Find Jobs
Hire Freelancers

Creare conținut tip review pentru 150 de produse

$30-250 USD

Suoritettu
Julkaistu yli 4 vuotta sitten

$30-250 USD

Maksettu toimituksen yhteydessä
Salut, Ești un content writer creativ? Am nevoie de ajutorul tău pentru crearea unui număr de 150 de articole tip review pentru diverse produse din categoriile IT&C, electronice, electrocasnice, îngrijire personală, bricolaj etc.. Conținutul articolelor va fi original, creat pe baza descrierii oficiale (specificațiilor) oferite de magazinele online. Fiecare articol va conține minim 300 - 350 de cuvinte. Aștept ofertele voastre!
Projektin tunnus (ID): 21523271

Tietoa projektista

8 ehdotukset
Etäprojekti
Aktiivinen 5 vuotta sitten

Haluatko ansaita rahaa?

Freelancerin tarjouskilpailun edut

Aseta budjettisi ja aikataulu
Saa maksu työstäsi
Kuvaile ehdotustasi
Rekisteröinti ja töihin tarjoaminen on ilmaista
Myönnetty käyttäjälle:
Käyttäjän avatar
Salutare, Haide sa discutam mai multe despre proiectul tau. Ai nevoie de 150 de descrieri de produse: asta inseamna ca ai nevoie de un content writer creativ si experimentat, capabil sa vina cu o idee noua si sa utilizeze cuvintele potrivite pentru a crea un continut atractiv in fiecare nisa. Ai nevoie de continut original cu potential sa genereze vanzari si sa iti aduca succes in mediul online, si nu doar de texte scrise la repezeala, rescrise cu alte cuvinte sau chiar copiate direct din descrierea oficiala. Contacteaza-ma in privat ca sa discutam mai multe despre cum te pot ajuta sa obtii textele dorite intocmai la aceste standarde, si sa stabilim o oferta benefica ambelor parti, potrivita atat bugetului tau cat si experientei mele. Cu interes, Marius
$250 USD 15 päivässä
5,0 (10 arvostelua)
4,6
4,6
8 freelancerit tarjoavat keskimäärin $161 USD tätä projektia
Käyttäjän avatar
Salut, Am vazut proiectul tau si doresc sa te ajut cu redactarea celor 150 de articole. Pot face 1 articol de proba ca sa vezi calitatea si stilul meu. Bugetul va fi de $ 5/ articol si vor fi gata in maxim 30 de zile.
$50 USD 7 päivässä
5,0 (8 arvostelua)
4,1
4,1
Käyttäjän avatar
Bună ziua, sunt un scriitor profesionist de conținut creativ. Pot crea 150 de articole de recenzie pentru diverse produse din domeniile dorite, inclusiv IT&C, electronice, electrocasnice, îngrijire personală, bricolaj, etc. Conținutul articolelor va fi original, creat pe baza descrierii oficiale (specificații. Fiecare articol va conține la cel puțin 300 - 350 de cuvinte.
$200 USD 7 päivässä
4,9 (6 arvostelua)
3,1
3,1
Käyttäjän avatar
Sunt o persoana responsabila, calma, atenta la detalii, obiectiva, si îmi îndeplinesc sarcinile. Sunt invatata sa fac cercetare pentru tot ceea ce trebuie scris, lucru realizat probabil si prin natura profesiei (am experienta intr-o biblioteca de peste 15 ani).. As fi incantata sa putem colabora.
$250 USD 10 päivässä
5,0 (1 arvostelu)
1,2
1,2
Käyttäjän avatar
Salut. Sunt foarte interesat de acest proiect. Am o experiență de 10 ani (agenție+freelance) în copywriting, articole, descrieri de produse, review-uri. Pot scrie cu ușurință conținut creativ pentru orice tip de produs și pot transforma limbajul de lemn al descrierilor oficiale în limbaj de aur. Sunt foarte implicat în research, iar deadline-urile sunt sfinte pentru mine. Tariful meu este 8 lei/100 de cuvinte și sunt dispus oricând la un articol test. Mulțumesc și aștept un semn.
$140 USD 7 päivässä
0,0 (0 arvostelua)
0,0
0,0

Tietoja asiakkaasta

Maan ROMANIA lippu
Buzău, Romania
5,0
1
Maksutapa vahvistettu
Liittynyt elok. 12, 2019

Asiakkaan vahvistus

Muita töitä tältä asiakkaalta

Content descriere produse
$30-250 USD
Kiitos! Olemme lähettäneet sinulle sähköpostitse linkin, jolla voit lunastaa ilmaisen krediittisi.
Jotain meni pieleen lähetettäessä sähköpostiasi. Yritä uudelleen.
Rekisteröitynyttä käyttäjää Ilmoitettua työtä yhteensä
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2024 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Ladataan esikatselua
Lupa myönnetty Geolocation.
Kirjautumisistuntosi on vanhentunut ja sinut on kirjattu ulos. Kirjaudu uudelleen sisään.