Especialista en marketing digital salario työt

Suodata

Viimeisimmät hakuni
Suodatusperuste:
Budjetti
asti
asti
asti
Tyyppi
Taidot
Kielet
  Työn tila
  752,809 especialista en marketing digital salario työtä löytyi, hinnoittelu EUR
  €28 / hr Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  ...experience in the Xibo CMS platform configuration and Widget/Module development, for a Digital Signage product. In order to complete this assignment you would be need to be familiar with the following technologies: * PHP, JavaScript, CSS, * Amazon Web Services (existing CodeBuild & CodeDeploy and EC2 environment) * Linux (Ubuntu) * C++ basics (Not absolutely necessary, but might come handy) * Docker In addition of allowing you to use modern development tools, you have the opportunity to witness Digital Signage business from up close. DS is a natural evolution of traditional advertising business, which enables delivery of digital content exactly where the target demographics are. You get to work with visible digital media and see the results of your w...

  €2929 (Avg Bid)
  €2929 Keskimäär. tarjous
  12 tarjoukset

  Tavoittena toteuttaa pitkä, modulaarinen email template Dynamics 365 for Marketing alustalle, josta voimme helposti työstää uusia templaatteja / käyttää pitkää templaattia josta moduulit vedetään drag-n-drop-toiminnolla itse viestiin / moduulit pystytään kopioimaan HTML:n kommenttien avulla ja niitä pystyy lisäämään ja poistamaan ilman koodin hajoamista. Pitkällä templalla tarkoitan siis että kaikki leiskatut moduulit toteutetaan yhteen templaan. Ohessa esimerkki email templan leiskasta. Työssä tulee ymmärtää ja hyödyntää Dynamics 365 Marketingin tarjoamia ominaisuuksia kuten sections & custom attributes. Ohessa esimerkki templaa...

  €2905 (Avg Bid)
  €2905 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Hei Salli, Nimeni on Anton. Kyse olisi suomenkielisestä litterointiporjektista, josta olet kiinnostunut. En pääse enää kirjautumaan siihen tilille, josta ilmoitus on tehty, sillä salasana on hukassa. Tosiaan kyseessä on siis litterointi etätyönä ja tarvitset vain netin, koneen ja hyvät kuulokkeet. Palkkio 21 USD/tunti. Viikkokohtainen minimi työmäärän toivomus 15 h. Projektin kesto alkutietojen mukaan n. 2 kuukautta. Ennen työnalkua allekirjoitetaan NDA ja saat sopimuksen. Jos olet edelleen kiinnostunut, laittaisitko sähköpostiosoitteesi, niin jatketaan projektiin liittyvää keskustelua siellä. Kiitos.

  €20 / hr (Avg Bid)
  €20 / hr Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Hei Julia, Anton tässä. Taisin jutella jo kanssasi siitä suomenkielisestä litterointiprojektista, josta olet kiinnostunut. En pääse enää kirjautumaan tilille, kun salasana on hukassa. Jos olet edelleen kiinnostunut projektista, laittaisitko sählöspotiosoitteesi, niin jatketaan keskustelua siellä. Kiitos.

  €20 / hr (Avg Bid)
  €20 / hr Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Yritykseni myy veneitä, uusia ja käytettyjä. Minulla on nyt yksinkertainen wordpress / elementor pro:n päälle tehty sivusto. Haluan sivustolle esim woocommercella tehdyn tuotekatalogin, jossa erottelen uudet veneet omaksi välilehdekseen, ja käytetyt omaan. Haluan itse pystyä päivittämään sivustoa, olen itse rakentanut nykyisen sivun, mutta kaupan integroimista ulkoasuineen en hallitse. UPDATE: I have a website , I have built it with wordpress 5 and elementor pro. I have basic knowledge about installing and maintaining the website but need help integrating woocommerce and building simple product catalog. For example this website of my competitor has quite simple catalog for used (brokerage) and new boats: Also this one ...

  €417 (Avg Bid)
  €417 Keskimäär. tarjous
  36 tarjoukset

  Somos una empresa de desarrollo que ofrece software para Spas y centros Wellness. Buscamos a alguien para trabajar de manera recurrente haciendo y manteniendo las webs de nuestros clientes, todas hechas en Wordpress. Solo personas hispanohablantes.

  €28 / hr (Avg Bid)
  €28 / hr Keskimäär. tarjous
  9 tarjoukset
  Marketing Reports Loppunut left

  Etsitään taitavaa yksilöä, joka pystyy tekemään markkina tutkimusta sekä myös hallitsee ja on silmää ammattimisten presentaatioiden tekemiseen esim. Canvas ohjelmassa. Meidän vaatimustaso on erittäin korkea molemmissa osa-alueissa.

  €630 (Avg Bid)
  €630 Keskimäär. tarjous
  6 tarjoukset

  Etsin 5 osaavaa henkilöä seo backlinkkien tekoon sekä laina palveluiden myyntiin omien kontaktien kautta suomen alueella. Palkka maksetaan 1 kuukauden kuluttua alkamispäivästä, en käytä etappimaksujärjestelmää. Työstä täytyy olla dokumentit ennen palkan maksua.

  €290 (Avg Bid)
  €290 Keskimäär. tarjous
  11 tarjoukset
  Mobiilikehitys Loppunut left

  Mobiilisivusto (vain mobiililaitteille) Suunnittelma on jo valmis En tykkää kertoa itsestäni. Mainio liikeidea/projekti. Ei ole antaa rahaa mutta tietty prosentti osakeyhtiöstä onnistuu.

  €51309 (Avg Bid)
  €51309 Keskimäär. tarjous
  5 tarjoukset

  Moi! Mulla olis reilu 585 sananen suomeks kirjoitettu personal statement yliopistohakua varten mutta mä en millään kerkee sitä kääntää englanniks nyt kun on yo-kirjotukset tulossa kovaa vauhtia kuukauden päästä. Kiinnostaisko mokoma duuni ja paljon pulitat kyseisestä hommasta? :)

  €28 (Avg Bid)
  €28 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset
  Project for Janiina Loppunut left

  Moi! Mulla olis reilu 585 sananen suomeks kirjoitettu personal statement yliopistohakua varten mutta mä en millään kerkee sitä kääntää englanniks nyt kun on yo-kirjotukset tulossa kovaa vauhtia kuukauden päästä. Kiinnostaisko mokoma duuni ja paljon pulitat kyseisestä hommasta? :)

  €23 (Avg Bid)
  €23 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Job karni he 12000 selari me muchhe bahut arjent he

  €451 (Avg Bid)
  €451 Keskimäär. tarjous
  7 tarjoukset

  Puhelimeni Iphone5s on jumiutunut. What´s up ei aukea, en saa valokuvia poistettua, Dropbox täynnä enkä saa helposti vapautettua tilaa sinne, Macin kuvaohjelmaan ei saa lisää kuvia siirrettyä, jne. Tarvitsen apua (henkilökohtaista), mieluiten Turussa, toinen vaihtoehto Helsinki.

  €55 / hr (Avg Bid)
  €55 / hr Keskimäär. tarjous
  10 tarjoukset

  engneering

  €90 (Avg Bid)
  €90 Keskimäär. tarjous
  10 tarjoukset

  Impartir formación en Lavastorm y Aleryx

  min €42 / hr
  min €42 / hr
  0 tarjoukset
  Project for fizzl Loppunut left

  Moi Fizzl! mulla olis pieni projekti. Tarvitsisin ohjelman mika pystyy lukemaan +1gb Geotiff ilmavalokuvia ja Digital Surface Model. Eli WGS84 koordinaatti systeemi missa voidaan suorittaa etaisyyslaskentaa koordinaattien valilla. Ymmartaakseni WGS84 koodi loytyy javan kirjastoista. Ota yhteytta jos sinulla on kiinnostusta ja tietotaitoa taman projektin rakentamiseen. 00971 56 3103129 (whatsapp) sanalmas777@ voisin lahettaa sinulle videon toiminnoista jo olevasta ohjelmasta (global mapper) Kiitoksia, Mikko.

  €9 - €9
  €9 - €9
  0 tarjoukset

  En ole IT ihminen, niin en tiedä minkälaista työtä kotisivun rakentamisen tarvitse. Voin kertoa toki mitä kaikkea informaatio siihen tulee. Niin tässä on puhelinnumeroni soitakaa niin annan lisäätietoja jos hintatarjous vaati sen. Rita Albors 0504911358

  XML
  €28 - €236
  €28 - €236
  0 tarjoukset

  Asun tällä hetkellä Kreikassa ja työskentelen hakukoneoptimoinnin parissa. Etsin Suomessa asuvia henkilöitä, jotka voisivat auttaa minua rekisteröimään fi -päätteisiä domaineja. En voi tehdä tätä itse, koska minulla ei ole osoitetta Suomessa. Tästä työstä maksan 50€ ja paraspuoli tässä on, että se ei vaadi sinulta kuin yhden lomakkeen täyttämisen.

  €63 (Avg Bid)
  €63 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Asun tällä hetkellä Kreikassa ja työskentelen hakukoneoptimoinnin parissa. Etsin Suomessa asuvia henkilöitä, jotka voisivat auttaa minua rekisteröimään fi -päätteisiä domaineja. En voi tehdä tätä itse, koska minulla ei ole osoitetta Suomessa. Tästä työstä maksan 50€ ja paraspuoli tässä on, että se ei vaadi sinulta kuin yhden lomakkeen täyttämisen.

  €53 - €53
  €53 - €53
  0 tarjoukset

  Olen tehnyt oman nettisivuston nimeltä Retkihetki (), josta käyttäjät voivat etsiä ja lisätä retkikohteita, nähtävyyksiä, uimarantoja, telttailu paikkoja, kirkkoja, puistoja jne. Tähän asti olen käyttänyt sivustollani li...voivat etsiä ja lisätä retkikohteita, nähtävyyksiä, uimarantoja, telttailu paikkoja, kirkkoja, puistoja jne. Tähän asti olen käyttänyt sivustollani lisä osaa nimeltä Geodirectory. Mutta nyt se on haluaisin jotain joka sopii vielä paremmin sivustoni tarkoituksiini. Hakisin henkilöä, joka osaa tehtä plugineita wordpressille ja tuntee wordpressin. Teen tätä tällä hetkellä harrastus pohjalta, joten siks...

  €12 - €41
  €12 - €41
  0 tarjoukset

  Tarkoitus on luoda sivusto, josta peliseuraa kaipaavat pelaajat sekä peliklaanit/ryhmät löytäisivät hakemaansa seuraa helposti ja vaivattomasti tietylle pelille/peleille. Sivusto on tarkoitettu ainoastaan peliseuran etsimiseen! Sivusto toimii niin, että jokaiselle pelialustalle on luotu oma alueensa "PS3" "XBOX" ym. Ja etusivulla sitten näkyisivät kaikkien näiden osioiden ilmoitukset. En vaadi, että sivusto on graafisesti hienosti toteutettu tällä palkalla. Tarvitsen ainoastaan peruspohjan, josta löytyy kaikki mitä sivusto tarvitsee. Sivustoon on kuitenkin luotu yksinkertainen, mutta responsiivinen css pohja, jonka pohjalta lähden sitten itse projektia kasaamaan.

  €413 (Avg Bid)
  €413 Keskimäär. tarjous
  3 tarjoukset
  facebook marketing Loppunut left

  sddddgyuilfyulfytukdtyks5rdykstryks5tk5tukmxtuhx,

  €236 - €707
  €236 - €707
  0 tarjoukset

  Tarvitsen apua painomateriaalin valmistuksessa. Nykyinen logo pitää tehdä isompana ja Corel Draw ohjelmistoon sopivalla tiedostomuodolla. En muista miten fonttia on käsitelty jotta se näyttää nykyiseltä versiolta, mutta fontti on tiedossa ja värikoodit.

  €50 (Avg Bid)
  €50 Keskimäär. tarjous
  5 tarjoukset
  Skriv en ebok Loppunut left

  ookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokk

  €171 (Avg Bid)
  €171 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Etsimme kääntäjää raskaan kaluston korjauksesta ja huollosta kertovalle sivulle. Kääntäjän tehtävän olisi kääntää sivusto suomesta englanniksi. Kotisivujen tekstin lisäksi käännettävänä ovat myös sivuston titlet ja descriptonit. Tehtävässä on eduksi, jos kääntäjällä on kokemusta hakukoneystävällisestä tekstistä, mutta se ei ole välttämätöntä, annamme ohjeistuksen työhön. Lähetä palkkatoiveesi ja pari työnäytettä aiemmista käännöksistäsi. Jos olet kääntänyt kotisivuja aiemmin, se on plussaa. Laita mukaan myös tarjouks...

  €13 (Avg Bid)
  €13 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Haemme motivoitunutta myynti- ja kampanjahenkilökuntaa Helsinki-Vantaa lentokentän liikkeisiin. Hyvä palkkaus ja työehdot!   Haemme työntekijöitä pitkäkestoiseen kampanja- ja tuotemyyntiin kahteen hyvin tunnettuun liikkeeseen Helsinki-Vantaan lentokentällä.    Tarjolla on neljä avointa pitkäkestoista paikkaa reippaille ja dynaamisille myyjille, jotka haluavat tulla osaksi meidän uutta ja mielenkiintoista projektia. Tehtäviisi kuuluu tuotenäytteiden jakamista, kertoa asiakkaille eri tuotemerkeistä ja osallistua myyntikampanjoihin mitä ko. liikkeet kulloinkin tekevät (esim. tuotemyyntiä tai näytejakeluja tai asiakkaiden kannustamista ottaa osaa kilpailuihin).   Ty&...

  €14 - €21 / hr
  €14 - €21 / hr
  0 tarjoukset

  I want SEO done on page for google.se. Key words: segla i Kroatien, båtcharter Kroatien, segelbåt Kroatien, hyra en segelbåt i Kroatien.

  €381 (Avg Bid)
  €381 Keskimäär. tarjous
  11 tarjoukset
  Data Entry Loppunut left

  Simple typing / organising / marketing job

  €112 (Avg Bid)
  €112 Keskimäär. tarjous
  66 tarjoukset

  Testyyyyyyyy

  €236 - €707
  €236 - €707
  0 tarjoukset

  Moi, Etsin sisällöntuottajaa juuri avatulle verkkosivustoll...ajankohtaisista asioista. Jos yhtään homma kiinnostaa, niin voisin tarjota väliaikaista sopimusta kiinteällä kuukausimaksulla. Eli ottaisit niin sanotusti palvelun käyttöön, tuottaisit sinne sisältöä ja vastailisit keskusteluketjuihin jos niihin syntyy keskustelua. En kykene maksamaan kovin suuria summia, mutta ei tämä kovin aikaanvievääkään välttämättä ole. Meillä on ollut ongelmana uuden palvelun suhteen se, että jostain syystä kun pitäisi sisältöä saada sivuille ja kirjoittaa jotain, niin ei se kirjoittaminen sitten onnistukkaan. En tiedä freelancer.com:n ...

  €146 (Avg Bid)
  €146 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset
  Sisällöntuotantoa Loppunut left

  Moi, Etsin sisällöntuottajaa juuri avatulle verkkosivustoll...ajankohtaisista asioista. Jos yhtään homma kiinnostaa, niin voisin tarjota väliaikaista sopimusta kiinteällä kuukausimaksulla. Eli ottaisit niin sanotusti palvelun käyttöön, tuottaisit sinne sisältöä ja vastailisit keskusteluketjuihin jos niihin syntyy keskustelua. En kykene maksamaan kovin suuria summia, mutta ei tämä kovin aikaanvievääkään välttämättä ole. Meillä on ollut ongelmana uuden palvelun suhteen se, että jostain syystä kun pitäisi sisältöä saada sivuille ja kirjoittaa jotain, niin ei se kirjoittaminen sitten onnistukkaan. En tiedä freelancer.com:n ...

  €47 (Avg Bid)
  €47 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  hi, I AM LOOKING FOR SOMEBODY WHO CAN DEVELOP A SOFTWARE ONLINE WHERE YOU CAN DESIGN ON 3D LIKE THIS WEBSITE: HOLA ESTOY BUSCANDO UN PERSONA QUE PUEDA INTEGRAR UN SOFTWARE EN UNA PAGINA WEB... PARA PODER DISEÑAR ONLINE IMAGENES 3D, TAL COMO ESTA PAGINA:

  €2827 - €4712
  €2827 - €4712
  0 tarjoukset
  €141 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset
  UI/UX developer 6 päivää left

  • Gather the UI / UX requirement based on the business requirements across the website, Mobile App and standalone landing page journeys. • Develop a detailed project plan to track progress of the projects handled and coordinate with the IT team for ...and troubleshoot UX challenges across journeys. • Conduct UAT testing, deploy and track the improvement or impact. • Adhere to the brand guidelines for style standards on fonts, colors and images. • Conduct periodic process walkthroughs to identify the improvements opportunities based on user behavior (Customer Journey review and Integrations ) • Stay updated on the latest trends in the digital marketing space. • Work with the team to brainstorm new and innovative opportunities for improving...

  €290 (Avg Bid)
  €290 Keskimäär. tarjous
  15 tarjoukset

  Saludos, tengo una app creada y estoy buscando socios en mi país para invertir, pero yo mismo no tengo suficiente para cubrir el 50% del monto de inversion, solo tengo la capacidad de crear la app, después de realizar el análisis financiero, el monto de inversion es superior a mis posibilidades. La empresa es mía, pero cómo puedo negociar con los socios que sí tienen la capacidad de invertir según presupuesto? Como poder llegar a un buen acuerdo sin morir en el intento

  €29 / hr (Avg Bid)
  €29 / hr Keskimäär. tarjous
  2 tarjoukset

  Desarrollar una APP basada en una página web activa para smartphones Android y iPhone. Incluye subida a AppStore y PlayStore y todo el proceso de autorización y publicación. Link El presupuesto debe incluir valor por separado del desarrollo y de la subida y publicación. El plazo de desarrollo está vencido, por lo que se trata de un trabajo Flash. Si funciona bien y en tiempo... Este trabajo podrá ser un Piloto para muchos otro.

  €212 (Avg Bid)
  €212 Keskimäär. tarjous
  10 tarjoukset

  We are a start-up Firm. We provide Extended Reality (AR/VR/MR) solutions for today’s digital enterprise leveraging our deep expertise in Internet of Things, Automation & Artificial Intelligence to succeed in a connected business environment. We provide our services to Manufacturing and Retail sectors, Transportation and Healthcare Industry. We would require your support in hiring the right candidate who can contribute his/her knowledge in achieving our objective to EMPOWER DIGITAL ENTERPRISE THROUGH TECHNOLOGY CONVERGENCE.

  €156 (Avg Bid)
  €156 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Estoy buscando quien me programe un bot de arbitraje de criptomonedas. El bot tiene que ser totalmente automatico o de muy poca intervencion manual ya que no tengo mucha experiencia. El bot deberia pode operar entre varios exchanges. Si algun interesado ya ha programado algo similar seria de mucha ayuda que me lo pudieran mostrar. Mi intención es dejar funcionando el bot en una vps con Windows 10. Tengo un presupuesto maximo de ARS 25.000 Gracias

  €471 (Avg Bid)
  €471 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Hello, We are an agency, looking for some writers who can work with us as our team. We have regular tasks, so, you have to be available to submit the work on time. A niche can be anything, normal blog, technical blog, travel blog, biography, or affiliate marketing. Apply only if you agree with the price, and are ready to do a sample test of 500 words only. If selected, you will get paid for that sample test also. Thank you

  €11 (Avg Bid)
  €11 Keskimäär. tarjous
  34 tarjoukset
  NUTRICIONISTA 6 päivää left

  Necesito a un nutriologo clinico y/o deportivo para asesoramiento en cambio de alimentacion

  €8 / hr (Avg Bid)
  €8 / hr Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Looking for SEO help with websites & set up / how it works etc

  €43 / hr (Avg Bid)
  €43 / hr Keskimäär. tarjous
  86 tarjoukset

  Estoy buscando a una persona que me ayude a subir contenido a mi página web, el blog es sobre diseño Editorial, tengo algunos  artículos que ya están publicados, pero estoy buscando a alguien que sepa manejar SEO en los artículos que se publiquen, que me ayude a escribir artículos y mejorar los que ya estan posteados.  Optimizar las imágenes con SEO y para blog, algunas imágenes yo las proporcionare y otras si necesito ayuda. Nativo en español (los artículos son en idioma español) Busco una persona que sepa sobre el tema de SEO y maneje wordpress, ya que la página esta hecha ahí.

  €33 (Avg Bid)
  €33 Keskimäär. tarjous
  17 tarjoukset

  We are engaged in the manufacturing of spices, besan, and sattu. We want to advertise our product in social media and engage Channel partners (self working distributors) PAN India to associate with our product. and generate leads to make them understand our product and associate with us.

  €3 / hr (Avg Bid)
  €3 / hr Keskimäär. tarjous
  16 tarjoukset
  logo desgin 6 päivää left

  Bienvenido a Pheonixworks INC ? Actualmente estamos reclutando nuevos vendedores en línea para trabajar con nosotros de sus diversos. En este punto, no podemos cumplir con la numerosa cantidad de documentos que tenemos actualmente para convertir de un archivo word a un archivo PDF con algunos otros requisitos necesarios. Por lo tanto, queremos que los operadores informáticos expertos, mecanógrafos y escritores profesionales trabajen para nosotros. Buscamos un mecanógrafo para realizar tareas de mecanografía y procesamiento de textos para nuestra empresa

  €331 (Avg Bid)
  €331 Keskimäär. tarjous
  34 tarjoukset

  Cuento con una consultoria financiera, ya tengo mi pagina web la cual esta hecha en WordPress, requiero agregar 2 secciones más a mi pagina, en la cual el principal cambio es que los clientes se puedan registrar y realizar un cuestionario el cual llevara una secuencia y despues esos resultados registrarlos en HubSpot para darle seguimiento a las etapas de aprobación del crédito y que se puedan crear diferentes usuarios de HubSpot, de preferencia busco gente de México para el proyecto.

  €309 (Avg Bid)
  €309 Keskimäär. tarjous
  12 tarjoukset
  telemarketing 6 päivää left
  VARMENNETTU

  llamadas a 500 empresas de España les he enviado hace poco una carta invitándoles a visitar mi web a algunos les ha llegado y a otros no da igual es un paso intermedio el objetivo de la llamada telefónica (telema...enviado hace poco una carta invitándoles a visitar mi web a algunos les ha llegado y a otros no da igual es un paso intermedio el objetivo de la llamada telefónica (telemarketing) es conseguir el email persona de contacto (Director marketing) para enviarles un ebook gratuito debería ser fácil porque hace poco he llamado para conseguir datos: nombre director marketing y actulizar dirección postal (para enviar carta) la base datos en excel ya tiene todo: nombre empresa, teléfono y nombre directo...

  €15 / hr (Avg Bid)
  €15 / hr Keskimäär. tarjous
  5 tarjoukset

  Hi, I have three years of experience in Data Entry and Real Estate Marketing VA in United States. I'm a Company workforce ready to solve all types of your Data Entry, Administrative, and E-commerce need with a strong background in the following: eBay Amazon Shopify Facebook Data Entry Batchleads Callrail Smarter Contact Directskip Zillow Redfin Realtor CRM Podio Twillio I have excellent communication skills, fast learner, computer literate, highly resourceful, detail-oriented, goal-oriented, relentless, self-motivated, reliable, open-minded, and willing to learn. I can handle multitasking work contractor. My goal is to build a long-term relationship with my clients by satisfying their needs profitably and exceeding their expectations. Service Description: I enjoy being an a...

  €11 / hr (Avg Bid)
  €11 / hr Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset
  Project for Ben W. 9 päivää left

  Hi Ben! We are launching a new token in BSC and looking for a person who can help with promotion/marketing on Twitter, organizing pre-sales, giveaways, influencers, and other marketing activities. If you’re interested flick me a message and we can tell you more details. Kind Regards, Alex

  €151 (Avg Bid)
  €151 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset