Myönnetty

Implementare design nou pe un site OpenCart existent

Salut,

Am citit un comentariu de-al tau la un proiect legat de OpenCart si as vrea sa stiu daca putem colabora in sensul in care am nevoie de cineva care sa implementeze un design nou pe un site OpenCart existent.

Design-ul il voi livra eu, taiat, convertit in HTML5 + CSS. Ma intereseaza doar implementarea lui.

In principiu vreau sa stiu daca putem colabora in acest proiect, urmand sa convenim de comun acord detaliile privind pretul si termenul de executie.

Astept cat de curand un raspuns din partea ta. Mentionez ca si eu sunt in Bucuresti, astfel incat, daca e cazul, ne putem intalni si discuta.

N-am mai folosit [url removed, login to view] pana acum, astfel incat nu stiu daca iti pot transmite aici detalii de contact.

Multumesc anticipat,

Sebastian

Taidot: Open Cart

Näytä lisää: site opencart bucuresti, nou opencart, vreau site opencart, ul freelancer, ul com, site freelancer de design, site de design freelancer, si-al, proiect freelancer, pe design, la design, la care, freelancer ul, freelancer tau, freelancer site html5, freelancer si, freelancer pot, freelancer pe design, freelancer in sa, freelancer in eu, freelancer design de site, freelancer al, doar, design freelancer site, design eu

Tietoa työnantajasta:
( 0 arvostelua ) Bucuresti, Romania

Projektin tunnus: #4249678

1 freelanceria on tarjonnut keskimäärin %project_bid_stats_avg_sub_23% %project_currencyDetails_sign_sub_24% tähän työhön

Mondorica

Hired by the Employer

$30 USD 7 päivässä
(9 arvostelua)
3.1