Maailman suurin freelanceerauksen ja joukkoistamisen markkinapaikka.

kuva kuinka freelancer-talous toimii

Yritysesittely

Freelancer.com on maailman suurin freelanceerauksen ja ulkoistamisen markkinapaikka käyttäjien ja projektien lukumäärän perusteella. Me yhdistämme yli 69,116,588 työnantajaa ja freelanceria maailmanlaajuisesti yli 247 maasta, alueelta ja territoriosta. Työnantajat voivat palkata freelancereita foorumimme kautta työskentelemään aloilla kuten ohjelmistokehitys, kirjoittaminen, tiedonsyöttö ja suunnittelu sekä tekniikka, tieteet, myynti ja markkinointi, kirjanpito ja oikeudelliset palvelut.

Freelancer Limited käy kauppaa Australian Securities Exchange -pörssissä kaupankäyntitunnuksella ASX:FLN

Online-taloutemme

Alla oleva video kuvaa Freelancerin verkkotaloutta. Pinkit viivat kertovat, missä työnantajat ilmoittavat projekteja ja siniset viivat kuvaavat, missä freelancerit suorittavat projekteihin liittyvät työt. Vahvempi viiva kuvaa työn korkeampaa rahallista arvoa. Valkoiset pisteet ovat Freelancer-käyttäjien sijainteja.

kuva joka selventää kuinka freelancer-talous toimii verkossa
Lehdistökyselyt:

Jos sinulla on lehdistötiedusteluja, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen press@freelancer.com

Alkuperä

Freelancer.com on ostanut useita ulkoistamismarkkinoita, mukaan lukien GetAFreelancer.comin ja EUFreelance.comin (Magnus Tibellin vuonna 2004 perustama, Ruotsi), LimeExchangen (Lime Labs LLC:n entinen yritys, USA), Scriptlance.comin (perustaja Rene Trescases vuonna 2001, Kanada, yksi freelanceerauksen varhaisista pioneereista), Freelancer.de Booking Centerin (Saksa), Freelancer.co.uk:n (Iso-Britannia), Webmaster-talk.comin (USA), foorumi verkkovastaaville, Rent-A-Coderin ja vWorkerin (perustaja Ian Ippolito, USA, toinen varhainen innovaattori freelanceerausmarkkinapaikoilla).

VWorker Logo
Freelancer Limited

Rekisteröity toimipaikka
Level 37
Grosvenor Place
225 George Street
Sydney, NSW 2000
Australia
ACN 141 959 042
support@freelancer.com