Käynnistä liiketoimintasi verkossa sivuston kehittäjän kanssa

Onpa se blogi, verkkokauppa tai henkilökohtainen sivusto, freelancerin palkkaaminen sivustosi kehittämiseen on paras tapa liiketoimintasi verkkoon.

Ilmoita projekti
Kuva kannettavasta tietokoneesta

Ilmoita projekti

Loistavan freelance-verkkokehittäjän löytäminen on nopeaa ja helppoa. Lähetät vain projektin ja vastaanotat ilmaisia tarjouksia maailman parhailta kehittäjiltä sekunneissa.

Kuva keskusteluviesteistä

Tee yhteistyötä

Keskustele asiantuntevien freelance-kehittäjien kanssa heidän tarjouksistaan ja aiemmasta kokemusta ennen kuin päätät palkata heidät projektiisi.

Kuva mitalista

Tyytyväisyystakuu

Maksa turvallisesti käyttäen helppoa etappimaksujärjestelmäämme. Vapauta maksuja osissa ja vasta, kun olet täysin tyytyväinen tehtyyn työhön.

Nykyaikaista liiketoimintamallisi

Olet käytettävissä 24/7

Yrityksesi siirtäminen verkkoon ammattimaisen sivuston kautta on loistava tapa kehittää liiketoimintaasi ja pitää yhteyttä asiakkaisiin paikasta ja ajasta riippumatta.

Kuva siitä, millainen verkkosivustosi voisi olla
Verkkosivusto, jonka wsiddigui suunnitteli Freelancerissa hintaan 800 $ USD Ilmoita samanlainen projekti
Kuva majakasta

Näkyvyys

Tiesitkö, että 44 % verkko-ostajista aloittaa tuotteiden tai palveluiden etsimisen hakukoneella? Hyvin optimoitu verkkosivusto on tärkeässä osassa, kun haluat lisätä vierailijoiden, liidien ja verkkomyynnin määrää.

Kuva radioasemasta

Saavuta

Haluatko laajentaa asiakaspohjaasi? Yli 2,4 miljardia ihmistä ympäri maailman käyttää internetiä, 90 % heistä on tehnyt ostoksia tai ottanut yhteyttä yritykseen verkossa. Älä jää ulos tästä valtavasta markkinapotentiaalista.

Kuva darts-taulusta ja nuolesta

Kilpailu

Erotu joukosta hyvin suunnitelluilla verkkosivuilla ja toimivalla yhteydenpidolla asiakkaisiisi. Astu samalle viivalle kilpailijoidesi kanssa ja tuo työsi esille verkossa olevalle asiakaskunnallesi.

Siirrä paikallinen liiketoimintasi verkkoon

Tiesitkö, että 85 % kuluttajista verkossa käyttää internetiä paikallisten yritysten etsimiseen?

Paikalliselle yritykselle hyvä verkkosivu on tärkeässä osassa, sillä yhä useammat alueellasi etsivät verkosta yhteystietoja ja tuotetietoja. Verkkosivut voivat ratkaista, löytääkö asiakas koskaan yritystäsi.

Kuva verkkosivuista, jotka creationidea suunnitteli Freelancerissa hintaan 190 $ USD.
Verkkosivut, jotka creationidea suunnitteli Freelancerissa hintaan 190 $ USD.

Ulotu maailman kaikkiin kolkkiin

Julkaisemalla upeat verkkosivut liiketoimintasi ei enää rajoitu vain kotikaupunkiisi.

Verkkosivujen avulla voit kertoa palveluista joita tarjoat, tuotteista joita myyt ja kerätä tietoa mahdollisista asiakkaista. Saavuta enemmän asiakkaita ammattimaisella verkkosivulla, palkkaa freelance-kehittäjä tänään.

Kuva verkkosivusta, jonka shashankbinjols suunnitteli Freelancerissa hintaan 120 $ USD.
Suunnitellut shashankbinjols Freelancerissa hintaan 120 $ USD.
Projektien näyteikkuna

Selaa joitakin suosituimpia verkkosivustonkehitysprojekteja

Rakenna reagoiva verkkosivusto Tarvitsen verkkosivut, jotka näyttävät hyvältä sekä työpöydällä, että mobiililaitteilla. Verkkosivujen on toimittava nopeasti, erityisesti mobiiliympäristössä.
Kehitä Wordpress -teema Olen julkaisemassa Wordpress -sivuston ja tarvitsen teeman, joka sopii brändiini. Sivusto sisältää blogin ja tuote- sekä yhteystietosivut.
Lisää toiminnallisuus verkkosivustoon Nykyinen verkkosivustoni tarvitsee uusia toimintoja. Haluan myös kerätä asiakkaiden yhteystiedot, kun he tekevät ostoksia.
Luo verkkokauppa Tarvitsen verkkosivut, jotka sisältävät verkkokaupan. Maksutapoina on oltava luottokortit ja PayPal. Minulla on 50 tuotetta valmiina myyntiä varten.