Ayúdame con el marketing

Suljettu Julkaistu Dec 4, 2014 Maksettu toimituksen yhteydessä
Suljettu

Haemme motivoitunutta myynti- ja kampanjahenkilökuntaa Helsinki-Vantaa lentokentän liikkeisiin. Hyvä palkkaus ja työehdot!

 

Haemme työntekijöitä pitkäkestoiseen kampanja- ja tuotemyyntiin kahteen hyvin tunnettuun liikkeeseen Helsinki-Vantaan lentokentällä. 

 

Tarjolla on neljä avointa pitkäkestoista paikkaa reippaille ja dynaamisille myyjille, jotka haluavat tulla osaksi meidän uutta ja mielenkiintoista projektia. Tehtäviisi kuuluu tuotenäytteiden jakamista, kertoa asiakkaille eri tuotemerkeistä ja osallistua myyntikampanjoihin mitä ko. liikkeet kulloinkin tekevät (esim. tuotemyyntiä tai näytejakeluja tai asiakkaiden kannustamista ottaa osaa kilpailuihin).

 

Työajat ovat joustavat mikä tekee työstä houkuttelevan esimerkiksi niille, jotka hakevat lisätienestiä freelance-tuloihin tai opiskelijabudjettiin tai joilla on jo yksi työ. Kuukausipalkkasi tulee olemaan 1100-1200€ riippuen viikonloppuvuoroista (13€-15€/tunti n. 20h per vko) + kannustimet. Työ alkaa tammikuun puolessa välissä.

 

Työskentely Helsinki-Vantaa lentokentällä tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden kehittää kommunikaatio-, kieli- ja myyntitaitojasi, nauttiessasi samalla mahdollisuudesta olla osa kansainvälistä ja maineikasta yritystä, joka tarjoaa erinomaiset työolot. Kandidaattien TULEE osata täydellistä suomea ja englantia, muut kielet kuten ruotsi, saksa, venäjä, kiina ja japani ovat plussaa. Haemme myyjiä, joilla on kokemusta vähittäismyynnistä (tai aiemmasta lentokenttämyynnistä) tai myyjiä, joilla on paljon kokemusta markkinoinnista ja kommunikaatiosta. Valitsemiemme myyjien tulee olla itsenäisiä, energisiä, ammattitaitoisia, proaktiivisia ja hyviä kommunikoijia/myyjiä. Tarvimme myyjiä, jotka ottavat työnsä ja tehtävansä vastuullisesti ja jotka haluavat pitkäkestoisen työsuhteen missä oppia ja kasvaa. Kaikkilla myyjillä tulee olla jo voimassaoleva freelance-verokortti TAI mahdollisuus tehdä uusi, jos tulee valituksi työhön.

 

Kirjoita meille hakemus ENGLANNIKSI ja liitä mukaan CV:si (suomenkielinen CV käy), vastaotettu kuva sinusta sekä yhteystietosi. Otamme yhteyttä sinuun haastattelun muodossa, jos profiilisi vastaa mielestämme vaatimuksiamme.

Brändäys Asiakaspalvelu Markkinointi Myynti

Projektin tunnus: #6824106

Tietoa projektista

Etäprojekti Aktiivinen Jan 10, 2015