Freelancer -logo
Kuinka tämä toimii
Selaa töitä
Kirjaudu sisään
Rekisteröidy
Ilmoita projekti

Nosta potentiaaliasi.

Vahvista Freelancer -tilisi

Nosta profiilisi uudelle tasolle Freelancerin vahvistamana. Sinisen merkin avulla ihmiset tietävät, että tilisi on aito ja että olet käynyt läpi henkilöllisyyden varmentamisprosessin joka sisältää videohaastattelun. Hanki Freelancerin vahvistus tänään hintaan Freelancerin vahvistama: - saat pääsyn projekteihin joiden arvo on yli 3 000,00 USD. - Saat pääsyn yritysasiakkaisiin - Voitat enemmän töitä, helpommin
Avoin silmä

Erotu joukosta

Vietä vähemmän aikaa metsästämiseen ja enemmän voittamiseen. Vahvistetut freelancerit palkitaan erillisellä ja hyvin tunnistettavalla merkillä, joka varmistaa, että asiakkaat huomaavat heidät ensin ja lisäävät heidän mahdollisuuksiaan töiden saamiseen. Anna asiakkaiden tulla luoksesi tarjousten hukkaamisen sijaan.
Yritysten toimistorakennukset

Pääsy yritysasiakkaiden pariin

Oletko koskaan halunnut työskennellä ykkösluokan asiakkaiden kanssa kuten Facebook, NASA tai Airbus? Ainoastaan Freelancerin vahvistamalla freelancerilla on pääsy yritysasiakkaiden töihin. Vie asiakaskuntasi seuraavalle tasolle ja hanki Freelancerin vahvistus.
Rahat

Tarjoa projekteihin, joiden arvo on yli 3 000,00 USD

Freelancerin vahvistama sinulla on yksinoikeus pidempiaikaisiin, mielenkiintoisempiin ja paremmin maksaviin projekteihin. Vain Freelancerin vahvistama voi tehdä tarjouksia projekteista, joiden arvo on vähintään 3 000,00 USD.
Freelancer-profiilikortti jolla on vahvistettu merkki ja korostettu arvostelu
"Kun tulin Freelancerin vahvistamaksi, aloin voittamaan enemmän projekteja. Asiakkaani arvostivat todella sitä, että kävin läpi ylimääräisen vaiheen vahvistaakseni tilini. Se poisti paljon kitkaa."
- Mateo S.

Aloittaminen on helppoa

Tarkistuslista puhelimessa

Mitä vaaditaan?

Jotta voit hakea Freelancerin vahvistamaksi, sinulla tulee olla seuraavat asiat suoritettuna ennen hakemista: • Täytetty profiili viimeaikaisella profiilikuvalla • Puhelinnumero vahvistettu • Henkilöllisyys todennettu (Tunne asiakkaasi)
Kello

Kuinka kauan kestää?

Prosessi on yleensä valmis 24 tunnin sisällä.
Reitti pisteestä A pisteeseen B

Mikä on prosessi?

Se on helppoa. Kun lähetät tilin vahvistushakemuksesi, edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelinajan sopimiseksi. Vahvistamme asiakirjasi ja henkilöllisyytesi, käymme perusteellisesti läpi profiilisi varmistaaksemme, että se on korkealaatuinen ja annamme sinulle sinisen Vahvistettu -tunnuksen.

Voita enemmän töitä, helpommin

Asiakkaat haluavat tietää, kenen kanssa he työskentelevät, on tosissaan uransa suhteen. He haluavat työskennellä sellaisen kanssa, johon he voivat luottaa. "Freelancerin vahvistama" kertoo asiakkaille että olet ottanut ylimääräisen askeleen osoittaaksesi, että osaat asiasi.
Freelancer -logo
Finland / Suomi
Asiakastuki
Freelanceri
Luokat
Projektit
Kilpailut
Freelancerit
Yrityksille
Suositeltujen freelancerien ohjelma
Projektien hallinta
Paikalliset työt
Photo Anywhere
Näyteikkuna
API kehittäjille
Vahvista tilisi
Tietoa
Tietoa meistä
Kuinka tämä toimii
Turvallisuus
Sijoittajat
Sivukartta
Lainaukset
Uutisia
Ehdot
Tietosuojakäytäntö
Käyttöehdot
Tekijänoikeuskäytännöt
Käyttäytymissäännöt
Kulut ja veloitukset
Sovellukset
Applen sovelluskauppa -logo
Google Play -logo
Kopiointi leikepöydälle epäonnistui, päivitä sivu ja muokkaa käyttölupia.
Kopioitu leikepöydälle.
Rekisteröityneitä käyttäjiä Ilmoitettuja töitä yhteensä
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2021 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
There is no internet connection