undefinedundefined
Kirjaudu sisään
Rekisteröidy
Pyydä esittelyä

Freelancer Enterprise

Mahdollistaa suurten organisaatioiden kasvun helpommin. Hyödynnä yli 42 miljoonan freelancerin työvoima muuttaessasi yrityksesi ideoita todellisuudeksi laajemmin, nopeammin ja edullisemmin kuin koskaan aiemmin. Mahdollistaa suurten organisaatioiden kasvun nopeammin ja edullisemmin.

Pyydä esittely
undefined

Maailmanlaajuinen työvoima

Freelancer.com (ASX:FLN) on kymmenkertainen Webby-voittaja, maailman laajin freelanceerauksen ja joukkoistamisen alusta, joka toimii 34 eri kielellä ja 39 eri valuutalla ja jossa on yli 42 miljoonaa käyttäjää yli 247 maasta, alueelta ja territoriosta. Mikään muu freelanceerauksen markkinapaikka ei ole yhtä kansainvälinen kuin Freelancer.com.
undefined

Erittäin kyvykkäät, tilauksesta

Yli 80 %:iin verkkotöistä jätetään tarjous 60 sekunnin sisään. Työt, joissa on määritelty sijainti saavat tarjouksen keskimäärin 25 minuutissa - luku joka paranee kuukausi kuukaudelta. Millään muulla freelanceerauksen markkinapaikalla ei ole yhtä paljon liikennettä kuin Freelancer.comissa.
undefined

Ei maksuja

Freelancer Enterprise -yrityksellä ei ole käyttömaksuja, pakollisia tilauksia, eikä kuukausi- tai vuosimaksuja. Ei kuluja projektien julkaisemista eikä käyttäjätilin perustamisesta. Myös työnantaja- ja päivityspalkkiot on poistettu volyymiasiakkailta.
Organization unlimited -pienoiskuva

Organization Unlimited

Katso, kuinka yritystoiminnan johtaja Sarah Tangi keskustelee työn tulevaisuudesta yrityksille.
Nasa valkoinen paperi -pienoiskuva

NASA | Harvard valkoinen paperi

Yllättäviä tuloksia suurista väkijoukoista, jotka käyttävät mikro-ostoa Haasteet - kilpailujen käyttäminen freelanceri-yhteisössä innovatiivisten, vaikuttavien ja kustannustehokkaiden ratkaisuiden käyttöönotossa.
VALIKOIDUT FREELANCERIT

Covid-19 ja työvoiman tehokkuus

Covid-19 luo muuttuvia vaatimuksia organisaatioosi. Hyödynnä talon sisäiset kykysi kiireellisimmissä ja kriittisimmissä tehtävissä kasvaaksesi nopeammin. Tekoälyyn perustuvien algoritmien ja resurssienhallintaohjelmistojen avulla. voit lisätä henkilöstöä käyttöösi, nopeasti. Paranna työvoimasi tehokkuutta tämän kriisin kautta ja pidä parhaat kykysi palkkalistoilla. Älykkäät yritykset näkevät mahdollisuuksia tässä laskusuhdanteessa. Freelancer Enterprise auttaa sinua olemaan ketterä ja reagoimaan muutoksiin.
undefined
Valikoidut freelancerit

Mitä taitoja tarvitsetkin, voimme koota sinulle parhaan 1% yksityiseen freelancerin pilveesi

Tarvitsetpa paikallisia johtamiskonsultteja, koneoppimisasiantuntijoita tai kenttäpalveluinsinöörejä, valitse freelancereiden joukosta, joilla on yli 1 600 erilaista taitoa ja jotka ovat ennalta tarkistettu ja hyväksytty sinun määrittelemien kriteerien mukaisesti.
Ota yhteyttä
Valikoidut freelancerit

Korkeaa laatua, ajallaan ja alle budjetin

Yritysprojektipäällikkömme varmistavat, että löydät parhaat freelancerit korkealuokkaiseen työhön, mikä toimitetaan ajallaan. He varmistavat korkeatasoisen ja saumattoman työnkulun projektin alusta loppuun.
undefined
undefined
Valikoidut freelancerit

Lahjakkuudet ja yhteensovittamiset palveluna

Halusitpa sitten palkata suoraan, ilmoittaa projektin tai aloittaa kilpailun, lahjakkuuksia löytävä yhteensovituspalvelumme, etsintäalgoritmit ja hallinnointipalvelut suojaavat sinua työvoimaan liittyviltä riskeiltä ja varmistavat täydellisen lahjakkuuden löytämisen nopeasti.
TAPAUSTUTKIMUS

NASA käyttää Freelancer Enterpriseä joukkoistaessaan mahdollisia uusia keksintöjä. uusia keksintöjä.

Freelancerit lähettivät yli 230 suunnitelmaa kilpailuun, jossa tuli suunnitella käyttöliittymä älykellosovellukseen, jota astronautit käyttävät Kansainvälisellä avaruusasemalla.
Projektimanagerit avustivat tämän jälkeen NASAa palkkaamaan parhaan ohjelmoijan toimittamaan valmiin sovelluksen.
TAPAUSTUTKIMUS

NASA käyttää Freelancer Enterpriseä joukkoistaessaan mahdollisia uusia keksintöjä. uusia keksintöjä.

Freelancerit lähettivät yli 230 suunnitelmaa kilpailuun, jossa tuli suunnitella käyttöliittymä älykellosovellukseen, jota astronautit käyttävät Kansainvälisellä avaruusasemalla.
Projektimanagerit avustivat tämän jälkeen NASAa palkkaamaan parhaan ohjelmoijan toimittamaan valmiin sovelluksen.
undefined

Tutustu Freelancer Yrityksen tarjoamiin etuihin

undefined

Kasvata luottamusta

Ratkaisumme, jotka liittyvät sääntöjen ja työvoiman tarkistukseen sekä amerikkalaisten lakimiesten tarjoamat tarkistuspalvelut antavat sinulle turvaa työskennellessäsi kansainvälisen työvoiman kanssa. Erittäin tarkka asiakkaan tunnistus- ja henkilöllisyyden varmennuskäytöntömme takaa, että voit tehdä yhteistyötä luotettavasti.
undefined

Työketjun automatisointi

Täysiverisen APIn avulla voit automatisoida ja nopeuttaa työvoiman hallinnointia sekä vapauttaa henkilökuntasi aikaa asioihin, joilla on merkitystä. Yhdistä suoraan ohjelmistoosi, intranettiisi tai backend -palveluihin ja luo tehtäviä freelancereille tekemällä API -pyyntöjä suoraan virtuaaliseen työpilveemme.
undefined

Hallinnointipalvelut

Meillä on monikielinen yritys-projektipääliköiden ryhmä, useilta aikavyöhykkeiltä ja useilta eri alueilta. Kaikki ovat valmiina auttamaan sinua löytämään täydellisen freelancerin, ylläpitämään kilpailuasi tai avustamaan projektiisi liittyvissä hallinnointiasioissa.
undefined

Täysi läpinäkyvyys

Ymmärrämme, että haluat laatua ja tuloksia vastineeksi rahallesi. Ajanseurantasovelluksemme mittaa tuloksia, automatisoi kuvakaappaukset ja ohjaa hyväksymään toimituksia, jolloin sinä voit jättää palautetta reaaliajassa.
undefined

Lisää tietoa

Mittaa menestystä ja tarkkaile tietoja, joilla on sinulle merkitystä. Reaaliaikaiset tilastot sisältävät mm. käyttö- ja kustannustietoja suoraan muokattavalla koontinäytöllä.
undefined

Virtaviivaista sisäistä käyttöönottoa

Tarjoamme työpajoja, video-oppaita ja 24/7 asiakastuen, joka auttaa sinua luomaan uusia toimintatapoja. Tekniikan ja koulutuksen lähettiläämme ovat valmiina tulemaan paikan päälle ja kouluttamaan henkilökuntaasi tulevaisuuden töihin.

Yli 80% Fortune 500 -yrityksistä käyttää Freelancer.com-palvelua nopeuttamaan tuotteidensa markkinoilletuloaikaa

undefinedundefined

Oletko valmis aloittamaan?

Ota yhteyttä Enterprise -tiimiimme jo tänään
Ota yhteyttä
Freelancer -logo
Finland / Suomi
Asiakastuki
Freelanceri
Luokat
Projektit
Kilpailut
Freelancerit
Yrityksille
Suositeltujen freelancerien ohjelma
Projektien hallinta
Paikalliset työt
Photo Anywhere
Näyteikkuna
API kehittäjille
Vahvista tilisi
Tietoa
Tietoa meistä
Kuinka tämä toimii
Turvallisuus
Sijoittajat
Sivukartta
Lainaukset
Uutisia
Ehdot
Tietosuojakäytäntö
Käyttöehdot
Tekijänoikeuskäytännöt
Käyttäytymissäännöt
Kulut ja veloitukset
Sovellukset
Applen sovelluskauppa -logo
Google Play -logo
Kopiointi leikepöydälle epäonnistui, päivitä sivu ja muokkaa käyttölupia.
Kopioitu leikepöydälle.
Rekisteröityneitä käyttäjiä Ilmoitettuja töitä yhteensä
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2021 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
There is no internet connection