Logon script 2003 server työt

Suodata

Viimeisimmät hakuni
Suodatusperuste:
Budjetti
asti
asti
asti
Tyyppi
Taidot
Kielet
  Työn tila
  291,967 logon script 2003 server työtä löytyi, hinnoittelu EUR
  Logosuunnittelu Loppunut left

  Tarvitsemme yksinkertaisen logon tietoturvakampanjalle. Värit (koodeineen) ja ajatus siitä, miltä näyttäisi on tiedossa. Esimerkkikuvassa näyttää hieman hassulta, mutta lukkoideaa voisi työstää.

  €62 (Avg Bid)
  €62 Keskimäär. tarjous
  23 tarjoukset
  logon suunnittelu Loppunut left

  piirroshahmo putkimies ympyrän sisässä logo

  €24 (Avg Bid)
  €24 Keskimäär. tarjous
  13 tarjoukset
  Logon luominen. Loppunut left

  Tarvitsen yritykselle logon. Käyttötarkoitus; nettisivut, some, favicon, printti.

  €61 (Avg Bid)
  €61 Keskimäär. tarjous
  32 tarjoukset

  Hello, I would like to receive an offer for logo design work for my company. Designing a brand and other visual look may also be necessary if the collaboration is going well and the company is satisfied w...brand and other visual look may also be necessary if the collaboration is going well and the company is satisfied with the work done. Cabigo is a short, catchy and eye catching name that stems up from the word Cab. This is synonymous with "taxi" and connects to efficiency and comfort. My company will sell white-label applications for transport companies Hei, haluaisin saada tarjouksen logon suunnittelutyöstä yritykseni käyttöön. Myös brändin ja muun visuaalisen ilmeen suunnittelu voi olla tarpeen yhteistyön sujuessa hyvin...

  €642 (Avg Bid)
  €642 Keskimäär. tarjous
  16 tarjoukset
  Logo Puulaakso Loppunut left

  Haluan logon Puulaakso-nimiselle puualan yritysten yhteenliittymälle, joka sijaitsee pohjoisessa Keski-Suomessa.

  €40 (Avg Bid)
  €40 Keskimäär. tarjous
  7 tarjoukset
  Project for Sara R. Loppunut left

  Hei sararocco, huomasin profiilisi ja haluaisin tarjota sinulle töitä. Tarvitsen logon nettisivuilleni Voimme keskustella ykistyiskohdista chatissa.

  €9 (Avg Bid)
  €9 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset
  Suunnitteluprojekti Loppunut left

  Suunnittele logo Logon suunnittelu. Ravintola Henry’s Saloon joka tarjoaa wingsejä ja pitsaa westernhenkisessä ravintolassa. Esim. Sheriffintähden pohjalta tms. Vaatimuksena vektorilogo

  €58 (Avg Bid)
  €58 Keskimäär. tarjous
  49 tarjoukset
  Design project Loppunut left

  Tarvitsen graafista suunnittelua Tarvitsen yritykselleni logon nopeasti

  €62 (Avg Bid)
  €62 Keskimäär. tarjous
  38 tarjoukset
  Suunnitteluprojekti Loppunut left

  Suunnittele logo X-Booker oy 10 v. vanhan logon päivitys Graafisen ilmeen päivittäminen mobiiliin soveltuvaksi. Toivottu värimaailma. Logo: oranssi Tekstit ja taustat harmaa / musta. Logosta myös uusi 'lyhennelmä' , jossa kirjaimet XB. Alle voi suunnitella logoteksti, joka päätetään myöhemmin.

  €69 (Avg Bid)
  €69 Keskimäär. tarjous
  8 tarjoukset

  Hei! Olisitko kiinnostunut tekemaan logon? Suunnitelma ja "raaka" piirrustus logosta on olemassa, tarvitsen jonkun tekemaan siita ideasta ammattimaisen ja korkealaatuisen nakoisen logon.

  €10 (Avg Bid)
  €10 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Hei! Olisitko kiinnostunut tekemaan logon? Suunnitelma ja "raaka" piirrustus logosta on olemassa, tarvitsen jonkun tekemaan siita ideasta ammattimaisen ja korkealaatuisen nakoisen logon.

  €10 (Avg Bid)
  €10 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset
  Suunnittele logo Loppunut left

  XL Yritysklinikka Oy:lle yksinkertainen logo. Logon tulisi olla sellainen, että se toimii myös ilman kirjaimia XL. Muu yritysgrafiikka tilataan myöhemmin + verkkosaitti. Toivotaan sinulta ripeää otetta ja tarttumista projektiin. XL Yritysklinikan palvelut: 1) Yrityksen tervehdyttäminen 2) Yrityskauppa 3) Sukupolvenvaihdos XL Yritysklinikka Oy on yrityksen arvon kasvattamisen ja toiminnan tervehdyttämisen asiantuntija. Palveluihimme kuuluvat sopimus- ja lakiasiat, talouden neuvonta, strategiatyö, markkinointi ja myynti sekä johdon tuki muutos- ja kriisitilanteissa. Kriisiyritys saa kauttamme tarvittavan taloudellisen ja lainopillisen neuvonnan, tervehdyttämissuunnitelman ja tuen operatiivisille päätö...

  €75 (Avg Bid)
  €75 Keskimäär. tarjous
  22 tarjoukset
  Suunnittele logo Loppunut left

  Logon suunnittelu sähköalan yritykselle. Kotisivut löytyvät osoitteesta Logon pitäisi sopia yrityksen nettisivuille, työvaatteisiin ja autoihin. Logo to electrician company. Homepage is Logo is used homepage, workwears and cars.

  €63 (Avg Bid)
  €63 Keskimäär. tarjous
  10 tarjoukset
  Suunnittele logo Loppunut left

  Kauneushoitolan logon suunnittelu. Yksinkertainen ja tyylikäs logo yhden hengen kauneushoitolan tarpeisiin. (verkkosivusto, käyntikortti, mainonta) Beatysalon logo desing. Simple and stylish logo for small beatysalon. Use of logo will be website, business card, advertising.

  €55 (Avg Bid)
  €55 Keskimäär. tarjous
  24 tarjoukset
  Logon suunnittelu Loppunut left

  Logon suunnittelu verkkokaupalle joka myy elektroniikkaa,vapaaaika, koti ja urheilu tuotteita. Verkkokaupan värit ovat harmaa ja musta.

  €32 (Avg Bid)
  €32 Keskimäär. tarjous
  25 tarjoukset
  Logo Loppunut left

  Logon tekemiseen, olen tuottaja ja tarvisin soundcloudiin logon

  €28 (Avg Bid)
  €28 Keskimäär. tarjous
  14 tarjoukset
  Logon suunnittelu Loppunut left

  Teen musiikkia ja tarvitsen uuden logon. Haluaisin yksinkertaisen, modernin, mieleenpainuvan sekä konemusiikki tyylisen logon. Artisti nimeni on Armo ja haluaisin sen olevan keskeinen osa logoa.

  €30 (Avg Bid)
  €30 Keskimäär. tarjous
  6 tarjoukset
  Suunnittele logo Loppunut left

  Yrityksemme XyliMind Oy valmistaa ksylitolipastilleja päiväkodeille, kouluille joukkoruokailuun ja senioreille. Hammaskeiju on brändimme nimi. Tuotteethan on tarkoitettu suuhygieniaan ja karieksen ehkäisyyn . Tarvitsemme toimintaamme kuvaavan logon jossa mieluusti yhdistyisivät sekä hammaskeiju että XyliMind Oy. Mikäli löydämme "yhteisen näkemyksen" Tarvitsemme muutakin suunnittelua ( esitteet, etiketit, bannerit, verkkokauppa)k

  €336 (Avg Bid)
  €336 Keskimäär. tarjous
  15 tarjoukset

  Java, J2EE, JDBC, SQL, java Threading,GWT,Html,CSS

  €586 (Avg Bid)
  €586 Keskimäär. tarjous
  3 tarjoukset

  Tarvitsemme valokuvan logon uudellen rakennettuna vektori / illustrator muodossa niin että sitä voidaan käyttää jatkossa ilman kokorajoituksia. Lisäksi tallennettuna tiff ja PDF tiedostona. Logo tarvitaan ilman taustaa, lisäksi logon kirjaimet täytyy suoristaa, kuvassa ne ovat hieman vinossa ja vääristyneitä johtuen kuvauskulmasta.

  €25 (Avg Bid)
  €25 Keskimäär. tarjous
  16 tarjoukset
  simple script Loppunut left

  a great job

  €28 (Avg Bid)
  €28 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset
  a p[hp script edit Loppunut left

  a p[hp script edit. may need java script

  €13 (Avg Bid)
  €13 Keskimäär. tarjous
  5 tarjoukset
  server optimisation Loppunut left

  server optimisation

  €47 (Avg Bid)
  €47 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Moi, Mulla on nettisivu jossa on kolme välilehti. Kokonaisuudessa 240 sanaa! Haluan sinut korjaamaan oikein kirjoitukset sekä tekemään parannuksia myynti kirjoituksiini. Saat aikalailla vapaat kädet parannuksiin! Kirjoita biddiin "Suomi" varmistaakseni että olet lukenut ja ymmärtänyt budjekti: $24 Tässä on nettisivustoni siittä näkee kuinka vaativasta työstä on kyse

  €27 (Avg Bid)
  €27 Keskimäär. tarjous
  4 tarjoukset

  Moro, Mulla olisi sulle työtarjous! Jos voisit tehdä mulle simppelin tietokannan ~5 taululla, ja kerrot vähän perusjuttuja sql serverin toiminnoista jne, niin ota yhteyttä ja jutellaan tarkemmin. Arvioisin, että tässä ei montaa tuntia menisi. Riippuen toki kuinka hyvin nuo sql perusjutut osaat ;)

  SQL
  €175 (Avg Bid)
  €175 Keskimäär. tarjous
  3 tarjoukset

  Moi! Osaatko kuinka hyvin sql:n perusasiat? Onnistuuko asentaa tietokannan hallintajärjestelmä, luoda ja hallinnoida tietokantoja sekä käyttäjätilejä ŠŠ ,seurata ja optimoida tietokannan toimintaa. Jos perusasiat hoidossa niin ota yhteyttä :)

  SQL
  €142 (Avg Bid)
  €142 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Moro, Mulla olisi sulle työtarjous! Jos voisit tehdä mulle simppelin tietokannan ~5 taululla, ja kerrot vähän perusjuttuja sql serverin toiminnoista jne, niin ota yhteyttä ja jutellaan tarkemmin. Arvioisin, että tässä ei montaa tuntia menisi. Riippuen toki kuinka hyvin nuo sql perusjutut osaat ;)

  SQL
  €142 - €142
  €142 - €142
  0 tarjoukset
  Suunnittele logo Loppunut left

  Logo, jossa teksti myyntipilotti tai ja kokonaisuudessaan voi olla erittäin yksinkertainen. Väreistäkään ei oikein osaa sanoa, mutta logon pitää henkiä ammattimaisuutta ja yritysmaailman meininkiä...myynnillisyyttä mikäli mahdollista :) Palvelun sisältö on tarjota yrityksille myynnillisiä pilotointeja erilaisille tuotteille ja palveluille.

  €59 (Avg Bid)
  €59 Keskimäär. tarjous
  9 tarjoukset

  Minulla on jatkuvaa työtä, joka liittyy aikaisempaan projektiimme 'Video script copywriting'

  €9 / hr (Avg Bid)
  €9 / hr Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  I want to buy a script in I want to install and setup in all three platforms. Android, iOS and website.

  €123 (Avg Bid)
  €123 Keskimäär. tarjous
  19 tarjoukset

  The project is to Tunning and Config RAM & SWAP & RAMDISK on Ubuntu Server 18, The server in not VPS! 16GB RAM 3T SSD i5 the main issue is that after few days running server, all swap and ram are 95% for no reason, and needed restart. the server now is config with swap file 25G need to set that above 55% useage of RAM he will start using RAMDISK until its full, and if RAMDISK full, it should be return to RAM. All ram and swap memory need to flush daily need to set script daily drop caches from RAM and RAMDISK Requirement: ****Experience Done it before - Must be Expert in LInux.**** Please Don't Bid if you had no experience. ***Enable to start asap** **** No milestone **** Full Payment after checking project. ****Max budget : ...

  €31 (Avg Bid)
  €31 Keskimäär. tarjous
  5 tarjoukset

  Hi Ravi B., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

  €95 (Avg Bid)
  €95 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  ...VPS site running MS Server 2019. I need to be able to run FORTRAN code via forms on the site. I have managed to get CGI and PHP running with some of my code, but the server setup I've used only works for a single executable called "" run from the wwwroot directly. I would like to expand to multiple codes running via forms in multiple sub-directories. Here is the existing form that I have managed to get working: Basically want I want to be able to do is have a lot of different forms and codes that a visitor to the site can run. But, for some reason, the way I installed CGI and PHP on the server doesn't seem to allow this. Can you help? I assume this is a pretty small job for someone who really knows their way around MS Server, but hop...

  €171 (Avg Bid)
  €171 Keskimäär. tarjous
  14 tarjoukset
  server setup 2 domains 9 päivää left

  server setup, wordpress + laravel, virtualmin

  €28 (Avg Bid)
  €28 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Hey I have a website with full access, when you connect on the website, you will find thousands of PDF files. I need to you download all files and send them in a ZIP folder Task must be done within 12 hours Thank you

  €29 (Avg Bid)
  €29 Keskimäär. tarjous
  27 tarjoukset

  Need Ultimate Ultimate Loan Manager script from Codecanyon. If anybody is having the script please ping. Latest script with lowest price will be awarded

  €24 (Avg Bid)
  €24 Keskimäär. tarjous
  4 tarjoukset

  Having a small issue with our Magento 2 Store we are currenlty building. All the Configurable Products show as ZERO price. We have to go into each Product in The admin panel and press SAVE. We have over 4000 Configurables, so looking to create something like a PHP script to do this. Some links to look at: 1) 2) 3)

  €40 (Avg Bid)
  €40 Keskimäär. tarjous
  8 tarjoukset
  Install Odoo Enterprise 15 on Server 6 päivää left
  VARMENNETTU

  Hello, I am searching for an Odoo developer that can install the current EE version on my server. I am looking for a developer that has the release installable software.

  €107 (Avg Bid)
  €107 Keskimäär. tarjous
  8 tarjoukset
  Fivem Server QB Based developer 6 päivää left
  VARMENNETTU

  A roleplay server, looking for a developer to work with to solve bugs and add new scripts(after testing).

  €204 (Avg Bid)
  €204 Keskimäär. tarjous
  15 tarjoukset
  Server Support 6 päivää left

  Need to setup 2 servers for PHP MYSQL Website

  €9 / hr (Avg Bid)
  €9 / hr Keskimäär. tarjous
  21 tarjoukset

  I want to monitor FileZillaServer log on Wazuh. Need to view who and when user logon/logoff on Filezilla Server on a Windows Srv 2016

  €19 (Avg Bid)
  €19 Keskimäär. tarjous
  2 tarjoukset
  Cleanup, Markup, & Fix Python Script 6 päivää left
  VARMENNETTU

  I have a Python script. I need someone to: - Rename the variables to be more descriptive - Markup the code to describe each function well - Update the Selenium classes to function properly This should be a very easy project for an experienced developer. Please bid accordingly.

  €115 (Avg Bid)
  €115 Keskimäär. tarjous
  32 tarjoukset
  Run python script 6 päivää left

  Run this python script, I will pay $200.

  €182 (Avg Bid)
  €182 Keskimäär. tarjous
  41 tarjoukset
  Script PHP to Binance and Huobi 6 päivää left
  VARMENNETTU

  Hello Devs, I'm in need of a php script that creates an order in binace and huobi via api. Just that, consider that we will have the following variables: $product_title $price With these two information, the script needs to trigger the binance api and create a request, the return will be a qr code. Same thing with HUOBI. Please set a value to develop this code, thank you in advance. Here's api reference binance. huobi api

  €54 (Avg Bid)
  €54 Keskimäär. tarjous
  5 tarjoukset

  quick guide for setting up php script in localhost

  €18 (Avg Bid)
  €18 Keskimäär. tarjous
  35 tarjoukset
  Build Node JS server to mint Solana NFTs 6 päivää left
  VARMENNETTU

  Looking for a developer to build a Node JS server that will make calls to specified Solana contracts to mint NFTs. See here for full project details: Successful applicants should be able to complete first implementation until June 30. The budget is $200

  €178 (Avg Bid)
  €178 Keskimäär. tarjous
  18 tarjoukset

  I have a python script to scrape a product website for inventory and product information. I need someone to edit the python script slightly and also set it up to be hosted to run every 6 hours on HOST MONSTER so I can access a URL to download the excel file the python file created/

  €146 (Avg Bid)
  €146 Keskimäär. tarjous
  29 tarjoukset

  This project should not take someone knowledgeable very long. The program reads an input then creates a graph. If I choose you I will send you what the graph is meant to look like to confirm before accepting.

  €28 (Avg Bid)
  €28 Keskimäär. tarjous
  13 tarjoukset

  So i have a python sms api that only send 100 numbers at once I’m looking for someone that can write python script that will automatically import new 100 phone numbers from my file to the script after each 100 sends so i don’t have to be doing that myself manually

  €24 (Avg Bid)
  €24 Keskimäär. tarjous
  16 tarjoukset
  Python script -- 2 6 päivää left

  Filter some data from output file and display it in mail body

  €20 / hr (Avg Bid)
  €20 / hr Keskimäär. tarjous
  15 tarjoukset