Find Jobs
Hire Freelancers

Nosta potentiaaliasi.

verified-v2.svg Hanki Freelancerin vahvistus.
Nosta profiilisi seuraavalle tasolle tulemalla Freelancerin vahvistamaksi. Nosta profiilisi seuraavalle tasolle tulemalla Freelancerin vahvistamaksi. Sininen merkki kertoo ihmisille, että tilisi on aito ja että olet käynyt läpi henkilöllisyyden vahvistamisprosessin, joka sisältää videohaastattelun. Vahvista tilisi tänään hintaan Freelancerin vahvistamana saat välittömästi pääsyn:
- Projekteihin, arvoltaan 2,500.00 $ (USD) +
- Tuntiprojekteihin, arvoltaan yli 50 $ (USD)
- Voittamaan enemmän töitä, helpommin.
Avoin silmä

Erotu joukosta

Vietä vähemmän aikaa metsästämiseen ja enemmän voittamiseen. Vahvistetut freelancerit palkitaan erillisellä ja hyvin tunnistettavalla merkillä, joka varmistaa, että asiakkaat huomaavat heidät ensin ja lisäävät heidän mahdollisuuksiaan töiden saamiseen. Anna asiakkaiden tulla luoksesi tarjousten hukkaamisen sijaan.
Yritysten toimistorakennukset

Lisää itseluottamusta

Freelancerin vahvistama tarkoittaa, että olet käynyt läpi videohaastatteluprosessin Freelancer-henkilökunnan kanssa. Tämä auttaa asiakkaita tunnistamaan sinut Freelancerin autentikoituna jäsenenä.
Rahat

Tarjoa projekteihin, joiden arvo on $ 2 500,00 USD+

Freelancerin vahvistus mahdollistaa eksklusiivisen pääsyn pidempiin, kiinnostavampiin ja paremmin maksaviin projekteihin. Vain Freelancerin vahvistama voi tehdä tarjouksen projekteista, joiden arvo on 2 500,00 USD tai enemmän.
Freelancer-profiilikortti jolla on vahvistettu merkki ja korostettu arvostelu
"Kun tulin Freelancerin vahvistamaksi, aloin voittamaan enemmän projekteja. Asiakkaani arvostivat todella sitä, että kävin läpi ylimääräisen vaiheen vahvistaakseni tilini. Se poisti paljon kitkaa."
- Mateo S.

Näytä asiakkaille henkilö profiilin takana!

Freelancerin vahvistamana saat käyttöösi videotarjoukset ominaisuuden, jonka avulla voit erottua joukosta, voittaa lisää projekteja ja ansaita enemmän rahaa!
Nauhoita 30 sekunnin video, jossa voit näyttää asiakkaalle, miksi olet täydellinen freelanceri työhön. Hintatarjouksesi erottuu animoidulla reunuksella, mikä lisää tarjouksesi näkyvyyttä. Videotarjoukset johtavat 25 % todennäköisemmin viestittelyyn ja työn myöntämiseen!

Aloittaminen on helppoa

Tarkistuslista puhelimessa

Mitä vaaditaan?

Hakeaksesi sinulla on oltava ajan tasalla oleva profiili ja:
• Vahvistettu sähköposti
• Vahvistettu puhelinnumero
• Vahvistettu maksutapa
• KYC vahvistettu
Kello

Kuinka kauan kestää?

Hakemuksen jättämisen jälkeen edustajamme alkavat tarkastella sitä. Tämä prosessi kestää yleensä 1–2 arkipäivää.
Reitti pisteestä A pisteeseen B

Mikä on prosessi?

Kun hakemuksesi on tarkistettu, agenttimme ottaa sinuun yhteyttä videohaastattelun järjestämiseksi. Onnistuneen haastattelun jälkeen saat profiiliisi sinisen "Vahvistettu" -merkin.
99 $ (USD):n hakemusmaksua ei palauteta, vaikka et päädy täyttämään vahvistetun freelancerin vaatimuksia. Vahvistettu tila voidaan uusia, kun KYC-varmennus vanhenee. Lisätietoja saat osoitteesta FAQ.

Voita enemmän töitä, helpommin

Asiakkaat haluavat työskennellä luotettavien freelancerien kanssa, jotka ottavat uransa vakavasti. Freelancerin vahvistus kertoo asiakkaille että olet askeleen edellä ja valmis tositoimiin.
Kiitos! Olemme lähettäneet sinulle sähköpostitse linkin, jolla voit lunastaa ilmaisen krediittisi.
Jotain meni pieleen lähetettäessä sähköpostiasi. Yritä uudelleen.
Rekisteröitynyttä käyttäjää Ilmoitettua työtä yhteensä
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2024 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Ladataan esikatselua
Lupa myönnetty Geolocation.
Kirjautumisistuntosi on vanhentunut ja sinut on kirjattu ulos. Kirjaudu uudelleen sisään.