Tapaa Freelancer-tiimi!

Johtajat
 • Matt Barrie
  Lue lisää Mattista

  Matt Barrie

  Toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja BE (Hons I) BSc (Hons I) GDipAppFin MAppFin MSEE (Stanford) GAICD SEP FIEAust

  Matt Barrie on palkittu teknologiayrittäjä. Hän on Freelancer.comin toimitusjohtaja. Freelancer.com on maailman laajin freelanceerauksen markkinapaikka, joka yhdistää yli 20 miljoonaa ammattilaista ympäri maailmaa. International Academy of Digital Arts & Sciences on palkinnut sivuston kymmenellä Webby Awardsilla, "Internetin suurimmalla kunninanosoituksella".

  Freelancer.com luo ensisijaisesti yhteyden länsimaisten pienyritysten ja yksityishenkilöiden sekä kehittyvien maiden freelancerien välille, auttaen näin yrittäjiä molemmilta puolin maapalloa. Freelancer Limited listautui Australian Securities Exchangeen 2013 markkina-arvon ollessa yli miljardi dollaria.

  Matt on myös toimitusjohtajana Escrow.comissa, maailman johtavassa verkkomaksujen turvaajassa. Sivusto on varmentanut tapahtumia yli 2,7 miljardin dollarin edestä.

  Matt oli Adjunct Associate -professorina Sydneyn yliopiston sähkö- ja tietotekniikan laitoksella, missä hän opetti 15 vuotta salaustekniikkaa ja myöhemmin teknologiayritysten rakentamista. Hän on mukana yli 20 patenttihakemuksessa.

  Matt on maailmanlaajuisesti tunnettu puhuja ja hänet on nähty medioissa kuten SXSW, The Summit Series, Tony Robbins, The Next Web, the New York Times, Bloomberg TV, Wall Street Journal, TechCrunch, BRW ja the Economist.

  Aiemmin hän on ollut perustajana ja toiminut toimitusjohtajana yhtiössä Sensory Networks Inc. Yhtiö kehitti verkkoturvallisuuteen liittyviä korkean suorituskyvyn prosessoreita ja se myytiin Intel Corporationille 2013.

  2006 hänet palkittiin State Pearcey -palkinnolla panoksestaan IT&T -teollisuudessa. 2010 Sydneyn yliopiston tekniikan ja IT -alan laitos myönsi hänelle nimityksen Alumnus of the Year. 2011 Australian arvostetuin talousjulkaisu nimesi hänet ensimmäiseksi BRW:n vuoden yrittäjäksi. Lisäksi Ernst & Young nimesi hänet vuoden teknologiayrittäjäksi. 2016 Australian Libertarian Society myönsi hänelle nimityksen vuoden libertaari.

  Puhujatoimintaan liittyvät kyselyt voi lähettää osoitteeseen speaker@freelancer.com

  Lue lisää Mattista
 • Darren Williams
  Lue lisää Darrenista

  Darren Williams

  Liikkeenjohtoon osallistumaton johtaja BSc (Hons I) PhD (Computer Science) MAICD

  Loppuvuodesta 2015 Darren siirtyi Freelancerin toimitus- ja teknologiajohtajan paikalta liikkeenjohtoon osallistumattomaksi johtajaksi. Ollessaan yhtiön johtoryhmässä, hän vastasi päivittäisistä päätöksistä liittyen yhtiön strategiseen johtamiseen sekä operatiiviseen ja tekniseen toimintaan.

  Darrenilla on kokemusta kyberturvallisuudesta, protokollista, verkostoitumisesta ja ohjelmistoista. Ennen siirtymistään Freelancerille hän oli perustamassa pääomasijoituksella rahoitettua, verkkoturvalaitteita myyvää Sensory Networksia, jossa hän toimi teknologiajohtajana ja myöhemmin toimitusjohtajana. Aiemmin hän luennoi Sydneyn yliopiston perustutkinto- ja jatko-opiskelijoille monista eri tietojenkäsittelytieteen aloista.

  Darren on kirjoittanut useita artikkeleita ja tutkielmia sekä tehnyt patentteja monista turvallisuusteknologiaan, ohjelmistoihin ja verkostoitumiseen liittyvistä aiheista. Hän on myös puhunut monissa kansainvälisissä konferensseissa. Hän on suorittanut Sydneyn yliopistossa kandidaatin tutkinnon huippuarvosanoin pääaineenaan tietojenkäsittelytiede sekä tohtorin tutkinnon tietojenkäsittelytieteessä erikoistuen tietokoneverkkoihin.

  Lue lisää Darrenista
 • Simon
  Lue lisää Simonista

  Simon Clausen

  Liikkeenjohtoon osallistumaton johtaja

  Simon on Freelancerin perustamisessa mukana ollut sijoittaja. Hänellä on yli 17 vuotta kokemusta nopeasti kasvavista teknologiayrityksistä sekä Australiassa että Yhdysvalloissa. Hänen tekninen osaamisensa kattaa pätevyyden useissa ohjelmistonkehityskielissä, kyberturvallisuudessa ja haavoittuvuusanalyysissä. Hän on myös ollut mukana tekijänä ja keksijänä useissa teknologiapatenteissa.

  Hän keskittyi kuluttajakeskeisiin ohjelmistoihin ja Internet-pohjaisiin teknologioihin ja perusti WinGuidesin, josta myöhemmin tuli PC Tools, sekä toimi sen toimitusjohtajana. Simonin ollessa PC Toolsin toimitusjohtaja sen tulot kasvoivat yli 100 miljoonaan dollariin ja sillä oli yli 250 työntekijää ja toimistoja 7 maassa. Symantec Corporation (NASDAQ:SYMC) osti PC Toolsin lokakuussa 2008 yhdessä Australian sen ajan suurimmista teknologiakaupoista. Hankinnan jälkeen Simon toimi Symantecin varatoimitusjohtajana, kunnes lähti yhtiöstä vuonna 2009 ja perusti teknologiaan erikoistuneen pääomarahaston Startive Venturesin. Tänä päivänä Startive ylläpitää aktiivisesti sijoituksia useissa menestyneissä kansainvälisissä start-up -yrityksissä ja Simon toimii johtajana ja neuvonantajana yrityksissä ympäri maailmaa.

  Lue lisää Simonista
Ylin johto
 • Neil Katz
  Lue lisää Neilistä

  Neil Katz

  Talousjohtaja B Com (Hons) ACA / EPGC (Stanford)

  Neil Katz on Freelancerin talousjohtaja ja hän vastaa yhtiön talous- ja hallintotehtävistä. Hän siirtyi Freelancerille toukokuussa 2009 ja on ollut siitä lähtien olennainen osa johtoryhmää. Hän on ollut mukana rakentamassa konsernin taloutta ja sisäistä valvontaa.

  Neilillä on yli 20 vuoden kokemus rahoituksesta, kirjanpidosta ja yleishallinnosta. Hän on toiminut talousjohtajana useissa teknologiayrityksissä kuten IPscapessa, Threatmetrixissä, Sensory Networksissa ja Aptrixissä. Hänellä on kokemusta ja hän on ollut mukana lukuisissa pääomasijoittajien ja riskipääoman keräyksissä, joiden avulla on saatu aikaan useita valtion tukia, yritysjärjestelyjä ja myyntitoimintoja. Erityisesti mainittakoon, että Neil oli mukana myymässä Aptrixia IBM:lle. Näissä edellä mainituissa tehtävissä Neil on antanut taloudellisia neuvoja, joiden avulla nämä yritykset ovat voineet kasvaa ja laajentua kansainvälisesti. Hän on myös toiminut konsulttina useille pienemmille start-up -teknologiayrityksille kaupallistamisen strategioihin ja pääoman hankkimiseen liittyvissä asioissa.

  Ennen teknologia-alalle siirtymistä, Neil toimi vähittäiskaupan alalla rahoitusalan tehtävissä mm. Checkpoint Systemsissä.

  Neil on suorittanut kauppatieteen kandidaatin tutkinnon Kapkaupungin yliopistossa Etelä-Afrikassa pääaineenaan taloushallinto. Hän on myös Australian hyväksyttyjen tilintarkastajien instituutin jäsen.

  Lue lisää Neilistä
 • Christopher Koch
  Lue lisää Christopherista

  Christopher Koch

  Varatalousjohtaja M.Fin (INSEAD) LLB (Hons I) B.Ec F. Fin GAICD

  Christopher Koch on apulaistalousjohtaja, ja hän keskittyy fuusioihin ja yrityskauppoihin, yrityksen toimialastrategiaan ja sijoittajien osallistumiseen. Hän siirtyi Freelancerille vuonna 2015.

  Ennen Freelanceria hän vietti lähes kymmenen vuotta investointi- ja yrityspankkitoiminnan parissa keskittyen Internet- ja teknologiasektoreihin, ja päätyi lopulta UBS Investment Bankin johtajaksi. Hänellä on vankka kokemus fuusioista ja yrityskaupoista, oman pääoman markkinoista ja oman pääoman syndikoinnista.

  Hän käsitteli työssään yli 35 miljardin dollarin arvosta tapahtumia, joihin kuului muun muassa listauksia Australian Securities Exchange (ASX) -pörssissä ja New Yorkin pörssissä (NYSE) sekä Australiaa, Hongkongia, Manner-Kiinaa, Tokiota, Lontoota, Eurooppaa ja Yhdysvaltoja koskevia asioita.

  Christopher suoritti kaupan alan maisterin tutkinnon INSEADissa (Ranskan ja Singaporen kampuksilla) ja opiskeli taloutta ja lakia huippuarvosanoin Adelaiden yliopistossa.Hän on Financial Services Institute of Australasian kunniajäsen ja Australian Institute of Company Directorsin päästötodistuksen saanut jäsen.

  Christopherin ura alkoi valtioneuvostossa, jossa hän työskenteli Alexander Downerin alaisuudessa Howardin hallituksen aikana.

  Lue lisää Christopherista
 • Amir
  Lue lisää Amirista

  Amir Massoudi

  Kasvujohtaja S.Eng, MSc (Computer Science)

  Amir Massoudi on Freelancerin kasvujohtaja ja hallinnoi kasvutiimiä, joka valvoo kaikkia liikevaihto-, tuotehallinnointi-, datatiede- ja asiakastoimia.

  Amir hallinnoi teknistä ja monipuolista tiimiä, joka koostuu datatieteilijöistä, insinööreistä, matemaatikoista, tilastotieteilijöistä, fyysikoista ja tuotejohtajista.

  Amir on kirjoittanut lukuisia artikkeleita, patentteja ja julkaisuja koneoppimisesta, konenäöstä ja numeerisesta analyysista. Amirilla on maisterintutkinto New South Walesin yliopistosta tietokonetieteestä, erikoisalana koneoppiminen ja konenäkö.

  Lue lisää Amirista
 • Peter Phillips
  Lue lisää Peteristä

  Peter Phillips

  Insinööriosaston varapuheenjohtaja BSc (Hons I) PhD (Computer Science)

  Peter on Freelancerin insinööriosaston varapuheenjohtaja. Hänen toimenkuvaansa kuuluu maailmanlaajuisten insinööritiimien johtaminen ja yrityksen operatiivisten ja teknisten päätösten valmistelu ja läpivienti.

  Peterillä on laaja kokemus ohjelmistoalalta, skaalautuvista järjestelmistä ja IT johtamisesta. Viimeaikoina Peter on pitänyt jatko- ja perustutkintotason luentoja eri aiheista James Cook -yliopiston tietojenkäsittelylaitoksella.

  Peter on luennoinut kansainvälisissä konferensseissa ja kirjoittanut useita artikkeleita, patentteja ja tutkimuksia tiedonlouhinnasta, algoritmien suunnittelusta ja ohjelmistoteknologiasta. Peter on suorittanut parhain arvosanoin loppututkinnon ja tohtorin tutkinnon James Cookin yliopiston tietojenkäsittelylaitoksella pääaineena paikkatietoihin liittyvä tiedonlouhinta.

  Lue lisää Peteristä
 • Greg
  Lue lisää Gregistä

  Greg Robinson

  Vaatimustenmukaisuudesta vastaava apulaisjohtaja ACI, SA Fin

  Greg Robinson on Freelancerin vaatimustenmukaisuudesta vastaava apulaisjohtaja, joka valvoo yhtiön yleistä vaatimustennoudattamisympäristöä. Tässä tehtävässään hän on vastuussa hallinto-ohjelmien ja vaatimusten laiminlyöntiin liittyviä riskejä koskevien ohjelmien kehittämisestä ja ylläpidosta liiketoiminnan tukemiseksi.

  Ennen siirtymistään Freelancerille Greg toimi PayPal Australian vaatimustenmukaisuusohjelmien johtajana ja oli osana alkuperäistä johtoryhmää, joka toi PayPalin Australian markkinoille vuonna 2005. Hän työskenteli Colonial First State Investments Limitedissä vuosina 1998 - 2004 vaatimustenmukaisuudesta vastaavana johtajana, jonka tehtävänä oli vaatimustenmukaisuuden hallinnointi- ja ohjausjärjestelmää koskevan kehyksen toteutus ja hallinta. Ennen sitä hän toimi johtotehtävissä Perpetual Limitedissä yli 13 vuoden ajan.

  Gregillä on tehtävään liittyvää kokemusta vaatimustenmukaisuudesta vastaavana ammattilaisena työskentelystä ja hän on viettänyt suuren osan kuluneista 10 vuodesta keskittyen hallintoon ja vaatimustenmukaisuuteen liittyviin ongelmiin verkkoympäristössä. Hän on Financial Services Institute of Australasian vanhempi jäsen ja Australasian Compliance Instituten jäsen.

  Lue lisää Gregistä
 • Adam Byrnes
  Lue lisää Adamista

  Adam Byrnes

  Kansainvälisten asioiden vanhempi johtaja BE (Electrical) (Hons I) / BSc (Adv) (Physics)

  Adam Byrnesin tehtävänä on laajentaa Freelanceria ympäri maailmaa, erityisesti markkinoille, jotka ovat muiden kuin englantia äidinkielenään puhuvien hallitsemia, esim. Aasia ja Latinalainen Amerikka. Hän johtaa suhdetoiminta-, sisältö-, mainonta- ja käännöstiimejä ja hänen vastuullaan on ollut Freelancerin verkkosivujen kansainvälinen julkaisu sisältäen 40 paikallista sivustoa ja 31 kieltä.

  Ennen siirtymistään Freelancerille Adam työskenteli fysiikan tutkijana Sydneyn yliopistossa fotoniikan alalla. Tänä aikana hän oli mukana kirjoittamassa useita tieteellisiä tutkielmia tärkeisiin fysiikan alan lehtiin ja esitteli työtään CLEO-konferensissa Kaliforniassa. Hän on myös työskennellyt tietotekniikan alalla Macquarie Groupissa ja Aalborg Industriesilla.

  Adam on suorittanut kandidaatin tutkinnon huippuarvosanoin Sydneyn yliopistossa pääaineenaan sähkötekniikka ja edistynyt fysiikka ja hän on opiskellut ulkomailla Kalifornian yliopistossa Santa Barbarassa.

  Lue lisää Adamista
 • Joe Griston
  Lue lisää Joesta

  Joe Griston

  Henkilö- ja osaamisjohtaja BSc (Computer Science)

  Joe Griston on Freelancerin henkilö- ja osaamisjohtaja. Hänen tehtävänään on houkutella organisaatioon asiantuntemusta ja samalla rakentaa työpaikkakulttuuria, joka takaa sen, että sekä Freelancer että sen työntekijät viihtyvät ja menestyvät.

  Aloitettuaan uransa Iso-Britannian ensimmäisen humanistisen ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneen ohjelmointitiimin osana hän auttoi perustamaan Centre4 Testingin. Se on yksi maailman johtavista ohjelmistontestausorganisaatioista, joka tarjoaa ammattimaisia laadunvarmistusresursseja ja konsultointipalveluja Iso-Britannian ja Euroopan markkinoilla. Vietettyään 8 menestyksekästä vuotta Lontoossa hän muutti Australiaan vuoden 2010 alussa ja on siitä lähtien keskittynyt tuottamaan henkilöstöratkaisuja Australian sekä Aasian ja Tyynenmeren alueen markkinoilla.

  Joe on suorittanut Liverpoolin John Moores -yliopistossa tutkinnon tietojenkäsittelytieteessä.

  Lue lisää Joesta
 • sebastian
  Lue lisää Sebastiánista

  Sebastián Siseles

  Kansainvälisten asioiden johtaja JD (University of Buenos Aires) / MBA (University of Pittsburgh) / Marketing Diploma (FAECC, Argentina)

  Sebastián Siseles vastaa pitkän aikavälin kannattavan kasvun osalta yhtiön kansainvälisen laajentumisstrategian luomisesta, siitä tiedottamisesta, sen ylläpidosta ja sen linjauksesta, ja hän johtaa alue- ja maajohtajista ympäri maailmaa koostuvaa tiimiä. Hän on myös suoraan mukana kansainvälisissä julkaisuissa ja vastaa niistä luoden ja vakiinnuttaen Freelancerin asemaa ja kasvua sekä kehittyneillä että kehittyvillä markkinoilla ja keskittyen erityisesti hallinnoimaan yhtiön toimintaa Latinalaisessa Amerikassa ja Etelä-Euroopassa. Hän on argentiinalainen yrittäjä, joka on suorittanut MBA-tutkinnon Pittsburghin yliopistossa. Hänellä on lakitausta ja hän on erikoistunut yritysten rahoitukseen sekä fuusioihin ja yrityskauppoihin. Lisäksi hän on suorittanut kansainvälisen liiketoiminnan jatko-opintoja Buenos Airesin pörssissä ja Southwestern University School of Law:ssa.

  Ennen siirtymistään Freelancerille Sebastián oli perustamassa useita Internet- ja viestintäyrityksiä. Hän on myös toiminut puheenjohtajana, johtajana, lakiasiainjohtajana ja operatiivisena johtajana eri Internet- ja ei-teknologiayrityksissä, ja ollut samalla osa arvostettua yritysten asianajotoimistoa Argentiinassa.

  Lue lisää Sebastiánista
 • Helma Kusuma
  Lue lisää Helmasta

  Helma Kusuma

  Maajohtaja - Indonesia BA - Public Relations (University of Indonesia)

  Helma Kusuma on vastuussa Freelancer Indonesian liiketoiminnan kehityksestä. Helman toimiin kuuluu yhteydenpito paikallisiin tiedotusvälineisiin ja sidosryhmiin, brändin ja maakohtaisen sivuston markkinointi esimerkiksi paikallisissa konferensseissa ja mediatapahtumissa, tapaamisten järjestäminen ja osallistuminen sidosryhmien kesken, tapahtumien järjestäminen, sponsorikohteiden arvoiminen, Freelancer -brändin rakentaminen ja tunnetuksi tekeminen, sekä kaikesta yhtiön Indonesian yksikön viestinnästä vastaaminen mukaanlukien puhemiehenä sekä yhteyshenkilönä toimiminen yhtiön ja tiedotusvälineiden ja bloggaajien välillä.

  Helma on valmistunut Indonesian yliopiston viestintälaitokselta ja toiminut 17 vuotta viestintä- ja PR -alalla Indonesiassa. Pitkällä kokemuksella ja syvällisellä tietotaidolla Helma on johtanut viestintätiimejä useissa paikallisissa ja monikansallisissa yrityksissä kuten NurZahra Indonesia, Ristra Group, MNC Skyvision, Santika Premier Jakarta Hotel ja Kapital's English magazine. Ennen Freelancer -uraa hän on pitänyt omaa PR -toimistoa, palvellen paikallisia sekä alueellisia toimijoita ympäri Aasia kuten esimerkiksi National Geographic Asia Channel, ESPN Star Sports Asia Channel, Panasonic Gobel Indonesia.

  Lue lisää Helmasta
Matt Barrie
Lue lisää Mattista

Matt Barrie

Toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja BE (Hons I) BSc (Hons I) GDipAppFin MAppFin MSEE (Stanford) GAICD SEP FIEAust

Matt Barrie on palkittu teknologiayrittäjä. Hän on Freelancer.comin toimitusjohtaja. Freelancer.com on maailman laajin freelanceerauksen markkinapaikka, joka yhdistää yli 20 miljoonaa ammattilaista ympäri maailmaa. International Academy of Digital Arts & Sciences on palkinnut sivuston kymmenellä Webby Awardsilla, "Internetin suurimmalla kunninanosoituksella".

Freelancer.com luo ensisijaisesti yhteyden länsimaisten pienyritysten ja yksityishenkilöiden sekä kehittyvien maiden freelancerien välille, auttaen näin yrittäjiä molemmilta puolin maapalloa. Freelancer Limited listautui Australian Securities Exchangeen 2013 markkina-arvon ollessa yli miljardi dollaria.

Matt on myös toimitusjohtajana Escrow.comissa, maailman johtavassa verkkomaksujen turvaajassa. Sivusto on varmentanut tapahtumia yli 2,7 miljardin dollarin edestä.

Matt oli Adjunct Associate -professorina Sydneyn yliopiston sähkö- ja tietotekniikan laitoksella, missä hän opetti 15 vuotta salaustekniikkaa ja myöhemmin teknologiayritysten rakentamista. Hän on mukana yli 20 patenttihakemuksessa.

Matt on maailmanlaajuisesti tunnettu puhuja ja hänet on nähty medioissa kuten SXSW, The Summit Series, Tony Robbins, The Next Web, the New York Times, Bloomberg TV, Wall Street Journal, TechCrunch, BRW ja the Economist.

Aiemmin hän on ollut perustajana ja toiminut toimitusjohtajana yhtiössä Sensory Networks Inc. Yhtiö kehitti verkkoturvallisuuteen liittyviä korkean suorituskyvyn prosessoreita ja se myytiin Intel Corporationille 2013.

2006 hänet palkittiin State Pearcey -palkinnolla panoksestaan IT&T -teollisuudessa. 2010 Sydneyn yliopiston tekniikan ja IT -alan laitos myönsi hänelle nimityksen Alumnus of the Year. 2011 Australian arvostetuin talousjulkaisu nimesi hänet ensimmäiseksi BRW:n vuoden yrittäjäksi. Lisäksi Ernst & Young nimesi hänet vuoden teknologiayrittäjäksi. 2016 Australian Libertarian Society myönsi hänelle nimityksen vuoden libertaari.

Puhujatoimintaan liittyvät kyselyt voi lähettää osoitteeseen speaker@freelancer.com

Lue lisää Mattista
Darren Williams
Lue lisää Darrenista

Darren Williams

Liikkeenjohtoon osallistumaton johtaja BSc (Hons I) PhD (Computer Science) MAICD

Loppuvuodesta 2015 Darren siirtyi Freelancerin toimitus- ja teknologiajohtajan paikalta liikkeenjohtoon osallistumattomaksi johtajaksi. Ollessaan yhtiön johtoryhmässä, hän vastasi päivittäisistä päätöksistä liittyen yhtiön strategiseen johtamiseen sekä operatiiviseen ja tekniseen toimintaan.

Darrenilla on kokemusta kyberturvallisuudesta, protokollista, verkostoitumisesta ja ohjelmistoista. Ennen siirtymistään Freelancerille hän oli perustamassa pääomasijoituksella rahoitettua, verkkoturvalaitteita myyvää Sensory Networksia, jossa hän toimi teknologiajohtajana ja myöhemmin toimitusjohtajana. Aiemmin hän luennoi Sydneyn yliopiston perustutkinto- ja jatko-opiskelijoille monista eri tietojenkäsittelytieteen aloista.

Darren on kirjoittanut useita artikkeleita ja tutkielmia sekä tehnyt patentteja monista turvallisuusteknologiaan, ohjelmistoihin ja verkostoitumiseen liittyvistä aiheista. Hän on myös puhunut monissa kansainvälisissä konferensseissa. Hän on suorittanut Sydneyn yliopistossa kandidaatin tutkinnon huippuarvosanoin pääaineenaan tietojenkäsittelytiede sekä tohtorin tutkinnon tietojenkäsittelytieteessä erikoistuen tietokoneverkkoihin.

Lue lisää Darrenista
Simon
Lue lisää Simonista

Simon Clausen

Liikkeenjohtoon osallistumaton johtaja

Simon on Freelancerin perustamisessa mukana ollut sijoittaja. Hänellä on yli 17 vuotta kokemusta nopeasti kasvavista teknologiayrityksistä sekä Australiassa että Yhdysvalloissa. Hänen tekninen osaamisensa kattaa pätevyyden useissa ohjelmistonkehityskielissä, kyberturvallisuudessa ja haavoittuvuusanalyysissä. Hän on myös ollut mukana tekijänä ja keksijänä useissa teknologiapatenteissa.

Hän keskittyi kuluttajakeskeisiin ohjelmistoihin ja Internet-pohjaisiin teknologioihin ja perusti WinGuidesin, josta myöhemmin tuli PC Tools, sekä toimi sen toimitusjohtajana. Simonin ollessa PC Toolsin toimitusjohtaja sen tulot kasvoivat yli 100 miljoonaan dollariin ja sillä oli yli 250 työntekijää ja toimistoja 7 maassa. Symantec Corporation (NASDAQ:SYMC) osti PC Toolsin lokakuussa 2008 yhdessä Australian sen ajan suurimmista teknologiakaupoista. Hankinnan jälkeen Simon toimi Symantecin varatoimitusjohtajana, kunnes lähti yhtiöstä vuonna 2009 ja perusti teknologiaan erikoistuneen pääomarahaston Startive Venturesin. Tänä päivänä Startive ylläpitää aktiivisesti sijoituksia useissa menestyneissä kansainvälisissä start-up -yrityksissä ja Simon toimii johtajana ja neuvonantajana yrityksissä ympäri maailmaa.

Lue lisää Simonista
Neil Katz
Lue lisää Neilistä

Neil Katz

Talousjohtaja B Com (Hons) ACA / EPGC (Stanford)

Neil Katz on Freelancerin talousjohtaja ja hän vastaa yhtiön talous- ja hallintotehtävistä. Hän siirtyi Freelancerille toukokuussa 2009 ja on ollut siitä lähtien olennainen osa johtoryhmää. Hän on ollut mukana rakentamassa konsernin taloutta ja sisäistä valvontaa.

Neilillä on yli 20 vuoden kokemus rahoituksesta, kirjanpidosta ja yleishallinnosta. Hän on toiminut talousjohtajana useissa teknologiayrityksissä kuten IPscapessa, Threatmetrixissä, Sensory Networksissa ja Aptrixissä. Hänellä on kokemusta ja hän on ollut mukana lukuisissa pääomasijoittajien ja riskipääoman keräyksissä, joiden avulla on saatu aikaan useita valtion tukia, yritysjärjestelyjä ja myyntitoimintoja. Erityisesti mainittakoon, että Neil oli mukana myymässä Aptrixia IBM:lle. Näissä edellä mainituissa tehtävissä Neil on antanut taloudellisia neuvoja, joiden avulla nämä yritykset ovat voineet kasvaa ja laajentua kansainvälisesti. Hän on myös toiminut konsulttina useille pienemmille start-up -teknologiayrityksille kaupallistamisen strategioihin ja pääoman hankkimiseen liittyvissä asioissa.

Ennen teknologia-alalle siirtymistä, Neil toimi vähittäiskaupan alalla rahoitusalan tehtävissä mm. Checkpoint Systemsissä.

Neil on suorittanut kauppatieteen kandidaatin tutkinnon Kapkaupungin yliopistossa Etelä-Afrikassa pääaineenaan taloushallinto. Hän on myös Australian hyväksyttyjen tilintarkastajien instituutin jäsen.

Lue lisää Neilistä
Christopher Koch
Lue lisää Christopherista

Christopher Koch

Varatalousjohtaja M.Fin (INSEAD) LLB (Hons I) B.Ec F. Fin GAICD

Christopher Koch on apulaistalousjohtaja, ja hän keskittyy fuusioihin ja yrityskauppoihin, yrityksen toimialastrategiaan ja sijoittajien osallistumiseen. Hän siirtyi Freelancerille vuonna 2015.

Ennen Freelanceria hän vietti lähes kymmenen vuotta investointi- ja yrityspankkitoiminnan parissa keskittyen Internet- ja teknologiasektoreihin, ja päätyi lopulta UBS Investment Bankin johtajaksi. Hänellä on vankka kokemus fuusioista ja yrityskaupoista, oman pääoman markkinoista ja oman pääoman syndikoinnista.

Hän käsitteli työssään yli 35 miljardin dollarin arvosta tapahtumia, joihin kuului muun muassa listauksia Australian Securities Exchange (ASX) -pörssissä ja New Yorkin pörssissä (NYSE) sekä Australiaa, Hongkongia, Manner-Kiinaa, Tokiota, Lontoota, Eurooppaa ja Yhdysvaltoja koskevia asioita.

Christopher suoritti kaupan alan maisterin tutkinnon INSEADissa (Ranskan ja Singaporen kampuksilla) ja opiskeli taloutta ja lakia huippuarvosanoin Adelaiden yliopistossa.Hän on Financial Services Institute of Australasian kunniajäsen ja Australian Institute of Company Directorsin päästötodistuksen saanut jäsen.

Christopherin ura alkoi valtioneuvostossa, jossa hän työskenteli Alexander Downerin alaisuudessa Howardin hallituksen aikana.

Lue lisää Christopherista
Peter Phillips
Lue lisää Peteristä

Peter Phillips

Insinööriosaston varapuheenjohtaja BSc (Hons I) PhD (Computer Science)

Peter on Freelancerin insinööriosaston varapuheenjohtaja. Hänen toimenkuvaansa kuuluu maailmanlaajuisten insinööritiimien johtaminen ja yrityksen operatiivisten ja teknisten päätösten valmistelu ja läpivienti.

Peterillä on laaja kokemus ohjelmistoalalta, skaalautuvista järjestelmistä ja IT johtamisesta. Viimeaikoina Peter on pitänyt jatko- ja perustutkintotason luentoja eri aiheista James Cook -yliopiston tietojenkäsittelylaitoksella.

Peter on luennoinut kansainvälisissä konferensseissa ja kirjoittanut useita artikkeleita, patentteja ja tutkimuksia tiedonlouhinnasta, algoritmien suunnittelusta ja ohjelmistoteknologiasta. Peter on suorittanut parhain arvosanoin loppututkinnon ja tohtorin tutkinnon James Cookin yliopiston tietojenkäsittelylaitoksella pääaineena paikkatietoihin liittyvä tiedonlouhinta.

Lue lisää Peteristä
Greg
Lue lisää Gregistä

Greg Robinson

Vaatimustenmukaisuudesta vastaava apulaisjohtaja ACI, SA Fin

Greg Robinson on Freelancerin vaatimustenmukaisuudesta vastaava apulaisjohtaja, joka valvoo yhtiön yleistä vaatimustennoudattamisympäristöä. Tässä tehtävässään hän on vastuussa hallinto-ohjelmien ja vaatimusten laiminlyöntiin liittyviä riskejä koskevien ohjelmien kehittämisestä ja ylläpidosta liiketoiminnan tukemiseksi.

Ennen siirtymistään Freelancerille Greg toimi PayPal Australian vaatimustenmukaisuusohjelmien johtajana ja oli osana alkuperäistä johtoryhmää, joka toi PayPalin Australian markkinoille vuonna 2005. Hän työskenteli Colonial First State Investments Limitedissä vuosina 1998 - 2004 vaatimustenmukaisuudesta vastaavana johtajana, jonka tehtävänä oli vaatimustenmukaisuuden hallinnointi- ja ohjausjärjestelmää koskevan kehyksen toteutus ja hallinta. Ennen sitä hän toimi johtotehtävissä Perpetual Limitedissä yli 13 vuoden ajan.

Gregillä on tehtävään liittyvää kokemusta vaatimustenmukaisuudesta vastaavana ammattilaisena työskentelystä ja hän on viettänyt suuren osan kuluneista 10 vuodesta keskittyen hallintoon ja vaatimustenmukaisuuteen liittyviin ongelmiin verkkoympäristössä. Hän on Financial Services Institute of Australasian vanhempi jäsen ja Australasian Compliance Instituten jäsen.

Lue lisää Gregistä
Adam Byrnes
Lue lisää Adamista

Adam Byrnes

Kansainvälisten asioiden vanhempi johtaja BE (Electrical) (Hons I) / BSc (Adv) (Physics)

Adam Byrnesin tehtävänä on laajentaa Freelanceria ympäri maailmaa, erityisesti markkinoille, jotka ovat muiden kuin englantia äidinkielenään puhuvien hallitsemia, esim. Aasia ja Latinalainen Amerikka. Hän johtaa suhdetoiminta-, sisältö-, mainonta- ja käännöstiimejä ja hänen vastuullaan on ollut Freelancerin verkkosivujen kansainvälinen julkaisu sisältäen 40 paikallista sivustoa ja 31 kieltä.

Ennen siirtymistään Freelancerille Adam työskenteli fysiikan tutkijana Sydneyn yliopistossa fotoniikan alalla. Tänä aikana hän oli mukana kirjoittamassa useita tieteellisiä tutkielmia tärkeisiin fysiikan alan lehtiin ja esitteli työtään CLEO-konferensissa Kaliforniassa. Hän on myös työskennellyt tietotekniikan alalla Macquarie Groupissa ja Aalborg Industriesilla.

Adam on suorittanut kandidaatin tutkinnon huippuarvosanoin Sydneyn yliopistossa pääaineenaan sähkötekniikka ja edistynyt fysiikka ja hän on opiskellut ulkomailla Kalifornian yliopistossa Santa Barbarassa.

Lue lisää Adamista
Joe Griston
Lue lisää Joesta

Joe Griston

Henkilö- ja osaamisjohtaja BSc (Computer Science)

Joe Griston on Freelancerin henkilö- ja osaamisjohtaja. Hänen tehtävänään on houkutella organisaatioon asiantuntemusta ja samalla rakentaa työpaikkakulttuuria, joka takaa sen, että sekä Freelancer että sen työntekijät viihtyvät ja menestyvät.

Aloitettuaan uransa Iso-Britannian ensimmäisen humanistisen ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneen ohjelmointitiimin osana hän auttoi perustamaan Centre4 Testingin. Se on yksi maailman johtavista ohjelmistontestausorganisaatioista, joka tarjoaa ammattimaisia laadunvarmistusresursseja ja konsultointipalveluja Iso-Britannian ja Euroopan markkinoilla. Vietettyään 8 menestyksekästä vuotta Lontoossa hän muutti Australiaan vuoden 2010 alussa ja on siitä lähtien keskittynyt tuottamaan henkilöstöratkaisuja Australian sekä Aasian ja Tyynenmeren alueen markkinoilla.

Joe on suorittanut Liverpoolin John Moores -yliopistossa tutkinnon tietojenkäsittelytieteessä.

Lue lisää Joesta
sebastian
Lue lisää Sebastiánista

Sebastián Siseles

Kansainvälisten asioiden johtaja JD (University of Buenos Aires) / MBA (University of Pittsburgh) / Marketing Diploma (FAECC, Argentina)

Sebastián Siseles vastaa pitkän aikavälin kannattavan kasvun osalta yhtiön kansainvälisen laajentumisstrategian luomisesta, siitä tiedottamisesta, sen ylläpidosta ja sen linjauksesta, ja hän johtaa alue- ja maajohtajista ympäri maailmaa koostuvaa tiimiä. Hän on myös suoraan mukana kansainvälisissä julkaisuissa ja vastaa niistä luoden ja vakiinnuttaen Freelancerin asemaa ja kasvua sekä kehittyneillä että kehittyvillä markkinoilla ja keskittyen erityisesti hallinnoimaan yhtiön toimintaa Latinalaisessa Amerikassa ja Etelä-Euroopassa. Hän on argentiinalainen yrittäjä, joka on suorittanut MBA-tutkinnon Pittsburghin yliopistossa. Hänellä on lakitausta ja hän on erikoistunut yritysten rahoitukseen sekä fuusioihin ja yrityskauppoihin. Lisäksi hän on suorittanut kansainvälisen liiketoiminnan jatko-opintoja Buenos Airesin pörssissä ja Southwestern University School of Law:ssa.

Ennen siirtymistään Freelancerille Sebastián oli perustamassa useita Internet- ja viestintäyrityksiä. Hän on myös toiminut puheenjohtajana, johtajana, lakiasiainjohtajana ja operatiivisena johtajana eri Internet- ja ei-teknologiayrityksissä, ja ollut samalla osa arvostettua yritysten asianajotoimistoa Argentiinassa.

Lue lisää Sebastiánista
Amir
Lue lisää Amirista

Amir Massoudi

Kasvujohtaja S.Eng, MSc (Computer Science)

Amir Massoudi on Freelancerin kasvujohtaja ja hallinnoi kasvutiimiä, joka valvoo kaikkia liikevaihto-, tuotehallinnointi-, datatiede- ja asiakastoimia.

Amir hallinnoi teknistä ja monipuolista tiimiä, joka koostuu datatieteilijöistä, insinööreistä, matemaatikoista, tilastotieteilijöistä, fyysikoista ja tuotejohtajista.

Amir on kirjoittanut lukuisia artikkeleita, patentteja ja julkaisuja koneoppimisesta, konenäöstä ja numeerisesta analyysista. Amirilla on maisterintutkinto New South Walesin yliopistosta tietokonetieteestä, erikoisalana koneoppiminen ja konenäkö.

Lue lisää Amirista
Helma Kusuma
Lue lisää Helmasta

Helma Kusuma

Maajohtaja - Indonesia BA - Public Relations (University of Indonesia)

Helma Kusuma on vastuussa Freelancer Indonesian liiketoiminnan kehityksestä. Helman toimiin kuuluu yhteydenpito paikallisiin tiedotusvälineisiin ja sidosryhmiin, brändin ja maakohtaisen sivuston markkinointi esimerkiksi paikallisissa konferensseissa ja mediatapahtumissa, tapaamisten järjestäminen ja osallistuminen sidosryhmien kesken, tapahtumien järjestäminen, sponsorikohteiden arvoiminen, Freelancer -brändin rakentaminen ja tunnetuksi tekeminen, sekä kaikesta yhtiön Indonesian yksikön viestinnästä vastaaminen mukaanlukien puhemiehenä sekä yhteyshenkilönä toimiminen yhtiön ja tiedotusvälineiden ja bloggaajien välillä.

Helma on valmistunut Indonesian yliopiston viestintälaitokselta ja toiminut 17 vuotta viestintä- ja PR -alalla Indonesiassa. Pitkällä kokemuksella ja syvällisellä tietotaidolla Helma on johtanut viestintätiimejä useissa paikallisissa ja monikansallisissa yrityksissä kuten NurZahra Indonesia, Ristra Group, MNC Skyvision, Santika Premier Jakarta Hotel ja Kapital's English magazine. Ennen Freelancer -uraa hän on pitänyt omaa PR -toimistoa, palvellen paikallisia sekä alueellisia toimijoita ympäri Aasia kuten esimerkiksi National Geographic Asia Channel, ESPN Star Sports Asia Channel, Panasonic Gobel Indonesia.

Lue lisää Helmasta