Basic server 2003 logon script työt

Suodata

Viimeisimmät hakuni
Suodatusperuste:
Budjetti
asti
asti
asti
Tyyppi
Taidot
Kielet
  Työn tila
  566,700 basic server 2003 logon script työtä löytyi, hinnoittelu EUR

  Taksi yritykselle käyntikortin ja logon suunnittelu. Logo tulisi käyntikortin lisäksi paitaan ja takin selkään.

  €43 (Avg Bid)
  €43 Keskimäär. tarjous
  10 tarjoukset

  Usealla isolla yrityksellä on käytössään Suomessa eräänlainen heidän alansa ERP-paketti, joka on koodattu Visual Basicillä. Tarvitsisimme VB-osaajaa ylläpitämään ohjelmistossa mahdollisesti tehtäviä muutostöitä. Tekniikka lyhyesti: • Visual Basic -koodia noin 280-290 000 riviä • Integraatio taloushallintoon ja palkan maksuun • raporttipuolella n. 50 000 riviä • Crystal Reports • Microsoftin SQL Server -kanta Työmäärät vaihtelee, mutta keskimäärin 1-2 päivää/viikko. Välillä hiljaista.

  €14 / hr (Avg Bid)
  €14 / hr Keskimäär. tarjous
  2 tarjoukset
  Logosuunnittelu Loppunut left

  Tarvitsemme yksinkertaisen logon tietoturvakampanjalle. Värit (koodeineen) ja ajatus siitä, miltä näyttäisi on tiedossa. Esimerkkikuvassa näyttää hieman hassulta, mutta lukkoideaa voisi työstää.

  €55 (Avg Bid)
  €55 Keskimäär. tarjous
  23 tarjoukset
  logon suunnittelu Loppunut left

  piirroshahmo putkimies ympyrän sisässä logo

  €22 (Avg Bid)
  €22 Keskimäär. tarjous
  12 tarjoukset
  Logon luominen. Loppunut left

  Tarvitsen yritykselle logon. Käyttötarkoitus; nettisivut, some, favicon, printti.

  €54 (Avg Bid)
  €54 Keskimäär. tarjous
  32 tarjoukset

  Hello, I would like to receive an offer for logo design work for my company. Designing a brand and other visual look may also be necessary if the collaboration is going well and the company is satisfied w...brand and other visual look may also be necessary if the collaboration is going well and the company is satisfied with the work done. Cabigo is a short, catchy and eye catching name that stems up from the word Cab. This is synonymous with "taxi" and connects to efficiency and comfort. My company will sell white-label applications for transport companies Hei, haluaisin saada tarjouksen logon suunnittelutyöstä yritykseni käyttöön. Myös brändin ja muun visuaalisen ilmeen suunnittelu voi olla tarpeen yhteistyön sujuessa hyvin...

  €562 (Avg Bid)
  €562 Keskimäär. tarjous
  16 tarjoukset

  ...elementor pro:n päälle tehty sivusto. Haluan sivustolle esim woocommercella tehdyn tuotekatalogin, jossa erottelen uudet veneet omaksi välilehdekseen, ja käytetyt omaan. Haluan itse pystyä päivittämään sivustoa, olen itse rakentanut nykyisen sivun, mutta kaupan integroimista ulkoasuineen en hallitse. UPDATE: I have a website , I have built it with wordpress 5 and elementor pro. I have basic knowledge about installing and maintaining the website but need help integrating woocommerce and building simple product catalog. For example this website of my competitor has quite simple catalog for used (brokerage) and new boats: Also this one is something I have been looking for: They have also a simple configurator

  €354 (Avg Bid)
  €354 Keskimäär. tarjous
  36 tarjoukset
  Logo Puulaakso Loppunut left

  Haluan logon Puulaakso-nimiselle puualan yritysten yhteenliittymälle, joka sijaitsee pohjoisessa Keski-Suomessa.

  €33 (Avg Bid)
  €33 Keskimäär. tarjous
  7 tarjoukset
  Project for Sara R. Loppunut left

  Hei sararocco, huomasin profiilisi ja haluaisin tarjota sinulle töitä. Tarvitsen logon nettisivuilleni Voimme keskustella ykistyiskohdista chatissa.

  €10 (Avg Bid)
  €10 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset
  Suunnitteluprojekti Loppunut left

  Suunnittele logo Logon suunnittelu. Ravintola Henry’s Saloon joka tarjoaa wingsejä ja pitsaa westernhenkisessä ravintolassa. Esim. Sheriffintähden pohjalta tms. Vaatimuksena vektorilogo

  €49 (Avg Bid)
  €49 Keskimäär. tarjous
  49 tarjoukset
  Design project Loppunut left

  Tarvitsen graafista suunnittelua Tarvitsen yritykselleni logon nopeasti

  €53 (Avg Bid)
  €53 Keskimäär. tarjous
  38 tarjoukset
  Suunnitteluprojekti Loppunut left

  Suunnittele logo X-Booker oy 10 v. vanhan logon päivitys Graafisen ilmeen päivittäminen mobiiliin soveltuvaksi. Toivottu värimaailma. Logo: oranssi Tekstit ja taustat harmaa / musta. Logosta myös uusi 'lyhennelmä' , jossa kirjaimet XB. Alle voi suunnitella logoteksti, joka päätetään myöhemmin.

  €55 (Avg Bid)
  €55 Keskimäär. tarjous
  8 tarjoukset

  Hei! Olisitko kiinnostunut tekemaan logon? Suunnitelma ja "raaka" piirrustus logosta on olemassa, tarvitsen jonkun tekemaan siita ideasta ammattimaisen ja korkealaatuisen nakoisen logon.

  €10 (Avg Bid)
  €10 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Hei! Olisitko kiinnostunut tekemaan logon? Suunnitelma ja "raaka" piirrustus logosta on olemassa, tarvitsen jonkun tekemaan siita ideasta ammattimaisen ja korkealaatuisen nakoisen logon.

  €10 (Avg Bid)
  €10 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset
  Suunnittele logo Loppunut left

  XL Yritysklinikka Oy:lle yksinkertainen logo. Logon tulisi olla sellainen, että se toimii myös ilman kirjaimia XL. Muu yritysgrafiikka tilataan myöhemmin + verkkosaitti. Toivotaan sinulta ripeää otetta ja tarttumista projektiin. XL Yritysklinikan palvelut: 1) Yrityksen tervehdyttäminen 2) Yrityskauppa 3) Sukupolvenvaihdos XL Yritysklinikka Oy on yrityksen arvon kasvattamisen ja toiminnan tervehdyttämisen asiantuntija. Palveluihimme kuuluvat sopimus- ja lakiasiat, talouden neuvonta, strategiatyö, markkinointi ja myynti sekä johdon tuki muutos- ja kriisitilanteissa. Kriisiyritys saa kauttamme tarvittavan taloudellisen ja lainopillisen neuvonnan, tervehdyttämissuunnitelman ja tuen operatiivisille päätö...

  €59 (Avg Bid)
  €59 Keskimäär. tarjous
  22 tarjoukset
  Suunnittele logo Loppunut left

  Logon suunnittelu sähköalan yritykselle. Kotisivut löytyvät osoitteesta Logon pitäisi sopia yrityksen nettisivuille, työvaatteisiin ja autoihin. Logo to electrician company. Homepage is Logo is used homepage, workwears and cars.

  €51 (Avg Bid)
  €51 Keskimäär. tarjous
  10 tarjoukset
  Suunnittele logo Loppunut left

  Kauneushoitolan logon suunnittelu. Yksinkertainen ja tyylikäs logo yhden hengen kauneushoitolan tarpeisiin. (verkkosivusto, käyntikortti, mainonta) Beatysalon logo desing. Simple and stylish logo for small beatysalon. Use of logo will be website, business card, advertising.

  €44 (Avg Bid)
  €44 Keskimäär. tarjous
  24 tarjoukset
  Logon suunnittelu Loppunut left

  Logon suunnittelu verkkokaupalle joka myy elektroniikkaa,vapaaaika, koti ja urheilu tuotteita. Verkkokaupan värit ovat harmaa ja musta.

  €26 (Avg Bid)
  €26 Keskimäär. tarjous
  25 tarjoukset
  Logo Loppunut left

  Logon tekemiseen, olen tuottaja ja tarvisin soundcloudiin logon

  €23 (Avg Bid)
  €23 Keskimäär. tarjous
  14 tarjoukset
  Logon suunnittelu Loppunut left

  Teen musiikkia ja tarvitsen uuden logon. Haluaisin yksinkertaisen, modernin, mieleenpainuvan sekä konemusiikki tyylisen logon. Artisti nimeni on Armo ja haluaisin sen olevan keskeinen osa logoa.

  €24 (Avg Bid)
  €24 Keskimäär. tarjous
  6 tarjoukset
  Suunnittele logo Loppunut left

  Yrityksemme XyliMind Oy valmistaa ksylitolipastilleja päiväkodeille, kouluille joukkoruokailuun ja senioreille. Hammaskeiju on brändimme nimi. Tuotteethan on tarkoitettu suuhygieniaan ja karieksen ehkäisyyn . Tarvitsemme toimintaamme kuvaavan logon jossa mieluusti yhdistyisivät sekä hammaskeiju että XyliMind Oy. Mikäli löydämme "yhteisen näkemyksen" Tarvitsemme muutakin suunnittelua ( esitteet, etiketit, bannerit, verkkokauppa)k

  €268 (Avg Bid)
  €268 Keskimäär. tarjous
  15 tarjoukset

  Java, J2EE, JDBC, SQL, java Threading,GWT,Html,CSS

  €591 (Avg Bid)
  €591 Keskimäär. tarjous
  3 tarjoukset

  Tarvitsemme valokuvan logon uudellen rakennettuna vektori / illustrator muodossa niin että sitä voidaan käyttää jatkossa ilman kokorajoituksia. Lisäksi tallennettuna tiff ja PDF tiedostona. Logo tarvitaan ilman taustaa, lisäksi logon kirjaimet täytyy suoristaa, kuvassa ne ovat hieman vinossa ja vääristyneitä johtuen kuvauskulmasta.

  €20 (Avg Bid)
  €20 Keskimäär. tarjous
  16 tarjoukset
  simple script Loppunut left

  a great job

  €29 (Avg Bid)
  €29 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset
  a p[hp script edit Loppunut left

  a p[hp script edit. may need java script

  €11 (Avg Bid)
  €11 Keskimäär. tarjous
  5 tarjoukset
  server optimisation Loppunut left

  server optimisation

  €48 (Avg Bid)
  €48 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Moi, Mulla on nettisivu jossa on kolme välilehti. Kokonaisuudessa 240 sanaa! Haluan sinut korjaamaan oikein kirjoitukset sekä tekemään parannuksia myynti kirjoituksiini. Saat aikalailla vapaat kädet parannuksiin! Kirjoita biddiin "Suomi" varmistaakseni että olet lukenut ja ymmärtänyt budjekti: $24 Tässä on nettisivustoni siittä näkee kuinka vaativasta työstä on kyse

  €28 (Avg Bid)
  €28 Keskimäär. tarjous
  4 tarjoukset

  Moro, Mulla olisi sulle työtarjous! Jos voisit tehdä mulle simppelin tietokannan ~5 taululla, ja kerrot vähän perusjuttuja sql serverin toiminnoista jne, niin ota yhteyttä ja jutellaan tarkemmin. Arvioisin, että tässä ei montaa tuntia menisi. Riippuen toki kuinka hyvin nuo sql perusjutut osaat ;)

  SQL
  €176 (Avg Bid)
  €176 Keskimäär. tarjous
  3 tarjoukset

  Moi! Osaatko kuinka hyvin sql:n perusasiat? Onnistuuko asentaa tietokannan hallintajärjestelmä, luoda ja hallinnoida tietokantoja sekä käyttäjätilejä ŠŠ ,seurata ja optimoida tietokannan toimintaa. Jos perusasiat hoidossa niin ota yhteyttä :)

  SQL
  €143 (Avg Bid)
  €143 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Moro, Mulla olisi sulle työtarjous! Jos voisit tehdä mulle simppelin tietokannan ~5 taululla, ja kerrot vähän perusjuttuja sql serverin toiminnoista jne, niin ota yhteyttä ja jutellaan tarkemmin. Arvioisin, että tässä ei montaa tuntia menisi. Riippuen toki kuinka hyvin nuo sql perusjutut osaat ;)

  SQL
  €143 - €143
  €143 - €143
  0 tarjoukset
  Suunnittele logo Loppunut left

  Logo, jossa teksti myyntipilotti tai ja kokonaisuudessaan voi olla erittäin yksinkertainen. Väreistäkään ei oikein osaa sanoa, mutta logon pitää henkiä ammattimaisuutta ja yritysmaailman meininkiä...myynnillisyyttä mikäli mahdollista :) Palvelun sisältö on tarjota yrityksille myynnillisiä pilotointeja erilaisille tuotteille ja palveluille.

  €47 (Avg Bid)
  €47 Keskimäär. tarjous
  9 tarjoukset

  Minulla on jatkuvaa työtä, joka liittyy aikaisempaan projektiimme 'Video script copywriting'

  €10 / hr (Avg Bid)
  €10 / hr Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Need a basic golang app fixed and deployed on a local kubernetes cluster. * You have a free hand to fix issues to get it working * Document your changes and be able to explain in detail * The golang code is less than 100 lines I need this completed within 48 hours of accepting the project. Immediate start required. Potential long term requirement if all goes well.

  €267 (Avg Bid)
  €267 Keskimäär. tarjous
  10 tarjoukset

  I've and android app linked to Node.js and MongoDb database, whenever I try to call someone via group calls, the calls doesn't initiate it shows error. I need someone to fix it as soon as possible. Ps We're using Agora api.

  €214 (Avg Bid)
  €214 Keskimäär. tarjous
  5 tarjoukset

  I own Its on the Neve theme just need a few hours help sorting: 1. header and Footer navigation 2. Creating a specific page template with right blocks that are specific to that template. Very basic design, no CSS...just existing wordpress functionality. And I will create a duplicate template renamed for each section on the website. 3. And each template needs a global block on the right and bottom that will be the same across the whole website.

  €115 (Avg Bid)
  €115 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset
  Connect FUSE admin template to Firestore 6 päivää left
  VARMENNETTU

  Connect the FUSE admin template (Angular 15, ) to a Firebase database. The following work needs to be coded in Angular15: 1. Authenticate users, connect the FUSE template's login pages to Firebase auth. 2. Connect the Cards component of the FUSE template (including basic CRUD functionality) to the relevant Firestore collection and docs. 3. The users are either "superusers" who have access to the root collections or "kids leaders" having access to a copy of the collections stored in their own path: 'Denomination/denomination_id/Churches/church_id'. 4. Make the codebase available in Bitbucket. 5. Connect the users to the messaging/chat pages of the template to enable messaging/chat in the web app. 6. Connect the firebase users to the Contacts pages ...

  €516 (Avg Bid)
  €516 Keskimäär. tarjous
  35 tarjoukset
  Need a website and a discord server -- 2 6 päivää left
  VARMENNETTU

  I am planning to sell digital products and I want a professional website where I can sell. In your bid, please write your expected fee and not put a lower fee and negotiate after or you will be tagged as spam. I will also show you a sample website that you can use as reference. Lowest bidder wins and I will assure I will hire you again with a higher fee in the future.

  €19 - €162
  Sinetöity Salassapitosopimus
  €19 - €162
  16 tarjoukset

  This is a speaker classification task that aims to solve the problem of recognizing the speaker from an audio segment. The audio segment is supposed to have been already cleaned of background noise and music and contains only a single speaker. W...recognizing the speaker from an audio segment. The audio segment is supposed to have been already cleaned of background noise and music and contains only a single speaker. We will provide a dataset of audio files that is labeled with the speaker in question in the filename, this can be used as the training set. You can use any methodology as you see fit outside our requirements. Basic requirements: outcome needs to be a Python script provide a codebase that allows us to reproduce your results + the prediction output to evaluate the ...

  €8 / hr (Avg Bid)
  €8 / hr Keskimäär. tarjous
  14 tarjoukset

  I have 2 live projects which are running on the AWS server. All things are workings well. Suddenly the server full disk. So need to increase the space without the effect project.

  €33 (Avg Bid)
  €33 Keskimäär. tarjous
  17 tarjoukset
  IIS Server expert required 6 päivää left
  VARMENNETTU

  Looking for someone have in-depth knowledge of the IIS servers.

  €17 (Avg Bid)
  €17 Keskimäär. tarjous
  3 tarjoukset
  Craft CMS developer for a simple site 6 päivää left
  VARMENNETTU

  Hello, I need to build a site using CraftCMS, it will initially have a home page, contact page & a food menu (Item & Price). It's a very basic start, I will need two things from you. Cost to build said site & Hourly rate for maintenance and future development. This will be an on-going roll and will be built out to be a larger system. When quoting bare in mind there are another two or three platforms to be built in the future. I look forward to you're pitches and feel free to ask any questions.

  €217 (Avg Bid)
  €217 Keskimäär. tarjous
  75 tarjoukset

  PLEASE READ THE PDF file THOROUGHLY BEFORE BIDDING! Data structure in C; Develop a program sketch.c which reads in and visualizes .sk files using the display module displayfull.h for graphics. Compile, run, & test the code. Implement function and a basic Sketch Viewer using OPCODES, OPERAND.

  €48 (Avg Bid)
  €48 Keskimäär. tarjous
  3 tarjoukset

  We want to setup our own Email servers for doing email marketing & Email campaigns for our targeted users. You need to guide and setup the things. We can't use the existing email campaigns because they are not allowing our bulk email marketing.

  €82 (Avg Bid)
  €82 Keskimäär. tarjous
  6 tarjoukset

  I need someone to install Mailwizz script, requirements are listed here, you will need to do via teamviwer: It needs to be installed on a subdomain which you will need to configure on Cloudflare. You will also need to ensure that the server is secure. I will pay a maximum of $20 for installation and you will need to do via Teamviewer.

  €23 (Avg Bid)
  €23 Keskimäär. tarjous
  8 tarjoukset

  We are looking to create content based on our basic data. More information on discussion. If you are genuinely interested please create a small paragraph on Automatic Tube Filling Machine in the quote submission. We will initiate the chat after reading the same. No response will be given to anyone who randomly submits the quote.

  €16 / hr (Avg Bid)
  €16 / hr Keskimäär. tarjous
  18 tarjoukset

  We are looking to create content based on our basic data. More information on discussion. If you are genuinely interested please create a small paragraph on Automatic Tube Filling Machine in the quote submission. We will initiate the chat after reading the same. No response will be given to anyone who randomly submits the quote.

  €63 (Avg Bid)
  €63 Keskimäär. tarjous
  27 tarjoukset
  Configure server settings 6 päivää left
  VARMENNETTU

  Configure server so that I can edit products and run xml without timeout issue.

  €32 / hr (Avg Bid)
  €32 / hr Keskimäär. tarjous
  39 tarjoukset
  Setup Zabbix server 6 päivää left

  I want to setup a zabbix server with email alerts.

  €20 (Avg Bid)
  €20 Keskimäär. tarjous
  12 tarjoukset
  URGENT: Server Unable to Send Email 6 päivää left
  VARMENNETTU

  Need server admin to check the system. After server restart, user unable to send SMTP email. it may due to setup / config issue. Need provider with Server Admin experience to fix via SSH. Able to start right away & fix urgently

  €100 (Avg Bid)
  €100 Keskimäär. tarjous
  16 tarjoukset

  hello i have server hetzner i want protection block headless browser and also against sql injection thanks

  €19 (Avg Bid)
  €19 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset