Rakenna tuotteita, jotka muuttavat elämiä

Report Aloita jännittävä ura Freelancer.com:ssa, tietovetoisessa ja tuotteisiin keskittyneessä yrityksessä, jossa jokainen työntekijä vaikuttaa suoraan, ja rakentaa liiketoimintaa.

Selaa avoimia työpaikkoja

Laajenna globaalia markkinapaikkaamme

Ihmisemme ovat maailman parhaita ja markkinapaikkamme keskellä rakentamassa ja kasvattamassa sitä. Meillä on erilaiset taustat, erilaisia taitoja, työskentelemme pienten ja isojen ongelmien parissa, ja työskentelemme eri ohjelmointikielten, alustojen, ja teknologioiden parissa. Olemme meritokratiaa kun tarvitaan aloitekykyä, innovointeja ja odotetaan tuloksia.

Jaa meidän arvomme
 • Ota ohjat
 • Paranna jatkuvasti
 • Ole tietovetoinen
 • Ole paras & palkkaa parhaat
 • Muuta elämät

Rakasta työtäsi

Ihmiset työskentelevät kanssamme eri syistä - eivät vain tavallisten teknologiayritysten etujen. Ihmiset työskentelevät kanssamme haasteen, mittakaavamme, avoimen lähdekoodin teknologiamme, jatkuvan kannustamisen taitojen kehittämiseen ja suoran vaikutuksen, joka heillä on yritykseemme ja sen tuotteisiin, vuoksi.

Freelancerina työskenteleminen

Tämä ei ole tyypillinen "pieni ratas koneistossa" -tyyppinen työ. Sinut perehdytetään nopeasti kasvavan maailmanlaajuisen teknologiayrityksen nopeaan vauhtiin. Oletko lahjakas menestyjä, joka etsii jotain parempaa kuin tylsää työtä suuressa yhtiössä? Haluatko työskennellä parhaiden ja lahjakkaimpien kanssa ja sinua ei tarvitse opastaa kädestä pitäen? Haluatko olla mukana toiminnan keskipisteessä yhtiössä, jolla on mahdollisuus olla yksi Internetin suurimmista sivustoista? Liity siinä tapauksessa joukkoomme.

Saa upeita etuja

 • Avaa koontinäyttö

  Koontinäyttömme sisältää yli 5000 graafista esitystä ja annamme niihin pääsyn kaikille työntekijöille. Näet saman mitä toimitusjohtajakin.

 • Terävintä teknologiaa

  Opi uusin teknologia, anna takaisin yhteisölle ja puhu siitä kaikesta säännöllisissä tapaamisissamme.

 • Ei byrokratiaa

  Sinun ei tarvitse täyttää lomakkeita, kiistellä lakiasioista tai istuskella tekemättä mitään vain koska odotat hyväksyntää johdolta.

 • Hackathonit

  Neljännesvuosittaiset hackathonit sallivat sinun muodostaa joukkueen ja hakkeroida läpi mielenkiintoisten projektien. Voit duunata minkä parissa haluat.

 • Elämän muuttavat tuotteet

  Freelancer on ensisijainen tulonlähde miljoonille ihmisille ympäri maailmaa. Me todella muutamme elämiä ja sinä voit auttaa meitä rakentamaan tuotteita, jotka jättävät pysyvän vaikutuksen käyttäjiimme.

 • Avoin viestintä

  Freelancerissa nautit 100 % avoimuudesta ensimmäisestä päivästä lähtien. Viestimme avoimesti datatutkijoidemme päivittäisillä tilastoraporteilla ja viikoittaisilla tuoteraporteilla. Kaupungintaloesitelmissä voit kysyä toimitusjohtajalta mitä tahansa.

 • Toimistossa

  Täysin varustettu baari, uima-allas ja pöytätennis, pelikonsolit, täysin varustetut keittiöt, avoimet pöydät, pienet tuotetiimit, 3D-tulostimet, robotit, lennokit, TV-studio käytettävissä suoriin lähetyksiin, niin monta näyttöä kuin haluat, lista jatkuu loputtomiin...

Tule meille töihin!

Meillä on jatkuvasti uusia työpaikkoja ympäri maailman.