Peruttu

Amazon Web Services, PHP, XML Job by Xarli

Benvolgut David Voldria contactar amb tu per a un projecte de una OTA (Online Travel Agency) basada que sigui rapida (per exemple treballant amb AWS) i que doni preus i disponibilitat de habitacions usant Google Maps. Inicialment busco definir els parametres i que em fessis la direccio del projecte i la subcontractacioo amb altres freelancer com tu.

Treballo com assesor en la empresa dedicada al marketing turistic i fins ara tots els projectes els fan internament: es lent i potser no a la ultima tecnologicament. Em pregunto si es podria fer una altre aproximacio....i per aixo m agradaria si poguessim mirar com faries un projecte com aquest.

Es el primer cop que contacto amb algu del freelancer...gracies i fina ara

Carles

609375966

Taidot: Amazon Web Services, PHP, XML

Näytä lisää: online marketing agency, freelancer tu, freelancer si, freelancer fer, freelancer david, freelancer contacto, freelancer al, freelancer 27, es freelancer, empresa online freelancer, empresa freelancer online, david freelancer, contacto freelancer, travel maps online, freelancer un, freelancer que, el freelancer, fina, fer, els, cop, busco, amb, fins, travel agency online

About the Employer:
( 1 review ) barcelona, Spain

Projektin tunnus: #4285961

1 freelanceria on tarjonnut keskimäärin 30 $ tähän työhön

dfiguls

Hired by the Employer

30 $ USD 2 päivässä
(11 arvostelua)
6.2