Traducerea unui text din engleza romana työt

Suodata

Viimeisimmät hakuni
Suodatusperuste:
Budjetti
asti
asti
asti
Tyyppi
Taidot
Kielet
  Työn tila
  7,895 traducerea unui text din engleza romana työtä löytyi, hinnoittelu EUR

  Vårt bolag Parvel utvecklar smarta uppkopplad babymonitorer kopplade direkt till din smartphone. Läs mer på www.parvel.se. Nu söker vi em UX/UI designer för att ta fram ett nytt gränssnitt och user experience till vår app för IOS och Android. Projektet handlar dels om en remake av vår befintliga app men även med nästa version s&ari...

  €30 - €40 / hr
  €30 - €40 / hr
  0 tarjoukset
  Design antet documente (Word) -Letterhead 5 päivää left
  VARMENNETTU

  Doresc design-ul unui antet pentru documente oficiale sau scrisori in care sa contina toate datele companiei si logo-ul pe care il voi oferi dupa alegere.

  €15 (Avg Bid)
  €15 Keskimäär. tarjous
  12 tarjoukset
  Project for Loredana P. 7 päivää left

  Salutare Loredana, numele meu este Marius. Doresc sa stiu daca imi poti oferi un exemplu de text ce l-ai tradus din Engleza in Romania. Momentan caut un traducator pentru niste articole si as fi fericit sa lucrez cu tine. Multumesc!

  €1 / hr (Avg Bid)
  €1 / hr Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Buna ziua, As dori sa gasesc ajutor pentru transcrierea a doua fisiere audio in limba romana. Durata este de aprox 2 ore si ofer 200 Ron. As avea nevoie in urmatoarele 24/48 de ore Va multumesc

  €101 (Avg Bid)
  €101 Keskimäär. tarjous
  6 tarjoukset
  Project for akres 6 päivää left

  Hei akres, jeg har lagt merke til profilen din og vil tilby deg prosjektet mitt. Vi kan diskutere detaljene over chat.

  €217 (Avg Bid)
  €217 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Am nevoie de o persoana care sa scrie corect din punct de vedere SEO meta title, meta description si meta keywords pentru: - 33 categorii de produse - 19 producatori - 6 furnizori

  €46 (Avg Bid)
  €46 Keskimäär. tarjous
  5 tarjoukset
  Project for Kristian C. 6 päivää left

  Hej clemme44, jag la märke till din profil och skulle vilja erbjuda dig mitt projekt. Vi kan diskutera eventuella detaljer över chatt.

  €43 (Avg Bid)
  €43 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset
  Project for Vignesh V. 5 päivää left

  Hei Vignesh V., jeg har lagt merke til profilen din og vil tilby deg prosjektet mitt. Vi kan diskutere detaljene over chat.

  €220 (Avg Bid)
  €220 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Für drei Fachtexte aus dem medizinisch-, biologischen Bereich je eine DIN A4 Seite Text brauche ich einen Lektor, der mir diese im Korrektorat optimert. Brauch die Texte sehr schnell zurück.

  €31 (Avg Bid)
  €31 Keskimäär. tarjous
  9 tarjoukset
  Am nevoie de un Logo pentru un website 17 tuntia left
  VARMENNETTU

  Am nevoie de un Logo pentru un website nou. Preferabil freelancer din Romania pentru o mai buna comunicare.

  €23 (Avg Bid)
  €23 Keskimäär. tarjous
  25 tarjoukset

  Hi satishandsurabhi, I would like to hire you for the project ProtecD Flyer, front- and backside DIN A 5

  €49 (Avg Bid)
  €49 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Salut, am nevoie de un soft in care sa centralizez comenzile primite de la clienti. Nevoile mele sunt urmatoarele: - creearea unei baze de date cu aproxima...produsului a cei 3 clienti cu cantitatile fiecaruia si specificatiile fiecaruia 3 - dupa data comenzii Sa functioneze pe un calculator server si sa se poata conecta la el din mai multe locatii.

  €344 (Avg Bid)
  €344 Keskimäär. tarjous
  5 tarjoukset

  Am nevoie de cineva care sa scrie un manual de instruire care sa acopere toate cerintele din standardul ocupational pentru cursul de Manager de inovare.

  €112 (Avg Bid)
  €112 Keskimäär. tarjous
  4 tarjoukset

  Hej Tarun V., jeg har lagt mærke til din profil og vil gerne tilbyde dig mit projekt. Vi kan drøfte detaljerne i chatten.

  €17 (Avg Bid)
  €17 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Hej Daniel Olmedes P., jeg har lagt mærke til din profil og vil gerne tilbyde dig mit projekt. Vi kan drøfte detaljerne i chatten.

  €22 (Avg Bid)
  €22 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Hei gokhancelebii, jeg har lagt merke til profilen din og vil tilby deg prosjektet mitt. Vi kan diskutere detaljene over chat.

  €35 (Avg Bid)
  €35 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  ...marketplace-uri. Se cedeaza procente din profit + remunerare financiara + proiecte externe (clienti). Poti aplica daca: - ai mai lucrat pe platforma wordpress - ai lucrat cu module si cunosti modul de configurare al acestora (woocommerce) - cunosti limbajele de programare: HTML, CSS (si PHP, JavaScript - optional) - intelegi engleza cat sa poti configura modulele

  €4 / hr (Avg Bid)
  €4 / hr Keskimäär. tarjous
  10 tarjoukset

  Hej Ayaz I., jag la märke till din profil och skulle vilja erbjuda dig mitt projekt. Vi kan diskutera eventuella detaljer över chatt.

  €260 (Avg Bid)
  €260 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Salutare, am intrat si eu din nou pe platforma dupa ce am facut cateva proiecte inapoi in 2016 si acum vad o chestie foarte ciudata, din zeci de proiecte, toate raman in aer, solicitantii nu selecteaza pe nimeni, e ca si cum ar fi un site gol... ce se intampla, fac eu ceva gresit? Mai functioneaza Freelancer sau e mort? Mersi mult!

  €20 (Avg Bid)
  €20 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  ...du hittat eller blivit inbjuden till detta projekt och vill få mer information är du välkommen att höra av dig. Lämnas bud på detta projekt sker det helt utan bindningar från din sida. När vi sedan har fått bukt på detaljer och förhoppningsvis fastställt ett tillvägagångssätt för att lösa uppdraget...

  €1049 (Avg Bid)
  €1049 Keskimäär. tarjous
  9 tarjoukset

  Caut colaborator care sa se ocupe de studiu pietii/designer pentru imprimeuri pe tricouri vandute pe Amazon Merch. Ofer 50 din profit.

  €89 (Avg Bid)
  €89 Keskimäär. tarjous
  5 tarjoukset
  Project for Brainium 11 tuntia left

  Hej Brainium, jeg har lagt mærke til din profil og vil gerne tilbyde dig mit projekt. Vi kan drøfte detaljerne i chatten.

  €12 / hr (Avg Bid)
  €12 / hr Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset
  Project for Dima T. Loppunut left

  Hej Dima T., jag la märke till din profil och skulle vilja erbjuda dig mitt projekt. Vi kan diskutera eventuella detaljer över chatt.

  €16 (Avg Bid)
  €16 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Caut programator pentru a colabora in deschiderea unui website de anunturi. Mentionez ca colaborarea si investitia se va face din fonduriile fiecaruia proprii. Cer si ofer seriozitate

  €6 / hr (Avg Bid)
  €6 / hr Keskimäär. tarjous
  5 tarjoukset

  Hej arif65sl, jag la märke till din profil och skulle vilja erbjuda dig mitt projekt. Vi kan diskutera eventuella detaljer över chatt.

  €35 (Avg Bid)
  €35 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  We are looking person with specific experties SIP protcol PHP DontNet Also goo din graphics

  €361 (Avg Bid)
  €361 Keskimäär. tarjous
  6 tarjoukset
  Proiect Excel Loppunut left

  Caut specialist Excel pentru un mic proiect 2-3 zile. Este necesara prelucrarea unor date brute din categoria comert, ordonari, clasificari, formule.

  €126 (Avg Bid)
  €126 Keskimäär. tarjous
  2 tarjoukset

  ...lucreze pentru tine. Detalii mai multe despre companie pe www.emiral.ro. Am nevoie de conținut text și foto pentru promovarea brandului Emiral și brandul meu personal. Tipuri de content: articole de blog, postări creative pentru social media derivate sau nu din articolul de pe blog. Două articole pe săptămână și 10 postări. Practic 1 articol pentru Emiral

  €14 / hr (Avg Bid)
  €14 / hr Keskimäär. tarjous
  5 tarjoukset

  Ich benötige ein Lektorat für eine 6-Seitige Broschüre in DIN A4. Benötige die Korrektur möglichst bald.

  €24 (Avg Bid)
  €24 Keskimäär. tarjous
  3 tarjoukset

  Buna Ciprian. Sunt in cautarea unui copywriter in engleza pentru a colabora pe mai multe proiecte in viitor. Compania pe care o reprezint este [kirjaudu nähdäksesi URL:n] Pentru inceput avem nevoie de ajutor pentru a crea un Voiceover la un scurt video al unui eveniment care va avea loc in Amsterdam. Eu am deja un brief, un storyboard si branding guidlines de

  €100 (Avg Bid)
  €100 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  ...dedicat clientilor si potentialilor angajati din UK. la fiecare tab din meniu este necesara o descriere unica care sa contina cuvintele cheie din titlul tabului . ca si lungime pentru fiecare tab 1/2 - 1 pagina de text este suficient. Textul trebuie sa fie unic, corect gramatical si poate fi inspirat din textele care se afla momentan pe site ...sau

  €21 (Avg Bid)
  €21 Keskimäär. tarjous
  15 tarjoukset

  Hej Engin Y., jag la märke till din profil och skulle vilja erbjuda dig mitt projekt. Vi kan diskutera eventuella detaljer över chatt.

  €217 (Avg Bid)
  €217 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  suntem un start up care produce "tigla metalica" si ofera solutii de acoperisuri metalice clientilo...produce "tigla metalica" si ofera solutii de acoperisuri metalice clientilor finali, montatorilor si constructorilor. cautam un web developer cu care sa colaboram la crearea unui site de prezentare de solutii si care sa cuprinde si o sectiune de Shop

  €396 (Avg Bid)
  €396 Keskimäär. tarjous
  13 tarjoukset

  suntem un start up care produce "tigla metalica" si ofera solutii de acoperisuri metalice clientilo...produce "tigla metalica" si ofera solutii de acoperisuri metalice clientilor finali, montatorilor si constructorilor. cautam un web developer cu care sa colaboram la crearea unui site de prezentare de solutii si care sa cuprinde si o sectiune de Shop

  €355 (Avg Bid)
  €355 Keskimäär. tarjous
  6 tarjoukset
  brands of moldova Loppunut left

  [kirjaudu nähdäksesi URL:n] din semințe și cereale 80g (floarea-soarelui, susan alb/negru,semințe de bostan,semințe și arahide etc) 2. Uleiuri presate la rece 250 ml (armurariu, in, cânepă, migdale, nuci, struguri, floarea-soarelui, susan, chia, mac etc) [kirjaudu nähdäksesi URL:n] 0,5l [kirjaudu nähdäksesi URL:n] de cereale 200g (cu cacao, fără zahăr,...

  €23 (Avg Bid)
  €23 Keskimäär. tarjous
  7 tarjoukset

  doresc realizarea unui meniu elegant si simplu, in lb spaniola. toate informatiile sunt scrise intr-un doc.word. doresc sa tin stransa legatura cu graficianul pentru a aproba sau a modifica ideile acestuia. multumesc!

  €81 (Avg Bid)
  €81 Keskimäär. tarjous
  16 tarjoukset

  Hej Olena K., jeg har lagt mærke til din profil og vil gerne tilbyde dig mit projekt. Vi kan drøfte detaljerne i chatten.

  €13 / hr (Avg Bid)
  €13 / hr Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Salutare tuturor. Avem nevoie de un writer pentru un website dedicat broderiei. Ne trebuiesc in jur de 6~7 pagini de continut ( in jur de ...de un writer pentru un website dedicat broderiei. Ne trebuiesc in jur de 6~7 pagini de continut ( in jur de 500 + cuvinte pe pagina ). De preferabil cineva cu experienta din domeniu ar fi ideal. Multumesc!

  €3 / hr (Avg Bid)
  €3 / hr Keskimäär. tarjous
  15 tarjoukset
  Design project Loppunut left

  I need a logo designed. Setting up an event in ireland which will run like sydney soriee however it will be called dublin din-der

  €41 (Avg Bid)
  €41 Keskimäär. tarjous
  130 tarjoukset

  Buna ziua, Proiectul consta in constructia unui website pornind de la tema TheSaaS ( [kirjaudu nähdäksesi URL:n] ). Tema este bine documentata si usor de folosit. Se pot lua "blockuri" cu copy and paste si se pot inlocui textele. Proiectul consta in 3 pagini html: 1. O pagina

  €128 (Avg Bid)
  €128 Keskimäär. tarjous
  8 tarjoukset

  Need to submit KYC for DIN. I need a Chartered accountant in india who can assist the same.

  €17 (Avg Bid)
  €17 Keskimäär. tarjous
  35 tarjoukset

  Salut, Am nevoie de ajutor cu un VPS / Ubuntu/Plesk. Pe scurt e vorba de o problema de update Plesk, care din ceva motiv a dus la inchiderea unui port (8443) folosit de Plesk pentru interfata grafica si la inchiderea porturilor 21 si 22 deci nici FTP si nici SSH. In momentul de fata am doar acces direct la server printr-o consolaa virtuala (cel putin

  €16 / hr (Avg Bid)
  €16 / hr Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  ...DB centralizat. Toate conexiunile sunt făcute prin construirea unui VPN pe internet, utilizând SSL. IIS este construit pe baza celei mai noi tehnologii în sistemele informatice, controlul și gestionarea bazei de date cele mai fiabile și mai sigure. Mediul tehnic al IIS este compatibil din punct de vedere operațional cu curentul și garantează controlul

  €2201 (Avg Bid)
  €2201 Keskimäär. tarjous
  11 tarjoukset

  Suntem o agentie de web design din Cluj-Napoca cu clienti in mai multe tari, avem nevoie de un grafic designer care ofera servicii premium de: * grafic design * logo design * bannere * carti de vizita * manual de brand * alte proiecte, in functie de specificul acestora Asteptarile noastre: * calitate superioara de livrare a produsului * comunicare

  €335 (Avg Bid)
  €335 Keskimäär. tarjous
  22 tarjoukset

  Hej Therese H., jag la märke till din profil och skulle vilja erbjuda dig mitt projekt. Vi letar efter en frilansare som kan skriva 4 st artiklar á 650 ord styck om bilrekonditionering, bilvax, lackförsegling.

  €201 (Avg Bid)
  €201 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  we're opening a new Restaurant in london Callled Trastevere. We need to come up with the identity, logos menu, signs for the entrance etc.. Trastevere is an area in t.... CAN ANYONE JUST TAKE THE [kirjaudu nähdäksesi URL:n] PHOTO AND USE THAT AS A TEMPLATE TO WRITE TRASTEVERE ON A MARLBLE SLATE ? THE WRITING SHOULD SA.. "TRASTEVERE TRATTORIA PIZZERIA ROMANA &...

  €101 (Avg Bid)
  Taattu
  €101
  103 työtä

  Hei Roshan Y., jeg har lagt merke til profilen din og vil tilby deg prosjektet mitt. Vi kan diskutere detaljene over chat.

  €26 (Avg Bid)
  €26 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Hej Viktor M., jag la märke till din profil och skulle vilja erbjuda dig mitt projekt. Vi kan diskutera eventuella detaljer över chatt.

  €217 (Avg Bid)
  €217 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Hej Minhaz M., jeg har lagt mærke til din profil og vil gerne tilbyde dig mit projekt. Vi kan drøfte detaljerne i chatten.

  €43 (Avg Bid)
  €43 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Hej Ahmad A., jeg har lagt mærke til din profil og vil gerne tilbyde dig mit projekt. Vi kan drøfte detaljerne i chatten.

  €17 (Avg Bid)
  €17 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset