Suodata

Viimeisimmät hakuni
Suodatusperuste:
Budjetti
asti
asti
asti
Tyyppi
Taidot
Kielet
  Työn tila
  716,325 wordpress työtä löytyi, hinnoittelu EUR

  Etsitään taitavaa ja visuaalista Wordpress-designeria, jolle Elementor Pro on tuttu. Etsimme oma-aloitteista ja näkemyksellistä suunnittelijaa projektiluonteiseen työhön freelancerina. Suunnittelijalle tarjoutuu samalla mahdollisuus oppia mielenkiintoista näkökulmaa käyttäytymis- ja neurotieteitä hyödyntävän Steinheide-yhteistyömme kautta ihmisten ostokäyttäytymisestä ja siitä, kuinka tiedettä voidaan hyödyntää myynnin lisäämisessä visuaalisilla ja viestinnällisillä ratkaisuilla.

  €16 / hr (Avg Bid)
  €16 / hr Keskimäär. tarjous
  23 tarjoukset

  Ongelmia WordPress nettisivuilla

  €160 (Avg Bid)
  €160 Keskimäär. tarjous
  7 tarjoukset
  Mixstarpedia Loppunut left

  I'm working in WordPress website

  €9 / hr (Avg Bid)
  €9 / hr Keskimäär. tarjous
  4 tarjoukset

  on jo 25 vuotta tehnyt erilaisia juhlien toteutuksia. Perustiimimme on pieni, joten aikaa ei ole ollut niinkään nettisivuille, vaan itse tapahtumien toteuttamiseen ja yrityksen perustoimintoihin. Tilastojen mukaan kävijöitä etusivulla on paljon, mutta siitä eteenpäin ei kovin moni enää klikkaakaan. Nyt tarvittaisiin osaavaa Wordpress-alustan ja Elementorin hallitsevaa nettimuokkaajaa. Harjoittelijakin käy, jolla on jo käsitys hyvännöisten ja toimivien sivujen luomisesta.

  €13 / hr (Avg Bid)
  €13 / hr Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Moi Kirill, Kiinnostaisiko sinua koodata minun leiskaamia Wp saitteja? Mikäli kiinnostaa, niin ota yhteyttä. Hinnoista voimme sopia aina tapauskohtaisesti Or If you are interested coding WordPress sites to me, please let me know. the price can be negotiated according to the project Antti

  €350 (Avg Bid)
  €350 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Tarvitsen säätää Wordpress teema suomeksi sekä englanniksi. Lisätä teksti sekä kuvallinen sisältöä sivulle ja säätää woocommerce, sekä lisätä 20 tavaraat ja tuotteihin tiedot sivulle.

  €15 / hr (Avg Bid)
  €15 / hr Keskimäär. tarjous
  8 tarjoukset

  Yritykseni myy veneitä, uusia ja käytettyjä. Minulla on nyt yksinkertainen wordpress / elementor pro:n päälle tehty sivusto. Haluan sivustolle esim woocommercella tehdyn tuotekatalogin, jossa erottelen uudet veneet omaksi välilehdekseen, ja käytetyt omaan. Haluan itse pystyä päivittämään sivustoa, olen itse rakentanut nykyisen sivun, mutta kaupan integroimista ulkoasuineen en hallitse. UPDATE: I have a website , I have built it with wordpress 5 and elementor pro. I have basic knowledge about installing and maintaining the website but need help integrating woocommerce and building simple product catalog. For example this website of my competitor has quite simple catalog for used (brokerage) and new boats: Also th...

  €419 (Avg Bid)
  €419 Keskimäär. tarjous
  36 tarjoukset

  Somos una empresa de desarrollo que ofrece software para Spas y centros Wellness. Buscamos a alguien para trabajar de manera recurrente haciendo y manteniendo las webs de nuestros clientes, todas hechas en Wordpress. Solo personas hispanohablantes.

  €28 / hr (Avg Bid)
  €28 / hr Keskimäär. tarjous
  9 tarjoukset
  Verkkokehitys Loppunut left

  Tarvitsen uuden verkkosivuston Suunnittele ja rakenna se Aloitussivu Wordpress asennus

  €128 (Avg Bid)
  €128 Keskimäär. tarjous
  8 tarjoukset

  Olen itse graafinen suunnittelija ja tarvitsen teknisen toteutuksen omaan sivustooni/verkkokauppaan. Toiveena olisi Wordpress/WooCommerce-yhdistelmä, mutta myös muut alustat otetaan huomioon. Olethan yhteydessä, niin kerron projektista paremmin ja lähetän materiaalia siihen liittyen.

  €1114 (Avg Bid)
  €1114 Keskimäär. tarjous
  28 tarjoukset

  Tarvitsen henkilön viimeistelemään minun wordpress sivut! check my website

  €125 (Avg Bid)
  €125 Keskimäär. tarjous
  32 tarjoukset

  Minulla on wordpress+buddypress+Kleo4.1-teema, Chatwee 2.0 chatroom ja JWplayer RTMP 24/7 live videostream, valmis sivusto mutta minulta puuttuu vain mobiilituki JWplayer varten!

  €454 (Avg Bid)
  €454 Keskimäär. tarjous
  14 tarjoukset

  Asiakkaalle valmiille sivuille sivujen muokkausta. Jos homma hoituu hyvin niin lisää hommia luvassa! Tarvittavat taidot: WordPress, CSS, HTML. Ota pikaisesti yhteyttä!

  €199 (Avg Bid)
  Kiireellinen
  €199 Keskimäär. tarjous
  22 tarjoukset

  Zdravo Barame devojka za pisuvanje statii na web portal na angliski jazik od oblasta na modata. Cenata sto ja nudime e 100denari po statija. Se pisuva vo Wordpress platforma. Potrebno e da se pisuva 3-4 statii na nedelno nivo. Se prati odreden terk na pisuvanje so title, heading, ime na sliki... i na kraj istata statija se objavuva na socijalnite mrezi. Edna statitija bi trebalo da ima okolu 350-400 zbora i nekolku sliki. Ako ste zainteresirani kontaktirajte ni da vi dademe i drugi detali za proektot. Pozdrav

  €9 (Avg Bid)
  €9 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset
  Project for lanamkd Loppunut left

  Zdravo. Barame devojka za pisuvanje statii na web portal na angliski jazik od oblasta na modata. Cenata sto ja nudime e 100denari po statija. Se pisuva vo Wordpress platforma. Potrebno e da se pisuva 3-4 statii na nedelno nivo. Se prati odreden terk na pisuvanje so title, heading, ime na sliki... i na kraj istata statija se objavuva na socijalnite mrezi. Edna statitija bi trebalo da ima okolu 350-400 zbora i nekolku sliki. Ako ste zainteresirani kontaktirajte ni da vi dademe i drugi detali za proektot. Pozdrav

  €9 (Avg Bid)
  €9 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Windows Pleskin asennus serverille Ffmpegin asennus (mahdollisesti) Wordpress videoteeman asennus (mahdollisesti teen itse) Videoteeman yhdistäminen ffmpegiin

  €224 (Avg Bid)
  €224 Keskimäär. tarjous
  5 tarjoukset
  PSD to WordPress Loppunut left

  File attached

  €237 (Avg Bid)
  €237 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Luoda Yritykselle nettisivut worldpress pohjaan tai muuhun

  €1266 (Avg Bid)
  €1266 Keskimäär. tarjous
  17 tarjoukset

  Lomake-editori wordpress-pluginina, jolla mahdollista tehdä useampisivuinen lomakekysely. Lomakkeessa käytetään kuvia, erilaisia lomakekenttiä sekä monimutkaisempia ehtoja. Frontend-käyttöliittymään tulee kevyitä animointeja. Lomake tulee olla hallittavissa wordpressin hallinnan kautta ja vastauksia tulee voida muokata hallinnan kautta jälkikäteen. Lomaketäytöt ohjataan useampaan sähköpostiin ja viimeisellä sivulla näytetään yhteenveto lomaketäytöstä Käyttöliittymä toimitetaan PSD-tiedostona sekä tarkempi dokumentaatio.

  €699 (Avg Bid)
  €699 Keskimäär. tarjous
  15 tarjoukset

  Toimitamme tuotetietokannat excel-tiedostoina, tuotteiden valokuvat ja tuotteiden avainsanat yms. ja ne syötetään csv-tiedoston avulla hakukoneystävällisesti (esim. Woothemes Product CSV Import Suite + Yoast Woocommerce) wordpress-sivustolle, jolle on jo asennettu woocommerce ja jossa on jo tuotteita. Tuotteita tulisi lisää noin 200-400. Woocommercea käytetään Catalogue-modessa, eli sivusto ei ole varsinaisesti automatisoitu verkkokauppa.

  €292 (Avg Bid)
  €292 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Hei, Sen verran hyvät meriitit löytyi Sinun freelancer.com esittelystä, että oli pakko ottaa välittömästi yhteyttä! Meillä on Wordpress pohjalla oleva laajennus, joka palvelee käyttäjiä tallentamaan monenlaista sisältöä oman profiilin alle ja näitä voi sitten toiset käyttäjät tutkia&vertailla. Ikävä kyllä valmis pohja kovin puutteellinen ja tarvitsisi useilta kohdin muokkauksia ja parannuksia. Muokkaukset tehtävä niin wordpressin puolella, kuin myös tietokannan puolella (mysql). Alkuun varmaan usealle päivälle tekemistä ja tämän jälkeen olisi hienoa jos voisit olla tavoitettavissa myöhemminkin, kun jatkokehitystar...

  €946 (Avg Bid)
  €946 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset
  Rakenna web-sivusto Loppunut left

  Wordpress laajennuksen kehittäminen yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Käyttäjien tuottamaa dataa tuoda esille, tallentaa ja julkaista halutuissa muodoissa. Taulukoita, diagrammeja ja lajittelu haluttujen hakuehtojen mukaisesti. Budjetti joustava sitoutumisen mukaan. Työmäärän korvausperusteet voidaan sopia ennen aloittamista.

  €1042 (Avg Bid)
  €1042 Keskimäär. tarjous
  11 tarjoukset

  Haemme ohjelmoijaa, joka osaa nopeasti ja luontevasti muokata muutamaa kohtaa WordPress pohjaiselta sivustoltamme ja on SUOMENKIELINEN. 4 kohtaa, joihin heamme korjausta. - Sivuston ja taulukoiden tulee näkyä mobiililaitteissa oikein. - Kellon päivitys, eli haluamme sen yläpalkkiin ja sekunnit näkyviin. Myös niin, että se näyttää oikean ajan sen maan mukaan josta kävijä tulee - Sivuston sisäinen haku toiminto, joka tulee myöskin yläpalkkiin. - Kielevalikon muokkausta ja siirretään oikeaan yläkulmaan Sivuston osoite:

  €187 (Avg Bid)
  €187 Keskimäär. tarjous
  5 tarjoukset

  Haemme ohjelmoijaa pääkaupunkiseudulta, joka osaa nopeasti ja luontevasti muokata muutamaa kohtaa WordPress pohjaiselta sivustoltamme. 4 kohtaa, joihin heamme korjausta. - Sivuston ja taulukoiden tulee näkyä mobiililaitteissa oikein. - Kellon päivitys, eli haluamme sen yläpalkkiin ja sekunnit näkyviin. Myös niin, että se näyttää oikean ajan sen maan mukaan josta kävijä tulee - Sivuston sisäinen haku toiminto, joka tulee myöskin yläpalkkiin. - Kielevalikon muokkausta ja siirretään oikeaan yläkulmaan Sivuston osoite:

  €228 (Avg Bid)
  €228 Keskimäär. tarjous
  5 tarjoukset
  €710 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset
  Wordpress Template Loppunut left

  wordpress template #1aaaaaaaaa

  €478 (Avg Bid)
  €478 Keskimäär. tarjous
  5 tarjoukset

  sivuston kopio Wordpress alustalle.

  €2880 (Avg Bid)
  €2880 Keskimäär. tarjous
  43 tarjoukset

  job for duongthien job for duongthien job for duongthien job for duongthien job for duongthien

  €10 / hr (Avg Bid)
  €10 / hr Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  1. Keystone 2. Reed 3. Peak 4. Alfa 5. M 6. Collision

  €284 (Avg Bid)
  €284 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset
  PSD to Wordpress Loppunut left

  Morjesta mindwakerstudio! onneksi olkoon tästä projektista. Onni on myös minun puolella! Budjekti: $100

  €90 (Avg Bid)
  €90 Keskimäär. tarjous
  12 tarjoukset

  Käytössämme on WordPress teema, johon haluamme muuttaa ja lisätä muutamia toimintoja. Tehtävä ei vaadi lainkaan visuaalista osaamista, vaan tehtävänäsi on parantaa/lisätä sivuston toimivuutta. Esimerkiksi: Hakukentän teko dropdowneilla ja checkboxeilla... Toimintomme sivustolla muistuttavat paljon :n toimintoja. Vaadittavat taidot: -WordPress -PHP -Javascript -jQuery We are currently using WordPress theme, and we would like to add and modify a few functions. Job doesn't require any visual expertice. Your job is only to improve/increase the website's functionality. For instance: Create a search box with dropdowns (Categories and Location) and checkboxes... Necessary skills: -...

  €1063 (Avg Bid)
  €1063 Keskimäär. tarjous
  8 tarjoukset

  Minulla on jatkuvaa työtä, joka liittyy aikaisempaan projektiimme 'Repair wordpress-site template problem'

  €4 / hr (Avg Bid)
  €4 / hr Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Etsimme pitkäaikaiseen yhteistyöhön suomenkiltä osaavan koodarin. Tarvittavia taitoja on php, mysql, html ja wordpress osaaminen.

  €12 / hr (Avg Bid)
  €12 / hr Keskimäär. tarjous
  4 tarjoukset

  Muutoksia valmiin Deitti-sivuston (koodiin) rekisteröintisivulle: Uuden käyttäjän rekisteröityessä profiilikuvan lataaminen pakolliseksi. Mahdollisesti tarjolla myös muita muokkaus töitä ja suurempia projekteja.

  €193 (Avg Bid)
  €193 Keskimäär. tarjous
  6 tarjoukset

  Minulla on jatkuvaa työtä, joka liittyy aikaisempaan projektiimme 'Wordpress project'

  €94 / hr (Avg Bid)
  €94 / hr Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  There is a bug need to be fixed ASAP. It's WordPress based woo-commerce website. Should be a theme problem, it has custom code.

  €91 (Avg Bid)
  €91 Keskimäär. tarjous
  31 tarjoukset

  Necesitamos hacer cambios en el contenido. creación de imágenes

  €120 (Avg Bid)
  €120 Keskimäär. tarjous
  20 tarjoukset
  Speed up my wordpress site 6 päivää left
  VARMENNETTU

  Hi. I have a wordpress / woocommerce site. when i setup it installed lots of plugins to see waht was suitable, also had a developer doing back end work on it. It has been very slow to load now and i think it needs plugins removed but im not sure which ones, also some tweaks to make it faster, i know also the template i use :"shopper" is out of date, but i changed it and i lost half my layout so i restored it, i would like that updating too. Thanks

  €11 / hr (Avg Bid)
  €11 / hr Keskimäär. tarjous
  16 tarjoukset
  Small fixes 6 päivää left

  1)Fix Fatal Error : WordPress › Error Warning: require_once(/home/animab5/public_html/wp-content/plugins/widget-options/includes/widgets/option-tabs/): failed to open stream: No such file or directory in /home/animab5/public_html/wp-content/plugins/widget-options/ on line 202 Fatal error: require_once(): Failed opening required '/home/animab5/public_html/wp-content/plugins/widget-options/includes/widgets/option-tabs/' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/animab5/public_html/wp-content/plugins/widget-options/ on line 202 2) remove pages that show up every time I click a link, telling me about some error (see attachment) 3) tune up the time with eBay so when I import an item it will be published not scheduled 4) Fix my Pinterest

  PHP
  €97 (Avg Bid)
  €97 Keskimäär. tarjous
  2 tarjoukset

  ... your bid rate should be your hourly rate. No negotiation afterwards. We are a new website development company. We are looking for experienced PHP programmers who have strong programming and technical skills in PHP language. The candidate will be responsible for programming PHP modules, plugins and custom applications. Candidate needs to possess strong knowledge in PHP Open Sources such as WordPress, Joomla, Drupal, Magento, Opencart, Prestashop as well as PHP frameworks such as Symphony, CodeIgniter, Zend, CakePHP, YII. The candidate must have high level of logical thinking and strictly adhere to coding standards and quality processes and make sure that entire team does it. The candidate should have strong debugging/diagnostic and analytical skills and should be capable of wor...

  €9 / hr (Avg Bid)
  €9 / hr Keskimäär. tarjous
  22 tarjoukset

  Hello. I need a custom wordpress plugin for price comparison

  €11 / hr (Avg Bid)
  €11 / hr Keskimäär. tarjous
  24 tarjoukset
  Fix a plugin small functionality 6 päivää left
  VARMENNETTU

  I have installed WOOCOMMERCE + BOOKED. Booked is a small calendar plugin that works together with Woocommerce. The BOOKED plugin handles a calendar for renting bicycles and scooters. The customer books through the calendar and it creates an order in woocommerce. The BOOKED calenda...administrator to manually insert bookings. Unfortunately when the booking is inserted manually through the admin interface, there is no order created in Woocommerce. I simply need an order to be created in Woocommerce when a booking is placed trhough the admin interface. Here is the link to the Booked plugin web page:

  €36 (Avg Bid)
  €36 Keskimäär. tarjous
  14 tarjoukset
  WordPress Website Development 6 päivää left
  VARMENNETTU

  We have a WordPress website with basic rollovers, animations, embedded videos, etc., and a high-end design that needs to be developed for a men's health clinic. It includes a homepage, 3 services pages, contact us, blog, testimonials, photo gallery, etc. Approximately 15 pages. We need: - A detailed-oriented developer - Someone that can build with advanced custom fields - Someone that will build specifically to the design - Good communications and expectations setting - Thoroughly tests before sending work for review We provide XD or illustration files and will happily answer any questions along the way. We are ideally looking for a very technically competent person that has a solid process for delivering high-quality work and is comfortable working with a small...

  €41 / hr (Avg Bid)
  €41 / hr Keskimäär. tarjous
  56 tarjoukset
  Fix WordPress that is down from an error 6 päivää left
  VARMENNETTU

  Hi, I can send a site link after making contact. The error message is displaying jetpack plugin related messages.

  €24 (Avg Bid)
  €24 Keskimäär. tarjous
  69 tarjoukset
  Develop a wordpress backup plugin 6 päivää left
  VARMENNETTU

  Hello, we need a WordPress backup plugin just like UpdraftPlus with (not limited to) the below features. 1. Manual and scheduled backups 2. Incremental backups 3. Full site and partial restores 4. Reporting 5. Backup to an S3 compatible object storage 6. Subscription plans and payment gateway Please go through the details and bid accordingly.

  €1420 - €2839
  Sinetöity Salassapitosopimus
  €1420 - €2839
  5 tarjoukset

  I need a plugin that build an REST API on WordPress thats generates a page (using some variables from the POST) using an Elementor template as base. The idea is similar as this one We have many pages with integrations, and some of them has some custom content based and we'll create or update it using the API.

  €472 (Avg Bid)
  €472 Keskimäär. tarjous
  42 tarjoukset

  ...inclusion, climate resilience, and the mobile gender gap. The online AgTech research tool should help the researcher identify the most relevant resources on their topic. Assumptions: The research tool is available on a public website built with WordPress. It is powered by an off-the-shelf search engine with the capability to crawl and index the contents of a wide range of digital formats including PDFs, MS Office documents, websites, videos and podcasts that sit within a closed directory. The search engine should be built into the website via a WordPress plugin or easily other easily compatible ways....

  €182 (Avg Bid)
  €182 Keskimäär. tarjous
  5 tarjoukset

  We are using a commercial WordPress theme. The right sidebar is a bit too large and the main content area needs more space. We need someone to reduce the width of the right sidebar so the left content area can display more horizontal content. We would like to reduce the right sidebar by 20% of it's current width and add 20% to the main content area. You will need to ensure that the page is still fully responsive after the change and that any changes made to those widths do not affect the pages ability to display properly on all devices. This is the theme we are using:

  €393 (Avg Bid)
  €393 Keskimäär. tarjous
  111 tarjoukset

  Hi everyone, we need to speed up our wordpress website that uses woocommerce with 40K products that we get from 5 different url (xmls) with WPall import. Our dedicated server stats: Intel Xeon E5 2630v4 10 x 2.20 GHz 256 GB REG ECC 1 Gbit/s Port Up to 10 Gbit/s 32 TB Traffic Up to 324 TB Our website link:

  €44 (Avg Bid)
  €44 Keskimäär. tarjous
  25 tarjoukset

  Responsibilities for SEO Specialist Develop optimization strategies that increase the company's search engine results rankings Research SEO keywords to use throughout the company's website and marketing materials Set measurable goals that demonstrate improvement i...engine algorithms and ranking methods Experience with SEO industry programs, such as Google Analytics or Adobe Analytics Knowledge of keyword research and data mining tools Able to complete competitive analysis of other companies within the industry Excellent written and verbal communication skills (email, phone, etc.) Comfortable analyzing high volumes of data on a daily basis Familiarity with WordPress or other content management systems Experience with other aspects of marketing, such as customer growth and ...

  €127 (Avg Bid)
  €127 Keskimäär. tarjous
  51 tarjoukset

  Suosituimmat wordpress -yhteisöartikkelit