Rakenna tuotteita, jotka muuttavat elämää

Aloita jännittävä ura Freelancer.com:ssa, tietovetoisessa ja tuotteisiin keskittyneessä yrityksessä, jossa jokainen työntekijä vaikuttaa suoraan, ja rakentaa liiketoimintaa.

Selaa avoimia työpaikkoja

Laajenna globaalia markkinapaikkaamme

Henkilöstömme on maailman paras ja se on markkinapaikkamme rakentamisen ja kasvattamisen keskiössä. Meillä on monenlaisia taustoja, erilaisia taitoja ja työskentelemme suurten ja pienten ongelmien parissa useiden ohjelmointikielien, alustojen ja teknologioiden kanssa. Olemme meritokratia, jossa aloitteellisuutta, innovaatioita ja tuloksia kunnioitetaan

Jaa meidän arvomme
 • Ota ohjat
 • Paranna jatkuvasti
 • Ole tietovetoinen
 • Ole paras & palkkaa parhaat
 • Muuta elämät

Rakasta työtäsi

Ihmiset työskentelevät kanssamme eri syistä - eivät vain tavallisten teknologiayritysten etujen vuoksi. Ihmiset työskentelevät kanssamme haasteen, mittakaavamme, avoimen lähdekoodin teknologiamme, jatkuvan taitojen parantamisen ja suoran vaikutuksen eteen, joka sinulla on liiketoimintaamme ja tuotteisiimme.

Freelancerina työskenteleminen

Tämä ei ole tyypillinen "pieni ratas koneistossa" -tyyppinen työ. Sinut perehdytetään nopeasti kasvavan maailmanlaajuisen teknologiayrityksen nopeaan vauhtiin. Oletko lahjakas menestyjä, joka etsii jotain parempaa kuin tylsää työtä suuressa yhtiössä? Haluatko työskennellä parhaiden ja lahjakkaimpien parissa ja sinua ei tarvitse opastaa kädestä pitäen? Haluatko olla mukana toiminnan keskipisteessä yhtiössä, jolla on mahdollisuus olla yksi Internetin suurimmista sivustoista? Liity siinä tapauksessa joukkoomme.

Saa upeita etuja

 • Avoin koontinäyttö

  Koontinäyttömme sisältää yli 5000 graafista esitystä ja annamme niihin pääsyn kaikille työntekijöille. Näet saman mitä toimitusjohtajakin.

 • Terävintä teknologiaa

  Opi uusin teknologia, anna takaisin yhteisölle ja keskustele siitä kaikesta säännöllisissä tapaamisissamme.

 • Ei byrokratiaa

  Sinun ei tarvitse täyttää lomakkeita, kiistellä lakiasioista tai istuskella tekemättä mitään vain koska odotat hyväksyntää johdolta.

 • Hackathonit

  Neljännesvuosittaisissa hackathoneissa käydään joukkueittain läpi mielenkiintoisia projekteja. Voit työskennellä minkä parissa haluat.

 • Maailmaa mullistavat tuotteet

  Freelancer on ensisijainen tulonlähde miljoonille ihmisille ympäri maailmaa. Me todella muutamme elämiä ja sinä voit auttaa meitä rakentamaan tuotteita, jotka jättävät pysyvän vaikutuksen käyttäjiimme.

 • Avoin viestintä

  Freelancerissa saat 100 % avoimuuden ensimmäisestä päivästä lähtien. Viestimme avoimesti datatutkijoidemme päivittäisillä tilastoraporteilla ja viikoittaisilla tuoteraporteilla. Kaupungintalon esityksissä voit kysyä toimitusjohtajalta mitä tahansa.

 • Toimisto

  Täysin varustettu baari, uima-allas ja pöytätennis, pelikonsolit, täysin varustetut keittiöt, avoimet pöydät, pienet tuotetiimit, 3D-tulostimet, robotit, lennokit, TV-studio käytettävissä suoriin lähetyksiin, niin monta näyttöä kuin haluat, lista jatkuu loputtomiin...

Tule meille töihin!

Meillä on jatkuvasti uusia työpaikkoja ympäri maailman.