Suodata

Viimeisimmät hakuni
Suodatusperuste:
Budjetti
asti
asti
asti
Tyyppi
Taidot
Kielet
  Työn tila
  756,515 wordpress työtä löytyi, hinnoittelu EUR

  Etsitään taitavaa ja visuaalista Wordpress-designeria, jolle Elementor Pro on tuttu. Etsimme oma-aloitteista ja näkemyksellistä suunnittelijaa projektiluonteiseen työhön freelancerina. Suunnittelijalle tarjoutuu samalla mahdollisuus oppia mielenkiintoista näkökulmaa käyttäytymis- ja neurotieteitä hyödyntävän Steinheide-yhteistyömme kautta ihmisten ostokäyttäytymisestä ja siitä, kuinka tiedettä voidaan hyödyntää myynnin lisäämisessä visuaalisilla ja viestinnällisillä ratkaisuilla.

  €14 / hr (Avg Bid)
  €14 / hr Keskimäär. tarjous
  23 tarjoukset

  Ongelmia WordPress nettisivuilla

  €135 (Avg Bid)
  €135 Keskimäär. tarjous
  7 tarjoukset
  Mixstarpedia Loppunut left

  I'm working in WordPress website

  €8 / hr (Avg Bid)
  €8 / hr Keskimäär. tarjous
  4 tarjoukset

  on jo 25 vuotta tehnyt erilaisia juhlien toteutuksia. Perustiimimme on pieni, joten aikaa ei ole ollut niinkään nettisivuille, vaan itse tapahtumien toteuttamiseen ja yrityksen perustoimintoihin. Tilastojen mukaan kävijöitä etusivulla on paljon, mutta siitä eteenpäin ei kovin moni enää klikkaakaan. Nyt tarvittaisiin osaavaa Wordpress-alustan ja Elementorin hallitsevaa nettimuokkaajaa. Harjoittelijakin käy, jolla on jo käsitys hyvännöisten ja toimivien sivujen luomisesta.

  €11 / hr (Avg Bid)
  €11 / hr Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Moi Kirill, Kiinnostaisiko sinua koodata minun leiskaamia Wp saitteja? Mikäli kiinnostaa, niin ota yhteyttä. Hinnoista voimme sopia aina tapauskohtaisesti Or If you are interested coding WordPress sites to me, please let me know. the price can be negotiated according to the project Antti

  €291 (Avg Bid)
  €291 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Tarvitsen säätää Wordpress teema suomeksi sekä englanniksi. Lisätä teksti sekä kuvallinen sisältöä sivulle ja säätää woocommerce, sekä lisätä 20 tavaraat ja tuotteihin tiedot sivulle.

  €12 / hr (Avg Bid)
  €12 / hr Keskimäär. tarjous
  8 tarjoukset

  Yritykseni myy veneitä, uusia ja käytettyjä. Minulla on nyt yksinkertainen wordpress / elementor pro:n päälle tehty sivusto. Haluan sivustolle esim woocommercella tehdyn tuotekatalogin, jossa erottelen uudet veneet omaksi välilehdekseen, ja käytetyt omaan. Haluan itse pystyä päivittämään sivustoa, olen itse rakentanut nykyisen sivun, mutta kaupan integroimista ulkoasuineen en hallitse. UPDATE: I have a website , I have built it with wordpress 5 and elementor pro. I have basic knowledge about installing and maintaining the website but need help integrating woocommerce and building simple product catalog. For example this website of my competitor has quite simple catalog for used (brokerage) and new boats: Also th...

  €348 (Avg Bid)
  €348 Keskimäär. tarjous
  36 tarjoukset

  Somos una empresa de desarrollo que ofrece software para Spas y centros Wellness. Buscamos a alguien para trabajar de manera recurrente haciendo y manteniendo las webs de nuestros clientes, todas hechas en Wordpress. Solo personas hispanohablantes.

  €23 / hr (Avg Bid)
  €23 / hr Keskimäär. tarjous
  9 tarjoukset
  Verkkokehitys Loppunut left

  Tarvitsen uuden verkkosivuston Suunnittele ja rakenna se Aloitussivu Wordpress asennus

  €127 (Avg Bid)
  €127 Keskimäär. tarjous
  8 tarjoukset

  Olen itse graafinen suunnittelija ja tarvitsen teknisen toteutuksen omaan sivustooni/verkkokauppaan. Toiveena olisi Wordpress/WooCommerce-yhdistelmä, mutta myös muut alustat otetaan huomioon. Olethan yhteydessä, niin kerron projektista paremmin ja lähetän materiaalia siihen liittyen.

  €926 (Avg Bid)
  €926 Keskimäär. tarjous
  28 tarjoukset

  Tarvitsen henkilön viimeistelemään minun wordpress sivut! check my website

  €124 (Avg Bid)
  €124 Keskimäär. tarjous
  32 tarjoukset

  Minulla on wordpress+buddypress+Kleo4.1-teema, Chatwee 2.0 chatroom ja JWplayer RTMP 24/7 live videostream, valmis sivusto mutta minulta puuttuu vain mobiilituki JWplayer varten!

  €450 (Avg Bid)
  €450 Keskimäär. tarjous
  14 tarjoukset

  Asiakkaalle valmiille sivuille sivujen muokkausta. Jos homma hoituu hyvin niin lisää hommia luvassa! Tarvittavat taidot: WordPress, CSS, HTML. Ota pikaisesti yhteyttä!

  €162 (Avg Bid)
  Kiireellinen
  €162 Keskimäär. tarjous
  22 tarjoukset

  Zdravo Barame devojka za pisuvanje statii na web portal na angliski jazik od oblasta na modata. Cenata sto ja nudime e 100denari po statija. Se pisuva vo Wordpress platforma. Potrebno e da se pisuva 3-4 statii na nedelno nivo. Se prati odreden terk na pisuvanje so title, heading, ime na sliki... i na kraj istata statija se objavuva na socijalnite mrezi. Edna statitija bi trebalo da ima okolu 350-400 zbora i nekolku sliki. Ako ste zainteresirani kontaktirajte ni da vi dademe i drugi detali za proektot. Pozdrav

  €9 (Avg Bid)
  €9 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset
  Project for lanamkd Loppunut left

  Zdravo. Barame devojka za pisuvanje statii na web portal na angliski jazik od oblasta na modata. Cenata sto ja nudime e 100denari po statija. Se pisuva vo Wordpress platforma. Potrebno e da se pisuva 3-4 statii na nedelno nivo. Se prati odreden terk na pisuvanje so title, heading, ime na sliki... i na kraj istata statija se objavuva na socijalnite mrezi. Edna statitija bi trebalo da ima okolu 350-400 zbora i nekolku sliki. Ako ste zainteresirani kontaktirajte ni da vi dademe i drugi detali za proektot. Pozdrav

  €9 (Avg Bid)
  €9 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Windows Pleskin asennus serverille Ffmpegin asennus (mahdollisesti) Wordpress videoteeman asennus (mahdollisesti teen itse) Videoteeman yhdistäminen ffmpegiin

  €176 (Avg Bid)
  €176 Keskimäär. tarjous
  5 tarjoukset
  PSD to WordPress Loppunut left

  File attached

  €234 (Avg Bid)
  €234 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Luoda Yritykselle nettisivut worldpress pohjaan tai muuhun

  €994 (Avg Bid)
  €994 Keskimäär. tarjous
  17 tarjoukset

  Lomake-editori wordpress-pluginina, jolla mahdollista tehdä useampisivuinen lomakekysely. Lomakkeessa käytetään kuvia, erilaisia lomakekenttiä sekä monimutkaisempia ehtoja. Frontend-käyttöliittymään tulee kevyitä animointeja. Lomake tulee olla hallittavissa wordpressin hallinnan kautta ja vastauksia tulee voida muokata hallinnan kautta jälkikäteen. Lomaketäytöt ohjataan useampaan sähköpostiin ja viimeisellä sivulla näytetään yhteenveto lomaketäytöstä Käyttöliittymä toimitetaan PSD-tiedostona sekä tarkempi dokumentaatio.

  €550 (Avg Bid)
  €550 Keskimäär. tarjous
  15 tarjoukset

  Toimitamme tuotetietokannat excel-tiedostoina, tuotteiden valokuvat ja tuotteiden avainsanat yms. ja ne syötetään csv-tiedoston avulla hakukoneystävällisesti (esim. Woothemes Product CSV Import Suite + Yoast Woocommerce) wordpress-sivustolle, jolle on jo asennettu woocommerce ja jossa on jo tuotteita. Tuotteita tulisi lisää noin 200-400. Woocommercea käytetään Catalogue-modessa, eli sivusto ei ole varsinaisesti automatisoitu verkkokauppa.

  €229 (Avg Bid)
  €229 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Hei, Sen verran hyvät meriitit löytyi Sinun freelancer.com esittelystä, että oli pakko ottaa välittömästi yhteyttä! Meillä on Wordpress pohjalla oleva laajennus, joka palvelee käyttäjiä tallentamaan monenlaista sisältöä oman profiilin alle ja näitä voi sitten toiset käyttäjät tutkia&vertailla. Ikävä kyllä valmis pohja kovin puutteellinen ja tarvitsisi useilta kohdin muokkauksia ja parannuksia. Muokkaukset tehtävä niin wordpressin puolella, kuin myös tietokannan puolella (mysql). Alkuun varmaan usealle päivälle tekemistä ja tämän jälkeen olisi hienoa jos voisit olla tavoitettavissa myöhemminkin, kun jatkokehitystar...

  €938 (Avg Bid)
  €938 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset
  Rakenna web-sivusto Loppunut left

  Wordpress laajennuksen kehittäminen yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Käyttäjien tuottamaa dataa tuoda esille, tallentaa ja julkaista halutuissa muodoissa. Taulukoita, diagrammeja ja lajittelu haluttujen hakuehtojen mukaisesti. Budjetti joustava sitoutumisen mukaan. Työmäärän korvausperusteet voidaan sopia ennen aloittamista.

  €819 (Avg Bid)
  €819 Keskimäär. tarjous
  11 tarjoukset

  Haemme ohjelmoijaa, joka osaa nopeasti ja luontevasti muokata muutamaa kohtaa WordPress pohjaiselta sivustoltamme ja on SUOMENKIELINEN. 4 kohtaa, joihin heamme korjausta. - Sivuston ja taulukoiden tulee näkyä mobiililaitteissa oikein. - Kellon päivitys, eli haluamme sen yläpalkkiin ja sekunnit näkyviin. Myös niin, että se näyttää oikean ajan sen maan mukaan josta kävijä tulee - Sivuston sisäinen haku toiminto, joka tulee myöskin yläpalkkiin. - Kielevalikon muokkausta ja siirretään oikeaan yläkulmaan Sivuston osoite:

  €147 (Avg Bid)
  €147 Keskimäär. tarjous
  5 tarjoukset

  Haemme ohjelmoijaa pääkaupunkiseudulta, joka osaa nopeasti ja luontevasti muokata muutamaa kohtaa WordPress pohjaiselta sivustoltamme. 4 kohtaa, joihin heamme korjausta. - Sivuston ja taulukoiden tulee näkyä mobiililaitteissa oikein. - Kellon päivitys, eli haluamme sen yläpalkkiin ja sekunnit näkyviin. Myös niin, että se näyttää oikean ajan sen maan mukaan josta kävijä tulee - Sivuston sisäinen haku toiminto, joka tulee myöskin yläpalkkiin. - Kielevalikon muokkausta ja siirretään oikeaan yläkulmaan Sivuston osoite:

  €179 (Avg Bid)
  €179 Keskimäär. tarjous
  5 tarjoukset
  €703 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset
  Wordpress Template Loppunut left

  wordpress template #1aaaaaaaaa

  €474 (Avg Bid)
  €474 Keskimäär. tarjous
  5 tarjoukset

  sivuston kopio Wordpress alustalle.

  €2269 (Avg Bid)
  €2269 Keskimäär. tarjous
  43 tarjoukset

  job for duongthien job for duongthien job for duongthien job for duongthien job for duongthien

  €10 / hr (Avg Bid)
  €10 / hr Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  1. Keystone 2. Reed 3. Peak 4. Alfa 5. M 6. Collision

  €281 (Avg Bid)
  €281 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset
  PSD to Wordpress Loppunut left

  Morjesta mindwakerstudio! onneksi olkoon tästä projektista. Onni on myös minun puolella! Budjekti: $100

  €89 (Avg Bid)
  €89 Keskimäär. tarjous
  12 tarjoukset

  Käytössämme on WordPress teema, johon haluamme muuttaa ja lisätä muutamia toimintoja. Tehtävä ei vaadi lainkaan visuaalista osaamista, vaan tehtävänäsi on parantaa/lisätä sivuston toimivuutta. Esimerkiksi: Hakukentän teko dropdowneilla ja checkboxeilla... Toimintomme sivustolla muistuttavat paljon :n toimintoja. Vaadittavat taidot: -WordPress -PHP -Javascript -jQuery We are currently using WordPress theme, and we would like to add and modify a few functions. Job doesn't require any visual expertice. Your job is only to improve/increase the website's functionality. For instance: Create a search box with dropdowns (Categories and Location) and checkboxes... Necessary skills: -...

  €836 (Avg Bid)
  €836 Keskimäär. tarjous
  8 tarjoukset

  Minulla on jatkuvaa työtä, joka liittyy aikaisempaan projektiimme 'Repair wordpress-site template problem'

  €4 / hr (Avg Bid)
  €4 / hr Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Etsimme pitkäaikaiseen yhteistyöhön suomenkiltä osaavan koodarin. Tarvittavia taitoja on php, mysql, html ja wordpress osaaminen.

  €12 / hr (Avg Bid)
  €12 / hr Keskimäär. tarjous
  4 tarjoukset

  Muutoksia valmiin Deitti-sivuston (koodiin) rekisteröintisivulle: Uuden käyttäjän rekisteröityessä profiilikuvan lataaminen pakolliseksi. Mahdollisesti tarjolla myös muita muokkaus töitä ja suurempia projekteja.

  €152 (Avg Bid)
  €152 Keskimäär. tarjous
  6 tarjoukset

  Minulla on jatkuvaa työtä, joka liittyy aikaisempaan projektiimme 'Wordpress project'

  €93 / hr (Avg Bid)
  €93 / hr Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset
  Intergrate Stripe on my website 6 päivää left
  VARMENNETTU

  Project Title: Integrating Stripe for One-Time Payments on WordPress Website I am looking for a freelancer who can help me integrate Stripe payment gateway into my WordPress website. I need assistance in setting up a Stripe account and implementing one-time payment functionality. Skills and Experience Required: - Experience with WordPress development and customization - Expertise in integrating Stripe payment gateway - Knowledge of handling one-time payment transactions - Familiarity with payment gateway setup and configuration - Strong understanding of website security and PCI compliance Key Requirements: 1. Integration of Stripe Payment Gateway: - Set up a Stripe account for my website - Configure the necessary settings for one-time payments - Implement...

  €111 (Avg Bid)
  €111 Keskimäär. tarjous
  54 tarjoukset

  I will provide an awesome website as per your requirement, inshallah. Already we discussed everything.

  €375 (Avg Bid)
  €375 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset
  Wordpress Website on Divi theme 6 päivää left
  VARMENNETTU

  Hello, I need a website to be developed on wordpress divi theme, with SEO optimisation and fast loading. I have wordpress admin login with divi theme builder and some other premium divi plugins like divi supreme and divi flash installed in it. Please check the sheet with the name 'site Structure with page arrangements' for all the details and also attached content for new pages Referral login page and user dashboard needs to be carefully designed as per the specifications provided in the attachments, wherein I should be able to update the data under each user dashboard easily from my worpress admin login. No need of any domain, hosting, emails or any other products. I have everything in place, you just need to develop it from my wordpress login in a way I...

  €251 (Avg Bid)
  €251 Keskimäär. tarjous
  24 tarjoukset

  Design and Develop a Laravel E-Commerce Website (not WordPress) Preferred Design Style: Elegant Preferred Features and Functionality: Shopping Cart Product Type: Physical Products Skills and Experience: - Strong proficiency in Laravel framework - Experience in designing elegant and user-friendly websites - Knowledge of e-commerce functionality and shopping cart integration - Ability to implement secure user authentication - Understanding of database management and product inventory - Familiarity with payment gateway integration - Attention to detail and ability to deliver high-quality work on time Project Details: The project entails designing and developing a Laravel e-commerce website with an elegant design style. The website will primarily sell physical products, th...

  €1027 (Avg Bid)
  Salassapitosopimus
  €1027 Keskimäär. tarjous
  27 tarjoukset
  wordpress website 6 päivää left
  VARMENNETTU

  Hello, I have a new task for you, which involves creating a website for selling highway vignettes in European country, specifically Austria. This website will have several important features and must be available in multiple languages (English, German, Polish, Slovak, Czech, Slovenia, Hungary, Ukraine and Romanian). The task will include the following steps: Website Design: Design a modern and user-friendly website layout that will be appealing to users. Ensure that the website is responsive, meaning it displays correctly on various devices (computers, mobile phones, tablets). Language Options: IImplement a feature to display the website in multiple languages (above mentioned countries). Using language flags for language selection could be appropriate. Highway Toll Sticker (highway ...

  €421 (Avg Bid)
  €421 Keskimäär. tarjous
  124 tarjoukset
  WP DIVI speed optimization -- 2 6 päivää left
  VARMENNETTU

  Project Title: WP DIVI speed optimization Overview: We are in need of an experienced WordPress developer who can optimize our website's loading speed. The current website was recently built but has not been optimized yet. Our goal is to increase the overall speed of the website. Specific Requirements: - Optimize the homepage for improved loading speed - Ensure smooth and fast loading of all elements on the homepage, including images, videos, and interactive features - Implement caching techniques and minification of CSS and JavaScript files to reduce load times - Optimize server response time and leverage browser caching to enhance overall performance - Ensure compatibility with different devices and browsers, particularly focusing on improving mobile performance - Prioritize...

  €117 (Avg Bid)
  €117 Keskimäär. tarjous
  71 tarjoukset
  Trophy icon website design 6 päivää left

  ...measures are in place. 2. Requirements: a. Proven experience as a web and mobile app developer, with a portfolio showcasing previous website and app development projects. b. Proficiency in programming languages such as HTML, CSS, JavaScript, and a backend language (e.g., PHP, Python, Ruby). c. Experience with database management systems (e.g., MySQL, PostgreSQL) and CMS platforms (e.g., WordPress, Joomla, Drupal). d. Strong knowledge of web and mobile app development frameworks and libraries. e. Familiarity with payment gateway integration and secure online payment processing on both web and mobile platforms. f. Understanding of responsive design principles and cross-browser compatibility for the website, as well as mobile app development for iOS and Android pl...

  €516 (Avg Bid)
  €516
  22 työtä

  I need an SEO Expert to improve my website's ranking using the Keywords I already selected. I have a list of competitors, and I have my offer clearly stated on my website. I am not a novice in SEO, I need someone to create the landing pages for each keywords and create a backlinks building plan. My website is and I offer * - website hosting services * - WordPress maintenance and Optimisation services * - Website creation services * Attached, the list of some keywords selected

  €346 (Avg Bid)
  €346 Keskimäär. tarjous
  106 tarjoukset

  i want to add page content in wpguppy syncing data from wp project manager using rest api

  €22 (Avg Bid)
  €22 Keskimäär. tarjous
  29 tarjoukset

  Necesitamos un ingeniero de software o gerente de proyectos con mucha experiencia, alguien que tenga mucha experiencia en parametrizar los requisitos funcionales de un comercio electrónico (mercado de vehículos). Debe ser alguien que realmente sep...de desarrollo: SCRUM, RUP, XP. La persona a contratar debe conocer las diferentes áreas de un mercado para definir la plataforma para su correcto funcionamiento. Debe saber cómo se configura un mercado de vehículos automotores. Buscamos a alguien que contribuya a la empresa con su experiencia en la construcción de un mercado a medida. Ojo, el mercado que se va a desarrollar no está hecho en WordPress ni plantillas. Es todo personalizado. La persona debe ser muy responsable, seria y hon...

  €539 (Avg Bid)
  €539 Keskimäär. tarjous
  6 tarjoukset
  I want to build website 6 päivää left

  I am looking for a skilled web developer to build a blog website for me. Here are the details of the project: Like this website: If you can do this job, pleas...like the website to have user registration and login capabilities, allowing users to create accounts and interact with the content. - There is no need for e-commerce capabilities on this website. Ideal Skills and Experience: - Strong proficiency in web development, with experience in building blog websites. - Proficiency in HTML, CSS, and JavaScript. - Experience with CMS platforms, such as WordPress or Joomla. - Knowledge of responsive design principles to ensure the website looks great on different devices. Please provide examples of your previous work and any relevant experience in your proposal. Thank you!

  €956 (Avg Bid)
  €956 Keskimäär. tarjous
  126 tarjoukset
  word press designer 6 päivää left
  VARMENNETTU

  I am looking for a skilled and creative WordPress designer to create a portfolio website for me. Main Purpose: - The main purpose of the website is to showcase my portfolio and highlight my work. Design Elements/Themes: - I am open to ideas and do not have any specific design elements or themes in mind. I am looking for a designer who can provide innovative and visually appealing designs. Functionality/Features: - I do not have any specific functionality or features in mind. I am open to suggestions and would like the designer to propose any necessary features that would enhance the user experience. Ideal Skills and Experience: - Proficiency in WordPress and experience in designing portfolio websites. - Creativity and the ability to come up with visually stunning designs...

  €68 (Avg Bid)
  €68 Keskimäär. tarjous
  53 tarjoukset

  Hello! I'm looking for a talented WordPress editor to help me with customizing the design and layout of my website according to specific details I have in mind. Additionally, I want to make sure that the website is mobile responsive. If you have plenty of experience in WordPress editing and development, then I would appreciate your support in achieving the ideal look and feel for my site. Please let me know if you have any questions! it should be like any renowned coaching classes

  €12 (Avg Bid)
  €12 Keskimäär. tarjous
  19 tarjoukset

  ...Gráfico, Diseño UI/UX o afines * Hábil con software de diseño gráfico (Illustrator, InDesing y afines) y renderizado * Diseño web responsive (Dreamweaver, Muse, Bootstrap o afines) * Lenguajes de programación (HTML, CSS, JavaScript, Phyton, PHP) * Frameworks (React, Angular, Laravel) * Nociones de integración web con APIs, * Conocimiento de sistemas de gestión de contenidos (CMS) como WordPress * Conocimientos de UX / UI, teoría del color, gestión de servidores web y cloud y nociones de marketing digital. * Preferiblemente con experiencia en diseño web para empresas comercializadoras de muebles * Conexión a internet aceptable para videollamadas sin cortes. * No estar en un &aac...

  €377 (Avg Bid)
  €377 Keskimäär. tarjous
  35 tarjoukset
  squarespace website 6 päivää left

  I am looking for an experienced Squarespace expert to design and build a business website for me. I have a specific design in mind, and all of the content is ready to go. My goal is to create a stylish and modern website that will captivate my target audien...create a stylish and modern website that will captivate my target audience and clearly communicate the services and products I offer. I'm looking for someone who is creative, skilled at working with Squarespace, able to handle complex back-end tasks (e.g. linking to databases and APIs), and able to meet tight deadlines. If this sounds like you, I would love to hear from you! I have worked in WordPress for years and have an existing website to pull content from. It's taking me too long to learn Squarespace - which is ...

  €134 (Avg Bid)
  €134 Keskimäär. tarjous
  45 tarjoukset

  Suosituimmat wordpress -yhteisöartikkelit