Freelancer Maksut ja palkkiot

Työnantajille

Projektit

Freelancer :issa voit ilmaiseksi rekisteröityä, ilmoittaa projekteja, saada tarjouksia freelancereilta, katsoa freelancerien portfolioita ja keskustella projektien vaatimuksista. Mikäli myönnät projektin ja freelancer hyväksyy sen, veloitamme sinulta aloitusmaksuna pienen projektimaksun, joka suhteutetaan valitun tarjouksen arvoon.

Kustannukset ja maksun veloitustapa riippuu projektin tyypistä.

Kiinteähintaisissa projekteissa palkkio on suuruudeltaan 3% tai €2.00 EUR (suurempi maksetaan) ja se peritään, kun kukin palkkaamasi freelancer on hyväksynyt myöntämäsi projektin. Jos myöhemmin maksat freelancerille alkuperäistä tarjousta enemmän, veloitamme projektimaksun kaikista ylimääräisistä maksuista.

Tuntiperusteisista projekteista peritään 3% kulu jokaisesta freelancerille suorittamastasi maksusta.

Voit perua projektin koontinäytöltäsi milloin tahansa 7 päivän sisällä projektin hyväksymisestä, ja maksu palautetaan kokonaisuudessaan sinulle.

Ostettavissa on valinnaisia projektipäivityksiä.

Kilpailut

Kilpailua ilmoitettaessa työnantajan on toimitettava kilpailun koko voittosummaa vastaavat varat. Tarjoamme Rahat takaisin -takuun tälle palkintorahalle.

Rahat takaisin-takuu oikeuttaa sinut saamaan rahat takaisin 30 päivän ajan kilpailun sulkemisesta, mikäli et ole tyytyväinen toimitettuihin kilpailutöihin. Saat rahat takaisin helposti ottamalla yhteyttä tukeen.

Huomaa, että varat eivät ole saatavilla 'taattuihin kilpailuihin', ja tämä palautus ei sisällä päivityksiä, joita olet saattanut valita kilpailuun. Mikäli olet jo valinnut kilpailutyön voittajan ja luovuttanut työn ja samalla vapauttanut palkintorahan tekijälle, et ole kelvollinen saamaan palautusta.

Kilpailun ilmoittaminen ja palkinnon myöntäminen ovat työnantajille ilmaisia.

Jokaisesta lisäksi palkitusta työstä on myös maksettava palkinto.

Ostettavissa on valinnaisia kilpailupäivityksiä.

Palvelut

Palvelua tilattaessa työnantajalla on oltava käytettävissä palvelun koko summa. Maksu turvataan Freelancerin etappimaksujärjestelmällä. Vapauta maksu vasta, kun olet täysin tyytyväinen saamaasi työhön.

Freelancereille

Freelancer on sivusto, jonne rekisteröityminen on ilmaista. Voit ilman maksua myös luoda profiilin, kertoa taidoistasi, lähettää portfolion, saada ilmoituksia projekteista, keskustella projektien yksityiskohdista työnantajan kanssa, tarjota projekteihin (ilmaisen jäsentason käyttäjät saavat käyttöön 6 tarjousta kuukaudessa) ja osallistua kilpailuihin.

Valinnaisilla tarjouspäivityksillä, on mahdollista mainostaa tarjousta.

Projektit

Kiinteissä projekteissa, mikäli sinulle myönnetään projekti ja hyväksyt sen, veloitamme sinulta pienen projektimaksun, joka on suhteellinen valitun tarjouksen arvoon, aloitusmaksuna. Jos maksat myöhemmin enemmän kuin alkuperäisen tarjouksen määrän, veloitamme projektimaksun myös kaikista yli menevistä maksuista.

Tuntiprojekteissa palkkio peritään jokaisen maksun yhteydessä, kun työnantaja maksaa sinulle.

Kulu on kiinteähintaisissa projekteissa 10 % tai €4.00 EUR (summista suurempi veloitetaan) ja tuntiprojekteissa 10 %.

Kilpailut

Kilpailutöiden lähettäminen kilpailuun on ilmaista. Kilpailumaksu tulee voimaan, kun sinulle myönnetään kilpailupalkinto. Tämä maksu veloitetaan, kun palkinto vapautetaan eli kun se on myönnetty kilpailun jälkeen ja kilpailutyömateriaalien luovutus on saatettu päätökseen siten, että kilpailun lähettäjä on tyytyväinen.

Freelancerin kilpailukulu on 10 % tai €4.00 EUR, summista suurempaa käytetään.

Palvelut

Jos sinut jatkossa palkataan suorittamaan tämä palvelu, sinulta veloitetaan kulu, joka on 20 % palvelun kokonaissummasta. Tämä veloitetaan, kun palvelu on tilattu ja vähennetään suoraan sinulle tulevasta maksusta.

Suositeltujen freelancerien ohjelma

Jos kuulut Suositeltujen Freelancereiden ohjelmaan, sinulta veloitetaan 15 % projektikulu, kun sinut valitaan ja hyväksyt rekrytoija-projektin. Tätä ei veloiteta etukäteen, kuten tavallisissa projekteissa vaan vasta kun vastaanotat maksuja.

Hyvitykset bonus-krediittinä

Joissain tapauksissa palkkioiden palautus saatetaan myöntää bonus arvona. Tämän bonuksen voi käyttää ainoastaan sivustolla, eikä sitä voi siirtää tai nostaa tilille. Bonus muuttuu arvottomaksi 90 päivän jälkeen myöntöpäivästä.

0 % kuluja -kampanja

Kun uusi työnantaja, jolla ei ole aiemmin ollut tiliä Freelancer.comissa, liittyy freelancerin suosittelemana Freelancer.comiin, suosittelevan freelancerin projektikulut laskevat 10 %:sta 0 %:iin suosittelevan freelancerin ja suositellun työnantajan välisissä projekteissa.

Tähän sovelletaan seuraavia ehtoja:

 • Uusien työnantajien on käytettävä erityisiä tarjouslinkkejä sivulta https://www.freelancer.com/no-commission.
 • Selvennyksenä: laskettu 0 % freelancerin projektikulu koskee uusia töitä, joissa työn tekijänä on freelanceri, joka on ilmoittautunut mukaan kampanjaan ja työn tilaajana on työnantaja, jota tämä kampanja koskee. Uudet projektit on suoritettava sen jälkeen, kun työnantaja on luonut uuden tilin Freelancer.comiin. Työnantajan on käytettävä tätä uutta tiliä projektissa.
 • Vain freelancerin projektin välityspalkkio lasketaan 10 %:sta 0 %:iin tämän kampanjan mukaisesti. Kaikki muut kulut ja veloitukset mukaanluettuna muttei rajoittuen työnantajan välityspalkkioihin ja siirtokuluihin eivät kuulu kampanjaan.
 • Tämä tarjous ei ole voimassa kilpailuissa.
 • Freelancerilla on oikeus käydä läpi uuden työnantajan luokittelu varmistaakseen tämän tarjouksen ehtojen mukainen käyttö. Työnantajalla ja suosittelevalla freelancerilla on oltava työhistoria, jossa työnantaja on esimerkiksi toista alustaa käyttäen aiemmin työskennellyt ko. freelancerin kanssa ja suorittanut tälle maksuja. Freelancerin on pyydettäessä voitava todistaa aiemmat työtapahtumat ja maksut ennen kuin alennettu hinnoittelu astuu voimaan. Jotta tarjous olisi voimassa, työnantajalla ei saa olla aiempia tilejä Freelancer.comiin, jolta olisi suoritettu maksuja viimeisen 6 kuukauden aikana uuden tilin luonnista.
 • Myös kaikki muut käyttöehdot ovat voimassa - katso https://www.freelancer.com/about/terms.
 • Myös kaikki muut Lisäehtojen Kulut ja veloitukset -kohdat ovat edelleen voimassa - katso https://www.freelancer.com/feesandcharges.
 • Freelancer voi tarvittaessa vaatia maksujen vapauttamiseksi, että molemmat osapuolet täyttävät profiilinsa ja/tai suorittavat henkilöllisyyden varmistamisen.
 • Freelancer voi vaatia alennettuun hinnoitteluun liittyvien projektien tietojen asianmukaista täyttämistä.
 • Tämä tarjous voidaan perua käyttäjältä, jos häneltä löytyy useita tapahtumien peruutuksia tai vilpillistä toimintaa, tai jos Freelancerilla on syytä epäillä, että varoja tullaan perimään takaisin tai perumaan tapahtumia, tai jos työnantajan ja freelancerin välillä on riita-asia, tai jos ilmenee muita syitä.
 • Freelancerilla on oikeus evätä tämän tarjouksen käyttö kokonaisuudessaan, jos ilmenee tarjouksen hyväksikäyttöä, sääntöjen epäreilua käyttöä tai jos on tarvetta estää epäiltyä vilpillistä toimintaa.
 • Freelancer varaa oikeuden pyytää tarvittaessa lisätietoja kaikilta tarjoukseen liittyviltä tahoilta riskien hallintaan tai muihin tarkoituksiin liittyen, tai tutkiessaan mahdollisia vilpillisiä toimia.
 • Freelancerilla on oikeus keskeyttää tai peruuttaa tämä tarjous koska tahansa.
 • Freelancerilla on oikeus peruuttaa tarjous tietyllä alueella, jos tämän tarjouksen tarjoaminen kansalaisille kielletään tai todetaan lainvastaiseksi.

3 % tarjousmaksu

 1. "Uusi asiakas" viittaa asiakkaisiin, jotka eivät ole aiemmin luoneet tiliä Freelancer.com-sivustolle.
 2. Kampanja ei ole voimassa, jos asiakkailla on useita eri tilejä Freelancer.comissa.

Tähän sovelletaan seuraavia ehtoja:

 • Uudet työnantajat tulee ohjata hyväksymään tarjous ja rekisteröitymään hyväksymisprosessin aikana.
 • Epäselvyyksien välttämiseksi alennettu 3% freelancer-projektipalkkio koskee vain uusia töitä, joita freelancer, joka on onnistuneesti hakenut tätä promootiota sille työnantajalle ketä hakemus koskee, on tehnyt. Uusien projektien tulee alkaa kun työnantaja on luonut uuden tilin Freelancer.com-sivustolle ja aloittanut käyttämään tätä tiliä.
 • Vain freelancerin projektipalkkiot lasketaan 10 prosentista 3 prosenttiin tai 3,00 dollariin USD (sen mukaan kumpi on suurempi) ja asiakasprojektien välityspalkkiot alennetaan 3 %:sta 0 %:iin tämän kampanjan puitteissa. Kaikki muut maksut ja kustannukset säilyvät ennallaan mutta ei rajoittuen transaktiomaksuihin.
 • Tämä tarjous ei ole voimassa kilpailuissa.
 • Freelancer varaa oikeuden tarkistaa työnantajien luokitukset uusiksi työnantajiksi promootiotarkoitusta varten kampanjan oikeudenmukaisen käytön varmistamiseksi. Ollakseen oikeutettu tähän promootioon, työnantajalla ei ole saaneet olla aktiivista Freelancer.com-tiliä, jolta maksuja on suoritettu 6 kuukauden sisällä välittömästi ennen uuden tilin luomista.
 • Kaikki muut käyttösopimuksen osat ovat edelleen voimassa - katso https://www.freelancer.com/about/terms.
 • Kaikki muut lisäehtojen Maksut ja kulut -osan elementit ovat edelleen voimassa - katso https://www.freelancer.com/feesandcharges.
 • Freelancer voi vaatia molempia osapuolia täyttämään ja täydentämään profiilinsa ja/tai läpäisemään henkilöllisyyden tarkistukset ennen maksujen vapauttamista.
 • Freelancer voi vaatia, että tiedot kaikista projekteista, joihin sovelletaan provisioalennusta, ovat asianmukaisesti täydennetty.
 • Tämä tarjous voidaan estää käyttäjältä, jos ilmenee tietty määrä tapahtumien peruutuksia tai vilpillistä toimintaa tai jos Freelancerilla on syytä epäillä, että varoja tullaan perimään takaisin tai perumaan tapahtumia, tai jos työnantajan ja freelancerin välillä on riita-asia, tai jos ilmenee muita syitä.
 • Freelancer varaa oikeuden kieltää tämän kampanjan käytön oman harkintansa mukaan tämän kampanjan oikeudenmukaiseen käyttöön ja mahdollisten petosepäilyjen estämiseksi.
 • Freelancer pidättää oikeuden vaatia lisätietoja kaikilta tämän pronootion käyttöä hakevilta osapuolilta petosten tutkimiseen sekä riskienhallintaan ja niihin liittyviin tarkoituksiin.
 • Freelancerilla on oikeus keskeyttää tai peruuttaa tämä tarjous koska tahansa.
 • Freelancer pidättää oikeuden peruuttaa kampanjan millä tahansa alueella, jos sen katsotaan tulevan laittomaksi tarjota kampanjaa kaikille alueen asukkaille.

Jäsenyysvaihtoehdot

Voit vaikuttaa sinulta perittävien maksujen suuruuteen valitsemalla eri jäsentasojen välillä. Voit työskennellä sivustolla ilmaiseksi niin työnantajana kuin freelancerinakin, tai voit päivittää jäsenyytesi maksulliseksi ja nauttia jäsentasojen tarjoamista eduista.

Jäsenyys jatkuu joko kuukauden tai vuoden välein tilauspäivästäsi, ellet peruuta tilaustasi. Jos varasi eivät riitä jäsenmaksun suorittamiseen, jäsenmaksua yritetään veloittaa 30 päivän ajan kunnes varat riittävät veloitukseen.

Voit lopettaa jäsentilauksesi koska tahansa asetukset sivulta. Tällöin laskutus päättyy tilausjaksosi päätyttyä ilman lisäkuluja.

Katso jäsenyyssuunnitelmiamme

Muut maksut

Projektit

Seuraavia maksuja peritään vapaaehtoisista lisäpalveluista ellei toisin ole eritelty maksettujen jäsentasojen eduissa:

Projektin ilmoittaminen ILMAINEN
Mainostettu €11.16 EUR
Kiireellinen €11.16 EUR
Yksityinen €23.56 EUR
Kokoaikainen €224.44 EUR
Rekrytoija €11.78 EUR
Salassapitosopimus €23.56 EUR
Immateriaalioikeuksien sopimus €23.56 EUR
Sinetöity €11.16 EUR
Etusija €5.00 EUR
Jatka €11.16 EUR

Kilpailut

Valinnaisista lisäpalveluista peritään seuraavia maksuja ellei toisin ole määritelty maksettujen jäsentasojen eduissa:

Kilpailun ilmoittaminen ILMAINEN
Kilpailun myöntäminen ILMAINEN
Myöntäminen useammalle freelancerille ILMAINEN
Taattu ILMAINEN
Mainostettu €30.00 EUR
Huippukilpailu €30.00 EUR
Kiireellinen €35.00 EUR
Korostus €15.00 EUR
Sinetöity €30.00 EUR
Yksityinen €20.00 EUR
Salassapitosopimus €20.00 EUR
Jatka Hinnat:
3 päivää = 15 % kilpailun palkintosummasta
5 päivää = 20 % kilpailun palkintosummasta
7 päivää = 30 % kilpailun palkintosummasta
14 päivää = 40 % kilpailun palkintosummasta
21 päivää = 50 % kilpailun palkintosummasta
Puolet kuluista käytetään kilpailun palkintosumman korottamiseen (pyöristetään lähimpään kokonaisnumeroon).

Tarjousmaksut

Tarjousten tekeminen projekteista ILMAINEN
Tuettu tarjous 0.75 % tarjoussummasta (vähintään $5.00 USD, enintään $20.00 USD)
Korosta tarjous €1.00 EUR
Suljettu tarjous €0.10 EUR

Kilpailutyön hinnat

Lähetä työ ILMAINEN
Suljettu työ €0.50 EUR
Korosta työtä €0.50 EUR

Hakemistomaksut

Hakemistotuki Kuten valittu mainostusta tilattaessa (vähintään €35.00 EUR)

Kokeet

Kokeen suorittaminen Riippuu kokeesta. Ilmoitetaan ennen ostoa. Yleensä ilmainen, €5.00 EUR, €10.00 EUR tai €15.00 EUR.

Maksusuorituskulut

Tapahtumakulut käytettäessä luottokorttia, PayPalia tai Skrilliä. * €0.35 EUR + 2.3%
Pankkitalletus paikalliseen pankkiin ILMAINEN
Kansainvälinen tilisiirto €15.00 EUR
*Australiasta oleville käyttäjille lisätään 0,30 $AUD + 0,99 % kulu luotto/maksukorttimaksuihin.

Sovittelumaksut

Etapin riitautuksen välimiesmenettelykulu on €5.00 EUR tai 5 % (summista suurempi).

Riita-asioidenratkaisujärjestelmämme on suunniteltu antamaan osapuolille mahdollisuus selvittää etappimaksuihin liittyvät ongelmat keskenään ilman välimiesmenettelyä.

4 päivän kuluttua riita-asian ilmoittamisesta (7 päivän kuluttua, jos riita-asian on ilmoittanut freelancer) kummallakin osapuolella on mahdollisuus siirtää asia maksulliseen välimiesmenettelyyn. Toisella osapuolella on tällöin 4 päivää aikaa hyväksyä maksavansa välimiesmenettelyn kulut. Lisäksi molempien osapuolten on toimitettava asiaan liittyvät todisteensa tämän 4 päivän kuluessa. Jos toinen osapuoli ei suorita maksua kuluista ajallaan, tuomitaan hänet riita-asiassa hävinneeksi osapuoleksi.

Sovittelumaksu palautetaan riita-asian voittajalle.

Nostomaksut

Joihinkin nostotapoihin saattaa liittyä mahdollisia lisäkuluja. Nostotapaa tarjoava taho saattaa periä nostoon liittyviä lisämaksuja.

Pikanostot ILMAINEN
PayPal ILMAINEN
Skrill (Moneybookers) ILMAINEN
Payoneer-maksukortti ILMAINEN
Kansainvälinen tilisiirto €25.00 EUR

Noston pienin sallittu määrä kulujen jälkeen on 30 dollaria (USD).

Ylläpitomaksu

Ellei käyttäjätilille ole kirjauduttu kuuteen kuukauteen, veloitamme kuukausittain 10,00 $ USD ylläpitomaksun kunnes tili on suljettu tai otettu uudelleen käyttöön. Maksulla katetaan ylläpito-, kaista-, asiakastuki- sekä hallintomaksuja, joita syntyy käyttäjäprofiilin, tiedostojen, viestien ja portfolion säilytyksestä sekä hakemisto- ja Palkkaa Minut -palvelusta. Nämä maksut palautetaan käyttäjän pyynnöstä myöhemmin uudelleen aktivoinnin yhteydessä.

Verot

Veroja sovelletaan paikallisten hintojen ja sääntöjen mukaan, jotka käyttäjän asuinmaa / rekisteröity maa määrittelee.

Australia - Tavaroiden ja palvelujen vero (GST) 10%
Chile - Arvonlisävero (ALV) 19%
European Union - Arvonlisävero (VAT) VAT rates
India - Lähdevero (TCS) 1%
Intia - lähdevero (TDS) 1% / 5%
Meksiko - Tuloverojen pidätys 1% / 20%
Meksiko - arvonlisävero (ALV) 16%
Russia - Arvonlisävero (VAT) 20%
Switzerland - Arvonlisävero (VAT) 7.7%

Intian Equalisation Levy Reimbursement -maksu

Sopimus vapauttaa freelancerit pidätysvelvoitteista, epäilysten välttämiseksi, the Equalisation Levy-maksu. Sinua ei veloiteta tästä maksusta, se on korvaus.

Asiakas Freelancer Kuka maksaa Levy-maksun Maksutiedot
Intian kansalainen Intian kansalainen Freelancer 2% laskutetaan Freelancerin bruttotuloista
Intian kansalainen Muu Asiakas asiakkaalta veloitetaan 2% etappimaksuista
Muu Intian kansalainen Freelancer 2% laskutetaan Freelancerin bruttotuloista
Muu Muu Ei sovelleta Ei sovelleta

Client

Intian kansalainen

Freelancer

Intian kansalainen

Who Pays Levy

Freelancer

Maksutiedot

2% laskutetaan Freelancerin bruttotuloista

Client

Intian kansalainen

Freelancer

Muu

Who Pays Levy

Asiakas

Maksutiedot

asiakkaalta veloitetaan 2% etappimaksuista

Client

Muu

Freelancer

Intian kansalainen

Who Pays Levy

Freelancer

Maksutiedot

2% laskutetaan Freelancerin bruttotuloista

Client

Muu

Freelancer

Muu

Who Pays Levy

Ei sovelleta

Levy Details

Ei sovelleta

* Freelancer ja sen tytäryhtiöt eivät tarjoa vero-, laki- tai kirjanpitoneuvoja Tämä aineisto on valmistettu vain tiedotustarkoituksiin, eikä sitä ole tarkoitettu antamaan vero-, laki- tai kirjanpitoneuvoja. Ota yhteyttä omaan vero-, laki- ja kirjanpitoasiantuntijaasi.

Käyttäjäsopimus

Tällä sivulla kerrotut maksut ja palkkiot perustuvat sivuston Freelancer käyttäjäsopimukseen ja muihin sivuston ehtoihin. Käyttäjäsopimus sisältää muita tärkeitä ehtoja ja suosittelemme sen kokonaisvaltaista lukemista. Käyttäjäsopimuksen kohta 23 erittelee käyttäjäsopimuksen rikkomisesta aiheutuvat seuraamukset. Seuraamuksiin voi kuulua vahingonkorvaukset, joita Freelancer voi nostaa toimista, jotka rikkovat käyttäjäsopimusta.