Necesito una carta en ingles ya hecha maximo de palbras työt

Suodata

Viimeisimmät hakuni
Suodatusperuste:
Budjetti
asti
asti
asti
Tyyppi
Taidot
Kielet
  Työn tila
  467,643 necesito una carta en ingles ya hecha maximo de palbras työtä löytyi, hinnoittelu EUR
  €27 / hr Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  3emme anee licence telecom pdf s5

  €101 (Avg Bid)
  €101 Keskimäär. tarjous
  3 tarjoukset

  Hei Salli, Nimeni on Anton. Kyse olisi suomenkielisestä litterointiporjektista, josta olet kiinnostunut. En pääse enää kirjautumaan siihen tilille, josta ilmoitus on tehty, sillä salasana on hukassa. Tosiaan kyseessä on siis litterointi etätyönä ja tarvitset vain netin, koneen ja hyvät kuulokkeet. Palkkio 21 USD/tunti. Viikkokohtainen minimi työmäärän toivomus 15 h. Projektin kesto alkutietojen mukaan n. 2 kuukautta. Ennen työnalkua allekirjoitetaan NDA ja saat sopimuksen. Jos olet edelleen kiinnostunut, laittaisitko sähköpostiosoitteesi, niin jatketaan projektiin liittyvää keskustelua siellä. Kiitos.

  €19 / hr (Avg Bid)
  €19 / hr Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Hei Julia, Anton tässä. Taisin jutella jo kanssasi siitä suomenkielisestä litterointiprojektista, josta olet kiinnostunut. En pääse enää kirjautumaan tilille, kun salasana on hukassa. Jos olet edelleen kiinnostunut projektista, laittaisitko sählöspotiosoitteesi, niin jatketaan keskustelua siellä. Kiitos.

  €19 / hr (Avg Bid)
  €19 / hr Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Vetorização de logo

  €19 (Avg Bid)
  €19 Keskimäär. tarjous
  40 tarjoukset

  Yritykseni myy veneitä, uusia ja käytettyjä. Minulla on nyt yksinkertainen wordpress / elementor pro:n päälle tehty sivusto. Haluan sivustolle esim woocommercella tehdyn tuotekatalogin, jossa erottelen uudet veneet omaksi välilehdekseen, ja käytetyt omaan. Haluan itse pystyä päivittämään sivustoa, olen itse rakentanut nykyisen sivun, mutta kaupan integroimista ulkoasuineen en hallitse. UPDATE: I have a website , I have built it with wordpress 5 and elementor pro. I have basic knowledge about installing and maintaining the website but need help integrating woocommerce and building simple product catalog. For example this website of my competitor has quite simple catalog for used (brokerage) and new boats: Also this one ...

  €392 (Avg Bid)
  €392 Keskimäär. tarjous
  36 tarjoukset

  Somos una empresa de desarrollo que ofrece software para Spas y centros Wellness. Buscamos a alguien para trabajar de manera recurrente haciendo y manteniendo las webs de nuestros clientes, todas hechas en Wordpress. Solo personas hispanohablantes.

  €27 / hr (Avg Bid)
  €27 / hr Keskimäär. tarjous
  9 tarjoukset

  Etsin 5 osaavaa henkilöä seo backlinkkien tekoon sekä laina palveluiden myyntiin omien kontaktien kautta suomen alueella. Palkka maksetaan 1 kuukauden kuluttua alkamispäivästä, en käytä etappimaksujärjestelmää. Työstä täytyy olla dokumentit ennen palkan maksua.

  €273 (Avg Bid)
  €273 Keskimäär. tarjous
  11 tarjoukset
  Mobiilikehitys Loppunut left

  Mobiilisivusto (vain mobiililaitteille) Suunnittelma on jo valmis En tykkää kertoa itsestäni. Mainio liikeidea/projekti. Ei ole antaa rahaa mutta tietty prosentti osakeyhtiöstä onnistuu.

  €48216 (Avg Bid)
  €48216 Keskimäär. tarjous
  5 tarjoukset

  Moi! Mulla olis reilu 585 sananen suomeks kirjoitettu personal statement yliopistohakua varten mutta mä en millään kerkee sitä kääntää englanniks nyt kun on yo-kirjotukset tulossa kovaa vauhtia kuukauden päästä. Kiinnostaisko mokoma duuni ja paljon pulitat kyseisestä hommasta? :)

  €27 (Avg Bid)
  €27 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset
  Project for Janiina Loppunut left

  Moi! Mulla olis reilu 585 sananen suomeks kirjoitettu personal statement yliopistohakua varten mutta mä en millään kerkee sitä kääntää englanniks nyt kun on yo-kirjotukset tulossa kovaa vauhtia kuukauden päästä. Kiinnostaisko mokoma duuni ja paljon pulitat kyseisestä hommasta? :)

  €21 (Avg Bid)
  €21 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Puhelimeni Iphone5s on jumiutunut. What´s up ei aukea, en saa valokuvia poistettua, Dropbox täynnä enkä saa helposti vapautettua tilaa sinne, Macin kuvaohjelmaan ei saa lisää kuvia siirrettyä, jne. Tarvitsen apua (henkilökohtaista), mieluiten Turussa, toinen vaihtoehto Helsinki.

  €51 / hr (Avg Bid)
  €51 / hr Keskimäär. tarjous
  10 tarjoukset

  Impartir formación en Lavastorm y Aleryx

  min €39 / hr
  min €39 / hr
  0 tarjoukset

  En ole IT ihminen, niin en tiedä minkälaista työtä kotisivun rakentamisen tarvitse. Voin kertoa toki mitä kaikkea informaatio siihen tulee. Niin tässä on puhelinnumeroni soitakaa niin annan lisäätietoja jos hintatarjous vaati sen. Rita Albors 0504911358

  XML
  €27 - €221
  €27 - €221
  0 tarjoukset

  Asun tällä hetkellä Kreikassa ja työskentelen hakukoneoptimoinnin parissa. Etsin Suomessa asuvia henkilöitä, jotka voisivat auttaa minua rekisteröimään fi -päätteisiä domaineja. En voi tehdä tätä itse, koska minulla ei ole osoitetta Suomessa. Tästä työstä maksan 50€ ja paraspuoli tässä on, että se ei vaadi sinulta kuin yhden lomakkeen täyttämisen.

  €59 (Avg Bid)
  €59 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Asun tällä hetkellä Kreikassa ja työskentelen hakukoneoptimoinnin parissa. Etsin Suomessa asuvia henkilöitä, jotka voisivat auttaa minua rekisteröimään fi -päätteisiä domaineja. En voi tehdä tätä itse, koska minulla ei ole osoitetta Suomessa. Tästä työstä maksan 50€ ja paraspuoli tässä on, että se ei vaadi sinulta kuin yhden lomakkeen täyttämisen.

  €54 (Avg Bid)
  €54 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  update my old joomla 1.0 website

  €10 / hr (Avg Bid)
  €10 / hr Keskimäär. tarjous
  6 tarjoukset

  Olen tehnyt oman nettisivuston nimeltä Retkihetki (), josta käyttäjät voivat etsiä ja lisätä retkikohteita, nähtävyyksiä, uimarantoja, telttailu paikkoja, kirkkoja, puistoja jne. Tähän asti olen käyttänyt sivustollani li...voivat etsiä ja lisätä retkikohteita, nähtävyyksiä, uimarantoja, telttailu paikkoja, kirkkoja, puistoja jne. Tähän asti olen käyttänyt sivustollani lisä osaa nimeltä Geodirectory. Mutta nyt se on haluaisin jotain joka sopii vielä paremmin sivustoni tarkoituksiini. Hakisin henkilöä, joka osaa tehtä plugineita wordpressille ja tuntee wordpressin. Teen tätä tällä hetkellä harrastus pohjalta, joten siks...

  €11 - €38
  €11 - €38
  0 tarjoukset

  Tarkoitus on luoda sivusto, josta peliseuraa kaipaavat pelaajat sekä peliklaanit/ryhmät löytäisivät hakemaansa seuraa helposti ja vaivattomasti tietylle pelille/peleille. Sivusto on tarkoitettu ainoastaan peliseuran etsimiseen! Sivusto toimii niin, että jokaiselle pelialustalle on luotu oma alueensa "PS3" "XBOX" ym. Ja etusivulla sitten näkyisivät kaikkien näiden osioiden ilmoitukset. En vaadi, että sivusto on graafisesti hienosti toteutettu tällä palkalla. Tarvitsen ainoastaan peruspohjan, josta löytyy kaikki mitä sivusto tarvitsee. Sivustoon on kuitenkin luotu yksinkertainen, mutta responsiivinen css pohja, jonka pohjalta lähden sitten itse projektia kasaamaan.

  €388 (Avg Bid)
  €388 Keskimäär. tarjous
  3 tarjoukset

  Necesitamos un logo para una empresa que estamos creando. La empresa se dedica a cultivar, procesar y comercializar extracto stevia, una planta de la cual se extrae un edulzante natural. Queremos que el logo refleje algo fresco, joven, serio, industrial, y a la vez natural.

  €46 (Avg Bid)
  €46 Keskimäär. tarjous
  7 tarjoukset

  Tarvitsen apua painomateriaalin valmistuksessa. Nykyinen logo pitää tehdä isompana ja Corel Draw ohjelmistoon sopivalla tiedostomuodolla. En muista miten fonttia on käsitelty jotta se näyttää nykyiseltä versiolta, mutta fontti on tiedossa ja värikoodit.

  €47 (Avg Bid)
  €47 Keskimäär. tarjous
  5 tarjoukset
  Skriv en ebok Loppunut left

  ookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokk

  €160 (Avg Bid)
  €160 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Etsimme kääntäjää raskaan kaluston korjauksesta ja huollosta kertovalle sivulle. Kääntäjän tehtävän olisi kääntää sivusto suomesta englanniksi. Kotisivujen tekstin lisäksi käännettävänä ovat myös sivuston titlet ja descriptonit. Tehtävässä on eduksi, jos kääntäjällä on kokemusta hakukoneystävällisestä tekstistä, mutta se ei ole välttämätöntä, annamme ohjeistuksen työhön. Lähetä palkkatoiveesi ja pari työnäytettä aiemmista käännöksistäsi. Jos olet kääntänyt kotisivuja aiemmin, se on plussaa. Laita mukaan myös tarjouks...

  €12 (Avg Bid)
  €12 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  I want SEO done on page for google.se. Key words: segla i Kroatien, båtcharter Kroatien, segelbåt Kroatien, hyra en segelbåt i Kroatien.

  €358 (Avg Bid)
  €358 Keskimäär. tarjous
  11 tarjoukset
  €373 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Moi, Etsin sisällöntuottajaa juuri avatulle verkkosivustoll...ajankohtaisista asioista. Jos yhtään homma kiinnostaa, niin voisin tarjota väliaikaista sopimusta kiinteällä kuukausimaksulla. Eli ottaisit niin sanotusti palvelun käyttöön, tuottaisit sinne sisältöä ja vastailisit keskusteluketjuihin jos niihin syntyy keskustelua. En kykene maksamaan kovin suuria summia, mutta ei tämä kovin aikaanvievääkään välttämättä ole. Meillä on ollut ongelmana uuden palvelun suhteen se, että jostain syystä kun pitäisi sisältöä saada sivuille ja kirjoittaa jotain, niin ei se kirjoittaminen sitten onnistukkaan. En tiedä freelancer.com:n ...

  €137 (Avg Bid)
  €137 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset
  Sisällöntuotantoa Loppunut left

  Moi, Etsin sisällöntuottajaa juuri avatulle verkkosivustoll...ajankohtaisista asioista. Jos yhtään homma kiinnostaa, niin voisin tarjota väliaikaista sopimusta kiinteällä kuukausimaksulla. Eli ottaisit niin sanotusti palvelun käyttöön, tuottaisit sinne sisältöä ja vastailisit keskusteluketjuihin jos niihin syntyy keskustelua. En kykene maksamaan kovin suuria summia, mutta ei tämä kovin aikaanvievääkään välttämättä ole. Meillä on ollut ongelmana uuden palvelun suhteen se, että jostain syystä kun pitäisi sisältöä saada sivuille ja kirjoittaa jotain, niin ei se kirjoittaminen sitten onnistukkaan. En tiedä freelancer.com:n ...

  €44 (Avg Bid)
  €44 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  hi, I AM LOOKING FOR SOMEBODY WHO CAN DEVELOP A SOFTWARE ONLINE WHERE YOU CAN DESIGN ON 3D LIKE THIS WEBSITE: HOLA ESTOY BUSCANDO UN PERSONA QUE PUEDA INTEGRAR UN SOFTWARE EN UNA PAGINA WEB... PARA PODER DISEÑAR ONLINE IMAGENES 3D, TAL COMO ESTA PAGINA:

  €2657 - €4428
  €2657 - €4428
  0 tarjoukset

  Necesitamos una persona que pueda tomar fotografías de publicidades en las principales calles de la ciudad. Le brindaremos todas las indicaciones necesarias para lograr un trabajo satisfactorio. Muchas gracias! Tope de presupuesto de $100 usd y fecha de cierre 9 de diciembre.

  €80 - €89
  Paikallinen
  €80 - €89
  0 tarjoukset

  Necesitamos una persona que pueda tomar fotografías de publicidades en las principales calles de la ciudad. Le brindaremos todas las indicaciones necesarias para lograr un trabajo satisfactorio. Muchas gracias! Tope de presupuesto de $100 usd y fecha de cierre 9 de diciembre.

  €80 - €89
  Paikallinen
  €80 - €89
  0 tarjoukset
  LEÓN, MEXICO - Relevamiento fotográfico 6 päivää left
  VARMENNETTU

  Necesitamos persona que pueda tomar fotografías de publicidades en las principales calles de la ciudad. Le brindaremos todas las indicaciones necesarias para lograr un trabajo satisfactorio. Muchas gracias! Tope de presupuesto de $100 usd y fecha de cierre 9 de diciembre.

  €80 - €89
  Paikallinen
  €80 - €89
  0 tarjoukset
  Project for Jose C. 9 päivää left

  Hola, Jose, estaba buscando apoyo en un trabajo de netlogo

  €89 (Avg Bid)
  €89 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  10 euros por el trabajo, el proyecto consta en realizar unos cuantos ejercicios que os adjuntare por privado.

  €15 (Avg Bid)
  €15 Keskimäär. tarjous
  6 tarjoukset
  Logotipos 6 päivää left

  Necesito logotipo para empresas

  €23 (Avg Bid)
  €23 Keskimäär. tarjous
  23 tarjoukset

  Necesito traducir un contrato de 4 páginas de 1300 palabras del español a los idiomas inglés y francés,

  €35 (Avg Bid)
  €35 Keskimäär. tarjous
  23 tarjoukset
  POSTRES DELAJU 6 päivää left

  En la actualidad, los postres son platos apetecidos por públicos específicos, vienen siendo un final feliz al terminar una buena comida familiar. Existen diferentes tipos de postres y se han creado diferentes recetas a lo largo del tiempo; para los restaurantes es importante tener esta sección variada, con tipos saludables, dulces y bajos en dulce, hasta con frutas, ya sean ácidas o dulces, para todos los gustos.

  €16 / hr (Avg Bid)
  €16 / hr Keskimäär. tarjous
  6 tarjoukset

  Enviarei arquivos PDF para você, então você terá que converter esses arquivos em arquivos Word / Excel. Enviarei todos os arquivos depois de selecionar você. você tem que converter 150 arquivos PDF. espero ter um bom freelancer para

  €334 (Avg Bid)
  €334 Keskimäär. tarjous
  9 tarjoukset

  Busco diseñador para hacer curso online sobre Ley de etiquetado (colombia), que tenga validación de ingreso con login correo (corportativo) y contraseña. El curso debe ser animado.

  €274 (Avg Bid)
  €274 Keskimäär. tarjous
  11 tarjoukset

  quero um freelaçer de nft e para criar uma carteira metamak

  €19 / hr (Avg Bid)
  €19 / hr Keskimäär. tarjous
  4 tarjoukset

  Hola, estoy buscando un diseñador(a) idealmente latinoamericano(a) que hable español fluido y que maneje la herramienta Genially (uso básico) para crear las presentaciones de un curso que estoy dictando. Son 20 presentaciones de 6-10 páginas cada una. La totalidad de los textos están en un PDF y simplemente hay que copiar y pegar organizándolo para que se vea atractivo. Se debe utilizar una plantilla predefinida, no es necesario crear imágenes ni nada, se utiliza lo que viene prediseñado. Es un trabajo bastante simple, la herramienta Genially es muy fácil de configurar. HABLAR ESPAÑOL ES REQUISITO EXCLUYENTE (no me sirven los traductores y si no maneja el idioma no nos...

  €406 (Avg Bid)
  €406 Keskimäär. tarjous
  12 tarjoukset

  Preciso de alguem que publique um artigo na wikipedia. A pesquisa de conteudo ja esta toda feita, referencias etc.

  €231 (Avg Bid)
  €231 Keskimäär. tarjous
  6 tarjoukset

  Tengo una pagina hecha en WordPress con Woocommerce y Elementor para venta de entradas a eventos. Estoy en la búsqueda de un programador que desarrolle una aplicación móvil que se les brindará a los organizadores de eventos donde al colocar el n° de DNI de la persona que asista al evento aparezca si la persona compró o no la entrada. Es de interés también que sepa de desarrollo web para optimizar la pagina. Adjunto una maqueta de la idea que tengo en mente de la aplicación móvil y también un video de como esta hasta ahora la pagina web.

  €431 (Avg Bid)
  €431 Keskimäär. tarjous
  14 tarjoukset
  Corrección y revisión 6 päivää left

  Se requiere de una profesional en literatura que retraje un texto en estilo y demás

  €63 (Avg Bid)
  €63 Keskimäär. tarjous
  16 tarjoukset

  Había una chica que me hacía los retoques y dejó de trabajar. Aquí dejo un ejemplo de lo que quiero con las fotos como yo se las mandaba y como me las devolvía. Gracias.

  €20 (Avg Bid)
  €20 Keskimäär. tarjous
  25 tarjoukset
  Maël Jones 6 päivää left
  VARMENNETTU

  Création d’un jeu facile rétro. Il y aurait 2 choix de personnages : Maël (fille) ou Jones (garçon). Le but est de finir 10 niveaux de jeu de + en + difficile. La plateforme et le gaming ressemblerait à Mario. Les petits monstres ressembleraient à des petits tas de virus ?, des plantes carnivores ou autres suggestions. Maël et Jones ressemblerait à nous (groupe de musique Maël Jones sur YouTube ou Facebook pour voir les apparences). On aurait des boost comme dans Mario. Nous fournirons la musique instrumentale des 10 niveaux (10 titres de notre album). L’ambiance serait année 80, dégradée de noir turquoise vert, monde végéta...

  €1204 (Avg Bid)
  €1204 Keskimäär. tarjous
  8 tarjoukset

  Sistema de administración en la nube para OLT Huawei, ZTE y Vsol, con la aplicaion puede realizar configuraciones desde cualquier dispositivo directamente a su olt, facilitando el despliegue de gpon, además de activar o administrar ont con gran facilidad. Cero configuración y compatible con olt zte c300,c320 y huawei ma58xx, ma56xx, no se requiere ip pública para administrar la olt desde la plataforma. Aplicaciones web de referencia:

  €11 / hr (Avg Bid)
  €11 / hr Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Je recherche un infographiste 3D ou autre qui saurait modifier un model 3D (format cinema 4D, auto desk ou .obj) et le rendre compatible pour utiliser la fonction de rendu 3D du designer on-line de notre site web. Le modèle 3D (dont nous disposons) doit être exporté en .gltf après avoir subit un "UV mapping" mais après plusieurs essai je n'arrive pas à obtenir la "mise à plat" du model 3d de la pochette. Plus d'info par téléphone.

  €109 (Avg Bid)
  €109 Keskimäär. tarjous
  5 tarjoukset

  Pack 200€/mensuales: - creación del calendario de contenido - creación paleta de colores - diseño de tus posts -single post, carruseles, reels- (20) e historias (10 o necesarias) - diseño de feed para darle una imagen profesional - creación de los captions (descripción que acompaña a la imaginen) - respuesta de mensajes y comentarios (1h diaria de lunes a viernes)

  €190 (Avg Bid)
  €190 Keskimäär. tarjous
  8 tarjoukset
  Criar forecast de clientes 6 päivää left
  VARMENNETTU

  A partir de uma base histórica de dados referente a vendas de nossos produtos de diversos clientes, quero, através de machine learning, prever quando os clientes realizarão compra, quais os itens que eles irão adquirir juntamente com as quantidades. Dados de input de fatores externos serão enviados, pois os clientes aumentam suas compras em: - data de mudança de tabela de preço por nossa empresa - férias coletivas de nossa empresa O sistema deve estar apto a receber informações diariamente de vendas e aprender com ela para gerar dados cada vezes mais precisos.

  €775 (Avg Bid)
  €775 Keskimäär. tarjous
  4 tarjoukset

  ...para un proyecto de 15 a 30 días. Trabajarás con programadores y diseñadores. Debe tener experiencia con React Native, Javascript, Expo. Tener en cuenta que estamos creando una aplicación de red social, no un sitio web / blog / etc. Tenemos especificaciones disponibles para que los solicitantes las revisen si lo solicitan. Experiencia requerida Al menos 1 año de experiencia: expo y react native Experiencia en geolocalización, arquitectura y modelado de componentes. Experiencia en hacer recomendaciones arquitectónicas La experiencia previa con Scrum es una ventaja La experiencia previa con la integración continua es una ventaja Experiencia con el control

  €19 / hr (Avg Bid)
  €19 / hr Keskimäär. tarjous
  9 tarjoukset