Logon suunnittelu työt

Suodata

Viimeisimmät hakuni
Suodatusperuste:
Budjetti
asti
asti
asti
Tyyppi
Taidot
Kielet
  Työn tila
  4,453 logon suunnittelu työtä löytyi, hinnoittelu EUR
  Logosuunnittelu Loppunut left

  Tarvitsemme yksinkertaisen logon tietoturvakampanjalle. Värit (koodeineen) ja ajatus siitä, miltä näyttäisi on tiedossa. Esimerkkikuvassa näyttää hieman hassulta, mutta lukkoideaa voisi työstää.

  €63 (Avg Bid)
  €63 Keskimäär. tarjous
  23 tarjoukset
  logon suunnittelu Loppunut left

  piirroshahmo putkimies ympyrän sisässä logo

  €24 (Avg Bid)
  €24 Keskimäär. tarjous
  13 tarjoukset
  Logon luominen. Loppunut left

  Tarvitsen yritykselle logon. Käyttötarkoitus; nettisivut, some, favicon, printti.

  €62 (Avg Bid)
  €62 Keskimäär. tarjous
  32 tarjoukset

  Hello, I would like to receive an offer for logo design work for my company. Designing a brand and other visual look may also be necessary if the collaboration is going well and the company is satisfied with the work done. Cabigo is a short,...necessary if the collaboration is going well and the company is satisfied with the work done. Cabigo is a short, catchy and eye catching name that stems up from the word Cab. This is synonymous with "taxi" and connects to efficiency and comfort. My company will sell white-label applications for transport companies Hei, haluaisin saada tarjouksen logon suunnittelutyöstä yritykseni käyttöön. Myös brändin ja muun visuaalisen ilmeen suunnittelu voi olla tarpeen yhteistyön sujuess...

  €651 (Avg Bid)
  €651 Keskimäär. tarjous
  16 tarjoukset
  E-sport logo Loppunut left

  Fortnite E-sport tiimin logo suunnittelu

  €28 (Avg Bid)
  €28 Keskimäär. tarjous
  36 tarjoukset
  Logo Puulaakso Loppunut left

  Haluan logon Puulaakso-nimiselle puualan yritysten yhteenliittymälle, joka sijaitsee pohjoisessa Keski-Suomessa.

  €40 (Avg Bid)
  €40 Keskimäär. tarjous
  7 tarjoukset
  Project for Sara R. Loppunut left

  Hei sararocco, huomasin profiilisi ja haluaisin tarjota sinulle töitä. Tarvitsen logon nettisivuilleni Voimme keskustella ykistyiskohdista chatissa.

  €10 (Avg Bid)
  €10 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset
  Suunnitteluprojekti Loppunut left

  Suunnittele logo Logon suunnittelu. Ravintola Henry’s Saloon joka tarjoaa wingsejä ja pitsaa westernhenkisessä ravintolassa. Esim. Sheriffintähden pohjalta tms. Vaatimuksena vektorilogo

  €58 (Avg Bid)
  €58 Keskimäär. tarjous
  49 tarjoukset
  Design project Loppunut left

  Tarvitsen graafista suunnittelua Tarvitsen yritykselleni logon nopeasti

  €63 (Avg Bid)
  €63 Keskimäär. tarjous
  38 tarjoukset
  Suunnitteluprojekti Loppunut left

  Suunnittele logo X-Booker oy 10 v. vanhan logon päivitys Graafisen ilmeen päivittäminen mobiiliin soveltuvaksi. Toivottu värimaailma. Logo: oranssi Tekstit ja taustat harmaa / musta. Logosta myös uusi 'lyhennelmä' , jossa kirjaimet XB. Alle voi suunnitella logoteksti, joka päätetään myöhemmin.

  €70 (Avg Bid)
  €70 Keskimäär. tarjous
  8 tarjoukset

  Hei! Olisitko kiinnostunut tekemaan logon? Suunnitelma ja "raaka" piirrustus logosta on olemassa, tarvitsen jonkun tekemaan siita ideasta ammattimaisen ja korkealaatuisen nakoisen logon.

  €11 (Avg Bid)
  €11 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Hei! Olisitko kiinnostunut tekemaan logon? Suunnitelma ja "raaka" piirrustus logosta on olemassa, tarvitsen jonkun tekemaan siita ideasta ammattimaisen ja korkealaatuisen nakoisen logon.

  €11 (Avg Bid)
  €11 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset
  Logo suunnittelu Loppunut left

  Tarvitaan uusi logo Free Bikers Finland

  €294 (Avg Bid)
  €294 Keskimäär. tarjous
  35 tarjoukset
  Suunnittele logo Loppunut left

  XL Yritysklinikka Oy:lle yksinkertainen logo. Logon tulisi olla sellainen, että se toimii myös ilman kirjaimia XL. Muu yritysgrafiikka tilataan myöhemmin + verkkosaitti. Toivotaan sinulta ripeää otetta ja tarttumista projektiin. XL Yritysklinikan palvelut: 1) Yrityksen tervehdyttäminen 2) Yrityskauppa 3) Sukupolvenvaihdos XL Yritysklinikka Oy on yrityksen arvon kasvattamisen ja toiminnan tervehdyttämisen asiantuntija. Palveluihimme kuuluvat sopimus- ja lakiasiat, talouden neuvonta, strategiatyö, markkinointi ja myynti sekä johdon tuki muutos- ja kriisitilanteissa. Kriisiyritys saa kauttamme tarvittavan taloudellisen ja lainopillisen neuvonnan, tervehdyttämissuunnitelman ja tuen operatiivisille päätö...

  €76 (Avg Bid)
  €76 Keskimäär. tarjous
  22 tarjoukset
  Suunnittele logo Loppunut left

  Logon suunnittelu sähköalan yritykselle. Kotisivut löytyvät osoitteesta Logon pitäisi sopia yrityksen nettisivuille, työvaatteisiin ja autoihin. Logo to electrician company. Homepage is Logo is used homepage, workwears and cars.

  €64 (Avg Bid)
  €64 Keskimäär. tarjous
  10 tarjoukset
  Suunnittele logo Loppunut left

  Kauneushoitolan logon suunnittelu. Yksinkertainen ja tyylikäs logo yhden hengen kauneushoitolan tarpeisiin. (verkkosivusto, käyntikortti, mainonta) Beatysalon logo desing. Simple and stylish logo for small beatysalon. Use of logo will be website, business card, advertising.

  €56 (Avg Bid)
  €56 Keskimäär. tarjous
  24 tarjoukset
  Logon suunnittelu Loppunut left

  Logon suunnittelu verkkokaupalle joka myy elektroniikkaa,vapaaaika, koti ja urheilu tuotteita. Verkkokaupan värit ovat harmaa ja musta.

  €33 (Avg Bid)
  €33 Keskimäär. tarjous
  25 tarjoukset
  Logo Loppunut left

  Logon tekemiseen, olen tuottaja ja tarvisin soundcloudiin logon

  €29 (Avg Bid)
  €29 Keskimäär. tarjous
  14 tarjoukset
  Logon suunnittelu Loppunut left

  Teen musiikkia ja tarvitsen uuden logon. Haluaisin yksinkertaisen, modernin, mieleenpainuvan sekä konemusiikki tyylisen logon. Artisti nimeni on Armo ja haluaisin sen olevan keskeinen osa logoa.

  €31 (Avg Bid)
  €31 Keskimäär. tarjous
  6 tarjoukset
  Sisällöntuotanto Loppunut left

  Tekstisisällöntuotanto LVI-alan yrityksen verkkosivuille. Tekstiä palvelusivuille (LVI-suunnittelu, lämmitys, vesi ja viemäri, ilmanvaihto, huoltopalvelut) n. puoli a4 verran / sivu. Työ tapahtuisi luultavasti siten, että haastattelisitte asiakastani esim. puhelimessa, jonka pohjalta tekstit kirjoitettaisiin.

  €35 - €295
  €35 - €295
  0 tarjoukset
  Suunnittele logo Loppunut left

  Yrityksemme XyliMind Oy valmistaa ksylitolipastilleja päiväkodeille, kouluille joukkoruokailuun ja senioreille. Hammaskeiju on brändimme nimi. Tuotteethan on tarkoitettu suuhygieniaan ja karieksen ehkäisyyn . Tarvitsemme toimintaamme kuvaavan logon jossa mieluusti yhdistyisivät sekä hammaskeiju että XyliMind Oy. Mikäli löydämme "yhteisen näkemyksen" Tarvitsemme muutakin suunnittelua ( esitteet, etiketit, bannerit, verkkokauppa)k

  €340 (Avg Bid)
  €340 Keskimäär. tarjous
  15 tarjoukset

  Etsin volvo 420 teippaus suunnittelua leikkuuteipistä, teema mamba käärme tai

  €80 (Avg Bid)
  €80 Keskimäär. tarjous
  4 tarjoukset

  Kuorma auton teippaus suunnittelu, volvo 420 malliin. mambakäärme teemalla leikkuuteipistä.

  €35 - €295
  €35 - €295
  0 tarjoukset

  Tarvitsemme valokuvan logon uudellen rakennettuna vektori / illustrator muodossa niin että sitä voidaan käyttää jatkossa ilman kokorajoituksia. Lisäksi tallennettuna tiff ja PDF tiedostona. Logo tarvitaan ilman taustaa, lisäksi logon kirjaimet täytyy suoristaa, kuvassa ne ovat hieman vinossa ja vääristyneitä johtuen kuvauskulmasta.

  €25 (Avg Bid)
  €25 Keskimäär. tarjous
  16 tarjoukset
  Suunnittele T-paita Loppunut left

  T-paitojen ja huppareiden graafinen suunnittelu.

  €341 (Avg Bid)
  €341 Keskimäär. tarjous
  14 tarjoukset
  Suunnittele logo Loppunut left

  Logo, jossa teksti myyntipilotti tai ja kokonaisuudessaan voi olla erittäin yksinkertainen. Väreistäkään ei oikein osaa sanoa, mutta logon pitää henkiä ammattimaisuutta ja yritysmaailman meininkiä...myynnillisyyttä mikäli mahdollista :) Palvelun sisältö on tarjota yrityksille myynnillisiä pilotointeja erilaisille tuotteille ja palveluille.

  €59 (Avg Bid)
  €59 Keskimäär. tarjous
  9 tarjoukset

  I want to monitor FileZillaServer log on Wazuh. Need to view who and when user logon/logoff on Filezilla Server on a Windows Srv 2016

  €10 - €29
  €10 - €29
  0 tarjoukset

  Need to check Windows servers Health related parameters like Defender, audit logon etc using powershell

  €126 (Avg Bid)
  €126 Keskimäär. tarjous
  13 tarjoukset
  Astima logo design Loppunut left

  Main Ek Logon designer hun jo lagbhag 1 Sal se log design kar rahi hun main Asha Karti hun aapka kam Ek acche tarike Se Karke Dungi

  €349 (Avg Bid)
  €349 Keskimäär. tarjous
  16 tarjoukset
  Logon and Icons Loppunut left

  Graphic designer for Logo and Icon job Using Figma

  €93 (Avg Bid)
  €93 Keskimäär. tarjous
  86 tarjoukset

  Design a logo for Royal Purpose Company

  €17 / hr (Avg Bid)
  €17 / hr Keskimäär. tarjous
  49 tarjoukset

  1, download policy (JSON/XML) from server 2, and on the agent, with this policy, display watermark. of course, display time and date, IP, logon name and etc...

  €3916 (Avg Bid)
  €3916 Keskimäär. tarjous
  22 tarjoukset
  demo app android Loppunut left

  Hola, quisiera saber si tienes una app android libre, para utilizar como demo con mis clientes. idealmente que tenga logon, carrito de compras, gráficas.

  €251 (Avg Bid)
  €251 Keskimäär. tarjous
  9 tarjoukset
  Python web scraping Loppunut left

  Looking for someone to scrape a website that requires a logon and password. Looking to pull UPC and cost for items on the site. When performing a search, you. do have to click on an item to get this information.

  €123 (Avg Bid)
  €123 Keskimäär. tarjous
  28 tarjoukset

  ...obscured). The service provider can make a special offer to the user. 5)User can either choose a service provider or let the website/system allocate one. 6)For both options the date, start and end time must be entered to work out cost. 7)Payment can be made by deposit, in full, or monthly. 8)Balance due 30 days before event. 9)Start and end time in 30 minute options. 10)User can sign in or register. Logon and registration with facebook and google should be possible. 11)After each received service the user gets to rate and review the service provider. 12)User should get sms and email reminder and app notification for upcoming service. state mustard so i know this has been read Service provider side: 1)Service providers lists their services/products/add-ons, editable text, (no u...

  €3249 (Avg Bid)
  €3249 Keskimäär. tarjous
  115 tarjoukset

  I am looking for a coding in a full web-based program environment as PythonAnywhere, Jupyter or similar to run it automatically w/o a server in the background with the following functions: * Logon to LinkedIN * Download of the contact list with LinkedIN-ID, Full-Name, Contact-URL * Logging & Error notification if something goes wrong All in transparent coding (best Python) and modular as separate functions or modules to use in own program logic. AGAIN: It shall run in e.g. PhytonAnywhere, so no downloaded modules can be linked or you have to describe how to. I believe it must use headless browser as it should run w/o real browser installation. For further information or if you have any questions please do not hesitate to contact me.

  €154 (Avg Bid)
  €154 Keskimäär. tarjous
  24 tarjoukset

  This is a simple job. Maybe 1 hour tops. Most of the code works. I'm just struggling with dropdown boxes and can't see what I'm doing wrong with it. Maybe a mispelled variable. You'll need to know PHP, mysql, html at the bare minimum. I've attached some screenshots, a copy of the existing code (php / mysql / html) Basically I need you to write a logon screen and fix the dropdown box issue . You need to read the main document "dropdown description" (attached) as there is vital information in there for your bid to be successful. Ps is the code I'm having issues with is the main description file you MUST read to be a successful bidder.

  €27 (Avg Bid)
  €27 Keskimäär. tarjous
  57 tarjoukset

  Safe Purchase USA is special Before you shop, make a deposit to WebPicID The press shop at Amazon WebPicID will provide an Amazon UserID and Logon Use this User-id to log on to and fill a shopping cart. Go to delivery profile and enter you name and address as the delivery person and address. Report the cart balance to WebPicID. WebPicID will check to see if you have the funds on deposit. If funds are not available THEN the a Message appears, please make a deposit of at least $??. Report the Deposit If the Funds are available then WebPicID debts your account and credits the WebPicID account. Resubmit the Amazon Safe Purchase WebPicID checks to see if the Member is over 18 years of age. If NO then WebPicID changes the recipient to the name and address of the Parent of

  €128 (Avg Bid)
  €128 Keskimäär. tarjous
  13 tarjoukset
  Small business.com Loppunut left

  Sabse pahle aapko apni market banani hai uske bad aapke project ki quality acchi honi chahie aur aapke project ka jo logo hai vah Kuchh alag dikhna chahie jaise market Mein Naya aaya hun logo aisa Hona chahie jo Logon ko apni or aakarshit Karen aapka logo jitna aakarshak hoga log utane hi jyada aapki aur aakarshit Honge suppose karo agar aap Kuchh bhej rahe ho pushpa aadharit Ek Kahani Sunata Hun Main aapko ek Bar Ek Salman ne apni dukaan ke bahar chitthi Lagai usmein likha tha Ek Ladka chahie M A pass Ek Ladka Gaya usne Kaha Mujhe Rakh Lo malik ne poochha ma Pass Ho Ladke Ne Kaha agar Salman chahie to to Rakh Lo malik Ne sabse Lo dukaan per use ladke ko Rakha jahan Ki Sel na ke barabar ho rahi thi ek mahine bad jab Malik ne sabhi dukaanon se silk ka notice Manga to jahan per use la...

  €13 / hr (Avg Bid)
  €13 / hr Keskimäär. tarjous
  2 tarjoukset
  Inscripcion Loppunut left

  necesito app que funcione en Android y IOS para 1. Mostrar pantallas de informacion acerca de la aplicacion 2. Registrar las personas pidiendo sus datos personales 3. Registrar datos personales en una base de datos SQL server en el WEB 4. Una vez registrada la persona mediante un pago que se gestionarà manualmente, se le da acceso a la aplicacion para que haga Logon y pueda ingresar su hoja de vida en PDF un modulo que muestre el status del personaje dentro de la base de datos de acuerdo a unos indicadores. Se dispone de diseños, los cuales son todos muy bàsicos para mantener la aplicaciòn muy sencilla

  €418 (Avg Bid)
  €418 Keskimäär. tarjous
  12 tarjoukset

  Website Reference 1 Chat Startease File management sharepoint Startease Project Status of service (done/WIP/Pending/Completed) Startease 2 Pricing page outside & inside login same as Investyadna 3 10 Service Page outside and inside Investyadna 4 Bugs (logon/internal pages)

  €56 (Avg Bid)
  €56 Keskimäär. tarjous
  3 tarjoukset
  LastPass azure SSO Loppunut left

  Help set up lastpass azure federated Logon SSO usikg Azure AD

  €141 (Avg Bid)
  €141 Keskimäär. tarjous
  5 tarjoukset
  Project Fix UNIT01 Loppunut left

  ...page. Adult Access to all services after the Membership is paid. Parent Access to all services after the Membership and Family Protection is paid. G type 18+ years old Family Member, access to all services except Family Protection. D type 6-17 years old Family Member, Access to Secure Message, and Safe Purchase, no pay-code. U type 06 years old Family Member, no access to any services, except to logon. Admin Manager – can oly read and enter a verification. System Administrator All access WebPicID database There are a lot of fields that are not used I need a second database where all of the personal information on a Member is saves separately. It is identified by 2 fields at the beginning ID and UserID. We need all the Primary Id , secondary Id and Address ID. It needs to ...

  €27 (Avg Bid)
  €27 Keskimäär. tarjous
  11 tarjoukset

  Looking for an Australian based Python dev for a program of work to build a robust, production-grade website scraper on AWS using Selenium. A proof of concept has already been built on BeautifulSoup but we are looking to move this to Selenium for image-to-text rather than html-to-text scraping. The website requires logon. The scraper will need to simulate a real end user browser with authentication, simulated browser, randomised timing, request throttling, round-robin user accounts - all to minimise the chance of being bloked. There are two levels of pages to be scraped - an index page which lists posts (and is paginated) and then the post page (which is also paginated). All scrape attempts and their responses need to be logged with assets (HTML, image files) stored in S3 for files...

  €33 / hr (Avg Bid)
  €33 / hr Keskimäär. tarjous
  28 tarjoukset

  I have nearly 50 servers i want to restrict the local administrator account as below restrictions so i want to get the detailed info of local administrator account before restrict them whether the account is using any of the below tasks such as to find if the account is using anywhere for logon as service, logon as job and etc.. Restrictions : Denay access to this computer from the network. Denay logon as batch job Denay Logn as service Denay logon through remote desktop service

  €16 (Avg Bid)
  €16 Keskimäär. tarjous
  4 tarjoukset

  Hi there We have an existing Wix website and would like to have all the content moved over to our new domain. All the content and images are to be displayed similar to the existing site. We have already saved all the images of the old site into a folder on the new domain/host site. Site has 7 tabs/pages that will need to be populated. I will supply link to existing site, and logon to the new Wordpress control panel. No much thought work needed, just replicate what you see.

  €31 (Avg Bid)
  €31 Keskimäär. tarjous
  17 tarjoukset
  Exchange User Audit Loppunut left

  Need to audit exchange users last logon activity to check how long they are working and user last actively was logged in outlook.

  €24 (Avg Bid)
  €24 Keskimäär. tarjous
  2 tarjoukset

  To create a centralised User Login Authentication with tracking of user logon and session tracking at which platform and report to a dashboard on (User Creation, User Logon, Active Rate, Last login 30days ago, 7 days ago, 3 days ago and to which platform they have logged in, with timestamp, IPs & device type) The user passport will be used at multiple platforms (Wordpress Login, PHP Login, Flutter Application and other web platform). The user passport will functions as centralised Identity Management System. Solution Identified : 
- KeyCloak (open for other suggestions) Scope: - To adopt KeyCloak and integrate to single-sign on solution - To deploy the environment to AWS - To create the API / Single-Sign ON - To create external sign-on pages for purp...

  €500 (Avg Bid)
  €500 Keskimäär. tarjous
  45 tarjoukset

  I have a windows 2019 server and there is an active directory on it. When I select users to change their password upon the first login, I get an error. Can you please check?

  €20 / hr (Avg Bid)
  €20 / hr Keskimäär. tarjous
  31 tarjoukset

  Looking for a fullstack developer to develop a web application that would essentially work as a survey engine. Some of features would be social/ SAML logon, email invites, reminders, workflows etc. if you have the skills, i would look for a long term association

  €11 / hr (Avg Bid)
  €11 / hr Keskimäär. tarjous
  12 tarjoukset