Suljettu

Good Web & 2D Designer Needed, Long Term Contract, Monthly Salary

This is a project for ROMANIAN providers ONLY. Project description is written in Romanian language, please post bids in same language.

Cautam designer specializat, pentru lucru pe termen lung, full-time (disponibilitate 8 ore pe zi), de acasa, cu salariu lunar fix. Designerul trebuie sa fie disponibil pe yahoo messenger in timpul orelor de lucru. Veti lucra in colaborare cu un project manager roman pentru o companie de networking & web development din Philadelphia, USA. Salariu lunar fix in USD, plata prin serviciu de transfer online (ex: IKOBO) sau, in functie de posibilitatile personale, prin alte servicii.

Detalii referitoare la forma finala a lucrarilor executate vor fi discutate cu project managerul roman la telefon sau prin yahoo messenger voice service. Specificatiile lucrarilor vor fi primite de la project managerul roman sau direct de la compania angajatoare prin email, yahoo messenger sau yahoo voice. Cunoasterea la perfectie a limbii engleze (scris/citit) este o necesitate.

Responsabilitati:

Designerul va avea sarcini diverse in functie de necesitatile angajatorului, printre care:

- Dezvoltarea de website layout-uri pentru proiectele noi;

- Designul logo-urilor fie in format format web sau print (min 300 dpi);

- Designul bannerelor publicitare in format web sau print;

- Dezvoltarea de animatii Flash fie pentru intro, logo, bannere, headere sau diverse componente interactive ale saiturilor, cunostinte de Flash Action Scripting sunt un plus dar nu sunt obligatorii, pentru componentele dinamice veti colabora cu project managerul in vederea implementarii partii de scripting;

- Alte sarcini legate strict de activitatea de design.

Cerinte:

SE CAUTA CALITATE, va rog nu postati bid-uri daca sunteti ceea ce se numeste "Jack of all trades", cautam un designer specialist, capabil sa se ocupe exclusiv de design si sa produca rezultate exceptionale.

Studiile de specialitate NU sunt o cerinta, dar sunt necesare urmatoarele cunostinte/abilitati:

- Utilizare PhotoShop, design 2D;

- Cunostinte web design / DTP (asezare in pagina, aliniere, utilizarea imaginilor si culorilor, samd)

- Simt artistic, talent, perfectionism.

Prezinta Avantaje Mari:

- Artwork 2D, (grafica "de mana", pentru realizarea diferitelor simboluri free-form, mascotelor tip logo si a altor elemente grafice ce nu pot fi realizate prin intermediul uneltelor native programelor de editare 2D precum PhotoShop sau Corel);

- Cunostinte grafica 2D vectoriala (ex: Corel Draw);

- Cunostinte texturare/prelucrare a elemtelor grafice/imaginilor utilizand PhotoShop;

- Cunostinte design 3D, (ex: 3D Studio Max, Truespace), texturare, iluminare, animatie 3D, in principiu pentru realizarea elementelor si animatiilor 3D utilizate in logo-uri, flash intro-uri samd.

Salariul lunar fix oferit este negociabil in functie de abilitatile designerului (vezi mai sus) si calitatea lucrarilor efectuate de acesta si porneste de la echivalentul in USD a 1500 RON putand ajunge pana la 2500+ RON in functie de valoarea cu care compania angajatoare evalueaza calitatea si promptitudinea lucrarilor.

Programul este flexibil, NU este necesara instalarea sistemelor de monitorizare la distanta, puteti sa va alegeti singuri orele de lucru atat timp cat sarcinile alocate sunt indeplinite intr-un interval rezonabil de timp la calitate maxima.

Designerul va lucra exclusiv pentru noi, alte proiecte realizate in paralel afecteaza negativ creativitatea si capacitatea designerului de a livra o lucrare de calitate superioara in timpul alocat.

Candidatii sunt rugati sa-si prezinte PORTOFOLIUL si o scurta descriere a abilitatilor personale pe baza cerintelor mentionate mai sus. Cei selectati vor primi o foarte mica lucrare de evaluare.

Nota: NU veti lucra pentru intermediar. Puteti negocia salariul direct cu compania angajatoare. Serviciile dumneavoastra NU vor fi re-vandute cu adaos comercial de catre un 3rd party catre client (practica foarte populara in zilele noastre). Din motive evidente (birocratie) nu se va face contract, plata obligatiunilor catre statul roman va revine angajatului si se poate face prin intermediul declaratiei anuale de venit.

Taidot: Adobe Flash, Mainospalkkien suunnittelu, graafinen suunnittelu, logon suunnittelu, verkkosivujen suunnittelu

Näytä lisää: sait cunostinte, saituri pentru cunostinte, cautam designer, caut designer freelancer, cunostinte studio max, designer sarcini, salariu web designer, caut freelancer grafica, salariu grafician, saituri sunt programe instalarea limbii romane telefoane, salariu grafic designer, specialist grafica animatie responsabilitati, responsabilitatile designerului, saituri cunostinte, designer needed, yahoo website designer, yahoo web design, written logo designer, website service contract, website online designer

Tietoa työnantajasta:
( 0 arvostelua ) Bucuresti, Romania

Projektin tunnus: #198929