Suodata

Viimeisimmät hakuni
Suodatusperuste:
Budjetti
asti
asti
asti
Tyyppi
Taidot
Kielet
  Työn tila
  19 játék työtä löytyi, hinnoittelu EUR
  Webfejlesztés Loppunut left

  Webfejlesztőket keres a csapatunk hosszú távra. Feladatok: 1) Landing page készítés 2) Unity játék integrálása webre 3) Komoly form készítése és az adatok megfelelő feldolgozása Ha valamelyik érdekel, vagy akár több, jelentkezz!

  €914 (Avg Bid)
  €914 Keskimäär. tarjous
  26 tarjoukset
  Online játék Loppunut left

  Egy online játékot szeretnék készítettni Ami hasonló lenne mint a travian

  €1926 (Avg Bid)
  €1926 Keskimäär. tarjous
  3 tarjoukset
  Képszerkesztő Loppunut left

  Keresek olyan szemelyt aki egy fényképen meg tudja változtatni az időpontot egy másik időpontra . Aki ért a photoshophoz annak ez gyerek játék .

  €18 (Avg Bid)
  €18 Keskimäär. tarjous
  7 tarjoukset
  Space Heroes Loppunut left

  Egy sikeres,80%-ban készek álló játék applikáció fejlesztés kapcsán keresnénk olyan grafikust, aki meg tud rajzolni 100 db magas felbontású karaktert (Herot),a mi igényeink szerint és amelyek később animálhatóak is.

  €1697 (Avg Bid)
  €1697 Keskimäär. tarjous
  7 tarjoukset

  Android alkalmazás A dizájn már készen van Egy kalozhajos jatek (single playerben)

  €136 (Avg Bid)
  €136 Keskimäär. tarjous
  16 tarjoukset

  Egy böngészőben és mobil klienseken egyaránt nagyon könnyen keszelhető, színes, "cartoon" stílusú online farming szimulátor/stratégiai játék fejlesztése.

  €14 / hr (Avg Bid)
  €14 / hr Keskimäär. tarjous
  11 tarjoukset

  Egy egyszerű kis 3D-s játék látványtervének elkészítése, és a szükséges 3D-s modellek elkészítése. A játék elérhető a következő linken: [kirjaudu nähdäksesi URL:n] Egyelőre csak Firefox-al működik, Unity3D plugin szükséges hozzá.

  €382 (Avg Bid)
  €382 Keskimäär. tarjous
  4 tarjoukset

  Egy 2D-s, felülnézetes játék lenne, ami a klasszikus space invaders formulával dolgozik. Az űrben van, van egy repülőgép, és szemben jönnek az ellenfelek, miközben nekünk le kell lőni. Persze van pár apróbb részlet, illetve valami, ami új ezen a területen, amiket nem szeretnék itt közz&e...

  €529 (Avg Bid)
  €529 Keskimäär. tarjous
  2 tarjoukset

  Mi egy League of Legends(számítógépes játék) csapat vagyunk. Es szeretnenk egy logot magunknak, mert, ha versenyekre akarunk menni akkor logo is kell. Legyen a logon egy nyul ami egy szivarvany alatt van.

  €235 (Avg Bid)
  €235 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset
  Duce Conflict Loppunut left

  Ez egy első játék próbálkozás. Nem biztos, hogy menő lesz :(

  €2 - €2 / hr
  €2 - €2 / hr
  0 tarjoukset
  erepublikk Loppunut left

  Szia. Ne haragudj, hogy itt kereslek, egy játék miatt zavarnék. Játszottál te valaha az erepublik nevű internetes játékkal? ha igen, kérlek küldj egy levelet a tjacintkukacgmailpontcom email címre, nagyon fontos lenne. Előre is köszönöm.

  €79 (Avg Bid)
  €79 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Company logo with name (Feletipp) Keywords: media agency, online marketing, books, gambling, casino, poker, sportbetting, lottery, online gaming, book, publishing Pref colours: yellow,green,white,red,black Cégnév: Feletipp Médiaügynökség és Kiadó Kft. Fő profil: médiaügynökség, online marketing, könyvkiad&aa...

  €85 (Avg Bid)
  Taattu
  €85
  46 työtä

  Erotikus társas játék vad sexet kedvelő fiatal pároknak.......

  €29 - €238
  €29 - €238
  0 tarjoukset

  Üdv, Elsősorban olyan rendszert kellene kialakítani, amely kezeli a játékszervert(CS2D/kis játék), illetve webhostingot is tudja kezelni. Tehát a panel tartalmazná az alapvető dolgokat, amely ellátja a webszervert,mysql-szervert,stb.. És lehetőség lenne kezelni a játékszervert is(indítás,&...

  €664 (Avg Bid)
  €664 Keskimäär. tarjous
  2 tarjoukset

  A Pocket Soccer nevű appot szeretném továbbfejleszteni, illetve egy ahhoz nagyon hasonló játékot kifejleszteni, ahol ugyanúgy kell játszani, csak a két játékos maga rajzolná meg a kapuikat a pálya bármely pontján. A játék többi része megegyezne a Pocket Soccerrel, lehetne itt...

  €220 (Avg Bid)
  €220 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Egy játékhoz lenne szükségem 950 db igaz-hamis állításra.rnMindenféle kvízes játékokból kéne átírni a kérdéseket igaz-hamisra.rnAz egész magyarul kell mert magyar lesz a játék.rnKb. semmi technikai tudás nem szükséges a netes keres&e...

  €19 (Avg Bid)
  €19 Keskimäär. tarjous
  5 tarjoukset

  Egy játékhoz lenne szükségem 950 db igaz-hamis állításra. Mindenféle kvízes játékokból kéne átírni a kérdéseket igaz-hamisra. Az egész magyarul kell mert magyar lesz a játék. Kb. semmi technikai tudás nem szükséges a netes keresésen ...

  €25 (Avg Bid)
  €25 Keskimäär. tarjous
  26 tarjoukset
  265420 FLASH GAME Loppunut left

  We need to create a copy of a game on this link [kirjaudu nähdäksesi URL:n] It is starting by clicking on the button JÁTÉK. The functionality of the whole game stays the same, we just have to change some images and change the texts and we need also the new winners to be listed in our database.

  €127 (Avg Bid)
  €127 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset
  262728 FLASH GAME Loppunut left

  We need to create a copy of a game on this link [kirjaudu nähdäksesi URL:n] It is starting by clicking on the button JÁTÉK. The functionality of the whole game stays the same, we just have to change some images and change the texts and we need also the new winners to be listed in our database.

  N/A
  N/A
  0 tarjoukset