En area puedo hacer la maestria si gradue en traduccion työt

Suodata

Viimeisimmät hakuni
Suodatusperuste:
Budjetti
asti
asti
asti
Tyyppi
Taidot
Kielet
  Työn tila
  631,874 en area puedo hacer la maestria si gradue en traduccion työtä löytyi, hinnoittelu EUR
  €27 / hr Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset
  €265 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Hei Salli, Nimeni on Anton. Kyse olisi suomenkielisestä litterointiporjektista, josta olet kiinnostunut. En pääse enää kirjautumaan siihen tilille, josta ilmoitus on tehty, sillä salasana on hukassa. Tosiaan kyseessä on siis litterointi etätyönä ja tarvitset vain netin, koneen ja hyvät kuulokkeet. Palkkio 21 USD/tunti. Viikkokohtainen minimi työmäärän toivomus 15 h. Projektin kesto alkutietojen mukaan n. 2 kuukautta. Ennen työnalkua allekirjoitetaan NDA ja saat sopimuksen. Jos olet edelleen kiinnostunut, laittaisitko sähköpostiosoitteesi, niin jatketaan projektiin liittyvää keskustelua siellä. Kiitos.

  €19 / hr (Avg Bid)
  €19 / hr Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Hei Julia, Anton tässä. Taisin jutella jo kanssasi siitä suomenkielisestä litterointiprojektista, josta olet kiinnostunut. En pääse enää kirjautumaan tilille, kun salasana on hukassa. Jos olet edelleen kiinnostunut projektista, laittaisitko sählöspotiosoitteesi, niin jatketaan keskustelua siellä. Kiitos.

  €19 / hr (Avg Bid)
  €19 / hr Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Yritykseni myy veneitä, uusia ja käytettyjä. Minulla on nyt yksinkertainen wordpress / elementor pro:n päälle tehty sivusto. Haluan sivustolle esim woocommercella tehdyn tuotekatalogin, jossa erottelen uudet veneet omaksi välilehdekseen, ja käytetyt omaan. Haluan itse pystyä päivittämään sivustoa, olen itse rakentanut nykyisen sivun, mutta kaupan integroimista ulkoasuineen en hallitse. UPDATE: I have a website , I have built it with wordpress 5 and elementor pro. I have basic knowledge about installing and maintaining the website but need help integrating woocommerce and building simple product catalog. For example this website of my competitor has quite simple catalog for used (brokerage) and new boats: Also this one ...

  €391 (Avg Bid)
  €391 Keskimäär. tarjous
  36 tarjoukset

  Somos una empresa de desarrollo que ofrece software para Spas y centros Wellness. Buscamos a alguien para trabajar de manera recurrente haciendo y manteniendo las webs de nuestros clientes, todas hechas en Wordpress. Solo personas hispanohablantes.

  €27 / hr (Avg Bid)
  €27 / hr Keskimäär. tarjous
  9 tarjoukset

  Etsin 5 osaavaa henkilöä seo backlinkkien tekoon sekä laina palveluiden myyntiin omien kontaktien kautta suomen alueella. Palkka maksetaan 1 kuukauden kuluttua alkamispäivästä, en käytä etappimaksujärjestelmää. Työstä täytyy olla dokumentit ennen palkan maksua.

  €273 (Avg Bid)
  €273 Keskimäär. tarjous
  11 tarjoukset
  Mobiilikehitys Loppunut left

  Mobiilisivusto (vain mobiililaitteille) Suunnittelma on jo valmis En tykkää kertoa itsestäni. Mainio liikeidea/projekti. Ei ole antaa rahaa mutta tietty prosentti osakeyhtiöstä onnistuu.

  €48175 (Avg Bid)
  €48175 Keskimäär. tarjous
  5 tarjoukset

  Moi! Mulla olis reilu 585 sananen suomeks kirjoitettu personal statement yliopistohakua varten mutta mä en millään kerkee sitä kääntää englanniks nyt kun on yo-kirjotukset tulossa kovaa vauhtia kuukauden päästä. Kiinnostaisko mokoma duuni ja paljon pulitat kyseisestä hommasta? :)

  €27 (Avg Bid)
  €27 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset
  Project for Janiina Loppunut left

  Moi! Mulla olis reilu 585 sananen suomeks kirjoitettu personal statement yliopistohakua varten mutta mä en millään kerkee sitä kääntää englanniks nyt kun on yo-kirjotukset tulossa kovaa vauhtia kuukauden päästä. Kiinnostaisko mokoma duuni ja paljon pulitat kyseisestä hommasta? :)

  €21 (Avg Bid)
  €21 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Task is to include all these pages to the first footer area same style as they currently are on our live site 1. Remember to bring all these theme customisations to inside child theme folder - if this is correct way to work. 2. This modification is only to be done to the main template and the frontpage-template that you created. I want you to create these footer links (shown below) to the second lowest blue footer. These links needs to be nicely located and they need to be responsive with the theme as they are now at Kiinteistönvälittäjä Espoo POINT THIS TEXT TO > önvälittäjä Kiinteistönvälittäjä Helsinki > önvälittäjä Kiinteistönvälittäjä Jyväskylä > https://...

  €88 (Avg Bid)
  €88 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Puhelimeni Iphone5s on jumiutunut. What´s up ei aukea, en saa valokuvia poistettua, Dropbox täynnä enkä saa helposti vapautettua tilaa sinne, Macin kuvaohjelmaan ei saa lisää kuvia siirrettyä, jne. Tarvitsen apua (henkilökohtaista), mieluiten Turussa, toinen vaihtoehto Helsinki.

  €51 / hr (Avg Bid)
  €51 / hr Keskimäär. tarjous
  10 tarjoukset
  €11 - €11
  0 tarjoukset

  Impartir formación en Lavastorm y Aleryx

  min €39 / hr
  min €39 / hr
  0 tarjoukset

  En ole IT ihminen, niin en tiedä minkälaista työtä kotisivun rakentamisen tarvitse. Voin kertoa toki mitä kaikkea informaatio siihen tulee. Niin tässä on puhelinnumeroni soitakaa niin annan lisäätietoja jos hintatarjous vaati sen. Rita Albors 0504911358

  XML
  €27 - €221
  €27 - €221
  0 tarjoukset

  Asun tällä hetkellä Kreikassa ja työskentelen hakukoneoptimoinnin parissa. Etsin Suomessa asuvia henkilöitä, jotka voisivat auttaa minua rekisteröimään fi -päätteisiä domaineja. En voi tehdä tätä itse, koska minulla ei ole osoitetta Suomessa. Tästä työstä maksan 50€ ja paraspuoli tässä on, että se ei vaadi sinulta kuin yhden lomakkeen täyttämisen.

  €59 (Avg Bid)
  €59 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Asun tällä hetkellä Kreikassa ja työskentelen hakukoneoptimoinnin parissa. Etsin Suomessa asuvia henkilöitä, jotka voisivat auttaa minua rekisteröimään fi -päätteisiä domaineja. En voi tehdä tätä itse, koska minulla ei ole osoitetta Suomessa. Tästä työstä maksan 50€ ja paraspuoli tässä on, että se ei vaadi sinulta kuin yhden lomakkeen täyttämisen.

  €54 (Avg Bid)
  €54 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Olen tehnyt oman nettisivuston nimeltä Retkihetki (), josta käyttäjät voivat etsiä ja lisätä retkikohteita, nähtävyyksiä, uimarantoja, telttailu paikkoja, kirkkoja, puistoja jne. Tähän asti olen käyttänyt sivustollani li...voivat etsiä ja lisätä retkikohteita, nähtävyyksiä, uimarantoja, telttailu paikkoja, kirkkoja, puistoja jne. Tähän asti olen käyttänyt sivustollani lisä osaa nimeltä Geodirectory. Mutta nyt se on haluaisin jotain joka sopii vielä paremmin sivustoni tarkoituksiini. Hakisin henkilöä, joka osaa tehtä plugineita wordpressille ja tuntee wordpressin. Teen tätä tällä hetkellä harrastus pohjalta, joten siks...

  €11 - €38
  €11 - €38
  0 tarjoukset

  Tarkoitus on luoda sivusto, josta peliseuraa kaipaavat pelaajat sekä peliklaanit/ryhmät löytäisivät hakemaansa seuraa helposti ja vaivattomasti tietylle pelille/peleille. Sivusto on tarkoitettu ainoastaan peliseuran etsimiseen! Sivusto toimii niin, että jokaiselle pelialustalle on luotu oma alueensa "PS3" "XBOX" ym. Ja etusivulla sitten näkyisivät kaikkien näiden osioiden ilmoitukset. En vaadi, että sivusto on graafisesti hienosti toteutettu tällä palkalla. Tarvitsen ainoastaan peruspohjan, josta löytyy kaikki mitä sivusto tarvitsee. Sivustoon on kuitenkin luotu yksinkertainen, mutta responsiivinen css pohja, jonka pohjalta lähden sitten itse projektia kasaamaan.

  €388 (Avg Bid)
  €388 Keskimäär. tarjous
  3 tarjoukset

  Necesitamos un logo para una empresa que estamos creando. La empresa se dedica a cultivar, procesar y comercializar extracto stevia, una planta de la cual se extrae un edulzante natural. Queremos que el logo refleje algo fresco, joven, serio, industrial, y a la vez natural.

  €46 (Avg Bid)
  €46 Keskimäär. tarjous
  7 tarjoukset

  Tarvitsen apua painomateriaalin valmistuksessa. Nykyinen logo pitää tehdä isompana ja Corel Draw ohjelmistoon sopivalla tiedostomuodolla. En muista miten fonttia on käsitelty jotta se näyttää nykyiseltä versiolta, mutta fontti on tiedossa ja värikoodit.

  €47 (Avg Bid)
  €47 Keskimäär. tarjous
  5 tarjoukset
  Skriv en ebok Loppunut left

  ookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokk

  €160 (Avg Bid)
  €160 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Etsimme kääntäjää raskaan kaluston korjauksesta ja huollosta kertovalle sivulle. Kääntäjän tehtävän olisi kääntää sivusto suomesta englanniksi. Kotisivujen tekstin lisäksi käännettävänä ovat myös sivuston titlet ja descriptonit. Tehtävässä on eduksi, jos kääntäjällä on kokemusta hakukoneystävällisestä tekstistä, mutta se ei ole välttämätöntä, annamme ohjeistuksen työhön. Lähetä palkkatoiveesi ja pari työnäytettä aiemmista käännöksistäsi. Jos olet kääntänyt kotisivuja aiemmin, se on plussaa. Laita mukaan myös tarjouks...

  €12 (Avg Bid)
  €12 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  I want SEO done on page for google.se. Key words: segla i Kroatien, båtcharter Kroatien, segelbåt Kroatien, hyra en segelbåt i Kroatien.

  €357 (Avg Bid)
  €357 Keskimäär. tarjous
  11 tarjoukset

  Moi, Etsin sisällöntuottajaa juuri avatulle verkkosivustoll...ajankohtaisista asioista. Jos yhtään homma kiinnostaa, niin voisin tarjota väliaikaista sopimusta kiinteällä kuukausimaksulla. Eli ottaisit niin sanotusti palvelun käyttöön, tuottaisit sinne sisältöä ja vastailisit keskusteluketjuihin jos niihin syntyy keskustelua. En kykene maksamaan kovin suuria summia, mutta ei tämä kovin aikaanvievääkään välttämättä ole. Meillä on ollut ongelmana uuden palvelun suhteen se, että jostain syystä kun pitäisi sisältöä saada sivuille ja kirjoittaa jotain, niin ei se kirjoittaminen sitten onnistukkaan. En tiedä freelancer.com:n ...

  €137 (Avg Bid)
  €137 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset
  Sisällöntuotantoa Loppunut left

  Moi, Etsin sisällöntuottajaa juuri avatulle verkkosivustoll...ajankohtaisista asioista. Jos yhtään homma kiinnostaa, niin voisin tarjota väliaikaista sopimusta kiinteällä kuukausimaksulla. Eli ottaisit niin sanotusti palvelun käyttöön, tuottaisit sinne sisältöä ja vastailisit keskusteluketjuihin jos niihin syntyy keskustelua. En kykene maksamaan kovin suuria summia, mutta ei tämä kovin aikaanvievääkään välttämättä ole. Meillä on ollut ongelmana uuden palvelun suhteen se, että jostain syystä kun pitäisi sisältöä saada sivuille ja kirjoittaa jotain, niin ei se kirjoittaminen sitten onnistukkaan. En tiedä freelancer.com:n ...

  €44 (Avg Bid)
  €44 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  hi, I AM LOOKING FOR SOMEBODY WHO CAN DEVELOP A SOFTWARE ONLINE WHERE YOU CAN DESIGN ON 3D LIKE THIS WEBSITE: HOLA ESTOY BUSCANDO UN PERSONA QUE PUEDA INTEGRAR UN SOFTWARE EN UNA PAGINA WEB... PARA PODER DISEÑAR ONLINE IMAGENES 3D, TAL COMO ESTA PAGINA:

  €2655 - €4424
  €2655 - €4424
  0 tarjoukset

  Hi First Choice, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat. The project involves some research then writing a power point slide deck about 5 pages plus references. The work area is how to select executives - there is a lot of research on selection we want to summarise.

  €94 (Avg Bid)
  €94 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Necesito editar una boda en una versión de 5 minutos aproximadamente y una versión extendida de 40 minutos. El registro se hizo a 3 cámaras en 4k (en algunos momentos a 1080p 100fps) e incluye audio de la ceremonia y testimonio de algunos invitados.

  €94 (Avg Bid)
  €94 Keskimäär. tarjous
  3 tarjoukset
  Implementar Landbot.io 6 päivää left
  VARMENNETTU

  Busco experto en programar sistema de citas y consultas vía whatsapp en mi página web

  €144 (Avg Bid)
  €144 Keskimäär. tarjous
  8 tarjoukset
  Création de Logo 6 päivää left

  Bonjour Je m'appelle Ousseni Ben Ahmed, je suis assistant Commercial et je suis à la recherche d'un graphiste qui pourra me réaliser un logo concernant une marque de sport, en effet j'aurais besoin du logo le plus rapidement possible d'ici avant mars 2022.

  €189 (Avg Bid)
  €189 Keskimäär. tarjous
  22 tarjoukset
  App en net core 6 päivää left

  App para manejar notificaciones y alertas dockerizada y con base de datos en mongo

  €210 (Avg Bid)
  €210 Keskimäär. tarjous
  2 tarjoukset
  Trophy icon Tarjeta de cumpleaños infantil 2 päivää left

  La tarjeta de cumpleaños debe tener el nombre del cumpleañero (Camilo), Dia y lugar del festejo (sábado 11 de diciembre. De 17:30 a 20:30. Salon Chocolate, Atlántida. Es opcional poner el numero de años que cumple (9) La temática del cumple es Godzilla. Los colores de son los de la película Godzilla vs Kong, pero no tiene que aparecer King Kong en la tarjeta,

  €9 (Avg Bid)
  Taattu
  €9
  0 työtä

  Buscamos un generador de contenido creativo para atraer seguidores en las redes sociales de una empresa del rubro de electrodomésticos, la empresa tiene 10 años de experiencia, hace 2 años se dedica a la venta 100% digital, no tenemos local fisico mas bien nos enfocamos en vender via: - Pagina web - Instagram - Facebook Necesitamos aumentar la cantidad de seguidores con publicaciones creativas, buscamos generar contenido atractivo, que este o no relacionado al rubro, pero que nos ayude a obtener mas seguidores a quienes promocionar nuestros productos. Se requiere experiencia comprobable, que hable español y tenga disponibilidad horaria (Paraguay)

  €800 (Avg Bid)
  €800 Keskimäär. tarjous
  12 tarjoukset
  Edicion de fotos 6 päivää left

  Necesito editar fotos para un trabajo de la universidad son ediciones super faciles y rapidas

  €18 (Avg Bid)
  €18 Keskimäär. tarjous
  10 tarjoukset
  Busqueda de imagenes en internet -- 2 6 päivää left
  VARMENNETTU

  En este proyecto estamos buscando completar un catálogo de productos, para ello necesitamos encontrar las imágenes de los productos en internet. Dado el tamaño del catálogo lo hemos dividido en partes, cada una con 100 productos, por cada parte completada se pagaremos 2 dólares (USD) Que se necesita para poder trabajar en el proyecto? * Un computador * Conexión a internet * Cuenta de gmail y de () Para instrucciones más detalladas por favor leer:

  €18 (Avg Bid)
  €18 Keskimäär. tarjous
  4 tarjoukset

  El trabajo es ir a un supermercado y tomar fotos de productos (3 fotos por cada producto) Solo se necesita una cámara básica de celular Android. No es necesario ningún tipo de edición. Se pagará US$0.5 DÓLARES AMERICANOS por cada producto. No hay un límite de la cantidad de productos a enviar. Si estás interesado, deja un mensaje y te daré más información.

  €349 (Avg Bid)
  Paikallinen
  €349 Keskimäär. tarjous
  23 tarjoukset
  Text Editor 6 päivää left

  JavaFX VIEWS: 1. It must have views for user Sign In and Sign Up. 2. Once a user signs in successfully, program displays a menu bar at the top, a status bar at the bottom, and a text area in the middle. 3. The menu bar should at least have a File menu and an Edit menu. a. The File menu should have the following menu items: New, Open, Close, Save, Save As, and Exit. In addition, it should have a Spell-Check menu item. It also should have two other menu items --- one is called Learn and the other called Create. The Learn menu item allows the user to open a text file to “learn” and store word sequences. The Create menu item allows the user to create a new text passage based on what it has learned. An initial word and an integer specifying the word count of the new pass...

  €141 (Avg Bid)
  €141 Keskimäär. tarjous
  5 tarjoukset

  Hola freelancer necesitamos conectar el API de G2A a nuestro sitio web de shopify que ya esta creado solo nos falta esta conexión para poder exportar los juegos de G2A a nuestro sitio web. Buscamos freelance que puedan hablar español y que tenga disponibilidad.

  €195 (Avg Bid)
  €195 Keskimäär. tarjous
  5 tarjoukset

  Hemos diseñado y desarrollado una web en divi wordpress y necesitamos que se adapte a dispositivos móviles, así como una buena optimización del posicionamiento seo. Necesitamos un presupuesto ajustado. Muchas gracias

  €116 (Avg Bid)
  €116 Keskimäär. tarjous
  23 tarjoukset
  Project for Shakeel A. 9 päivää left

  Hej Shakeel A., jag la märke till din profil och skulle vilja erbjuda dig mitt projekt. Vi kan diskutera detaljerna över chatten.

  €221 (Avg Bid)
  €221 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  necesito un desarrollador web para montar una pagina relacionada con nfts, criptomonedas, blokchain etc es decir, en todo este mundillo.

  €117 (Avg Bid)
  €117 Keskimäär. tarjous
  14 tarjoukset

  Buenas a todos! Vengo para presentar un proyecto que ya lleva tiempo en desarrollo y que estoy realizandocon unos modders 3D de GTA V, pero nos gustaría agilizar las cosas, ya que últimamente hemos recibido apoyo por parte de nuestra comunidad y nos gustaría responderle de la misma manera, por eso buscamos a alguien con experiencia en desarrollo de scripts, modificación de los mismos y manejar la optimización del server para que vaya mejor de fps.

  €27 (Avg Bid)
  €27 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  ...create at least 10 screens for a user interface for a professional app to be able to facilitate the following 2 key use cases for an API that retrieves bank transaction data for $200 in a UX design style similar to Revolut within one week? ( Note that Your beautiful User Interface should be designed around the bank transaction data you can get from the output from the PSD2 API: ) Usecase 1: Transparant Hedge Funds: 'Hedge Fund Managers' can have a webpage where they can share their bank account transaction data to investors in the form of a professional infinite scroll transaction timeline with a feature to add comments to the transaction timeline to explain to investors how the money from the fund was spent. So you would

  €173 (Avg Bid)
  €173 Keskimäär. tarjous
  12 tarjoukset

  2 hours of filming in the Hudson Valley NY area in December (specific place & date is flexible). Raw footage only for music video.

  min €44 / hr
  Paikallinen
  min €44 / hr
  0 tarjoukset

  I need a really good, high quality, WELL RESEARCHED, highly engaging, simple to understand for non-tech people, and very USEFUL for homeowners article. It should be about "How to Choose the Best HVAC Service for Your Home in the Dallas, TX area."

  €111 (Avg Bid)
  €111 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Tengo una marca, en el sector de la moda femenina, de venta online y necesito dirección de arte, estilismo y producción para la creación de contenidos en redes sociales

  €12 / hr (Avg Bid)
  €12 / hr Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset
  Desarrollo de app IOS 6 päivää left

  Necesitamos desarrollador con experiencia en manejo de aptura de tonos por frecuencia y ofuscacion del codigo o librerias utilizadas

  €2020 (Avg Bid)
  €2020 Keskimäär. tarjous
  9 tarjoukset

  Merhabalar profesyonel ekiple sitenize profesyonel destek sağlayabiliriz. Marketing - Sosyal medya yönetimi. (Tecrübeli) Risk analist/ Risk menajer (Profesyonel) Canlı Destek - ( Profesyonel) Finans birimi ( Tecrübeli) İlettiğim alanlarda çalışabilecek ekip ve kişiler vardır dilerseniz freelancer part time veya full time çalışma gösterebiliriz. Bir çok sitede toplam olarak en az 4 yıllık deneyim. Finans hesap kontrol takibi ve bir çok içerik için bana ulaşabilirsiniz. Lütfen gereksiz rahatsız etmeyin tg adresi meteayverdi olarak aratabilirsiniz. İyi çalışmalar!

  €26 / hr (Avg Bid)
  €26 / hr Keskimäär. tarjous
  2 tarjoukset

  ...create at least 10 screens for a user interface for a professional app to be able to facilitate the following 2 key use cases for an API that retrieves bank transaction data for $200 in a UX design style similar to Revolut within one week? ( Note that Your beautiful User Interface should be designed around the bank transaction data you can get from the output from the PSD2 API: ) Usecase 1: Transparant Hedge Funds: 'Hedge Fund Managers' can have a webpage where they can share their bank account transaction data to investors in the form of a professional infinite scroll transaction timeline with a feature to add comments to the transaction timeline to explain to investors how the money from the fund was spent. So you would

  €157 (Avg Bid)
  €157 Keskimäär. tarjous
  13 tarjoukset