Que hay en una tienda de musica työt

Suodata

Viimeisimmät hakuni
Suodatusperuste:
Budjetti
asti
asti
asti
Tyyppi
Taidot
Kielet
  Työn tila
  516,435 que hay en una tienda de musica työtä löytyi, hinnoittelu EUR
  €29 / hr Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  3emme anee licence telecom pdf s5

  €108 (Avg Bid)
  €108 Keskimäär. tarjous
  3 tarjoukset

  Hei Salli, Nimeni on Anton. Kyse olisi suomenkielisestä litterointiporjektista, josta olet kiinnostunut. En pääse enää kirjautumaan siihen tilille, josta ilmoitus on tehty, sillä salasana on hukassa. Tosiaan kyseessä on siis litterointi etätyönä ja tarvitset vain netin, koneen ja hyvät kuulokkeet. Palkkio 21 USD/tunti. Viikkokohtainen minimi työmäärän toivomus 15 h. Projektin kesto alkutietojen mukaan n. 2 kuukautta. Ennen työnalkua allekirjoitetaan NDA ja saat sopimuksen. Jos olet edelleen kiinnostunut, laittaisitko sähköpostiosoitteesi, niin jatketaan projektiin liittyvää keskustelua siellä. Kiitos.

  €20 / hr (Avg Bid)
  €20 / hr Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Hei Julia, Anton tässä. Taisin jutella jo kanssasi siitä suomenkielisestä litterointiprojektista, josta olet kiinnostunut. En pääse enää kirjautumaan tilille, kun salasana on hukassa. Jos olet edelleen kiinnostunut projektista, laittaisitko sählöspotiosoitteesi, niin jatketaan keskustelua siellä. Kiitos.

  €20 / hr (Avg Bid)
  €20 / hr Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Vetorização de logo

  €20 (Avg Bid)
  €20 Keskimäär. tarjous
  40 tarjoukset

  Yritykseni myy veneitä, uusia ja käytettyjä. Minulla on nyt yksinkertainen wordpress / elementor pro:n päälle tehty sivusto. Haluan sivustolle esim woocommercella tehdyn tuotekatalogin, jossa erottelen uudet veneet omaksi välilehdekseen, ja käytetyt omaan. Haluan itse pystyä päivittämään sivustoa, olen itse rakentanut nykyisen sivun, mutta kaupan integroimista ulkoasuineen en hallitse. UPDATE: I have a website , I have built it with wordpress 5 and elementor pro. I have basic knowledge about installing and maintaining the website but need help integrating woocommerce and building simple product catalog. For example this website of my competitor has quite simple catalog for used (brokerage) and new boats: Also this one ...

  €420 (Avg Bid)
  €420 Keskimäär. tarjous
  36 tarjoukset

  Somos una empresa de desarrollo que ofrece software para Spas y centros Wellness. Buscamos a alguien para trabajar de manera recurrente haciendo y manteniendo las webs de nuestros clientes, todas hechas en Wordpress. Solo personas hispanohablantes.

  €29 / hr (Avg Bid)
  €29 / hr Keskimäär. tarjous
  9 tarjoukset

  Etsin 5 osaavaa henkilöä seo backlinkkien tekoon sekä laina palveluiden myyntiin omien kontaktien kautta suomen alueella. Palkka maksetaan 1 kuukauden kuluttua alkamispäivästä, en käytä etappimaksujärjestelmää. Työstä täytyy olla dokumentit ennen palkan maksua.

  €293 (Avg Bid)
  €293 Keskimäär. tarjous
  11 tarjoukset
  Mobiilikehitys Loppunut left

  Mobiilisivusto (vain mobiililaitteille) Suunnittelma on jo valmis En tykkää kertoa itsestäni. Mainio liikeidea/projekti. Ei ole antaa rahaa mutta tietty prosentti osakeyhtiöstä onnistuu.

  €51771 (Avg Bid)
  €51771 Keskimäär. tarjous
  5 tarjoukset

  Moi! Mulla olis reilu 585 sananen suomeks kirjoitettu personal statement yliopistohakua varten mutta mä en millään kerkee sitä kääntää englanniks nyt kun on yo-kirjotukset tulossa kovaa vauhtia kuukauden päästä. Kiinnostaisko mokoma duuni ja paljon pulitat kyseisestä hommasta? :)

  €29 (Avg Bid)
  €29 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset
  Project for Janiina Loppunut left

  Moi! Mulla olis reilu 585 sananen suomeks kirjoitettu personal statement yliopistohakua varten mutta mä en millään kerkee sitä kääntää englanniks nyt kun on yo-kirjotukset tulossa kovaa vauhtia kuukauden päästä. Kiinnostaisko mokoma duuni ja paljon pulitat kyseisestä hommasta? :)

  €23 (Avg Bid)
  €23 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Puhelimeni Iphone5s on jumiutunut. What´s up ei aukea, en saa valokuvia poistettua, Dropbox täynnä enkä saa helposti vapautettua tilaa sinne, Macin kuvaohjelmaan ei saa lisää kuvia siirrettyä, jne. Tarvitsen apua (henkilökohtaista), mieluiten Turussa, toinen vaihtoehto Helsinki.

  €55 / hr (Avg Bid)
  €55 / hr Keskimäär. tarjous
  10 tarjoukset

  Impartir formación en Lavastorm y Aleryx

  min €42 / hr
  min €42 / hr
  0 tarjoukset

  En ole IT ihminen, niin en tiedä minkälaista työtä kotisivun rakentamisen tarvitse. Voin kertoa toki mitä kaikkea informaatio siihen tulee. Niin tässä on puhelinnumeroni soitakaa niin annan lisäätietoja jos hintatarjous vaati sen. Rita Albors 0504911358

  XML
  €29 - €238
  €29 - €238
  0 tarjoukset

  Asun tällä hetkellä Kreikassa ja työskentelen hakukoneoptimoinnin parissa. Etsin Suomessa asuvia henkilöitä, jotka voisivat auttaa minua rekisteröimään fi -päätteisiä domaineja. En voi tehdä tätä itse, koska minulla ei ole osoitetta Suomessa. Tästä työstä maksan 50€ ja paraspuoli tässä on, että se ei vaadi sinulta kuin yhden lomakkeen täyttämisen.

  €64 (Avg Bid)
  €64 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Asun tällä hetkellä Kreikassa ja työskentelen hakukoneoptimoinnin parissa. Etsin Suomessa asuvia henkilöitä, jotka voisivat auttaa minua rekisteröimään fi -päätteisiä domaineja. En voi tehdä tätä itse, koska minulla ei ole osoitetta Suomessa. Tästä työstä maksan 50€ ja paraspuoli tässä on, että se ei vaadi sinulta kuin yhden lomakkeen täyttämisen.

  €54 - €54
  €54 - €54
  0 tarjoukset

  update my old joomla 1.0 website

  €10 / hr (Avg Bid)
  €10 / hr Keskimäär. tarjous
  6 tarjoukset

  Olen tehnyt oman nettisivuston nimeltä Retkihetki (), josta käyttäjät voivat etsiä ja lisätä retkikohteita, nähtävyyksiä, uimarantoja, telttailu paikkoja, kirkkoja, puistoja jne. Tähän asti olen käyttänyt sivustollani li...voivat etsiä ja lisätä retkikohteita, nähtävyyksiä, uimarantoja, telttailu paikkoja, kirkkoja, puistoja jne. Tähän asti olen käyttänyt sivustollani lisä osaa nimeltä Geodirectory. Mutta nyt se on haluaisin jotain joka sopii vielä paremmin sivustoni tarkoituksiini. Hakisin henkilöä, joka osaa tehtä plugineita wordpressille ja tuntee wordpressin. Teen tätä tällä hetkellä harrastus pohjalta, joten siks...

  €12 - €41
  €12 - €41
  0 tarjoukset

  Tarkoitus on luoda sivusto, josta peliseuraa kaipaavat pelaajat sekä peliklaanit/ryhmät löytäisivät hakemaansa seuraa helposti ja vaivattomasti tietylle pelille/peleille. Sivusto on tarkoitettu ainoastaan peliseuran etsimiseen! Sivusto toimii niin, että jokaiselle pelialustalle on luotu oma alueensa "PS3" "XBOX" ym. Ja etusivulla sitten näkyisivät kaikkien näiden osioiden ilmoitukset. En vaadi, että sivusto on graafisesti hienosti toteutettu tällä palkalla. Tarvitsen ainoastaan peruspohjan, josta löytyy kaikki mitä sivusto tarvitsee. Sivustoon on kuitenkin luotu yksinkertainen, mutta responsiivinen css pohja, jonka pohjalta lähden sitten itse projektia kasaamaan.

  €416 (Avg Bid)
  €416 Keskimäär. tarjous
  3 tarjoukset

  Necesitamos un logo para una empresa que estamos creando. La empresa se dedica a cultivar, procesar y comercializar extracto stevia, una planta de la cual se extrae un edulzante natural. Queremos que el logo refleje algo fresco, joven, serio, industrial, y a la vez natural.

  €49 (Avg Bid)
  €49 Keskimäär. tarjous
  7 tarjoukset

  Tarvitsen apua painomateriaalin valmistuksessa. Nykyinen logo pitää tehdä isompana ja Corel Draw ohjelmistoon sopivalla tiedostomuodolla. En muista miten fonttia on käsitelty jotta se näyttää nykyiseltä versiolta, mutta fontti on tiedossa ja värikoodit.

  €50 (Avg Bid)
  €50 Keskimäär. tarjous
  5 tarjoukset
  Skriv en ebok Loppunut left

  ookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokk

  €172 (Avg Bid)
  €172 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Etsimme kääntäjää raskaan kaluston korjauksesta ja huollosta kertovalle sivulle. Kääntäjän tehtävän olisi kääntää sivusto suomesta englanniksi. Kotisivujen tekstin lisäksi käännettävänä ovat myös sivuston titlet ja descriptonit. Tehtävässä on eduksi, jos kääntäjällä on kokemusta hakukoneystävällisestä tekstistä, mutta se ei ole välttämätöntä, annamme ohjeistuksen työhön. Lähetä palkkatoiveesi ja pari työnäytettä aiemmista käännöksistäsi. Jos olet kääntänyt kotisivuja aiemmin, se on plussaa. Laita mukaan myös tarjouks...

  €13 (Avg Bid)
  €13 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  I want SEO done on page for google.se. Key words: segla i Kroatien, båtcharter Kroatien, segelbåt Kroatien, hyra en segelbåt i Kroatien.

  €384 (Avg Bid)
  €384 Keskimäär. tarjous
  11 tarjoukset
  €400 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Moi, Etsin sisällöntuottajaa juuri avatulle verkkosivustoll...ajankohtaisista asioista. Jos yhtään homma kiinnostaa, niin voisin tarjota väliaikaista sopimusta kiinteällä kuukausimaksulla. Eli ottaisit niin sanotusti palvelun käyttöön, tuottaisit sinne sisältöä ja vastailisit keskusteluketjuihin jos niihin syntyy keskustelua. En kykene maksamaan kovin suuria summia, mutta ei tämä kovin aikaanvievääkään välttämättä ole. Meillä on ollut ongelmana uuden palvelun suhteen se, että jostain syystä kun pitäisi sisältöä saada sivuille ja kirjoittaa jotain, niin ei se kirjoittaminen sitten onnistukkaan. En tiedä freelancer.com:n ...

  €147 (Avg Bid)
  €147 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset
  Sisällöntuotantoa Loppunut left

  Moi, Etsin sisällöntuottajaa juuri avatulle verkkosivustoll...ajankohtaisista asioista. Jos yhtään homma kiinnostaa, niin voisin tarjota väliaikaista sopimusta kiinteällä kuukausimaksulla. Eli ottaisit niin sanotusti palvelun käyttöön, tuottaisit sinne sisältöä ja vastailisit keskusteluketjuihin jos niihin syntyy keskustelua. En kykene maksamaan kovin suuria summia, mutta ei tämä kovin aikaanvievääkään välttämättä ole. Meillä on ollut ongelmana uuden palvelun suhteen se, että jostain syystä kun pitäisi sisältöä saada sivuille ja kirjoittaa jotain, niin ei se kirjoittaminen sitten onnistukkaan. En tiedä freelancer.com:n ...

  €48 (Avg Bid)
  €48 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  hi, I AM LOOKING FOR SOMEBODY WHO CAN DEVELOP A SOFTWARE ONLINE WHERE YOU CAN DESIGN ON 3D LIKE THIS WEBSITE: HOLA ESTOY BUSCANDO UN PERSONA QUE PUEDA INTEGRAR UN SOFTWARE EN UNA PAGINA WEB... PARA PODER DISEÑAR ONLINE IMAGENES 3D, TAL COMO ESTA PAGINA:

  €2853 - €4755
  €2853 - €4755
  0 tarjoukset
  Revisione brochure fatta con CANVA 6 päivää left
  VARMENNETTU

  Ciao a tutti, avremmo necessità di un grafico che faccia un controllo su una brochure realizzata interamente con CANVA e che ci dia delle dritte e dei consigli su come migliorarla. L'obbiettivo della brochure è il POSIZIONAMENTO del nostro brand, vendiamo alle aziende del mondo HORECA per cui ciò che vogliamo fare attraverso la brochure è posizionarci nella mente dei clienti con le attrezzature professionali quali: lavastoviglie, fabbricatori di ghiaccio, piastre, intere cucine professionali ecc... Siamo produttori di detergenti professionali per il settore dell'HORECA da 20 anni, pertanto il collegamento che vogliamo creare è quello tra DETERGENTI PROFESSIONALI e ATTREZZATURE PROFESSIONALI. Scrivici per saperne di più ?

  €25 (Avg Bid)
  €25 Keskimäär. tarjous
  7 tarjoukset
  Logo para tienda online 6 päivää left
  VARMENNETTU

  Hola, quiero hacer un logo para una tienda online dedicada a la energía solar

  €14 / hr (Avg Bid)
  €14 / hr Keskimäär. tarjous
  28 tarjoukset
  Necesito planos y modelado 3d 6 päivää left
  VARMENNETTU

  Buenas, tengo unos planos aproximados y un modelado de lo que me gustaria. Preferiblemente gente que hable español

  €87 (Avg Bid)
  €87 Keskimäär. tarjous
  12 tarjoukset
  Plan de negocio geriátrico 6 päivää left
  VARMENNETTU

  Se necesita desarrollar plan de negocio en todos sus apartados para una residencia geriátrica en Catalunya. Imprescindible experiencia investigación de este tipo. Trabajo por fases.

  €97 (Avg Bid)
  €97 Keskimäär. tarjous
  18 tarjoukset
  Comercial Ventas para USA 6 päivää left
  VARMENNETTU

  Se busca un comercial para la venta y distribución de nuestro software en USA. Software dedicado al mundo del vino. El trabajo consiste en contactar con los restaurantes de varias ciudades de USA y ofrecerles nuestro software. Alto salario/Altas comisiones

  €48 / hr (Avg Bid)
  €48 / hr Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset
  Click - PAY 6 päivää left

  J'ai un scanner d'empreinte, je voudrais insérer sur ce scanner un système qui coupe de l'argent automatiquement de son compte click-PAY lorsqu'un client utilisant l'application scanne son empreinte et que l'argent soit transfere sur le compte bancaire privé de ma société.

  €676 (Avg Bid)
  €676 Keskimäär. tarjous
  13 tarjoukset

  La idea es mostrar los datos de los sensores en un webserver local del esp32 ya hay un avance como referencia

  €119 (Avg Bid)
  €119 Keskimäär. tarjous
  8 tarjoukset

  ...positivamente la creación artística. En el Cartel tiene que constar el texto "Fiesta Mayor "Pueblo" 2022. Días 18, 19, 20, 21 y 27 Los carteles tendrán que tener una medida de DIN-A3 (29,7 x 42 cm) y se tienen que hacer en sentido vertical y se tiene que dejar un espacio a la parte inferior del cartel, entre 4 y 5 cm, para que se pueda incorporar posteriormente el escudo y logotipos oficiales del Ayuntamiento y de la Diputación. El diseño se podrá realizar en cualquier estilo o técnica que permita la fotoreproducción y la impresión en cuatro tintas. Aun así, no se admiten tintas metalizadas o fluorescentes...

  €802 (Avg Bid)
  €802 Keskimäär. tarjous
  23 tarjoukset
  Rediseño de logo 3D. 6 päivää left

  Rediseño de logo 3D. Ser creativo y dar vida a un logo 2D generando una impresión artística.

  €21 / hr (Avg Bid)
  €21 / hr Keskimäär. tarjous
  17 tarjoukset

  Mình cần tìm người viết bài part-time theo outline mà mình đưa ra. ---Nội dung về chủ đề tài chính như là Forex, Crypto, Chứng khoán... --- Các bạn nào từng tìm hiểu về coin về ngoại hối hay các thi trường tài chính khác, có hiểu biết cơ bản về phân tích kỹ thuật thì sẽ dễ viết bài. --- Nội dung các bạn viết chủ yếu là lý thuyết vè tổng hợp từ nhiều trang khác, đặc biệt là các trang nước ngoài, không đòi hỏi sáng tạo gì. --- Các bạn chủ yếu chỉ cần viết nội dung và giao lại, hình ảnh mình tự chèn khi chỉnh sửa và...

  €10 (Avg Bid)
  €10 Keskimäär. tarjous
  7 tarjoukset

  Hola Guillermo, buenos días, me preguntaba si te gustaria formar parte del equipo que estoy creando en mi empresa. Te interesa?, si es así, respóndeme y hablamos. Gracias y perdona.

  €250 (Avg Bid)
  €250 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset
  Project for Cristian C. 9 päivää left

  Hola Cristian, buenos días, me preguntaba si te gustaria formar parte del equipo que estoy creando en mi empresa. Te interesa?, si es así, respóndeme y hablamos. Gracias y perdona.

  €250 (Avg Bid)
  €250 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Hola Anastasia, buenos días, me preguntaba si te gustaria formar parte del equipo que estoy creando en mi empresa. Te interesa?, si es así, respondeme y hablamos. Gracias y perdona.

  €250 (Avg Bid)
  €250 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset
  Project for Carlos C. 9 päivää left

  Hola Carlos, buenos días, me preguntaba si te gustaria formar parte del equipo que estoy creando en mi empresa. Te interesa?, si es así, respóndeme y hablamos. Gracias y perdona.

  €250 (Avg Bid)
  €250 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset
  Project for Dalton F. 9 päivää left

  Hola Dalton, buenos días, me preguntaba si te gustaria formar parte del equipo que estoy creando en mi empresa. Te interesa?, si es así, respondeme y hablamos. Gracias y perdona.

  €250 (Avg Bid)
  €250 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Estoy necesitando de un desarrollador que me cree un bor de trading con unas especificaciones para Ctrader C# O metatreder

  €220 (Avg Bid)
  €220 Keskimäär. tarjous
  3 tarjoukset
  Asistente Virtual 6 päivää left
  VARMENNETTU

  Estoy buscando un perfil de Asistente Virtual a jornada completa. Con capacidad para: - curar contenidos - redactar guiones - edición básica de vídeo e imagen Haré una selección entre las mejores candidaturas. Enviaré un proyecto (y lo pagaré en freelancer), que servirá como prueba. Constará de: - elaboración de un guión para un vídeo de YTB, basándose en un texto que entregaré - edición de un vídeo para YBT Interesad@s, contactar en este proyecto

  €6 / hr (Avg Bid)
  €6 / hr Keskimäär. tarjous
  23 tarjoukset

  Elon Musk's unintended path to perhaps becoming the CEO of Twitter: a time line Jennifer Korn, author Updated at 0132 GMT (0932 HKT) on May 18, 2022. ARCHIVO - Elon Musk, the CEO of Tesla, attends the opening of the Tesla factory in Berln Brandenburgo, Gruenheide, Germany, on March 22, 2022. The stock prices of Tesla and Twitter have fallen this week as investors grapple with the ramifications and potential legal issues surrounding Tesla CEO Elon Musk's offer of $ 44 million to buy the social media platform. Musk's electric vehicle company has fared the worst of the two, with its stock down about 16 percent.

  €57 (Avg Bid)
  €57 Keskimäär. tarjous
  16 tarjoukset
  Login y registro con Next js y MySQL 6 päivää left
  VARMENNETTU

  Hola. Necesito alguien con experiencia en Next js Framework, MySQL y Tailwind css para hacer un login y registro de usuario con un nivel de seguridad bàsico para una pequeña Web App. Es necesario que garantice la reinstalación del app en localhost y hosting.

  €170 (Avg Bid)
  €170 Keskimäär. tarjous
  9 tarjoukset

  Busco profesor que domine al menos una de los siguientes skilles y que sea capaz de en muy pocas clases enseñar lo basico del skill que domina. ==== LO BASICO Editor de Codigo // VSC o ST4 HTML CSS // Basico, Grid y Flexbox Control de versiones con Git y Github Cliente / Servidor // Funcionamiento BAsico Logica de Programación Basica // con Pseint Javascript // Basico Javascript // Webcomponents Javascript // Fetch y Asyncronia PHP // Basico PHP // POO Uso del Terminal // Basico Uso de Wordpress // Basico Uso de Woocommerce // Basico y Avanzado ==== INTERMEDIO Consumo de Apis con JS // Consumo de Apis desde PHP // PHP Funciones Personalizadas para Wordpress // Basico Bases ...

  €38 / hr (Avg Bid)
  €38 / hr Keskimäär. tarjous
  4 tarjoukset

  Olá a todos! Em pesquisa inicial olhei a documentação da API "bacen" para realizar operações com PIX em ""... Entendo que essa API seria o caminho correto para desenvolvimento da integração. Necessito de um desenvolvimento para realizar as chamadas contidas na imagem em anexo A solução precisa ser escrita em C# .NET framework 4.5 Alguém com interesse?

  €134 (Avg Bid)
  €134 Keskimäär. tarjous
  8 tarjoukset