Find Jobs
Hire Freelancers

Articole pe teme medicale - 950 cuvinte

€2-6 EUR / hour

Peruutettu
Julkaistu yli 4 vuotta sitten

€2-6 EUR / hour

Caut persoane doritoare să scrie/traducă articole cu tematică medicală de minim 6000 de caractere (cu spatii). Este un job perfect pentru studenții la medicină și pasionații de medicină/sănătate. Surse de informare pot oferi eu, sau le puteți găsi și voi. Buget limitat, dar dacă articolele sunt foarte bune, vom negocia.
Projektin tunnus (ID): 21339650

Tietoa projektista

15 ehdotukset
Etäprojekti
Aktiivinen 4 vuotta sitten

Haluatko ansaita rahaa?

Freelancerin tarjouskilpailun edut

Aseta budjettisi ja aikataulu
Saa maksu työstäsi
Kuvaile ehdotustasi
Rekisteröinti ja töihin tarjoaminen on ilmaista
15 freelancerit tarjoavat keskimäärin €5 EUR/tunti tätä projektia
Käyttäjän avatar
Hello There, Native and Professional in-country translators here at your service. We have translators with medical and scientific backgrounds so you don’t have to worry about the complexity that normally surrounds medical translations, we have it covered. Please let us know total word count so that we can adjust our bid? Please feel free to check our profile so that you can understand about our service: https://www.freelancer.com/u/desource2012?w=f Best Regards
€4 EUR 40 päivässä
4,8 (2450 arvostelua)
9,5
9,5
Käyttäjän avatar
Dear Project Employer, based on the project description/summary, I believe my experience, skills and knowledge are a good match to complete your job tasks. I am a native English speaker and serious person with 8 years’ experience in transcription/translating(Romanian-English-Romanian)/subtitling/proofreading and working with multiple formats (.sub, .srt, .doc/docx/xlsx, pdf) in Subtitle Workshop. I offer my employers the highest possible quality every single time. I'm the best candidate because I did this kind of thing before. I am a fast and accurate typist and you won't regret choosing me! I promise! I am eagerly awaiting your reply so we can start collaborating as soon as possible! Thank you and I look forward to hearing from you!
€4 EUR 40 päivässä
5,0 (43 arvostelua)
5,3
5,3
Käyttäjän avatar
Buna ziua! Ma intereseaza proiectul dvs. As dori sa aflu mai multe informatii referitoare la numarul de articole pe saptamana, modalitatea alegerii tematicii, formatul traducerii, timpul/ perioada de livrare si orice este necesar. Va multumesc.
€6 EUR 40 päivässä
4,9 (34 arvostelua)
4,5
4,5
Käyttäjän avatar
Salut noi suntem doi tineri studenti care au mai realizat articole, content, traduceri, descrieri si review-uri pentru diferite site-uri (putem prezenta protofoliul). Suntem 2 persoane deci putem realiza la timp aceste articole. Faptul ca suntem romani cred ca reprezinta un avantaj atat pentru noi cat si pentru dvs in ducerea la bun sfarsit a acestor articole.
€5 EUR 10 päivässä
5,0 (5 arvostelua)
2,3
2,3
Käyttäjän avatar
Sunt o persoana responsabila, calma, atenta la detalii, obiectiva, si îmi îndeplinesc sarcinile. Sunt invatata sa fac cercetare pentru tot ceea ce trebuie scris, lucru realizat probabil si prin natura profesiei (am experienta intr-o biblioteca de peste 15 ani).. As fi incantata sa putem colabora.
€5 EUR 20 päivässä
5,0 (1 arvostelu)
1,3
1,3
Käyttäjän avatar
Buna ziua Experienta mea in domeniu consta in 5 ani de servicii de traducere in Regatul Unit din Engleza in Romana si vice versa. Am lucrat in domeniul medical, in clinici si spitale NHS cu documente dar si cu traducere libera. In schimb, legat de scris articole, singura mea experienta e cu articole personale, nu profesionale. Sunt disponibil pentru munca pe termen scurt-lung in functie de satisfactia pe care o pot aduce. Va multumesc Stefan
€4 EUR 40 päivässä
5,0 (1 arvostelu)
0,0
0,0
Käyttäjän avatar
Salut, de profesie nu sunt medic... dar fiind sportiv mereu caut soluții la problemele ce apar în timpul antrenamentelor, și la modalități prin a-mi depăși potențialul. Pot zice că din start am în jur de 20 teme de articole bune. Puteți să-mi dați mai multe detalii referitor la durata proiectului, cantitatea de articole de care aveți nevoie etc. Mulțumesc
€7 EUR 20 päivässä
0,0 (0 arvostelua)
0,0
0,0
Käyttäjän avatar
Hello! I m a native romanian student at a prestige college and i have a Cambridge certificate in advanced english(C1), which makes me believe I am the perfect choice for your requirements. As a native, I can assure you that I will accurately translate each and every word, including idioms that perhaps non natives might not know. Thanks in advance !
€5 EUR 1 päivässä
0,0 (0 arvostelua)
0,0
0,0
Käyttäjän avatar
Salut! Sunt o persoana relativ cunoscatoare a termenilor medicali, proceduri, interventii, etc., dar nu sunt nici studenta la medicina si nici medic. Am absolvit insa facultatea de chimie si un master in biomateriale. Cred ca m-as descurca ajutata de ceva surse.
€4 EUR 3 päivässä
0,0 (0 arvostelua)
0,0
0,0
Käyttäjän avatar
Buna ziua, sint interesata de acest proiect si sper sa ma contactati pentru o colaborare. In prezent urmez cursurile unei scoli de asistenti medicali si sunt familiarizata cu termenii din domeniu. De asemenea pot recunoaste sursele de incredere si va asigur de o cercetare temeinica pentru fiecare articol. Articolul va avea stilul preferat de dvs, formal sau conversational, optimizat pentru internet, etc. Va multumesc pentru atentie si va urez o zi frumoasa!
€5 EUR 40 päivässä
0,0 (0 arvostelua)
0,0
0,0
Käyttäjän avatar
Buna :) Am citit anuntul despre job si as fi interesata pentru partea de scris articole :) Nu am autorizatie de traducator. Este adevarat ca nu am studiat in domeniul medicinei, dar domeniul sanatatii m-a interesat intotdeauna. De aceea vreau sa aplic pentru aceasta colaborare. Bibliografia nu ar fi o problema. Am mai colaborat in trecut cu o agentie de marketing si am scris peste ei diverse articole. Nu atat de mari, insa acest lucru nu este un impediment datorita faptului ca atunci cand ma apuc de scris pe o tema care imi place si ma intereseaza, ma opresc mai greu :) Mi-ar placea foarte mult sa realizez articolele de care este nevoie pentru ca stiu ca as lucra cu seriozitate si cu mult drag :)
€4 EUR 30 päivässä
0,0 (0 arvostelua)
0,0
0,0
Käyttäjän avatar
Sunt născută în Romania unde am lucrat ca profesoară de engleză. Este clar că limba mea maternă este limba română. În 1984 am emigrat în Israel . Aici lucrez de ani de zile în domeniul medical, farmaceutic si al aparaturii pentru sălile de operații. Domeniul medical este prioritar în lista interesului meu. De aceea am abonamente la diverse reviste medicale , citesc mult în domeniu și încerc să aflu cât mai multe noutăți în legătură cu el. În paralel de mai bine de 10 ani lucrez de acasă ca traducător pentru limbile ebraică, engleză, română și italiană. M-ar interesa să lucrez pentru proiectul dumneavoastră.
€5 EUR 40 päivässä
0,0 (0 arvostelua)
0,0
0,0
Käyttäjän avatar
Salut, Sunt scriitor si jurnalist, autor de articole pe blog. Am pregatire medicala (liceul sanitar in Romania; master in bioetica in Italia). Si seriozitate, entuziasm si fidel scadentelor. Cu mare respect pentru client si satisfactia/multumirea lui. Sunt variata cea mai potrivita. Succes! Ion I.
€5 EUR 40 päivässä
0,0 (0 arvostelua)
0,0
0,0
Käyttäjän avatar
Me interesa muchísimo soy médico y además escritora!!! Cuéntame más de tu proyecto I'm very interested, I'm a doctor and also a writer! Tell me more about your project
€4 EUR 40 päivässä
0,0 (0 arvostelua)
0,0
0,0

Tietoja asiakkaasta

Maan ROMANIA lippu
Timisoara, Romania
5,0
77
Maksutapa vahvistettu
Liittynyt tammik. 5, 2011

Asiakkaan vahvistus

Kiitos! Olemme lähettäneet sinulle sähköpostitse linkin, jolla voit lunastaa ilmaisen krediittisi.
Jotain meni pieleen lähetettäessä sähköpostiasi. Yritä uudelleen.
Rekisteröitynyttä käyttäjää Ilmoitettua työtä yhteensä
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2024 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Ladataan esikatselua
Lupa myönnetty Geolocation.
Kirjautumisistuntosi on vanhentunut ja sinut on kirjattu ulos. Kirjaudu uudelleen sisään.