Peruttu

Amazon Web Services, PHP, XML Job by Xarli

Benvolgut David Voldria contactar amb tu per a un projecte de una OTA (Online Travel Agency) basada que sigui rapida (per exemple treballant amb AWS) i que doni preus i disponibilitat de habitacions usant Google Maps. Inicialment busco definir els parametres i que em fessis la direccio del projecte i la subcontractacioo amb altres freelancer com tu.

Treballo com assesor en la empresa dedicada al marketing turistic i fins ara tots els projectes els fan internament: es lent i potser no a la ultima tecnologicament. Em pregunto si es podria fer una altre aproximacio....i per aixo m agradaria si poguessim mirar com faries un projecte com aquest.

Es el primer cop que contacto amb algu del freelancer...gracies i fina ara

Carles

609375966

Taidot: Amazon Web Services, PHP, XML

Näytä lisää: si-al, que es la empresa freelancer com, que es freelancer es, que es el freelancer, online marketing agency, m freelancer com es, freelancer tu, freelancer si, freelancer no es, freelancer fer, freelancer em c#, freelancer david, freelancer contacto, freelancer com maps, freelancer aws, freelancer al, freelancer 27, fina a freelancer, es freelancer, empresa online freelancer, empresa freelancer online, david freelancer, contacto freelancer, a empresa freelancer, travel maps online

About the Employer:
( 1 review ) barcelona, Spain

Projektin tunnus: #4285961

1 freelanceria on tarjonnut keskimäärin 30 $ tähän työhön

dfiguls

Hired by the Employer

30 $ USD 2 päivässä
(11 arvostelua)
6.2