Kerro, mitä haluat tehtävän

Saa ilmaisia tarjouksia lahjakkailta freelancereilta jo minuuteissa, selaa heidän profiileja, arvosteluita ja portfolioita sekä keskustele heidän kanssaan. Maksa freelancerille vasta, kun olet täysin tyytyväinen saamasi työhön.

 1. Valitse nimi projektillesi
 2. Kerro meille lisää projektistasi
  1. Onnistunut projektikuvaus sisältää tietoa sinusta, yksityiskohtia siitä, mitä haluat tehtävän sekä muita projektiisi liittyviä vaatimuksia. Jos et ole varma joistain projektin kohdista - älä huoli, freelancerit auttavat sinua täyttämään puuttuvat kohdat.
  2. Varoitus "arvostelu" -projekteista.

   Käyttöehtomme kieltää suoraan projektit, joiden tarkoituksena on luoda vilpillisiä tai keksittyjä arvosteluita. Tällaisen projektin ilmoittaminen johtaa tilisi jäädyttämiseen tai sulkemiseen.

  3. Varoitus! Craigslist, Inc. on ilmoittanut, että eräät käyttäjät saattavat houkutella muita rikkomaan Craigslistin käyttöehtoja. Tämä viesti perustuu Craigslistin tuottamiin hakusanoihin. Pidäthän huolen, ettet riko Craigslistin käyttöehtoja.

 3. Mitä taitoja vaaditaan?
  1. Ehdotettuja taitoja
  2. Haluaisitko ilmoittaa sen sijaan kilpailun?

   Kilpailuissa sadat freelancerit lähettävät töitä arvioitavaksesi ja sinä valitset voittajan. Rahat takaisin -takuu on voimassa.

   Vaihda kilpailuksi →
 4. Kuinka haluat maksaa?
  Mikä on arvioitu budjetti?
  1. EUR
  2. EUR
 5. Valinnaiset päivitykset

  Napsauttamalla 'Ilmoita projektini’ hyväksyt käyttöehdot ja tietosuojakäytännöt
  Jos päätät myöntää projektisi freelancerille, veloitamme 3 % välityspalkkion (projektin vähimmäiskulut ovat voimassa).