Transcripción de audio en español työt

Suodata

Viimeisimmät hakuni
Suodatusperuste:
Budjetti
asti
asti
asti
Tyyppi
Taidot
Kielet
  Työn tila
  538,961 transcripción de audio en español työtä löytyi, hinnoittelu EUR
  €28 / hr Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  3emme anee licence telecom pdf s5

  €108 (Avg Bid)
  €108 Keskimäär. tarjous
  3 tarjoukset

  hablas español o englis pon subtítulos...??

  €47 (Avg Bid)
  €47 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Hei Salli, Nimeni on Anton. Kyse olisi suomenkielisestä litterointiporjektista, josta olet kiinnostunut. En pääse enää kirjautumaan siihen tilille, josta ilmoitus on tehty, sillä salasana on hukassa. Tosiaan kyseessä on siis litterointi etätyönä ja tarvitset vain netin, koneen ja hyvät kuulokkeet. Palkkio 21 USD/tunti. Viikkokohtainen minimi työmäärän toivomus 15 h. Projektin kesto alkutietojen mukaan n. 2 kuukautta. Ennen työnalkua allekirjoitetaan NDA ja saat sopimuksen. Jos olet edelleen kiinnostunut, laittaisitko sähköpostiosoitteesi, niin jatketaan projektiin liittyvää keskustelua siellä. Kiitos.

  €20 / hr (Avg Bid)
  €20 / hr Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Hei Julia, Anton tässä. Taisin jutella jo kanssasi siitä suomenkielisestä litterointiprojektista, josta olet kiinnostunut. En pääse enää kirjautumaan tilille, kun salasana on hukassa. Jos olet edelleen kiinnostunut projektista, laittaisitko sählöspotiosoitteesi, niin jatketaan keskustelua siellä. Kiitos.

  €20 / hr (Avg Bid)
  €20 / hr Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Vetorização de logo

  €20 (Avg Bid)
  €20 Keskimäär. tarjous
  40 tarjoukset

  Yritykseni myy veneitä, uusia ja käytettyjä. Minulla on nyt yksinkertainen wordpress / elementor pro:n päälle tehty sivusto. Haluan sivustolle esim woocommercella tehdyn tuotekatalogin, jossa erottelen uudet veneet omaksi välilehdekseen, ja käytetyt omaan. Haluan itse pystyä päivittämään sivustoa, olen itse rakentanut nykyisen sivun, mutta kaupan integroimista ulkoasuineen en hallitse. UPDATE: I have a website , I have built it with wordpress 5 and elementor pro. I have basic knowledge about installing and maintaining the website but need help integrating woocommerce and building simple product catalog. For example this website of my competitor has quite simple catalog for used (brokerage) and new boats: Also this one ...

  €418 (Avg Bid)
  €418 Keskimäär. tarjous
  36 tarjoukset

  Somos una empresa de desarrollo que ofrece software para Spas y centros Wellness. Buscamos a alguien para trabajar de manera recurrente haciendo y manteniendo las webs de nuestros clientes, todas hechas en Wordpress. Solo personas hispanohablantes.

  €28 / hr (Avg Bid)
  €28 / hr Keskimäär. tarjous
  9 tarjoukset

  Etsin 5 osaavaa henkilöä seo backlinkkien tekoon sekä laina palveluiden myyntiin omien kontaktien kautta suomen alueella. Palkka maksetaan 1 kuukauden kuluttua alkamispäivästä, en käytä etappimaksujärjestelmää. Työstä täytyy olla dokumentit ennen palkan maksua.

  €291 (Avg Bid)
  €291 Keskimäär. tarjous
  11 tarjoukset
  Mobiilikehitys Loppunut left

  Mobiilisivusto (vain mobiililaitteille) Suunnittelma on jo valmis En tykkää kertoa itsestäni. Mainio liikeidea/projekti. Ei ole antaa rahaa mutta tietty prosentti osakeyhtiöstä onnistuu.

  €51408 (Avg Bid)
  €51408 Keskimäär. tarjous
  5 tarjoukset

  Moi! Mulla olis reilu 585 sananen suomeks kirjoitettu personal statement yliopistohakua varten mutta mä en millään kerkee sitä kääntää englanniks nyt kun on yo-kirjotukset tulossa kovaa vauhtia kuukauden päästä. Kiinnostaisko mokoma duuni ja paljon pulitat kyseisestä hommasta? :)

  €28 (Avg Bid)
  €28 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset
  Project for Janiina Loppunut left

  Moi! Mulla olis reilu 585 sananen suomeks kirjoitettu personal statement yliopistohakua varten mutta mä en millään kerkee sitä kääntää englanniks nyt kun on yo-kirjotukset tulossa kovaa vauhtia kuukauden päästä. Kiinnostaisko mokoma duuni ja paljon pulitat kyseisestä hommasta? :)

  €23 (Avg Bid)
  €23 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Puhelimeni Iphone5s on jumiutunut. What´s up ei aukea, en saa valokuvia poistettua, Dropbox täynnä enkä saa helposti vapautettua tilaa sinne, Macin kuvaohjelmaan ei saa lisää kuvia siirrettyä, jne. Tarvitsen apua (henkilökohtaista), mieluiten Turussa, toinen vaihtoehto Helsinki.

  €55 / hr (Avg Bid)
  €55 / hr Keskimäär. tarjous
  10 tarjoukset

  Impartir formación en Lavastorm y Aleryx

  min €42 / hr
  min €42 / hr
  0 tarjoukset

  En ole IT ihminen, niin en tiedä minkälaista työtä kotisivun rakentamisen tarvitse. Voin kertoa toki mitä kaikkea informaatio siihen tulee. Niin tässä on puhelinnumeroni soitakaa niin annan lisäätietoja jos hintatarjous vaati sen. Rita Albors 0504911358

  XML
  €28 - €236
  €28 - €236
  0 tarjoukset

  Asun tällä hetkellä Kreikassa ja työskentelen hakukoneoptimoinnin parissa. Etsin Suomessa asuvia henkilöitä, jotka voisivat auttaa minua rekisteröimään fi -päätteisiä domaineja. En voi tehdä tätä itse, koska minulla ei ole osoitetta Suomessa. Tästä työstä maksan 50€ ja paraspuoli tässä on, että se ei vaadi sinulta kuin yhden lomakkeen täyttämisen.

  €63 (Avg Bid)
  €63 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Asun tällä hetkellä Kreikassa ja työskentelen hakukoneoptimoinnin parissa. Etsin Suomessa asuvia henkilöitä, jotka voisivat auttaa minua rekisteröimään fi -päätteisiä domaineja. En voi tehdä tätä itse, koska minulla ei ole osoitetta Suomessa. Tästä työstä maksan 50€ ja paraspuoli tässä on, että se ei vaadi sinulta kuin yhden lomakkeen täyttämisen.

  €54 - €54
  €54 - €54
  0 tarjoukset

  Lyrics video olemassa olevalle äänitteelle 3:52 pituudelle. Lähetän sulle myös käsikirjoitus world:illa. ei kuvia. ei tehosteita ei mitään ylimääräistä. Vain ja ainoastaan tekstit näytölle. siinä kaikki Budget: $45

  €106 (Avg Bid)
  €106 Keskimäär. tarjous
  6 tarjoukset

  Olen tehnyt oman nettisivuston nimeltä Retkihetki (), josta käyttäjät voivat etsiä ja lisätä retkikohteita, nähtävyyksiä, uimarantoja, telttailu paikkoja, kirkkoja, puistoja jne. Tähän asti olen käyttänyt sivustollani li...voivat etsiä ja lisätä retkikohteita, nähtävyyksiä, uimarantoja, telttailu paikkoja, kirkkoja, puistoja jne. Tähän asti olen käyttänyt sivustollani lisä osaa nimeltä Geodirectory. Mutta nyt se on haluaisin jotain joka sopii vielä paremmin sivustoni tarkoituksiini. Hakisin henkilöä, joka osaa tehtä plugineita wordpressille ja tuntee wordpressin. Teen tätä tällä hetkellä harrastus pohjalta, joten siks...

  €12 - €41
  €12 - €41
  0 tarjoukset

  Tarkoitus on luoda sivusto, josta peliseuraa kaipaavat pelaajat sekä peliklaanit/ryhmät löytäisivät hakemaansa seuraa helposti ja vaivattomasti tietylle pelille/peleille. Sivusto on tarkoitettu ainoastaan peliseuran etsimiseen! Sivusto toimii niin, että jokaiselle pelialustalle on luotu oma alueensa "PS3" "XBOX" ym. Ja etusivulla sitten näkyisivät kaikkien näiden osioiden ilmoitukset. En vaadi, että sivusto on graafisesti hienosti toteutettu tällä palkalla. Tarvitsen ainoastaan peruspohjan, josta löytyy kaikki mitä sivusto tarvitsee. Sivustoon on kuitenkin luotu yksinkertainen, mutta responsiivinen css pohja, jonka pohjalta lähden sitten itse projektia kasaamaan.

  €414 (Avg Bid)
  €414 Keskimäär. tarjous
  3 tarjoukset

  Tarvitsen apua painomateriaalin valmistuksessa. Nykyinen logo pitää tehdä isompana ja Corel Draw ohjelmistoon sopivalla tiedostomuodolla. En muista miten fonttia on käsitelty jotta se näyttää nykyiseltä versiolta, mutta fontti on tiedossa ja värikoodit.

  €50 (Avg Bid)
  €50 Keskimäär. tarjous
  5 tarjoukset
  Skriv en ebok Loppunut left

  ookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokk

  €171 (Avg Bid)
  €171 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Etsimme kääntäjää raskaan kaluston korjauksesta ja huollosta kertovalle sivulle. Kääntäjän tehtävän olisi kääntää sivusto suomesta englanniksi. Kotisivujen tekstin lisäksi käännettävänä ovat myös sivuston titlet ja descriptonit. Tehtävässä on eduksi, jos kääntäjällä on kokemusta hakukoneystävällisestä tekstistä, mutta se ei ole välttämätöntä, annamme ohjeistuksen työhön. Lähetä palkkatoiveesi ja pari työnäytettä aiemmista käännöksistäsi. Jos olet kääntänyt kotisivuja aiemmin, se on plussaa. Laita mukaan myös tarjouks...

  €13 (Avg Bid)
  €13 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  I want SEO done on page for google.se. Key words: segla i Kroatien, båtcharter Kroatien, segelbåt Kroatien, hyra en segelbåt i Kroatien.

  €381 (Avg Bid)
  €381 Keskimäär. tarjous
  11 tarjoukset
  €398 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset
  audio mixing Loppunut left

  mixing audio rekaman, aransemen music..

  €115 (Avg Bid)
  €115 Keskimäär. tarjous
  30 tarjoukset

  Moi, Etsin sisällöntuottajaa juuri avatulle verkkosivustoll...ajankohtaisista asioista. Jos yhtään homma kiinnostaa, niin voisin tarjota väliaikaista sopimusta kiinteällä kuukausimaksulla. Eli ottaisit niin sanotusti palvelun käyttöön, tuottaisit sinne sisältöä ja vastailisit keskusteluketjuihin jos niihin syntyy keskustelua. En kykene maksamaan kovin suuria summia, mutta ei tämä kovin aikaanvievääkään välttämättä ole. Meillä on ollut ongelmana uuden palvelun suhteen se, että jostain syystä kun pitäisi sisältöä saada sivuille ja kirjoittaa jotain, niin ei se kirjoittaminen sitten onnistukkaan. En tiedä freelancer.com:n ...

  €146 (Avg Bid)
  €146 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset
  Sisällöntuotantoa Loppunut left

  Moi, Etsin sisällöntuottajaa juuri avatulle verkkosivustoll...ajankohtaisista asioista. Jos yhtään homma kiinnostaa, niin voisin tarjota väliaikaista sopimusta kiinteällä kuukausimaksulla. Eli ottaisit niin sanotusti palvelun käyttöön, tuottaisit sinne sisältöä ja vastailisit keskusteluketjuihin jos niihin syntyy keskustelua. En kykene maksamaan kovin suuria summia, mutta ei tämä kovin aikaanvievääkään välttämättä ole. Meillä on ollut ongelmana uuden palvelun suhteen se, että jostain syystä kun pitäisi sisältöä saada sivuille ja kirjoittaa jotain, niin ei se kirjoittaminen sitten onnistukkaan. En tiedä freelancer.com:n ...

  €47 (Avg Bid)
  €47 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  hi, I AM LOOKING FOR SOMEBODY WHO CAN DEVELOP A SOFTWARE ONLINE WHERE YOU CAN DESIGN ON 3D LIKE THIS WEBSITE: HOLA ESTOY BUSCANDO UN PERSONA QUE PUEDA INTEGRAR UN SOFTWARE EN UNA PAGINA WEB... PARA PODER DISEÑAR ONLINE IMAGENES 3D, TAL COMO ESTA PAGINA:

  €2833 - €4721
  €2833 - €4721
  0 tarjoukset
  audio reader Loppunut left

  Zdravei, Trqbva mi da se razraboti ultra maluk audio chetec na magnitni karti , koito da chete i v dvete posoki i da zapazva dannite kato .wav ili .mp3. Chetecut trqbva da raboti okolo 5-6 chasa na baterii za chasovnik i s vazmojnost za prezarejdane. Sushto taka trqbva da moje da se svalq informaciqta na PC s USB kabel naprimer. Mojesh li da izrabotish podobno neshto ? Za celta i standartni MP3 ustroistva vurshat rabota , no trqbva mnogo da se minimizirat. Ako ne mojesh da go napravish znaesh li nqkoi koito bi mogul da mi svurshi rabota ? Posochenite ceni na proekta sa proizvolni, za tova ochakvam da mi posochish eventualno kolko shte struva. Blagodarq predvaritelno i ochakvam tvoq burz otgovor.

  €378 - €378
  €378 - €378
  0 tarjoukset
  audio chetec Loppunut left

  Zdravei, Trqbva mi da se razraboti ultra maluk audio chetec na magnitni karti , koito da chete i v dvete posoki i da zapazva dannite kato .wav ili .mp3. Chetecut trqbva da raboti okolo 5-6 chasa na baterii za chasovnik i s vazmojnost za prezarejdane. Sushto taka trqbva da moje da se svalq informaciqta na PC s USB kabel naprimer. Mojesh li da izrabotish podobno neshto ? Za celta i standartni MP3 ustroistva vurshat rabota , no trqbva mnogo da se minimizirat. Ako ne mojesh da go napravish znaesh li nqkoi koito bi mogul da mi svurshi rabota ? Posochenite ceni na proekta sa proizvolni, za tova ochakvam da mi posochish eventualno kolko shte struva. Blagodarq predvaritelno i ochakvam tvoq burz otgovor.

  €661 (Avg Bid)
  €661 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  I need a speak for 2 small children's books in about 300 words each. All in all, about 5-6 minutes reading. Page 1/6: Oli varhainen aamu. Pieni punainen paloauto Pasi nökötti paikallaan ja nukkui paloaseman lämmössä. Yhtäkkiä kuului hälytys: Pirrrr!! Pirrr! Pirrr!! "Ööh", unenpöperöinen Pasi mutisi, "mitä nyt tapahtuu?" "Leipurimestari Jauhosen leipomo on tulessa!" huusi palomestari. "Pellillinen korvapuusteja on syttynyt palamaan ja meidän on estettävä tulta leviämästä."

  €314 (Avg Bid)
  €314 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Estoy buscando quien me programe un bot de arbitraje de criptomonedas. El bot tiene que ser totalmente automatico o de muy poca intervencion manual ya que no tengo mucha experiencia. El bot deberia pode operar entre varios exchanges. Si algun interesado ya ha programado algo similar seria de mucha ayuda que me lo pudieran mostrar. Mi intención es dejar funcionando el bot en una vps con Windows 10. Tengo un presupuesto maximo de ARS 25.000 Gracias

  €76 - €118
  €76 - €118
  0 tarjoukset
  NUTRICIONISTA 6 päivää left

  Necesito a un nutriologo clinico y/o deportivo para asesoramiento en cambio de alimentacion

  €8 / hr (Avg Bid)
  €8 / hr Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Hi Freelancer , We need a Video editor for our Youtube channel in Marathi language Details of Work- In this work we are only providing recorded audio clip And from this candidate has to search and use royalty free footage,creative common footage and make the video. Read Before Apply:- Candidate with native Marathi language is preferred Candidate must have knowledge of youtube copyright policy इच्छुक उमेदवारांनी कृपया आपला संपर्क क्रमांक द्यावा

  €12 (Avg Bid)
  €12 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Desenvolvimento de plataforma para um público específico.

  €600 (Avg Bid)
  €600 Keskimäär. tarjous
  10 tarjoukset

  Criação de uma plataforma que servirá para o usuário receber, acompanhar o andamento de projetos que ele submeter nela. A plataforma deverá ter 3 tipos de usuários: usuário cliente, usuário projetista e usuário administrador. Usuários: - Clientes: esse usuário fará uso da plataforma para solicitar projetos, enviar arquivos, acompanhar andamento, comprar créditos dentro da plataforma, baixar arquivos do projeto pronto. - Projetistas: fará o gerenciamento dos projetos enviados pelo cliente, atualizará o andamento dos projetos, verá e atualizará os prazos para cada etapa, terá checklist em cada projeto para não perder os prazos. - Dever&aac...

  €779 (Avg Bid)
  €779 Keskimäär. tarjous
  8 tarjoukset

  Estoy buscando a una persona que me ayude a subir contenido a mi página web, el blog es sobre diseño Editorial, tengo algunos  artículos que ya están publicados, pero estoy buscando a alguien que sepa manejar SEO en los artículos que se publiquen, que me ayude a escribir artículos y mejorar los que ya estan posteados.  Optimizar las imágenes con SEO y para blog, algunas imágenes yo las proporcionare y otras si necesito ayuda. Nativo en español (los artículos son en idioma español) Busco una persona que sepa sobre el tema de SEO y maneje wordpress, ya que la página esta hecha ahí.

  €33 (Avg Bid)
  €33 Keskimäär. tarjous
  9 tarjoukset
  logo desgin 6 päivää left

  Bienvenido a Pheonixworks INC ? Actualmente estamos reclutando nuevos vendedores en línea para trabajar con nosotros de sus diversos. En este punto, no podemos cumplir con la numerosa cantidad de documentos que tenemos actualmente para convertir de un archivo word a un archivo PDF con algunos otros requisitos necesarios. Por lo tanto, queremos que los operadores informáticos expertos, mecanógrafos y escritores profesionales trabajen para nosotros. Buscamos un mecanógrafo para realizar tareas de mecanografía y procesamiento de textos para nuestra empresa

  €330 (Avg Bid)
  €330 Keskimäär. tarjous
  32 tarjoukset

  Cuento con una consultoria financiera, ya tengo mi pagina web la cual esta hecha en WordPress, requiero agregar 2 secciones más a mi pagina, en la cual el principal cambio es que los clientes se puedan registrar y realizar un cuestionario el cual llevara una secuencia y despues esos resultados registrarlos en HubSpot para darle seguimiento a las etapas de aprobación del crédito y que se puedan crear diferentes usuarios de HubSpot, de preferencia busco gente de México para el proyecto.

  €310 (Avg Bid)
  €310 Keskimäär. tarjous
  12 tarjoukset
  I need an audio engineer 6 päivää left
  VARMENNETTU

  My name is Kalil. I’m a Hip Hop artist currently residing in Los Angeles, CA. I’m contacting you today because I’m looking to work with an engineer to help me mix and master my vocals for a new song I recorded. I look forward to hearing back from you!

  €47 / hr (Avg Bid)
  €47 / hr Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset
  telemarketing 6 päivää left
  VARMENNETTU

  llamadas a 500 empresas de España les he enviado hace poco una carta invitándoles a visitar mi web a algunos les ha llegado y a otros no da igual es un paso intermedio el objetivo de la llamada telefónica (telemarketing) es conseguir el email persona de contacto (Director marketing) para enviarles un ebook gratuito debería ser fácil porque hace poco he llamado para conseguir datos: nombre director marketing y actulizar dirección postal (para enviar carta) la base datos en excel ya tiene todo: nombre empresa, teléfono y nombre director marketing comienzo lo antes posible Sólo para españoles que vivan en España

  €15 / hr (Avg Bid)
  €15 / hr Keskimäär. tarjous
  5 tarjoukset

  Requiero una traducción profesional de español a inglés, son dos hojas

  €27 (Avg Bid)
  €27 Keskimäär. tarjous
  15 tarjoukset
  Arreglo en Pagina Web WordPress 6 päivää left
  VARMENNETTU

  Necesitamos arreglo en estilos de letras y link en pagina web.

  €24 (Avg Bid)
  €24 Keskimäär. tarjous
  9 tarjoukset

  Necesito una App que me permita hacer el registro de clientes de us casino y una vez registrado asignarle un código. Este código servirá cuando el cliente regrese al lugar lo proporcione y se le asignen puntos por cada visita que registra. El cliente podrá solicitar en el lugar el estado de cuenta de sus puntos o recuperar su código de usuario.

  €391 (Avg Bid)
  €391 Keskimäär. tarjous
  14 tarjoukset

  Se desea desarrollar la diagramacion de una base de datos con almenos 10 consultas con la finalidad de administrar formacion de empleados. Favor contactar si tiene disponibilidad inmediat.

  €165 (Avg Bid)
  €165 Keskimäär. tarjous
  4 tarjoukset

  Amazon product seller YouTube channel ke dwara prachar

  €10 / hr (Avg Bid)
  €10 / hr Keskimäär. tarjous
  7 tarjoukset
  Project Manager audiovisual 6 päivää left
  VARMENNETTU

  ...que viva en España preferiblemente en Barcelona con experiencia demostrable en la gestión de proyectos audiovisuales. El trabajo consistiría en gestionar la edición de vídeos(entre 6 y 9) subtitulados en inglés para un cliente. El cliente facilitaría el Briefing y el 90% del material para edición de los vídeos, el guion y los subtítulos, así como vídeos de referencia (que hemos hecho nosotros). Puede que algún vídeo sea animación en 3D por lo tanto el cliente aportaría información y diseños del producto y el script. También puede que sea necesario aportar alguna mejora en el scri...

  €585 (Avg Bid)
  €585 Keskimäär. tarjous
  2 tarjoukset
  Digital Project Manager 6 päivää left
  VARMENNETTU

  Hola, Estaria interesado en contratar un Digital project Manager que viva en España, preferiblemente en Barcelona, para gestionar el desarrollo de una aplicación de gestión de pedidos para una empresa fabricante de pintura de Barcelona. El proyecto esta muy definido y se estima que se podrá desarrollar en tres meses de trabajo. El desarrollador es de habla inglesa y teletrabaja fuera de España (esta en la misma franja horaria que en España) y se trataria de coordinar el desarrollo entre el desarollador y el cliente. ¿Tienes experiència en la gestion de proyectos similares? ¿Cual sería tu prespupuesto ...

  €473 (Avg Bid)
  €473 Keskimäär. tarjous
  3 tarjoukset

  ...Luis Márquez tengo 27 años de edad, con 12 años formándome políticamente participando activamente en la actividad política y social en uno de los Partidos Políticos con mas historia e influencia en Venezuela. Soy Ingeniero Egresado de la Universidad Rafael Belloso Chacín (URBE) en el año 2018. Ofrezco mi experiencia y mis conocimientos en Análisis Político para cualquier persona y/o empresa que requiera de dichos servicios, no necesariamente mis servicios lo requerirán personas naturales, organizaciones y empresas relacionadas al mundo político, sino que también puede ser aprovechado por cualquier personaje y/o organizaci&oacut...

  €28 - €236
  €28 - €236
  0 tarjoukset