Freelancer Yrityksen avulla yritykset saavat enemmän tehdyksi halvemmalla

Hyödynnä yli 31.6 miljoonan freelancerin työvoima muuttaessasi yrityksesi ideoita todellisuudeksi laajemmin, nopeammin ja edullisemmin kuin koskaan aiemmin.

Item Computer -kuvake
Maailmanlaajuinen työvoima -kuvake

Maailmanlaajuinen työvoima

Freelancer.com (ASX:FLN) on kymmenkertainen Webby-voittaja, maailman laajin freelanceerauksen ja joukkoistamisen alusta, joka toimii 34 eri kielellä ja 39 eri valuutalla ja jossa on yli 31.6 miljoonaa käyttäjää yli 247 maasta, alueelta ja territoriosta. Mikään muu freelanceerauksen markkinapaikka ei ole yhtä kansainvälinen kuin Freelancer.com.

Lyömätön tarjonta -kuvake

Lyömätön tarjonta

Yli 80 %:iin verkkotöistä jätetään tarjous 60 sekunnin sisään. Työt, joissa on määritelty sijainti saavat tarjouksen keskimäärin 25 minuutissa - luku, joka paranee kuukausi kuukaudelta. Millään muulla freelanceerauksen markkinapaikalla ei ole yhtä paljon liikennettä kuin Freelancer.comissa.

Ei kuluja -kuvake

Ei maksuja

Freelancer Enterprisessä ei ole pääsykuluja, tilausmaksuja, kuukausi- tai vuosimaksuja. Projektin ilmoittamiseen tai tilin luontiin ei liity kuluja. Myös työnantajakulut ja päivityskulut poistetaan korkena volyymin asiakkailta.

Oma henkilökohtainen Freelancer Pilvesi on yhtäaikaa maailmanlaajuinen ja paikallinen

Tarvitsitpa sitten tiimin virtuaaliohjelmistokehittäjiä tai taitavan myyntihenkilön lähialueeltasi, valittavanasi on freelancereita yli 1000 taitoluokasta, jotka on seulottu ja varmennettu antamiesi ehtojen perusteella.

Lyömätön tarjonta -kuvake

Korkeaa laatua, ajallaan ja alle budjetin

Projektin onnistumismanagerit varmistavat, että löydät parhaat freelancerit tuottamaan sinulle korkealaatuista työtä ajallaan. He varmistavat korkean laadun ja saumattoman etenemisen alusta projektin valmistumiseen saakka.

Kuva laadusta ajallaan
Talent Meets Compliance As A Service Image

Lahjakkuus ja säädökset palveluna

Halusitpa sitten palkata suoraan, ilmoittaa projektin tai aloittaa kilpailun, yhteensovituspalvelumme yhdistää lahjakkuuksien löytämisen, etsintäalgoritmit ja hallinnointipalvelut. Nämä suojaavat sinua työvoimaan liittyviltä riskeiltä ja varmistavat täydellisen lahjakkuuden löytämisen nopeasti.

Tapaustutkimus

NASA käyttää Freelancer Yritystä joukkoistaessaan mahdollisia uusia keksintöjä.

Freelancerit lähettivät yli 230 suunnitelmaa kilpailuun, jossa tuli suunnitella käyttöliittymä älykellosovellukseen, jota astronautit käyttävät Kansainvälisellä avaruusasemalla.

Projektimanagerit avustivat tämän jälkeen NASAa palkkaamaan parhaan ohjelmoijan toimittamaan valmiin sovelluksen.

NASA Logo
Kuva NASAn älykellosta

Tutustu Freelancer Yrityksen tarjoamiin etuihin

Kilpi -kuvake

Kasvata luotettavuutta

Ratkaisumme, jotka liittyvät sääntöjen ja työvoiman tarkistukseen sekä amerikkalaisten lakimiesten tarjoamat tarkistuspalvelut antavat sinulle turvaa työskennellessäsi kansainvälisen työvoiman kanssa. Erittäin tarkka asiakkaan tunnistus- ja henkilöllisyyden varmennuskäytöntömme takaa, että voit tehdä yhteistyötä luotettavasti.

Automaatio -kuvake

Työketjun automatisointi

Täysiverisen APIn avulla voit automatisoida ja nopeuttaa työvoiman hallinnointia sekä vapauttaa henkilökuntasi aikaa asioihin, joilla on merkitystä. Yhdistä suoraan ohjelmistoosi, intranettiisi tai backend -palveluihin ja luo tehtäviä freelancereille tekemällä API -pyyntöjä suoraan virtuaaliseen työpilveemme.

Asiakastuki -kuvake

Hallinnointipalvelut

Meillä on projektien onnistumismanagereita useilla kielillä, useilta aikavyöhykkeiltä ja useilta eri alueilta. Kaikki ovat valmiina auttamaan sinua löytämään täydellisen freelancerin, ylläpitämään kilpailuasi tai avustamaan projektiisi liittyvissä hallinnointiasioissa.

Kello -kuvake

Täysi läpinäkyvyys

Ymmärrämme, että haluat laatua ja tuloksia vastineeksi rahallesi. Ajanseurantasovelluksemme mittaa tuloksia, automatisoi kuvakaappaukset ja ohjaa hyväksymään toimituksia, jolloin sinä voit jättää palautetta reaaliajassa.

Kasvu -kuvake

Lisää tietoa

Mittaa menestystä ja tarkkaile tietoja, joilla on sinulle merkitystä. Reaaliaikaiset tilastot sisältävät mm. käyttö- ja kustannustietoja suoraan muokattavalla koontinäytöllä.

Sovellus -kuvake

Virtaviivaista sisäistä käyttöönottoa

Tarjoamme työpajoja, video-oppaita ja 24/7 asiakastuen, joka auttaa sinua luomaan uusia toimintatapoja. Tekniikan ja koulutuksen lähettiläämme ovat valmiina tulemaan paikanpäälle ja kouluttamaan henkilökuntaasi tulevaisuuden töihin.

Yli 70 % Fortune 500 yrityksistä käyttää Freelancer.comia töiden teettämiseen

MetLife -kuvake NBC -kuvake Panasonic -kuvake Boeing -kuvake Avery Dennison -kuvake Intel -kuvake Forbes -kuvake SAP -kuvake ESPN -kuvake Cisco -kuvake Walmart -kuvake PricewaterhouseCoopers -kuvake Microsoft -kuvake Apple -kuvake Lenovo -kuvake UBS -kuvake General Electric -kuvake eHarmony -kuvake

Oletko valmis aloittamaan?

Ota yhteyttä Yritystiimiimme jo tänään