Freelancer -logo Kuinka se toimii Selaa töitä Kirjaudu sisään Rekisteröidy Ilmoita projekti

Nosta potentiaaliasi.

Vahvista Freelancer -tilisi
Nosta profiilisi uudelle tasolle Freelancerin vahvistamana. Sinisen merkin avulla ihmiset tietävät, että tilisi on aito ja että olet käynyt läpi henkilöllisyyden varmentamisprosessin joka sisältää videohaastattelun. Hanki Freelancerin vahvistus tänään hintaan Freelancerin vahvistama, saat välittömän pääsyn: - Projekteihin, arvoltaan $3,000.00 USD+ - Tuntiprojekteihin, yli $50 USD - Useamman työn voittamiseen helpommin
Avoin silmä

Erotu joukosta

Vietä vähemmän aikaa metsästämiseen ja enemmän voittamiseen. Vahvistetut freelancerit palkitaan erillisellä ja hyvin tunnistettavalla merkillä, joka varmistaa, että asiakkaat huomaavat heidät ensin ja lisäävät heidän mahdollisuuksiaan töiden saamiseen. Anna asiakkaiden tulla luoksesi tarjousten hukkaamisen sijaan.
Yritysten toimistorakennukset

Lisää itseluottamusta

Freelancerin vahvistama tarkoittaa, että olet käynyt läpi videohaastatteluprosessin Freelancer-henkilökunnan kanssa. Tämä auttaa asiakkaita tunnistamaan sinut Freelancerin autentikoituna jäsenenä.
Rahat

Tarjoa projekteihin, joiden arvo on yli 3 000,00 USD

Freelancerin vahvistama sinulla on yksinoikeus pidempiaikaisiin, mielenkiintoisempiin ja paremmin maksaviin projekteihin. Vain Freelancerin vahvistama voi tehdä tarjouksia projekteista, joiden arvo on vähintään 3 000,00 USD.
Freelancer-profiilikortti jolla on vahvistettu merkki ja korostettu arvostelu
"Kun tulin Freelancerin vahvistamaksi, aloin voittamaan enemmän projekteja. Asiakkaani arvostivat todella sitä, että kävin läpi ylimääräisen vaiheen vahvistaakseni tilini. Se poisti paljon kitkaa."
- Mateo S.

Aloittaminen on helppoa

Tarkistuslista puhelimessa

Mitä vaaditaan?

Jotta voit hakea Freelancerin vahvistamaksi, sinulla tulee olla seuraavat asiat suoritettuna ennen hakemista: • Täytetty profiili viimeaikaisella profiilikuvalla • Puhelinnumero vahvistettu • Henkilöllisyys todennettu (Tunne asiakkaasi)
Kello

Kuinka kauan kestää?

Prosessi on yleensä valmis 24 tunnin sisällä.
Reitti pisteestä A pisteeseen B

Mikä on prosessi?

Se on helppoa. Kun lähetät tilin vahvistushakemuksesi, edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelinajan sopimiseksi. Vahvistamme asiakirjasi ja henkilöllisyytesi, käymme perusteellisesti läpi profiilisi varmistaaksemme, että se on korkealaatuinen ja annamme sinulle sinisen Vahvistettu -tunnuksen.

Voita enemmän töitä, helpommin

Asiakkaat haluavat tietää, kenen kanssa he työskentelevät, on tosissaan uransa suhteen. He haluavat työskennellä sellaisen kanssa, johon he voivat luottaa. "Freelancerin vahvistama" kertoo asiakkaille että olet ottanut ylimääräisen askeleen osoittaaksesi, että osaat asiasi.
Rekisteröityneitä käyttäjiä Ilmoitettua työtä yhteensä
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2022 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
There is no internet connection
Ladataan esikatselua