Peruttu

Kirjoita suomeksi matkailujuttu (Content writing in Finnish)

This project is about content writing in Finnish.

Because of that, so is the project description.

---

Tervehdys!

Osaatko esittää asiasi selkeästi, luontevasti ja sujuvalla suomen kielellä? Se riittää; sinun ei tarvitse olla kirjoittamisen ammattilainen.

Tehtäväsi olisi kerätä netistä tietoa eräästä tunnetusta eurooppalaisesta matkailukaupungista ja kirjoittamaan siitä juttu (julkaistavaksi webissä), joka esittelee lyhyesti kaupungin kuuluisia nähtävyyksiä ja ajanvietemahdollisuuksia.

Jutun rakenne olisi seuraava:

- Johdanto, jossa kerrotaan yleisesti kaupungista. (n. 100 sanaa)

- Esitellään kaupungin kuusi tunnettua nähtävyyttä (n. 150 sanaa/nähtävyys).

- Lopuksi kerrotaan ajanvietemahdollisuuksista kaupungissa (esim. shoppailu, konsertit, jne.) (n. 300 sanaa)

Jutun pituuden tulisi olla noin 1300 sanaa.

Jos olet kiinnostunut, tee tarjous. Tai kysy lisätietoja.

Kerron sinulle kaupungin ja annan tarkempia ohjeita ja vinkkejä kun tarjous on hyväksytty. Olen myös valmis vastaamaan kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi projektin aikana.

Lähetä tarjouksesi ohessa yksityisviestinä (PM) näyte jostain aiemmin tekemästäsi kirjoituksesta, jos sinulla on niitä saatavilla.

Ehdot:

Tässä projektissa ostaja tilaa tekijältä kirjoituksen. Kirjoituksen on oltava ennen julkaisematon. Ostaja voi vapaasti käyttää kirjoitusta (netissä), muuttaa sitä ja luovuttaa sen edelleen. Ostajalle siirtyvät kaikki oikeudet (nykyiset ja tulevat). Tekijällä on oikeus tulla nimensä osalta mainituksi.

Taidot: tekstisuunnittelu

Näytä lisää: matkailujuttu, kirjoita suomeksi, content writing finnish, writing jos, c.v. writing, 1 content writing, $150 k, writing finnish, matkailujuttu rakenne, the tee, tai, SEN, ja, ht, het, finnish, ei, niit project, 1300, taptom, finnish content, writing project description, Content writing project, 150 writing, suomeksi

Tietoa työnantajasta:
( 48 arvostelua ) Turku, Finland

Projektin tunnus: #479894