Freelancer -logo Kuinka se toimii Selaa töitä Kirjaudu sisään Rekisteröidy Ilmoita projekti
Find Jobs
Hire Freelancers
Get Ideas
About
Resources

Nosta potentiaaliasi.

verified.svg Hanki Freelancerin vahvistus.
Nosta profiilisi seuraavalle tasolle tulemalla Freelancerin vahvistamaksi. Nosta profiilisi seuraavalle tasolle tulemalla Freelancerin vahvistamaksi. Sininen merkki kertoo ihmisille, että tilisi on aito ja että olet käynyt läpi henkilöllisyyden vahvistamisprosessin, joka sisältää videohaastattelun. Vahvista tilisi tänään hintaan Freelancerin vahvistamana saat välittömästi pääsyn: - Projekteihin, arvoltaan 2,500.00 $ (USD) + - Tuntiprojekteihin, arvoltaan yli 50 $ (USD) - Voittamaan enemmän töitä, helpommin.
Avoin silmä

Erotu joukosta

Vietä vähemmän aikaa metsästämiseen ja enemmän voittamiseen. Vahvistetut freelancerit palkitaan erillisellä ja hyvin tunnistettavalla merkillä, joka varmistaa, että asiakkaat huomaavat heidät ensin ja lisäävät heidän mahdollisuuksiaan töiden saamiseen. Anna asiakkaiden tulla luoksesi tarjousten hukkaamisen sijaan.
Yritysten toimistorakennukset

Lisää itseluottamusta

Freelancerin vahvistama tarkoittaa, että olet käynyt läpi videohaastatteluprosessin Freelancer-henkilökunnan kanssa. Tämä auttaa asiakkaita tunnistamaan sinut Freelancerin autentikoituna jäsenenä.
Rahat

Tarjoa projekteihin, joiden arvo on $ 2 500,00 USD+

Freelancerin vahvistus mahdollistaa eksklusiivisen pääsyn pidempiin, kiinnostavampiin ja paremmin maksaviin projekteihin. Vain Freelancerin vahvistama voi tehdä tarjouksen projekteista, joiden arvo on 2 500,00 USD tai enemmän.
Freelancer-profiilikortti jolla on vahvistettu merkki ja korostettu arvostelu
"Kun tulin Freelancerin vahvistamaksi, aloin voittamaan enemmän projekteja. Asiakkaani arvostivat todella sitä, että kävin läpi ylimääräisen vaiheen vahvistaakseni tilini. Se poisti paljon kitkaa."
- Mateo S.

Näytä asiakkaille henkilö profiilin takana!

Freelancerin vahvistamana saat käyttöösi videotarjoukset ominaisuuden, jonka avulla voit erottua joukosta, voittaa lisää projekteja ja ansaita enemmän rahaa!
Nauhoita 30 sekunnin video, jossa voit näyttää asiakkaalle, miksi olet täydellinen freelanceri työhön. Hintatarjouksesi erottuu animoidulla reunuksella, mikä lisää tarjouksesi näkyvyyttä. Videotarjoukset johtavat 25 % todennäköisemmin viestittelyyn ja työn myöntämiseen!

Aloittaminen on helppoa

Tarkistuslista puhelimessa

Mitä vaaditaan?

Jotta voit hakea Freelancerin vahvistamaksi, sinulla tulee olla seuraavat asiat suoritettuna ennen hakemista: • Täytetty profiili viimeaikaisella profiilikuvalla • Puhelinnumero vahvistettu • Henkilöllisyys todennettu (Tunne asiakkaasi)
Kello

Kuinka kauan kestää?

Prosessi on yleensä valmis 24 tunnin sisällä.
Reitti pisteestä A pisteeseen B

Mikä on prosessi?

Se on helppoa. Kun lähetät tilin vahvistushakemuksesi, edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelinajan sopimiseksi. Vahvistamme asiakirjasi ja henkilöllisyytesi, käymme perusteellisesti läpi profiilisi varmistaaksemme, että se on korkealaatuinen ja annamme sinulle sinisen Vahvistettu -tunnuksen.
99 $ (USD):n hakemusmaksua ei palauteta, vaikka et päädy täyttämään vahvistetun freelancerin vaatimuksia. Vahvistettu tila voidaan uusia, kun KYC-varmennus vanhenee. Lisätietoja saat osoitteesta FAQ.

Voita enemmän töitä, helpommin

Asiakkaat haluavat tietää, kenen kanssa he työskentelevät, on tosissaan uransa suhteen. He haluavat työskennellä sellaisen kanssa, johon he voivat luottaa. "Freelancerin vahvistama" kertoo asiakkaille että olet ottanut ylimääräisen askeleen osoittaaksesi, että osaat asiasi.
Rekisteröitynyttä käyttäjää Ilmoitettua työtä yhteensä
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2023 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Ladataan esikatselua
Lupa myönnetty Geolocation.
Kirjautumisistuntosi on vanhentunut ja sinut on kirjattu ulos. Kirjaudu uudelleen sisään.