Käännä nyt ja myy asiakkaillesi heidän kielellään

72,4 %1 kuluttajista ostaa tuotteita mieluiten sivustoilta, jotka ovat heidän omalla kielellään

Ilmoita projekti

Löydä yleisösi

Oletko myymässä asiakkaille ulkomailla?

Verkkosivusi ovat todennäköisesti englanninkielellä, mutta samoin on kilpailijoillasi. Sivuston kääntäminen on loistava tapa tavoittaa enemmän ihmisiä. Vain 13 eri kielellä tavoitat jo 90 % ostoksia tekevistä internetin käyttäjistä.

Kuva yleisesti puhutuista kielistä ympäri maailman.

Tutustu mahdollisuuksiin

Aloita kääntämällä sivustosi

Kuvitus kasvin itämisestä.

Aloita pienesti

Koko sivustosi kääntäminen voi olla iso sitoumus. Aloita avainsivuiltasi ja kielistä, jotka myötävaikuttavat sivustosi liikennöintiin ja myyntiin eniten.

Kuvitus viivadiagrammista.

Katso tietoja

Käytä Google Analyticsiä ja katso, missä asiakkaasi asuvat. Jos saat paljon liikennettä Latinalaisesta Amerikasta tai Kiinasta, sisällön kääntäminen espanjaksi tai mandariinikiinaksi on hyvä tapa aloittaa.

Kuva lipusta, jossa lukee hello.

Palkkaa äidinkielenään puhuva

Saat kaikki yksityiskohdat kohdalleen palkkaamalla juuri oikean kääntäjän projektiisi. Ilmoita projekti tai selaa freelancerhakemistosta maailman parhaita freelancereita. Palkkaus tapahtuu napin painalluksella.

Suositus

"Saksa on yritykseni avainmarkkina-alue. Käytin Freelanceria löytääkseni saksaa äidinkielenään puhuvan freelancerin kääntämään verkkosivustoni, enkä voisi olla enää tyytyväisempi tuloksiin."

Emma McCormack

Kuva suurennuslasista.

Lisää vierailijoita hakukoneista 47 %

Tiesitkö, että pelkkä verkkosivuston kääntäminen voi nostaa vierailijoiden määrää hakutuloksista jopa 47 %2. Google ja muut hakukoneet järjestävät tulokset sisällön sopivuuden perusteella ja kielellä on suuri vaikutus, kun tarjotaan tuloksia kansainvälisille käyttäjille. 2 Neil Patel

Kuvitus viivadiagrammista.

Tavoita uudet markkinat

Harvard Business Reviewin mukaan 72.1%1 kuluttajista käyttää suurimman osan ajasta sivustoilla, jotka ovat heidän äidinkielellään. Tämä tarkoittaa, että jos sivustosi on tarjolla vain yhdellä kielellä, rajaat ulos valtavan osan uusista asiakkaista. 1 Harvard Business Review

Kuva henkilöstä.

Löydä täydellinen freelancer.

Ammattimaisen kääntäjän löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa - itse asiassa se vie vain muutaman minuutin. Vastaa pariin yksinkertaiseen kysymykseen ja freelancerit ympäri maailmaa saavat välittömästi kutsun kääntämään sisältöä heidän äidinkielelleen.

Myy tuotettasi

Räätälöi tuotteesi ja löydä asiakkaasi. Sanasta-sanaan käännökset eivät toimi, jos yrität luoda yhteyttä asiakkaaseesi. Palkkaa alustasi kääntäjäksi kielinatiivi, joka tuntee paikalliset koukerot.

Ilmoita projekti Palkkaa parhaat kääntäjät
Animaatio nettisivustosta, jota käännetään eri kielelle.

Vältä eksyminen käännöksessä

Kun olet yhteydessä asiakkaisiisi sosiaalisessa mediassa tai sähköpostitse, pidä huolta, että keskustelu pysyy kristallinkirkkaana - ei noloja Google kääntäjän tekemiä virheitä!

Ilmoita projekti Selaa avoimia käännöstöitä
Animaatio tervehtimisestä eri kielillä.

Projektien näyteikkuna

Selaa joitakin suosituimmista käännösprojekteista

Käännä blogiartikkelini Minulla on englanniksi kirjoitettu blogiartikkeli, joka pitäisi kääntää kiinaksi.
Etsitään ranskaa äidinkielenään puhuvaa henkilöä Etsin natiivia ranskanpuhujaa, joka voi auttaa minua puhumaan asiakkaille puhelimessa.
Käännä websivuni Tarvitsen 3 äidinkielenään espanjaa tai saksaa puhuvaa kääntäjää kääntämään sivustoni englannista espanjaksi ja saksaksi.
Kirjoita 500 sanaa italiaksi Kirjoita 500 sanan blogiartikkeli italiaksi, etsi ja käytä paikallisesti sopivia avainsanoja.