Program pentru usb nokia jobs

Suodata

Viimeisimmät hakuni
Suodatusperuste:
Budjetti
asti
asti
asti
Taidot
Kielet
  Työn tila
  12,593 program pentru usb nokia työtä löytyi, hinnoittelu EUR

  flashing nokia BB5 tanpa Box. ekstrak infinity box. run BB5.exe. load file konfigurasi sesuai tipe hp.. suppport read/erite RPL BB5. Unlock SL1/sl2/SL3

  €800 - €800
  €800 - €800
  0 tarjoukset

  I have had enough problems with some computers and I would like them ...would like them to restart if the device stops emitting power for 30 seconds after it has been turned on. "The first 25 seconds the device does not emit current through the usb, the other 5 seconds of margin, and if the device does not reach current then send the pulse to restart"

  €123 (Avg Bid)
  €123 Keskimäär. tarjous
  11 tarjoukset

  ...ziua, Am dezvoltat un produs de tip SaaS care se adreseaza spatiilor de coworking (acele spatii de birouri pentru freelanceri si companii mici). As dori sa colaborez pe promovarea acestui SaaS. Pentru mai multe detalii va stau la dispozitie. Pentru a elimina ofertele venite de la "expertii de marketing" care nici macar nu se chinuie sa inteleaga produsul

  €84 (Avg Bid)
  €84 Keskimäär. tarjous
  2 tarjoukset

  ...realizarea unui logo (color sau alb negru) pentru un producator de conserve legume si fructe (dulceata, sosuri, siropuri, zacuscra...etc) si o eticheta pentru borcane. Produsele sunt fabricate in sistem traditional fara conservanti sau alte adaosuri, dupa retete traditionale. Ma intereseaza o eticheta pentru borcane care sa transmita urmatoarele idei:

  €110 (Avg Bid)
  €110 Keskimäär. tarjous
  15 tarjoukset
  Project for adelamincea 7 päivää left

  Salut! M-ai contactat zilele trecute pentru un proiect dar nu am apucat sa discutam detalii. Daca mai este de actualitate putem discuta. Multumesc!

  €1 / hr (Avg Bid)
  €1 / hr Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset
  Modificare website 3 päivää left

  Buna ziua, Detin un magazin online, platforma este in wordpress si as dori o modificare a siteului, as dori sa para mult mai profesional si mai atractiv pentru vizitatori. websiteul se numeste: [kirjaudu nähdäksesi URL:n] Astept opinii si solutii din partea dumnevoastra cat si o cotatie de pret si timp estimat. Cu stima

  €149 (Avg Bid)
  €149 Keskimäär. tarjous
  19 tarjoukset

  Hello I'm looking for a computer engineer who can help me and do for me scripting or controlling the input and output of the digilent analog discovery 2 and also measu...can also feed input and plot and analyze output and measure the impedance and control the device fully from PC (windows 10), the device can be connected to the PC through a USB cable.

  €176 (Avg Bid)
  €176 Keskimäär. tarjous
  17 tarjoukset
  Labview LIDAR 2 päivää left

  Realizare .vi in Labview pentru senzorul LIDAR [kirjaudu nähdäksesi URL:n]

  €9 - €26
  €9 - €26
  0 tarjoukset

  Realizare .vi in Labview pentru senzorul [kirjaudu nähdäksesi URL:n]

  €69 (Avg Bid)
  €69 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Realizează o traducere Traduc texte din romana in engleza si din engleza in romana pentru 20€

  €19 (Avg Bid)
  €19 Keskimäär. tarjous
  15 tarjoukset

  we have ST based microcontroller and we want a developer to develop a USB host for this

  €166 (Avg Bid)
  €166 Keskimäär. tarjous
  5 tarjoukset

  Simple C++ tasks using OPEN-USB-IO (OUSB) board. further details will be provided.

  €47 (Avg Bid)
  €47 Keskimäär. tarjous
  6 tarjoukset

  We need to build a solution which will convert data captured from a USB port (sent to a printer) and convert it to readable format

  €2608 (Avg Bid)
  €2608 Keskimäär. tarjous
  11 tarjoukset

  Caut p...articole cu tematică medicală de minim 6000 de caractere (aproximativ 1000 de cuvinte). Este un job perfect pentru studenții la medicină și pasionații de medicină/sănătate. Surse de informare pot oferi eu, sau le puteți găsi și voi. Prețul pentru un articol este de $5, cu posibilitatea negocierii dacă articolele sunt excelente.

  €3 / hr (Avg Bid)
  €3 / hr Keskimäär. tarjous
  23 tarjoukset

  Rog traducerea unei carti fantasy pentru tineri din limba germana in limba romana. Comunicati va rog pretul final. 49.000 de cuvinte. 305.000 de caractere, incluzind spatii. Numai o traducere redactional si calitativ buna intra in discutie, nu Google translate sau asemenea. Sa nu ne pierdem timpul reciproc, va rog.

  €1312 (Avg Bid)
  €1312 Keskimäär. tarjous
  29 tarjoukset
  Ios developer Loppunut left

  Dca online development are nevoie de un ios developer pentru a finaliza un proiect terminat in proportie 80%. Trebuie sa fie din Romania de preferat din Bucuresti.

  €15 / hr (Avg Bid)
  €15 / hr Keskimäär. tarjous
  12 tarjoukset
  Realizare site Loppunut left

  Dorim sa primim oferte si eventual schite inainte pentru site-ul companiei noastre, IROSLAV INTELLIGENCE TECHNOLOGIES. Compania se ocupa cu urmatoarele activitati pentru SECTORUL PUBLIC si SECTORUL PRIVAT: - E-GUVERNARE - SIGURANTA PUBLICA - SOLUTII SOFTWARE - SISTEME SECURITATE - SMART HOME, SISTEME AUTOMATIZATE, SISTEME ALARMA SI SUPRAVEGHERE VIDEO

  €2024 (Avg Bid)
  €2024 Keskimäär. tarjous
  24 tarjoukset

  I need a logo designed screen printing logo for organizer. Content already ready just to create copy white logo themes

  €13 (Avg Bid)
  €13 Keskimäär. tarjous
  5 tarjoukset

  Salut. Am nevoie de un site, facut pentru Germania. Am aici o firmă de construcții, m-ar interesa sa imi fac publicitate cu acest site, nu vreau un site super sofisticat, ci un site decent, în care sa pun poze, videoclipuri, în scurte cuvinte sa descriu ideile firmei, etc, și m-ar interesa timpul, si costurile la care s-ar ajunge.

  €9 / hr (Avg Bid)
  €9 / hr Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Salut. Am nevoie de un site, facut pentru Germania. Am aici o firmă de construcții, m-ar interesa sa imi fac publicitate cu acest site, nu vreau un site super sofisticat, ci un site decent, în care sa pun poze, videoclipuri, în scurte cuvinte sa descriu ideile firmei, etc, și m-ar interesa timpul, si costurile la care s-ar ajunge.

  €3 / hr (Avg Bid)
  €3 / hr Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset