Crear una factura en la web de freelancer työt

Suodata

Viimeisimmät hakuni
Suodatusperuste:
Budjetti
asti
asti
asti
Tyyppi
Taidot
Kielet
  Työn tila
  517,050 crear una factura en la web de freelancer työtä löytyi, hinnoittelu EUR
  €27 / hr Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  3emme anee licence telecom pdf s5

  €101 (Avg Bid)
  €101 Keskimäär. tarjous
  3 tarjoukset

  Hei Salli, Nimeni on Anton. Kyse olisi suomenkielisestä litterointiporjektista, josta olet kiinnostunut. En pääse enää kirjautumaan siihen tilille, josta ilmoitus on tehty, sillä salasana on hukassa. Tosiaan kyseessä on siis litterointi etätyönä ja tarvitset vain netin, koneen ja hyvät kuulokkeet. Palkkio 21 USD/tunti. Viikkokohtainen minimi työmäärän toivomus 15 h. Projektin kesto alkutietojen mukaan n. 2 kuukautta. Ennen työnalkua allekirjoitetaan NDA ja saat sopimuksen. Jos olet edelleen kiinnostunut, laittaisitko sähköpostiosoitteesi, niin jatketaan projektiin liittyvää keskustelua siellä. Kiitos.

  €19 / hr (Avg Bid)
  €19 / hr Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Hei Julia, Anton tässä. Taisin jutella jo kanssasi siitä suomenkielisestä litterointiprojektista, josta olet kiinnostunut. En pääse enää kirjautumaan tilille, kun salasana on hukassa. Jos olet edelleen kiinnostunut projektista, laittaisitko sählöspotiosoitteesi, niin jatketaan keskustelua siellä. Kiitos.

  €19 / hr (Avg Bid)
  €19 / hr Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Vetorização de logo

  €19 (Avg Bid)
  €19 Keskimäär. tarjous
  40 tarjoukset

  Yritykseni myy veneitä, uusia ja käytettyjä. Minulla on nyt yksinkertainen wordpress / elementor pro:n päälle tehty sivusto. Haluan sivustolle esim woocommercella tehdyn tuotekatalogin, jossa erottelen uudet veneet omaksi välilehdekseen, ja käytetyt omaan. Haluan itse pystyä päivittämään sivustoa, olen itse rakentanut nykyisen sivun, mutta kaupan integroimista ulkoasuineen en hallitse. UPDATE: I have a website , I have built it with wordpress 5 and elementor pro. I have basic knowledge about installing and maintaining the website but need help integrating woocommerce and building simple product catalog. For example this website of my competitor has quite simple catalog for used (brokerage) and new boats: Also this one ...

  €392 (Avg Bid)
  €392 Keskimäär. tarjous
  36 tarjoukset

  Somos una empresa de desarrollo que ofrece software para Spas y centros Wellness. Buscamos a alguien para trabajar de manera recurrente haciendo y manteniendo las webs de nuestros clientes, todas hechas en Wordpress. Solo personas hispanohablantes.

  €27 / hr (Avg Bid)
  €27 / hr Keskimäär. tarjous
  9 tarjoukset

  Etsin 5 osaavaa henkilöä seo backlinkkien tekoon sekä laina palveluiden myyntiin omien kontaktien kautta suomen alueella. Palkka maksetaan 1 kuukauden kuluttua alkamispäivästä, en käytä etappimaksujärjestelmää. Työstä täytyy olla dokumentit ennen palkan maksua.

  €273 (Avg Bid)
  €273 Keskimäär. tarjous
  11 tarjoukset
  Mobiilikehitys Loppunut left

  Mobiilisivusto (vain mobiililaitteille) Suunnittelma on jo valmis En tykkää kertoa itsestäni. Mainio liikeidea/projekti. Ei ole antaa rahaa mutta tietty prosentti osakeyhtiöstä onnistuu.

  €48236 (Avg Bid)
  €48236 Keskimäär. tarjous
  5 tarjoukset

  Moi! Mulla olis reilu 585 sananen suomeks kirjoitettu personal statement yliopistohakua varten mutta mä en millään kerkee sitä kääntää englanniks nyt kun on yo-kirjotukset tulossa kovaa vauhtia kuukauden päästä. Kiinnostaisko mokoma duuni ja paljon pulitat kyseisestä hommasta? :)

  €27 (Avg Bid)
  €27 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset
  Project for Janiina Loppunut left

  Moi! Mulla olis reilu 585 sananen suomeks kirjoitettu personal statement yliopistohakua varten mutta mä en millään kerkee sitä kääntää englanniks nyt kun on yo-kirjotukset tulossa kovaa vauhtia kuukauden päästä. Kiinnostaisko mokoma duuni ja paljon pulitat kyseisestä hommasta? :)

  €21 (Avg Bid)
  €21 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Puhelimeni Iphone5s on jumiutunut. What´s up ei aukea, en saa valokuvia poistettua, Dropbox täynnä enkä saa helposti vapautettua tilaa sinne, Macin kuvaohjelmaan ei saa lisää kuvia siirrettyä, jne. Tarvitsen apua (henkilökohtaista), mieluiten Turussa, toinen vaihtoehto Helsinki.

  €51 / hr (Avg Bid)
  €51 / hr Keskimäär. tarjous
  10 tarjoukset
  €11 - €11
  0 tarjoukset

  Impartir formación en Lavastorm y Aleryx

  min €39 / hr
  min €39 / hr
  0 tarjoukset

  En ole IT ihminen, niin en tiedä minkälaista työtä kotisivun rakentamisen tarvitse. Voin kertoa toki mitä kaikkea informaatio siihen tulee. Niin tässä on puhelinnumeroni soitakaa niin annan lisäätietoja jos hintatarjous vaati sen. Rita Albors 0504911358

  XML
  €27 - €221
  €27 - €221
  0 tarjoukset

  Asun tällä hetkellä Kreikassa ja työskentelen hakukoneoptimoinnin parissa. Etsin Suomessa asuvia henkilöitä, jotka voisivat auttaa minua rekisteröimään fi -päätteisiä domaineja. En voi tehdä tätä itse, koska minulla ei ole osoitetta Suomessa. Tästä työstä maksan 50€ ja paraspuoli tässä on, että se ei vaadi sinulta kuin yhden lomakkeen täyttämisen.

  €59 (Avg Bid)
  €59 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Asun tällä hetkellä Kreikassa ja työskentelen hakukoneoptimoinnin parissa. Etsin Suomessa asuvia henkilöitä, jotka voisivat auttaa minua rekisteröimään fi -päätteisiä domaineja. En voi tehdä tätä itse, koska minulla ei ole osoitetta Suomessa. Tästä työstä maksan 50€ ja paraspuoli tässä on, että se ei vaadi sinulta kuin yhden lomakkeen täyttämisen.

  €54 (Avg Bid)
  €54 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  update my old joomla 1.0 website

  €10 / hr (Avg Bid)
  €10 / hr Keskimäär. tarjous
  6 tarjoukset

  Olen tehnyt oman nettisivuston nimeltä Retkihetki (), josta käyttäjät voivat etsiä ja lisätä retkikohteita, nähtävyyksiä, uimarantoja, telttailu paikkoja, kirkkoja, puistoja jne. Tähän asti olen käyttänyt sivustollani li...voivat etsiä ja lisätä retkikohteita, nähtävyyksiä, uimarantoja, telttailu paikkoja, kirkkoja, puistoja jne. Tähän asti olen käyttänyt sivustollani lisä osaa nimeltä Geodirectory. Mutta nyt se on haluaisin jotain joka sopii vielä paremmin sivustoni tarkoituksiini. Hakisin henkilöä, joka osaa tehtä plugineita wordpressille ja tuntee wordpressin. Teen tätä tällä hetkellä harrastus pohjalta, joten siks...

  €11 - €38
  €11 - €38
  0 tarjoukset

  Tarkoitus on luoda sivusto, josta peliseuraa kaipaavat pelaajat sekä peliklaanit/ryhmät löytäisivät hakemaansa seuraa helposti ja vaivattomasti tietylle pelille/peleille. Sivusto on tarkoitettu ainoastaan peliseuran etsimiseen! Sivusto toimii niin, että jokaiselle pelialustalle on luotu oma alueensa "PS3" "XBOX" ym. Ja etusivulla sitten näkyisivät kaikkien näiden osioiden ilmoitukset. En vaadi, että sivusto on graafisesti hienosti toteutettu tällä palkalla. Tarvitsen ainoastaan peruspohjan, josta löytyy kaikki mitä sivusto tarvitsee. Sivustoon on kuitenkin luotu yksinkertainen, mutta responsiivinen css pohja, jonka pohjalta lähden sitten itse projektia kasaamaan.

  €388 (Avg Bid)
  €388 Keskimäär. tarjous
  3 tarjoukset

  Necesitamos un logo para una empresa que estamos creando. La empresa se dedica a cultivar, procesar y comercializar extracto stevia, una planta de la cual se extrae un edulzante natural. Queremos que el logo refleje algo fresco, joven, serio, industrial, y a la vez natural.

  €46 (Avg Bid)
  €46 Keskimäär. tarjous
  7 tarjoukset

  Tarvitsen apua painomateriaalin valmistuksessa. Nykyinen logo pitää tehdä isompana ja Corel Draw ohjelmistoon sopivalla tiedostomuodolla. En muista miten fonttia on käsitelty jotta se näyttää nykyiseltä versiolta, mutta fontti on tiedossa ja värikoodit.

  €47 (Avg Bid)
  €47 Keskimäär. tarjous
  5 tarjoukset
  Skriv en ebok Loppunut left

  ookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokk

  €160 (Avg Bid)
  €160 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Etsimme kääntäjää raskaan kaluston korjauksesta ja huollosta kertovalle sivulle. Kääntäjän tehtävän olisi kääntää sivusto suomesta englanniksi. Kotisivujen tekstin lisäksi käännettävänä ovat myös sivuston titlet ja descriptonit. Tehtävässä on eduksi, jos kääntäjällä on kokemusta hakukoneystävällisestä tekstistä, mutta se ei ole välttämätöntä, annamme ohjeistuksen työhön. Lähetä palkkatoiveesi ja pari työnäytettä aiemmista käännöksistäsi. Jos olet kääntänyt kotisivuja aiemmin, se on plussaa. Laita mukaan myös tarjouks...

  €12 (Avg Bid)
  €12 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  I want SEO done on page for google.se. Key words: segla i Kroatien, båtcharter Kroatien, segelbåt Kroatien, hyra en segelbåt i Kroatien.

  €358 (Avg Bid)
  €358 Keskimäär. tarjous
  11 tarjoukset
  €373 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Moi, Etsin sisällöntuottajaa juuri avatulle verkkosivustoll...ajankohtaisista asioista. Jos yhtään homma kiinnostaa, niin voisin tarjota väliaikaista sopimusta kiinteällä kuukausimaksulla. Eli ottaisit niin sanotusti palvelun käyttöön, tuottaisit sinne sisältöä ja vastailisit keskusteluketjuihin jos niihin syntyy keskustelua. En kykene maksamaan kovin suuria summia, mutta ei tämä kovin aikaanvievääkään välttämättä ole. Meillä on ollut ongelmana uuden palvelun suhteen se, että jostain syystä kun pitäisi sisältöä saada sivuille ja kirjoittaa jotain, niin ei se kirjoittaminen sitten onnistukkaan. En tiedä freelancer.com:n ...

  €137 (Avg Bid)
  €137 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset
  Sisällöntuotantoa Loppunut left

  Moi, Etsin sisällöntuottajaa juuri avatulle verkkosivustoll...ajankohtaisista asioista. Jos yhtään homma kiinnostaa, niin voisin tarjota väliaikaista sopimusta kiinteällä kuukausimaksulla. Eli ottaisit niin sanotusti palvelun käyttöön, tuottaisit sinne sisältöä ja vastailisit keskusteluketjuihin jos niihin syntyy keskustelua. En kykene maksamaan kovin suuria summia, mutta ei tämä kovin aikaanvievääkään välttämättä ole. Meillä on ollut ongelmana uuden palvelun suhteen se, että jostain syystä kun pitäisi sisältöä saada sivuille ja kirjoittaa jotain, niin ei se kirjoittaminen sitten onnistukkaan. En tiedä freelancer.com:n ...

  €44 (Avg Bid)
  €44 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  hi, I AM LOOKING FOR SOMEBODY WHO CAN DEVELOP A SOFTWARE ONLINE WHERE YOU CAN DESIGN ON 3D LIKE THIS WEBSITE: HOLA ESTOY BUSCANDO UN PERSONA QUE PUEDA INTEGRAR UN SOFTWARE EN UNA PAGINA WEB... PARA PODER DISEÑAR ONLINE IMAGENES 3D, TAL COMO ESTA PAGINA:

  €2658 - €4430
  €2658 - €4430
  0 tarjoukset

  Requiero una pagina web para una firma de arquitectos constructores

  €136 (Avg Bid)
  €136 Keskimäär. tarjous
  11 tarjoukset

  ...database on the clock, to then generate a JSON and be able to load it on a page via GET / POST by entering some codes / numeric keys on mobile so you know which "class" to associate that JSON with, the key is more of a kind of validator to confirm that you have actually entered the correct code and you are not overwriting another class by mistake. The app will also have the possibility of invoking a web service from a server to receive the classes of the day in JSON format, entering a code and a verification key in the clock. The idea is that in the future I can modify the code to modify those buttons if the need arises, that is why I am looking for a development in Xamarin, which then generates pseudo-native apps for watches with Android (WearOS) and iOS (WatchOS), e...

  €788 (Avg Bid)
  €788 Keskimäär. tarjous
  23 tarjoukset
  rédaction de courriel 6 päivää left
  VARMENNETTU

  Un simple petit projet pour l'écriture de réponse pour mon projet de retraite de yoga- voyage. De petits textes à écrire

  €48 (Avg Bid)
  €48 Keskimäär. tarjous
  15 tarjoukset

  Estou precisando de um redator nativo de português para escrever conteúdos de português para inglês como arquivo de blog para uma publicação online

  €11 / hr (Avg Bid)
  €11 / hr Keskimäär. tarjous
  2 tarjoukset

  SPANISH SPEAKERS ONLY! Necesito desarrollador con experiencia en Laravel Nova creando dashboards y relaciones entre la BD. Tengo un proyecto que necesito finalizar y darle mantenimiento. Se valoraran propuestas con portafolios en Laravel Nova. No enviar propuestas generales sin ningún sentido. Nota: Envia la palabra NOVA al inicio de tu propuesta para ser considerado. Nota 2: El proyecto es un ongoing de tareas mapeadas, la idea es que ofertes tu mejor costo por hora de trabajo, probablemente necesitemos unas 20 horas semanales. Saludos!

  €13 / hr (Avg Bid)
  €13 / hr Keskimäär. tarjous
  7 tarjoukset

  Necesito un escritor de contenido nativo en español para escribir contenido en español en inglés como archivo de blog para una publicación en línea.

  €12 / hr (Avg Bid)
  €12 / hr Keskimäär. tarjous
  4 tarjoukset
  Día de los Muertos custom artwork 6 päivää left
  VARMENNETTU

  I am looking for Día de los Muertos style artwork of a deceased family member. It would need to be able to be printed on canvas, but it can be digitally created. I would like to artwork to be based on a photo of my family member.

  €719 (Avg Bid)
  €719 Keskimäär. tarjous
  10 tarjoukset

  Busco consultoría para realizar una pasarela de pagos en magento, ya se tiene un avance pero buscamos a alguien que nos pueda asesorar.

  €317 (Avg Bid)
  €317 Keskimäär. tarjous
  7 tarjoukset

  Preciso de uma pessoa para criação de um servidor fivem do zero, orçamento fazer comigo!

  €533 (Avg Bid)
  €533 Keskimäär. tarjous
  5 tarjoukset

  Somos un equipo de Diseñadores / Creadores de Contenido y Copyrighters trabajando conjuntamente para la elaboracion de todo tipo de proyectos necesarios para llevar tu Negocio, Empresa o Emprendimiento a otro nivel. Dedicados hace 15 años en el Rubro queremos ofrecerte la mejor experiencia y un excelente servicio.

  €228 (Avg Bid)
  €228 Keskimäär. tarjous
  7 tarjoukset

  En nuestra fundación tenemos una mascota como dibujo animado, queremos modificarla o recrear que esta haciendo algunas acciones, como cocinar, comer, oler. También necesitamos el diseño de una plantilla para mostar un menu alimenticio en una pantalla de TV. Finalmente necesitamos realizar la animación de nuestro Logo.

  €118 (Avg Bid)
  €118 Keskimäär. tarjous
  14 tarjoukset
  FIFA Images 6 päivää left

  Buen dia, me gustaria que cambiaran el uniforme de una imagen por cada equipo de futbol en FIFA la imagen muestra yo la proveeria, solo seria cambiar los colores y diseños por el de cada pais e incluir su logo del equipo en la parte inferior izquierda en total serian 209 imagenes. Gracias

  €274 (Avg Bid)
  €274 Keskimäär. tarjous
  31 tarjoukset

  Necisito trabajadores : como diseño de web , diseñador grafico , y alguien que tenga mucha experiencia en block chain para poder crear el juego

  €99 (Avg Bid)
  €99 Keskimäär. tarjous
  9 tarjoukset

  Buscamos desarrollar un catálogo comercial de productos y presentación de marca en idioma español, para un emprendimiento de tiendas de campaña tipo "bell tents" con showroom en un establecimiento rural en Uruguay que comercializa las tiendas de campaña y kits accesorios de campamento y decoración para las mismas. Serían 6 carillas: 1. Portada 2. Marca y propuesta de valor 3. a 5. Productos 6. Contratapa, datos de contacto y ubicación Se entregaría archivo para compartir en PDF y en alta calidad como para imprimir en A4 vertical tipo brochure. También se solicitarán los archivos editables por posteriores ...

  €108 (Avg Bid)
  €108 Keskimäär. tarjous
  30 tarjoukset

  Tengo un programa desarrollado en asp.net mvc5, el cual funciona bien en entorno de desarrollo, pero al momento de publicar en el servidor y realizar el mismo proceso que en el local no funciona y al inspeccionar en el navegador aparece el error de la imagen adjunta .

  €23 (Avg Bid)
  €23 Keskimäär. tarjous
  2 tarjoukset
  google adwords 6 päivää left

  Programación de un anuncio sobre busqueda de turismo en Ecuador

  €146 (Avg Bid)
  €146 Keskimäär. tarjous
  10 tarjoukset
  Caso práctico 6 päivää left

  Necesito a una persona para la realización de un caso práctico, yo tengo el tema y las directrices a seguir, por favor solo persona que sepa y que esté familiarizado con este tipo de trabajos.

  €188 (Avg Bid)
  €188 Keskimäär. tarjous
  9 tarjoukset
  Project for Pablo N. 9 päivää left

  Hola Pablo, estarías disponible para tareas de análisis de datos en Python? Saludos

  €47 (Avg Bid)
  €47 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Video acerca de la importancia de seguros de vida y accidentes, formato horizontal, para TAREA ESCOLAR. Principalmente fondo solido sin mover y sencilla animación de personas... Duración 30 segundos. Puede ser animación stop motion, secuencia fotográfica, moldeado en 3D, etc. Peso máximo 6 MB Formatos permitidos: .mov o .mp4

  €39 (Avg Bid)
  €39 Keskimäär. tarjous
  8 tarjoukset

  Necesitamos una persona que pueda tomar fotografías de publicidades en las principales calles de la ciudad. Le brindaremos todas las indicaciones necesarias para lograr un trabajo satisfactorio. Muchas gracias! Tope de presupuesto de $100 usd y fecha de cierre 9 de diciembre.

  €84 (Avg Bid)
  Paikallinen
  €84 Keskimäär. tarjous
  2 tarjoukset

  Necesitamos una persona que pueda tomar fotografías de publicidades en las principales calles de la ciudad. Le brindaremos todas las indicaciones necesarias para lograr un trabajo satisfactorio. Muchas gracias! Tope de presupuesto de $100 usd y fecha de cierre 9 de diciembre.

  €89 (Avg Bid)
  Paikallinen
  €89 Keskimäär. tarjous
  2 tarjoukset