Suljettu

sökfunktion till wordpress temat wplms

WPLMS är ett komplett e-learning tema för Wordpress. En stor miss i temat är möjligheten att kunna söka bland kurser och få relevanta resultat.

Vi letar efter en lösning där den student som är inloggad har möjligheten att söka bland alla kurser och få relevanta och bra resultat. Vi vill ge studenten möjligheten att leta efter en specifik del i en kurs. Om en student letar efter "pivot-tabell" skall resultatet visa alla kurser som innehåller "pivot-tabell". Enbart de som är inloggade skall kunna söka och få alla svar. De som inte är inloggade eller som inte köpt någon kurs skall kunna se resultaten men inte gå in närmare och läsa den aktuella kursens innehåll..

Vi har provat de flesta av de olika sök tilläggen som finns på marknaden till wordpress/wplms men ingen av dem kan visa något bra resultat. Vi har även bett tillverkaren av teman om möjligheten och de la till det på listan med kommande features (eventuellt).

Med vänlig hälsning,

Peter

Taidot: HTML5, MySQL, PHP, WordPress

Näytä lisää: wordpress kurs, wordpress e learning, e learning wordpress, klarna till wordpress eshop, virtuemart till wordpress, indesign till wordpress, post video blog wordpress plugin auto, javascript wordpress post, wordpress luxury, wordpress apache memory, wordpress add custom configuration fields, set wordpress blog money

Tietoa työnantajasta:
( 0 arvostelua ) Sweden

Projektin tunnus: #8667676

vinaycoreexpert

We will give 100% quality with your satisfaction Dear employer A very high skilled team is here to provide you service better than others. I have understood your requirement successfully. I am capable to do your Lisää

kr136 SEK / tunti
(2 arvostelua)
2.7