Find Jobs
Hire Freelancers

Write some software

€30-250 EUR

Käynnissä
Julkaistu lähes 6 vuotta sitten

€30-250 EUR

Maksettu toimituksen yhteydessä
. I need  you ASAP to code a demo of multi parameter online survey. No commonly available survey tool can be used for this.
Projektin tunnus (ID): 17339100

Tietoa projektista

7 ehdotukset
Etäprojekti
Aktiivinen 6 vuotta sitten

Haluatko ansaita rahaa?

Freelancerin tarjouskilpailun edut

Aseta budjettisi ja aikataulu
Saa maksu työstäsi
Kuvaile ehdotustasi
Rekisteröinti ja töihin tarjoaminen on ilmaista
Myönnetty käyttäjälle:
Käyttäjän avatar
Hi, I see you are looking for developer to write a custom survey script? I am a web developer with 15+-year experience . I work remotely on DigitalRay company - [login to view URL] - LA (USA). Technical knowledges: [login to view URL] JavaScript Ruby RoR ASP.Net C#, Java, Python, Zend, CakePHP, Symphony frameworks,VB.NET, VBA (MS Access/MS Office), VB6, C/C++ [login to view URL] SQL server Oracle MSSQL [login to view URL] Drupal NopCommerce Magento Wordpress Prestashop CMSes [login to view URL] Photoshop, Adobe Flash, [login to view URL], XHTML&css,XML, XSLT, CSS3, Booststrep, JQuery , Website Design, ActionScript, Dreamwaver Portfolio: [login to view URL]://[login to view URL] [login to view URL]://[login to view URL] [login to view URL]://[login to view URL] [login to view URL]://[login to view URL]://connytheclown.com.au./ (JOOMLA) [login to view URL]://[login to view URL] (ASP.NET MVC4, NOPCOMMERCE) [login to view URL]://[login to view URL] (WORDPRESS) [login to view URL]://[login to view URL] [login to view URL]://[login to view URL] [login to view URL]://[login to view URL] (MAGENTO) [login to view URL]://[login to view URL] (osCommerce) [login to view URL]://[login to view URL] (Shopify) [login to view URL]://[login to view URL] (WORDPRESS) [login to view URL]://[login to view URL] (MAGENTO RESPONSIVE) [login to view URL]://[login to view URL] (WORDPRESS)
€155 EUR 3 päivässä
4,0 (1 arvostelu)
3,9
3,9
7 freelancerit tarjoavat keskimäärin €178 EUR tätä projektia
Käyttäjän avatar
Greetings! HIGHLY interested with your project. I'm ready to start right now. My completion rate is always 100% and I STRICTLY BITE only WHICH I CAN CHEW. Please knock me for a details discussion about the project goal.
€150 EUR 5 päivässä
5,0 (15 arvostelua)
0,0
0,0
Käyttäjän avatar
Hi there, Greetings! Thank you for sharing the job description. I understood that you're looking to build an multi parameter online survey platform. We'll provide you easy to use platform and make sure that it is working as per your expectation. About Us: Rigel Networks is an established End to End IT Service Company with 12+ years of experience. Our clients include Independent Software Vendors, Tech Start-Ups and Small & Mid-Size Companies from several verticals including Hospitality, Home Health Care, Retail, Construction & Roofing, Video Security and Mortgage & Finance. I do have few questions for you: 1. Which multi parameters would be there? 2. Do you have any technology preference. I'd recommend .NET. Please do let me know your suitable time, so that we can schedule a quick call to discuss further about the project. Looking forward to hear from you soon! Thanks, Rigel Network
€240 EUR 9 päivässä
0,0 (0 arvostelua)
0,0
0,0

Tietoja asiakkaasta

Maan FINLAND lippu
Finland
0,0
0
Liittynyt maalisk. 8, 2018

Asiakkaan vahvistus

Kiitos! Olemme lähettäneet sinulle sähköpostitse linkin, jolla voit lunastaa ilmaisen krediittisi.
Jotain meni pieleen lähetettäessä sähköpostiasi. Yritä uudelleen.
Rekisteröitynyttä käyttäjää Ilmoitettua työtä yhteensä
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2024 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Ladataan esikatselua
Lupa myönnetty Geolocation.
Kirjautumisistuntosi on vanhentunut ja sinut on kirjattu ulos. Kirjaudu uudelleen sisään.