneyn yliopistossa pääaineenaan sähkötekniikka ja edistynyt fysiikka ja hän on opiskellut ulkomailla Kalifornian yliopistossa Santa Barbarassa.

  Lue lisää Adamista
 • Sarah Tang
  Lue lisää Sarahista

  Sarah Tang

  Kansainvälisten toimintojen johtaja BComm (Honours) MA (International Business) MSc (Strategy)

  Sarah Tang vastaa Freelancerin toiminnoista kaikilla markkina-aluilla. Hän johtaa monia tiimejä, jotka vaastavat eri aloista tuotetoiminnoista asiakaskokemuksiin.

  Aiemmin hän on ollut strategiakonsulttina kansainvälisissä yhtiöissä, kuten CBRE, EA Games ja Ericsson. Hän on myös luennoinut liiketoimintastrategiasta ja digitaalikaupasta Queensin ja Sydneyn yliopistoissa.

  Sarah on ansainnut arvonimet Canadian Millennium Scholar ja Cansbridge Fellow. Hänellä on kaksoistutkinto strategian ja kansainvälisen liiketoiminnan aloilta kahdesta yliopistosta: Queensin yliopistosta ja Viennan University of Economicsista. Hänen gradunsa tutki verkko-ostamisen psykologiaa. Hän analysoi, kuinka kasvojenlukuohjelmisto voi tunnistaa ihmisen tunnetiloja ja kuinka verkkokaupat voivat hyödyntää tätä ostopäätöksiin liittyvissä asioissa.

  Lue lisää Sarahista
 • sebastian
  Lue lisää Sebastiánista

  Sebastián Siseles

  Kansainvälisten asioiden johtaja JD (University of Buenos Aires) / MBA (University of Pittsburgh) / Marketing Diploma (FAECC, Argentina)

  Sebastián Siseles vastaa yhtiön laajenemisstrategian luovuudesta, yhteydenpidosta ja hallinnasta sekä pitkän aikavälin kannattavasta kasvusta johtaen alueiden ja maiden päälliköitä. Sebastián on myös suoraan mukana ja vastuussa kansainvälisistä kampanjoista, luoden Freelancerille mainetta ja kasvua sekä kehittyneillä että kehittyvillä markkina-alueilla, erityisesti halliten yhtiön liiketoimia Latinalaisessa Amerikassa ja Etelä-Euroopassa. Argentiinalaisena, University of Pittsburghista valmistuneena MBAna ja yrittäjänä Sebastiánilla on taustaa erityisesti yritystalouden lakiasioista, markkinoinnista ja analyysista. Sebastián on myös kouluttautunut Buenos Airesin pörssissä sekä Southwestern University School of Law on International Business Transactions -koulussa.

  Ennen liittymistä Freelanceriin, Sebastián oli mukana perustamassa useita Internet- ja viestintäyrityksiä. Hän on ollut toimitusjohtajana, johtajana, konsulttina ja operatiivisena johtajana useissa Internet- ja ei-teknologiayrityksissä ollen samalla mukana arvostetussa lakifirmassa Argentiinassa.

  Lue lisää Sebastiánista
 • Helma Kusuma
  Lue lisää Helmasta

  Helma Kusuma

  Aluejohtaja, Aasia BA - Public Relations (University of Indonesia)

  Helma Kusuma vastaa sivuston Freelancer kasvuhankkeista Indonesiassa. Helman toimenkuvaan kuuluu yhteydenpito paikalliseen mediaan ja osakkeenomistajiin, sopivien markkinointiympäristöjen etsiminen brandille paikallisilta verkkosivustoilta. Hän on puhujana paikallisissa konferenseissa ja mediatapahtumissa, järjestää tapaamisia tärkeimpien osakkeenomistajien kesken, järjestää tapahtumia, etsii sponsorointikohteita, rakentaa ja vahvistaa Freelancer -brandia sekä lisäksi Indonesian yhtiön viestintävastaavana vastaa kaikesta yhteydenpidosta media- ja blogipyyntöihin liittyen.

  Helma on valmistunut viestinnän alalta Indonesian yliopistosta ja hän on työskennellyt Indonesiassa viestintä- ja PR-tehtävissä viimeiset 17 vuotta. Hän on johtanut viestintätiimejä useissa paikallisissa ja kansainvälisissä yhtiöissä kuten NurZahra Indonesia, Ristra Group, MNC Skyvision, Santika Premier Jakarta Hotel ja Kapitalin englanninkielinen lehti hyödyntäen näissä hänen pitkää kokemustaan ja laaja-alaista tietotaitoa eri teollisuudenaloilta. Ennen työtään sivustolla Freelancer Helma on myös johtanut omaa paikallista PR-yritystä sekä työskennellyt ympäri Aasiaa paikallisten ja alueellisten asiakkaiden kanssa kuten National Geographic Asia Channel, ESPN Star Sports Asia Channel ja Panasonic Gobel Indonesia.

  Lue lisää Helmasta
Matt Barrie
Lue lisää Mattista

Matt Barrie

Toimitus- ja puheenjohtaja BE (Hons I) BSc (Hons I) GDipAppFin MAppFin MSEE (Stanford) GAICD SEP FIEAust

Matt Barrie on palkittu teknologiayrittäjä. Hän on Freelancer.comin toimitusjohtaja. Freelancer.com on maailman laajin freelanceerauksen markkinapaikka, joka yhdistää yli 20 miljoonaa ammattilaista ympäri maailmaa. International Academy of Digital Arts & Sciences on palkinnut sivuston kymmenellä Webby Awardsilla, "Internetin suurimmalla kunninanosoituksella".

Freelancer.com luo ensisijaisesti yhteyden länsimaisten pienyritysten ja yksityishenkilöiden sekä kehittyvien maiden freelancerien välille, auttaen näin yrittäjiä molemmilta puolin maapalloa. Freelancer Limited listautui Australian Securities Exchangeen 2013 markkina-arvon ollessa yli miljardi dollaria.

Matt on myös toimitusjohtajana Escrow.comissa, maailman johtavassa verkkomaksujen turvaajassa. Sivusto on varmentanut tapahtumia yli 2,7 miljardin dollarin edestä.

Matt oli Adjunct Associate -professorina Sydneyn yliopiston sähkö- ja tietotekniikan laitoksella, missä hän opetti 15 vuotta salaustekniikkaa ja myöhemmin teknologiayritysten rakentamista. Hän on mukana yli 20 patenttihakemuksessa.

Matt on maailmanlaajuisesti tunnettu puhuja ja hänet on nähty medioissa kuten SXSW, The Summit Series, Tony Robbins, The Next Web, the New York Times, Bloomberg TV, Wall Street Journal, TechCrunch, BRW ja the Economist.

Aiemmin hän on ollut perustajana ja toiminut toimitusjohtajana yhtiössä Sensory Networks Inc. Yhtiö kehitti verkkoturvallisuuteen liittyviä korkean suorituskyvyn prosessoreita ja se myytiin Intel Corporationille 2013.

2006 hänet palkittiin State Pearcey -palkinnolla panoksestaan IT&T -teollisuudessa. 2010 Sydneyn yliopiston tekniikan ja IT -alan laitos myönsi hänelle nimityksen Alumnus of the Year. 2011 Australian arvostetuin talousjulkaisu nimesi hänet ensimmäiseksi BRW:n vuoden yrittäjäksi. Lisäksi Ernst & Young nimesi hänet vuoden teknologiayrittäjäksi. 2016 Australian Libertarian Society myönsi hänelle nimityksen vuoden libertaari.

Pyynnöt esiintymisistä tai puheista sähköpostitse speaker@freelancer.com

Lue lisää Mattista
Darren Williams
Lue lisää Darrenista

Darren Williams

Ulkopuolinen hallitusjäsen BSc (Hons I) PhD (Computer Science) MAICD

Darren siirtyi Freelancerin toiminnan johtajasta ja teknologiajohtajan asemasta ei-operatiiviseksi johtajaksi loppuvuodesta 2015. Aikanaan hän on vastannut yrityksen päivittäisen strategian johtamisesta ja teknisestä suunnasta.

Darrenilla on kokemusta kyberturvallisuudesta, protokollista, verkostoitumisesta ja ohjelmistoista. Ennen siirtymistään Freelancerille hän oli perustamassa pääomasijoituksella rahoitettua, verkkoturvalaitteita myyvää Sensory Networksia, jossa hän toimi teknologiajohtajana ja myöhemmin toimitusjohtajana. Aiemmin hän luennoi Sydneyn yliopiston perustutkinto- ja jatko-opiskelijoille monista eri tietojenkäsittelytieteen aloista.

Darren on kirjoittanut useita artikkeleita ja tutkielmia sekä tehnyt patentteja monista turvallisuusteknologiaan, ohjelmistoihin ja verkostoitumiseen liittyvistä aiheista. Hän on myös puhunut monissa kansainvälisissä konferensseissa. Hän on suorittanut Sydneyn yliopistossa kandidaatin tutkinnon huippuarvosanoin pääaineenaan tietojenkäsittelytiede sekä tohtorin tutkinnon tietojenkäsittelytieteessä erikoistuen tietokoneverkkoihin.

Lue lisää Darrenista
Simon Clausen
Lue lisää Simonista

Simon Clausen

Ulkopuolinen hallitusjäsen

Simon on Freelancerin perustamisessa mukana ollut sijoittaja. Hänellä on yli 17 vuotta kokemusta nopeasti kasvavista teknologiayrityksistä sekä Australiassa että Yhdysvalloissa. Hänen tekninen osaamisensa kattaa pätevyyden useissa ohjelmistonkehityskielissä, kyberturvallisuudessa ja haavoittuvuusanalyysissä. Hän on myös ollut mukana tekijänä ja keksijänä useissa teknologiapatenteissa.

Hän oli WinGuidesin perustaja ja toimitusjohtaja keskittyen kuluttajalähtöiseen ohjelmisto- ja internetteknologiaan. Myöhemmin yritys muuttui PC Toolsiksi. Simonin ollessa PC Toolsin toimitusjohtaja yrityksen liikevaihto kasvoi yli 100 $ miljoonaan ja työntekijämäärä yli 250:een, lisäksi yhtiöllä oli toimistoja 7 maassa. Symantec Corporation (NASDAQ:SYMC) osti PC Toolsin lokakuussa 2008. Yritysosto oli aikaan yksi Australian suurimmista teknologia-alalla. Kaupan jälkeen Simonista tuli Symantecin varatoimitusjohtaja, kunnes hän lähti 2009 teknologiaan keskittyvän pääomasijoitusyhtiön Startive Venturesin palvelukseen. Tällä hetkellä Startive hallinnoi useita sijoituksia menestyviin globaaleihin start-upeihin Simonin toimiessa johtajana ja neuvonantajana ympäri maailman.

Lue lisää Simonista
Neil Katz
Lue lisää Neilistä

Neil Katz

Talousjohtaja B Com (Hons) ACA / EPGC (Stanford)

Neil Katz on Freelancerin talousjohtaja ja hän vastaa yhtiön talous- ja hallintotehtävistä. Hän siirtyi Freelancerille toukokuussa 2009 ja on ollut siitä lähtien olennainen osa johtoryhmää. Hän on ollut mukana rakentamassa konsernin taloutta ja sisäistä valvontaa.

Neilillä on yli 20 vuoden kokemus rahoituksesta, kirjanpidosta ja yleishallinnosta. Hän on toiminut talousjohtajana useissa teknologiayrityksissä kuten IPscapessa, Threatmetrixissä, Sensory Networksissa ja Aptrixissä. Hänellä on kokemusta ja hän on ollut mukana lukuisissa pääomasijoittajien ja riskipääoman keräyksissä, joiden avulla on saatu aikaan useita valtion tukia, yritysjärjestelyjä ja myyntitoimintoja. Erityisesti mainittakoon, että Neil oli mukana myymässä Aptrixia IBM:lle. Näissä edellä mainituissa tehtävissä Neil on antanut taloudellisia neuvoja, joiden avulla nämä yritykset ovat voineet kasvaa ja laajentua kansainvälisesti. Hän on myös toiminut konsulttina useille pienemmille start-up -teknologiayrityksille kaupallistamisen strategioihin ja pääoman hankkimiseen liittyvissä asioissa.

Ennen teknologia-alalle siirtymistä, Neil toimi vähittäiskaupan alalla rahoitusalan tehtävissä mm. Checkpoint Systemsissä.

Neil on suorittanut kauppatieteen kandidaatin tutkinnon Kapkaupungin yliopistossa Etelä-Afrikassa pääaineenaan taloushallinto. Hän on myös Australian hyväksyttyjen tilintarkastajien instituutin jäsen.

Lue lisää Neilistä
Peter Phillips
Lue lisää Peteristä

Peter Phillips

Tekniikan apulaisjohtaja BSc (Hons I) PhD (Computer Science)

Peter on Freelancerin insinööriosaston varapuheenjohtaja. Hänen toimenkuvaansa kuuluu maailmanlaajuisten insinööritiimien johtaminen ja yrityksen operatiivisten ja teknisten päätösten valmistelu ja läpivienti.

Peterillä on laaja kokemus ohjelmistoalalta, skaalautuvista järjestelmistä ja IT johtamisesta. Viimeaikoina Peter on pitänyt jatko- ja perustutkintotason luentoja eri aiheista James Cook -yliopiston tietojenkäsittelylaitoksella.

Peter on luennoinut kansainvälisissä konferensseissa ja kirjoittanut useita artikkeleita, patentteja ja tutkimuksia tiedonlouhinnasta, algoritmien suunnittelusta ja ohjelmistoteknologiasta. Peter on suorittanut parhain arvosanoin loppututkinnon ja tohtorin tutkinnon James Cookin yliopiston tietojenkäsittelylaitoksella pääaineena paikkatietoihin liittyvä tiedonlouhinta.

Lue lisää Peteristä
Greg
Lue lisää Gregistä

Greg Robinson

Vaatimustenmukaisuudesta vastaava apulaisjohtaja ACI, SA Fin

Greg Robinson on Freelancerin vaatimustenmukaisuudesta vastaava apulaisjohtaja, joka valvoo yhtiön yleistä vaatimustennoudattamisympäristöä. Tässä tehtävässään hän on vastuussa hallinto-ohjelmien ja vaatimusten laiminlyöntiin liittyviä riskejä koskevien ohjelmien kehittämisestä ja ylläpidosta liiketoiminnan tukemiseksi.

Ennen siirtymistään Freelancerille Greg toimi PayPal Australian vaatimustenmukaisuusohjelmien johtajana ja oli osana alkuperäistä johtoryhmää, joka toi PayPalin Australian markkinoille vuonna 2005. Hän työskenteli Colonial First State Investments Limitedissä vuosina 1998 - 2004 vaatimustenmukaisuudesta vastaavana johtajana, jonka tehtävänä oli vaatimustenmukaisuuden hallinnointi- ja ohjausjärjestelmää koskevan kehyksen toteutus ja hallinta. Ennen sitä hän toimi johtotehtävissä Perpetual Limitedissä yli 13 vuoden ajan.

Gregillä on työkokemusta vaatimusten sovittamisen asiantuntijana ja hänellä on ollut suuri rooli viimeisen 10 vuoden aikana, jolloin hän on keskittynyt ratkaisemaan verkkoalustojen hallinnointiin ja vaatimuksiin liittyviä ongelmia. Greg on Financial Services Institute of Australasian vanhempi jäsen ja GRCIn (Governance Risk and Compliance Institute) jäsen.

Lue lisää Gregistä
Adam Byrnes
Lue lisää Adamista

Adam Byrnes

Kansainvälisten asioiden vanhempi johtaja BE (Electrical) (Hons I) / BSc (Adv) (Physics)

Adam Byrnes vastaa Freelancerin laajentumisesta ympäri maailman, erityisesti ei-englanninkielisillä markkina-alueilla kuten Aasiassa ja Latinalaisessa Amerikassa. Hän johtaa tiimejä, jotka vastaavat viestinnästä, sisällöstä, markkinoinnista ja käännöksistä. Lisäksi hän on ollut julkaisemassa Freelancerin verkkosivustoa kansainvälisesti 40 alueelle ja 31 kielialueelle.

Ennen siirtymistään Freelancerille Adam työskenteli fysiikan tutkijana Sydneyn yliopistossa fotoniikan alalla. Tänä aikana hän oli mukana kirjoittamassa useita tieteellisiä tutkielmia tärkeisiin fysiikan alan lehtiin ja esitteli työtään CLEO-konferensissa Kaliforniassa. Hän on myös työskennellyt tietotekniikan alalla Macquarie Groupissa ja Aalborg Industriesilla.

Adam on suorittanut kandidaatin tutkinnon huippuarvosanoin Sydneyn yliopistossa pääaineenaan sähkötekniikka ja edistynyt fysiikka ja hän on opiskellut ulkomailla Kalifornian yliopistossa Santa Barbarassa.

Lue lisää Adamista
Sarah Tang
Lue lisää Sarahista

Sarah Tang

Kansainvälisten toimintojen johtaja BComm (Honours) MA (International Business) MSc (Strategy)

Sarah Tang vastaa Freelancerin toiminnoista kaikilla markkina-aluilla. Hän johtaa monia tiimejä, jotka vaastavat eri aloista tuotetoiminnoista asiakaskokemuksiin.

Aiemmin hän on ollut strategiakonsulttina kansainvälisissä yhtiöissä, kuten CBRE, EA Games ja Ericsson. Hän on myös luennoinut liiketoimintastrategiasta ja digitaalikaupasta Queensin ja Sydneyn yliopistoissa.

Sarah on ansainnut arvonimet Canadian Millennium Scholar ja Cansbridge Fellow. Hänellä on kaksoistutkinto strategian ja kansainvälisen liiketoiminnan aloilta kahdesta yliopistosta: Queensin yliopistosta ja Viennan University of Economicsista. Hänen gradunsa tutki verkko-ostamisen psykologiaa. Hän analysoi, kuinka kasvojenlukuohjelmisto voi tunnistaa ihmisen tunnetiloja ja kuinka verkkokaupat voivat hyödyntää tätä ostopäätöksiin liittyvissä asioissa.

Lue lisää Sarahista
sebastian
Lue lisää Sebastiánista

Sebastián Siseles

Kansainvälisten asioiden johtaja JD (University of Buenos Aires) / MBA (University of Pittsburgh) / Marketing Diploma (FAECC, Argentina)

Sebastián Siseles vastaa yhtiön laajenemisstrategian luovuudesta, yhteydenpidosta ja hallinnasta sekä pitkän aikavälin kannattavasta kasvusta johtaen alueiden ja maiden päälliköitä. Sebastián on myös suoraan mukana ja vastuussa kansainvälisistä kampanjoista, luoden Freelancerille mainetta ja kasvua sekä kehittyneillä että kehittyvillä markkina-alueilla, erityisesti halliten yhtiön liiketoimia Latinalaisessa Amerikassa ja Etelä-Euroopassa. Argentiinalaisena, University of Pittsburghista valmistuneena MBAna ja yrittäjänä Sebastiánilla on taustaa erityisesti yritystalouden lakiasioista, markkinoinnista ja analyysista. Sebastián on myös kouluttautunut Buenos Airesin pörssissä sekä Southwestern University School of Law on International Business Transactions -koulussa.

Ennen liittymistä Freelanceriin, Sebastián oli mukana perustamassa useita Internet- ja viestintäyrityksiä. Hän on ollut toimitusjohtajana, johtajana, konsulttina ja operatiivisena johtajana useissa Internet- ja ei-teknologiayrityksissä ollen samalla mukana arvostetussa lakifirmassa Argentiinassa.

Lue lisää Sebastiánista
Amir Massoudi
Lue lisää Amirista

Amir Massoudi

Kasvun johtaja S.Eng, MSc (Computer Science)

Amir Massoudi on Freelancerin kasvujohtaja ja hallinnoi kasvutiimiä, joka valvoo kaikkia liikevaihto-, tuotehallinnointi-, tietotiede- ja asiakastoimia.

Amir hallinnoi teknistä ja monipuolista tiimiä, joka koostuu datatieteilijöistä, insinööreistä, matemaatikoista, tilastotieteilijöistä, fyysikoista ja tuotejohtajista.

Amir on kirjoittanut lukuisia artikkeleita, patentteja ja julkaisuja koneoppimisesta, konenäöstä ja numeerisesta analyysista. Amirilla on maisterintutkinto New South Walesin yliopistosta tietokonetieteestä, erikoisalana koneoppiminen ja konenäkö.

Lue lisää Amirista
Helma Kusuma
Lue lisää Helmasta

Helma Kusuma

Aluejohtaja, Aasia BA - Public Relations (University of Indonesia)

Helma Kusuma vastaa sivuston Freelancer kasvuhankkeista Indonesiassa. Helman toimenkuvaan kuuluu yhteydenpito paikalliseen mediaan ja osakkeenomistajiin, sopivien markkinointiympäristöjen etsiminen brandille paikallisilta verkkosivustoilta. Hän on puhujana paikallisissa konferenseissa ja mediatapahtumissa, järjestää tapaamisia tärkeimpien osakkeenomistajien kesken, järjestää tapahtumia, etsii sponsorointikohteita, rakentaa ja vahvistaa Freelancer -brandia sekä lisäksi Indonesian yhtiön viestintävastaavana vastaa kaikesta yhteydenpidosta media- ja blogipyyntöihin liittyen.

Helma on valmistunut viestinnän alalta Indonesian yliopistosta ja hän on työskennellyt Indonesiassa viestintä- ja PR-tehtävissä viimeiset 17 vuotta. Hän on johtanut viestintätiimejä useissa paikallisissa ja kansainvälisissä yhtiöissä kuten NurZahra Indonesia, Ristra Group, MNC Skyvision, Santika Premier Jakarta Hotel ja Kapitalin englanninkielinen lehti hyödyntäen näissä hänen pitkää kokemustaan ja laaja-alaista tietotaitoa eri teollisuudenaloilta. Ennen työtään sivustolla Freelancer Helma on myös johtanut omaa paikallista PR-yritystä sekä työskennellyt ympäri Aasiaa paikallisten ja alueellisten asiakkaiden kanssa kuten National Geographic Asia Channel, ESPN Star Sports Asia Channel ja Panasonic Gobel Indonesia.

Lue lisää Helmasta