Maailman suurin freelance-toiminnan ja joukkouttamisen markkinapaikka.

kuva kuinka freelancer-talous toimii

Yritysesittely

Freelancer.com on maailman suurin freelanceerauksen ja ulkoistamisen markkinapaikka käyttäjien ja projektien lukumäärän perusteella. Me yhdistämme yli 27,276,103 työnantajaa ja freelanceria maailmanlaajuisesti yli 247 maasta, alueelta ja territoriosta. Työnantajat voivat palkata freelancereita foorumimme kautta työskentelemään aloilla kuten ohjelmistokehitys, kirjoittaminen, tiedonsyöttö ja suunnittelu sekä tekniikka, tieteet, myynti ja markkinointi, kirjanpito ja oikeudelliset palvelut.

Freelancer Limited harjoittaa liiketoimintaa Australian Securities Exchangessa tunnuksella ASX:FLN

Meidän verkkotalous

Alla oleva video kuvaa Freelancerin verkkotaloutta. Pinkit viivat kertovat, missä työnantajat ilmoittavat projekteja ja siniset viivat kuvaavat, missä freelancerit suorittavat projekteihin liittyvät työt. Vahvempi viiva kuvaa työn korkeampaa rahallista arvoa. Valkoiset pisteet ovat Freelancer-käyttäjien sijainteja.

kuva joka selventää kuinka freelancer-talous toimii verkossa
Alkuperä

Freelancer.com on hankkinut useita ulkoistamismarkkinapaikkoja kuten GetAFreelancer.com ja EUFreelance.com (perusti Magnus Tibell 2004, Ruotsissa), LimeExchange (entinen LimeLabs LLC, USA:n liiketoiminta), Scriptlance.com (perusti Rene Trescases vuonna 2001, Kanadassa, yksi freelanceerauksen varhaisista pioneereista), Freelancer.de Booking Center (Saksa), Freelancer.co.uk (Yhdistynyt Kuningaskunta), Webmaster-talk.com (USA), foorumi ylläpitäjille, Rent-A-Coder ja vWorker (perustanut Ian Ippolito, USA, toinen varhainen keksijä freelancemarkkinapaikka-avaruudessa).

VWorker Logo
Freelancer Limited

Rekisteröity toimipaikka
Level 20, World Square
680 George Street
Sydney, New South Wales
Australia 2000
ACN 141 959 042
support@freelancer.com