Maailman suurin freelanceerauksen ja joukkoistamisen markkinapaikka.

kuva kuinka freelancer-talous toimii

Yritysesittely

Freelancer.com on maailman suurin freelanceerauksen ja ulkoistamisen markkinapaikka käyttäjien ja projektien lukumäärän perusteella. Me yhdistämme yli 59,339,787 työnantajaa ja freelanceria maailmanlaajuisesti yli 247 maasta, alueelta ja territoriosta. Työnantajat voivat palkata freelancereita foorumimme kautta työskentelemään aloilla kuten ohjelmistokehitys, kirjoittaminen, tiedonsyöttö ja suunnittelu sekä tekniikka, tieteet, myynti ja markkinointi, kirjanpito ja oikeudelliset palvelut.

Freelancer Limited käy kauppaa Australian Securities Exchange -pörssissä kaupankäyntitunnuksella ASX:FLN

Online-taloutemme

Alla oleva video kuvaa Freelancerin verkkotaloutta. Pinkit viivat kertovat, missä työnantajat ilmoittavat projekteja ja siniset viivat kuvaavat, missä freelancerit suorittavat projekteihin liittyvät työt. Vahvempi viiva kuvaa työn korkeampaa rahallista arvoa. Valkoiset pisteet ovat Freelancer-käyttäjien sijainteja.

kuva joka selventää kuinka freelancer-talous toimii verkossa
Alkuperä

Freelancer.com on hankkinut monia ulkoistamisen markkinapaikkoja, kuten mm. GetAFreelancer.com ja EUFreelance.com (ruotsalaisen Magnus Tibellin vuonna 2004 perustama sivusto), LimeExchange (entinen yhdysvaltalaisen Lime Labs LLC:n yritys), Scriptlance.com (kanadalaisen Rene Trescasesin - yksi freelanceeraus-toiminnan varhaisista pioneereista - vuonna 2001 perustama sivusto), Freelancer.de -varauskeskus (Saksa), Freelancer.co.uk (Iso-Britannia), Webmaster-talk.com -verkkovastaavien foorumi (USA), Rent-A-Coder ja vWorker (yhdysvaltalaisen Ian Ippoliton - myös yksi freelanceeraus-toiminnan varhaisista kehittäjistä - perustama sivusto).

VWorker Logo
Freelancer Limited

Rekisteröity toimipaikka
Level 37
Grosvenor Place
225 George Street
Sydney, NSW 2000
Australia
ACN 141 959 042
support@freelancer.com