Sijoittajakeskus

Tietoa osakkeenomistajille

Freelancer Limited

Freelancer on maailman suurin freelanceerauksen ja joukkoistamisen markkinapaikka käyttäjien ja projektien määrien perusteella. Freelancer perustettiin 2009 ja se on listattuna Australian Securities Exchangessa (ASX: FLN) sekä OTCQX Best Markets in the United States:ssa (OTCQX: FLNCF).

Osakkeen hinta

Nykyinen osakekurssi löytyy täältä:

Pörssitiedotteet

Kaikki yrityksemme viimeisimmät tiedotteet löydät sivustolta:

Investointi Yhdysvalloista

Seuraavat välittäjät vaihtavat OTC-osakkeita. Freelancerin kaupankäyntitunnus on FLNCF.

Investointi Australiasta

Freelancerin kaupankäyntitunnus on FLN.

Kattava lista Australian osakemeklareista ja muuta tietoa ostoihin ja myyntiin liittyen ASX:ssä löytyy täältä:

https://www2.asx.com.au/investors/start-investing/find-a-broker-adviser/full-service-and-online-brokers

Investointi muista maista

Seuraavat välittäjät käyvät kansainvälisille käyttäjille kauppaa ASX-osakkeilla. Freelancerin osaketunnus on FLN.

Osakkeiden hallinta

Kirjaudu Boardroomin merkintäsivustolle tarkastellaksesi Freelancer osuuksiasi. Boardroomiin voit ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteella enquiries@boardroomlimited.com.au. Voit myös ottaa yhteyttä puhelimitse numeroon 1300 737 760 (Australian sisällä) tai +61 2 9290 9600 Australian yksikköön.

Osakkeenomistajan UKK

Miten voin sijoittaa?

Voit ostaa Freelancer -osakkeita meklarilta, joka edistää osakkuuksia Australian Securities Exchange:ssa (ASX). Freelancerin kaupankäyntitunnus on ASX: FLN. Sinun pitäisi hakea neuvoja rahoituspalveluammattilaiselta ennen sijoittamista.

Kuinka löydän pörssivälittäjän?

Täydellinen luettelo Australian osakevälittäjistä ja muuta tietoa osakkeiden ostamisesta tai myymisestä löytyy ASX-verkkosivuilla. Freelancer-osakkeita voidaan yleensä ostaa vain ASX-rekisteröidyltä välittäjältä, joten jos asuinmaasi ei ole Australia voit joutua etsimään vaihtoehtoisia järjestelyjä. Interactive Brokers on verkkovälittäjä, joka ottaa rekisteröinnit asukkailta ympäri maailmaa monissa maissa, jotka tukevat ASX:ssä vaihdettavia osakkeita. Voit kuitenkin myös ottaa yhteyttä paikalliseen välittäjään tarkistaaksesi, onko heillä suhde ASX-rekisteröityyn välittäjään.

Saavatko Freelancer. com -käyttäjät, jotka ovat myös Freelancer - osakkeenomistajia, mitään lisäetuja?

Kyllä. Freelancer on luonut erityisen Freelancer Säätiö Osakkeenomistaja-ohjelman, joka palkitsee käyttäjiä, joilla on osakkeiden vähimmäismäärä, erityisillä eduilla ja etuoikeuksilla.

Mistä löydän pörssitiedotteet?

Viimeaikainen ja historialliset pörssitiedotteet löytyvät ASX-verkkosivuilta ja myös Pörssitiedotteet-osiosta Freelancer-verkkosivuilla.

Milloin Freelancer tekee pörssitiedotteita, jotka voivat vaikuttaa minun osakkeisiini?

Freelancer pyrkii neuvomaan osakkeenomistajia odotettavissa olevista avainkysymysten julkaisupäivistä verkkosivuillaan Tietoja osakkeenomistajille-osassa.

Mistä löydän vanhan osakehinnan tiedot?

Nykyiset ja historialliset osakehintamme löytyvät ASX-sivustolta. On suositeltavaa, että sijoittajat tai kiinnostuneet osapuolet etsivät ammattimaista apua osakehintatietojen tulkintaan.

Kuinka voin tarkastaa FLN-omistusosuuteni?

Voit tarkastella Freelancer-omistusosuuksiasi koskevia nykyisiä tietoja Boardroom-osakerekisterisivuston kautta.

Kuinka päivitän osakkeenomistajatietoni?

Kirjaudu sisään Boardroom-osakerekisterisivustoon katsoaksesi Freelancer-osakkeitasi ja päivittääksesi tietosi.

Kuinka löydän yhteystiedot Freelancerin osakerekisteriin?

Kaikki omistusosuuksiasi koskevat tiedustelut tulisi osoittaa boardroomille. Boardroomiin saa yhteyden lähettämällä sähköpostia osoitteeseen enquiries@boardroomlimited.com.au. Yhteyden saa myös puhelimitse numeroon 1300 737 760 (Australian sisällä) tai +61 2 9290 9600 Australian toimistoon.

Raportit ja esittelyt

Freelancer-säätiön osakkeenomistajaohjelma

Freelancer Foundation Shareholder -ohjelma tarjoaa Freelancer Limitedin (ASX:FLN) osakkeenomistajille tiettyjä etuja kuten alemmat kulut useissa Freelancerin palveluissa.

Freelancer osakkeenomistaja

Edut yhdellä silmäyksellä

Maksualennukset Freelancer.com:ssa

5 % alennus projekti- ja kilpailukuluista hyvitetään Freelancer.com -tilillesi. Tämä lasketaan kuukausittain niiltä kuukausilta joina täytät ohjelman ehdot.

Etusija asiakaspalveluun

Saat etuoikeutettua asiakaspalvelua 24x7x365 monikieliseltä tukitiimiltämme.

Freelancer-säätiön osakkeenomistajan merkki

Ainutlaatuinen merkki näkyy Freelancer.com- ja WarriorForum-profiileissasi kertoen, että olet tämän yrityksen osakkeenomistaja.

Käytä etusi

Nämä edut ovat saatavilla henkilöille, joilla on vähintään 5 000 tavallista täysin maksettua Freelancer Limitedin osaketta. Napauta vain alla olevaa painiketta ja täytä hakemuslomake, niin pääset käyttämään etujasi.

Mistä ostaa osakkeita

Freelancerin kaupankäyntitunnus on ASX:FLN kaikille, jotka ostavat osakkeita Australiasta. Kaikki kansainväliset käyttäjät Australian ulkopuolella voivat käydä kauppaa ASX:FLN-osakkeilla Tiger Brokersissa.

Käyttöehdot

Pääset mukaan Freelancer säätiön osakkenomistajaohjelmaan, jos täytät seuraavat ehdot:

 • Osakkeenomistajan on oltava rekisteröitynyt käyttäjä joko Freelancer.comissa tai Warrior Forum -sivustolla (Freelancer -käyttäjä). Suljettuja tilejä ei hyväksytä mukaan. Jos Freelancer -käyttäjä rikkoo kumman tahansa sivuston käyttöehtoja (kuten on esitetty käyttäjäsopimuksessa) voidaan hänen jäsenyytensä evätä tai peruuttaa Freelancer Limitedin harkinnan mukaan.
 • Osakkeenomistajan tulee olla luonnollinen henkilö/henkilöitä ja:
  • omistaa 5 000 tavallista täysin maksettua Freelancer Limitedin osaketta; tai
  • on yrityksen, säätiön tai yhtiön, nimittämä, joka omistaa 5 000 tavallista täysin maksettua Freelancerin Rajoitetut osaketta. Yhtiö, säätiö tai yhteisö voi nimetä yhden luonnollisen henkilön edunsaajaksi paketille Nominee Appointment Advice -lomakkeella (pdf), josta skannattu kopio on liitettävä sähköiseen hakulomakkeeseen. Erillinen ajanvarauslomake on täytettävä, jos useampi kuin yksi taho on rekisteröity yhteisomistukselle.
   • Osakkeenomistajan tulee omistaa 5 000 tavallista täysin maksettua Freelancer Limitedin osaketta koko kalenterikuukauden ajan ollakseen oikeutettu osakasetuuksiin kyseisen kalenterikuukauden aikana. Maksualennuksia ei makseta mistään kuukaudesta eikä maksualennuksia ole saatavilla kun osakkeenomistajan omistusosuus laskee alle 5 000 tavallisen täysin maksetun Freelancer Limitedin osakkeen.
   • Maksualennukset koskevat vain projekti- ja kilpailuvälityspalkkoita (ei päivitysmaksuja) ja vain maksettuja kuluja. Maksamattomiin kuluihin ei sovelleta alennuksia.
   • Freelancer Limited voi muuttaa Freelancer Foundation Shareholder -ohjelman etuja tai ehtoja koska tahansa päivittämällä tätä sivua.