Käyttäjän yorgyliriano profiilikuva
@yorgyliriano
Jäsen alkaen 13. maaliskuuta 2019
0 Suositukset

yorgyliriano

Online-tilassa Offline-tilassa
If you´re looking for quality and responsability, you´re at the right place. I just need 1% of your confidence, the quality that I´ll be bringing you with each one of my projects is going to win the other 99%.
$20 USD/hr
0 arvostelua
0.0
  • N/ASuoritetut työtehtävät
  • N/ABudjetin mukaisesti
  • N/AAjallaan
  • N/AUudelleenpalkkaamisaste

Portfolio

Viimeaikaiset arvostelut

Ei arvosteluja.

Varmennukset

  • Facebook yhdistetty
  • Suositeltu freelancer
  • Maksutapa varmennettu
  • Puhelin varmennettu
  • Henkilöllisyys varmennettu
  • Sähköposti varmennettu

Selaa samanlaisia freelancereita