Sijoittajakeskus

Tietoa osakkeenomistajille

Freelancer Limited

Freelancer on maailman suurin freelance- ja joukkoistusmarkkinapaikka käyttäjien ja projektien määrien perusteella. Freelancer perustettiin 2009 ja on listattuna Australian Securities Exchangessa (ASX: FLN).

Osakkeen hinta

Osakkeemme tämän hetkisen arvon löydät ASX -verkkosivustolta.

Pörssitiedotteet

Kaikki yrityksemme viimeisimmät tiedotteet löydät sivustolta ASX.

Investointi Australiasta

Sijoittaaksesi Freelanceriin ota yhteyttä tavalliseen pörssivälittäjääsi. Täydellinen luettelo Australian pörssivälittäjistä ja muuta tietoa osakkeiden ostamisesta ja myymisestä ASX:ssä löytyy ASX-verkkosivustolta.

Sijoittaminen Australian ulkopuolelta

Freelancer-osakkeita voi yleensä ostaa vain ASX-rekisteröidyn välittäjän kautta. Kuitenkin, halutessasi sijoittaa, voit ottaa yhteyttä paikallisiin arvopaperivälittäjäiin nähdäksesi onko heillä suhde rekisteröityyn ASX-välittäjään.

Vaihtoehtoisesti, Interactive Brokers on verkkomeklari, joka avustaa eri maiden asukkaita sijoittamaan ASX:n myymiin osakkeisiin.

Osakkeiden hallinta

Kirjaudu sisään Boardroom-osakerekisteriin katsoaksesi tietoja Freelancer-osakkeistasi. Boardroomiin voi ottaa yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen enquiries@boardroomlimited.com.au. Puhelimella yhteyden saa soittamalla numeroon 1300 737 760 (Australiassa) tai +61 2 9290 9600 Australian toimistolle

Osakkeenomistajan UKK

Miten voin sijoittaa?

Voit ostaa Freelancer -osakkeita meklarilta, joka edistää osakkuuksia Australian Securities Exchange:ssa (ASX). Freelancerin kaupankäyntitunnus on ASX: FLN. Sinun pitäisi hakea neuvoja rahoituspalveluammattilaiselta ennen sijoittamista.

Kuinka löydän pörssivälittäjän?

Täydellinen luettelo Australian arvopaperivälittäjistä ja muuta tietoa osakkeiden ostamisesta tai myymisestä löytyy ASX-verkkosivuilla. Freelancer-osakkeita voidaan yleensä ostaa vain ASX-rekisteröidyltä välittäjältä, joten jos asuinmaasi ei ole Australia voit joutua etsimään vaihtoehtoisia järjestelyjä. Interactive Brokers on verkkovälittäjä, joka ottaa rekisteröinnit asukkailta ympäri maailmaa monissa maissa, jotka tukevat ASX:ssä vaihdettavia osakkeita. Voit kuitenkin myös ottaa yhteyttä paikalliseen välittäjään nähdäksesi, onko heillä suhde ASX-rekisteröityyn välittäjään.

Saavatko Freelancer. com -käyttäjät, jotka ovat myös Freelancer - osakkeenomistajia, mitään lisäetuja?

Kyllä. Freelancer on luonut erityisen Freelancer Säätiö Osakkeenomistaja-ohjelman, joka palkitsee käyttäjiä, joilla on osakkeiden vähimmäismäärä, erityisillä eduilla ja etuoikeuksilla.

Mistä löydän pörssitiedotteet?

Viimeaikainen ja historialliset pörssitiedotteet löytyvät ASX-verkkosivuilta ja myös Pörssitiedotteet-osiosta Freelancer-verkkosivuilla.

Milloin Freelancer tekee pörssitiedotteita, jotka voivat vaikuttaa minun osakkeisiini?

Freelancer pyrkii neuvomaan osakkeenomistajia odotettavissa olevista avainkysymysten julkaisupäivistä verkkosivuillaan Tietoja osakkeenomistajille-osassa.

Mistä löydän vanhan osakehinnan tiedot?

Nykyiset ja historialliset osakehintamme löytyvät ASX-sivustolta. On suositeltavaa, että sijoittajat tai kiinnostuneet osapuolet etsivät ammattimaista apua osakehintatietojen tulkintaan.

Kuinka voin tarkastaa FLN-omistusosuuteni?

Voit tarkastella Freelancer-omistusosuuksiasi koskevia nykyisiä tietoja Boardroom-osakerekisterisivuston kautta.

Kuinka päivitän osakkeenomistajatietoni?

Kirjaudu sisään Boardroom-osakerekisterisivustoon katsoaksesi Freelancer-osakkeitasi ja päivittääksesi tietosi.

Kuinka löydän yhteystiedot Freelancerin osakerekisteriin?

Kaikki omistusosuuksiasi koskevat tiedustelut tulisi osoittaa boardroomille. Boardroomiin saa yhteyden lähettämällä sähköpostia osoitteeseen enquiries@boardroomlimited.com.au. Yhteyden saa myös puhelimitse numerossa 1300 737 760 (Australiasta) tai +61 2 9290 9600 Australian toimistolle.

Raportit ja esittelyt

Freelancer-säätiön osakkeenomistajaohjelma

Freelancer säätiön osakkeenomistajaohjelma tarjoaa Freelancer Limited:n (ASX:FLN) osakkeita omistaville etuja, kuten alennetut kulut useissa Freelancer palveluissa.

Freelancer-säätiö

Edut yhdellä silmäyksellä

Maksualennukset Freelancer.com:ssa

5 % alennus projektien ja kilpailuiden myyntikustannuksista. Alennus maksetaan palautuksena kuukausittain Freelancer.com tilillesi niiltä täysiltä kalentikuukausilta, jolloin olet täyttänyt ohjelman ehdot.

Warrior-erikoistarjousluettelo maksualennus WarriorForumilla

50% hyvitys tai alennus ilmoitusmaksuista Warrior Special -tarjouksissa (WSO) niinä täysinä kalenterikuukausina, jolloin täytät ohjelman ehdot.

Etusija asiakaspalveluun

Saat etuoikeutettua asiakaspalvelua 24x7x365 monikieliseltä tukitiimiltämme.

Freelancer-säätiön osakkeenomistajan merkki

Ainutlaatuinen merkki näkyy Freelancer.com- ja WarriorForum-profiileissasi kertoen, että olet tämän yrityksen osakkeenomistaja.

Käytä etusi

Edut ovat saatavilla henkilöille, jotka omistavat vähintään 500 kpl Freelancer Limitedin osaketta. Lunastaaksesi oikeuden alennuksiin napsauta alla olevaa painiketta ja täytä hakemuslomake.

Käyttöehdot

Pääset mukaan Freelancer-säätiön osakkenomistajaohjelmaan, jos täytät seuraavat ehdot:

  • Osakkeenomistajalla on oltava asianmukaisesti luotu tili, joko Freelancer.com tai Warrior Forum sivustolla. Suljetut tilit eivät oikeuta ohjelmaan mukaanpääsyyn. Jos käyttäjä rikkoo sivustojen käyttäjäsopimuksessa olevia käyttöehtoja, voidaan hänen jäsenyytensä ohjelmassa keskeyttää tai peruuttaa Freelancer Limitedin päätöksellä.
  • Osakkeenomistajan on oltava luonnollinen henkilö ja:
    • omistettava vähintään 500 täysin maksettua Freelancer Limitedin kantaosaketta; tai
    • edustaa yritystä, rahastoa tai yhdistystä, joka omistaa vähintään 500 täysin maksettua Freelancer Limitedin kantaosaketta. Yritys, rahasto tai yhdistys voi nimetä yhden luonnollisen henkilön, joka on oikeutettu tämän ohjelman etuihin. Täytä tällöin Nominee Appointment Advice (pdf) valtuutus. Em. valtuutuksesta on liitettävä skannattu kopio hakemuskaavakkeeseen. Jos kyseisen valtuutuksen antava taho on yhteisyritys on kummankin yhteisyrityksen osapuolen täytettävä kyseinen valtuutus.
  • Osakkeenomistajan edut ovat voimassa niinä kuukausina, kun osakkeenomistaja omistaa vähintään 500 Freelancer Limitedin osaketta ko. täyden kalenterikuukauden. Palautuksia ja alennuksia ei makseta niiltä kuukausilta, jolloin osakkeenomistajan omistus laskee alle 500:n Freelancer Limited osakkeen.
  • Palautukset maksetaan vain maksetuista projekti- ja kilpailupalkkioista (ei päivitysmaksuista). Palautuksia ei makseta palkkioista joita ei ole maksettu.
  • Freelancer Limited voi muuttaa ohjelman etuja ja Freelancer säätiön osakkeenomistajaohjelman ehtoja milloin tahansa päivittämällä tätä sivua.