Odoo añadir módulos en CRM Odoo 2 työt

Suodata

Viimeisimmät hakuni
Suodatusperuste:
Budjetti
asti
asti
asti
Tyyppi
Taidot
Kielet
  Työn tila
  386,985 Odoo añadir módulos en CRM Odoo 2 työtä löytyi, hinnoittelu EUR
  €26 / hr Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Hei Salli, Nimeni on Anton. Kyse olisi suomenkielisestä litterointiporjektista, josta olet kiinnostunut. En pääse enää kirjautumaan siihen tilille, josta ilmoitus on tehty, sillä salasana on hukassa. Tosiaan kyseessä on siis litterointi etätyönä ja tarvitset vain netin, koneen ja hyvät kuulokkeet. Palkkio 21 USD/tunti. Viikkokohtainen minimi työmäärän toivomus 15 h. Projektin kesto alkutietojen mukaan n. 2 kuukautta. Ennen työnalkua allekirjoitetaan NDA ja saat sopimuksen. Jos olet edelleen kiinnostunut, laittaisitko sähköpostiosoitteesi, niin jatketaan projektiin liittyvää keskustelua siellä. Kiitos.

  €19 / hr (Avg Bid)
  €19 / hr Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Hei Julia, Anton tässä. Taisin jutella jo kanssasi siitä suomenkielisestä litterointiprojektista, josta olet kiinnostunut. En pääse enää kirjautumaan tilille, kun salasana on hukassa. Jos olet edelleen kiinnostunut projektista, laittaisitko sählöspotiosoitteesi, niin jatketaan keskustelua siellä. Kiitos.

  €19 / hr (Avg Bid)
  €19 / hr Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Yritykseni myy veneitä, uusia ja käytettyjä. Minulla on nyt yksinkertainen wordpress / elementor pro:n päälle tehty sivusto. Haluan sivustolle esim woocommercella tehdyn tuotekatalogin, jossa erottelen uudet veneet omaksi välilehdekseen, ja käytetyt omaan. Haluan itse pystyä päivittämään sivustoa, olen itse rakentanut nykyisen sivun, mutta kaupan integroimista ulkoasuineen en hallitse. UPDATE: I have a website , I have built it with wordpress 5 and elementor pro. I have basic knowledge about installing and maintaining the website but need help integrating woocommerce and building simple product catalog. For example this website of my competitor has quite simple catalog for used (brokerage) and new boats: Also this one ...

  €390 (Avg Bid)
  €390 Keskimäär. tarjous
  36 tarjoukset

  Somos una empresa de desarrollo que ofrece software para Spas y centros Wellness. Buscamos a alguien para trabajar de manera recurrente haciendo y manteniendo las webs de nuestros clientes, todas hechas en Wordpress. Solo personas hispanohablantes.

  €26 / hr (Avg Bid)
  €26 / hr Keskimäär. tarjous
  9 tarjoukset

  Etsin 5 osaavaa henkilöä seo backlinkkien tekoon sekä laina palveluiden myyntiin omien kontaktien kautta suomen alueella. Palkka maksetaan 1 kuukauden kuluttua alkamispäivästä, en käytä etappimaksujärjestelmää. Työstä täytyy olla dokumentit ennen palkan maksua.

  €272 (Avg Bid)
  €272 Keskimäär. tarjous
  11 tarjoukset

  Konsultointipuolen yrittäjä hakee osa-aikaista assaria 15-20 tunniksi viikossa. Mieluusti työ tehdään kello kymmenen ja kuuden välillä. Tehtävänäsi on liidien generointi, tapaamisten sopiminen (chatissa) ja follow up. Päävastuut: -Identifioi hyvät liidit LinkedInistä jotka osuu meidän kriteereihin. -Laita niille kustomoituja viestejä LinkedInissä, sähköpostia jne. -Pidä meidän CRM ajan tasalla ja laita follow-upit ajallaan. -Träckää myyntiin ja liidien generointiin liittyviä numeroita. Vaadimme hakijoilta: -Sujuva suomenkielen kirjoitus. -Vakaa netti jossa Skype pelaa hyvin. -Detailorientoitunut ihminen joka pystyy keskittymään kyll...

  €7 - €13 / hr
  €7 - €13 / hr
  0 tarjoukset
  Mobiilikehitys Loppunut left

  Mobiilisivusto (vain mobiililaitteille) Suunnittelma on jo valmis En tykkää kertoa itsestäni. Mainio liikeidea/projekti. Ei ole antaa rahaa mutta tietty prosentti osakeyhtiöstä onnistuu.

  €48002 (Avg Bid)
  €48002 Keskimäär. tarjous
  5 tarjoukset

  Moi! Mulla olis reilu 585 sananen suomeks kirjoitettu personal statement yliopistohakua varten mutta mä en millään kerkee sitä kääntää englanniks nyt kun on yo-kirjotukset tulossa kovaa vauhtia kuukauden päästä. Kiinnostaisko mokoma duuni ja paljon pulitat kyseisestä hommasta? :)

  €26 (Avg Bid)
  €26 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset
  Project for Janiina Loppunut left

  Moi! Mulla olis reilu 585 sananen suomeks kirjoitettu personal statement yliopistohakua varten mutta mä en millään kerkee sitä kääntää englanniks nyt kun on yo-kirjotukset tulossa kovaa vauhtia kuukauden päästä. Kiinnostaisko mokoma duuni ja paljon pulitat kyseisestä hommasta? :)

  €21 (Avg Bid)
  €21 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Puhelimeni Iphone5s on jumiutunut. What´s up ei aukea, en saa valokuvia poistettua, Dropbox täynnä enkä saa helposti vapautettua tilaa sinne, Macin kuvaohjelmaan ei saa lisää kuvia siirrettyä, jne. Tarvitsen apua (henkilökohtaista), mieluiten Turussa, toinen vaihtoehto Helsinki.

  €51 / hr (Avg Bid)
  €51 / hr Keskimäär. tarjous
  10 tarjoukset

  Impartir formación en Lavastorm y Aleryx

  min €39 / hr
  min €39 / hr
  0 tarjoukset

  En ole IT ihminen, niin en tiedä minkälaista työtä kotisivun rakentamisen tarvitse. Voin kertoa toki mitä kaikkea informaatio siihen tulee. Niin tässä on puhelinnumeroni soitakaa niin annan lisäätietoja jos hintatarjous vaati sen. Rita Albors 0504911358

  XML
  €26 - €220
  €26 - €220
  0 tarjoukset

  Asun tällä hetkellä Kreikassa ja työskentelen hakukoneoptimoinnin parissa. Etsin Suomessa asuvia henkilöitä, jotka voisivat auttaa minua rekisteröimään fi -päätteisiä domaineja. En voi tehdä tätä itse, koska minulla ei ole osoitetta Suomessa. Tästä työstä maksan 50€ ja paraspuoli tässä on, että se ei vaadi sinulta kuin yhden lomakkeen täyttämisen.

  €59 (Avg Bid)
  €59 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Asun tällä hetkellä Kreikassa ja työskentelen hakukoneoptimoinnin parissa. Etsin Suomessa asuvia henkilöitä, jotka voisivat auttaa minua rekisteröimään fi -päätteisiä domaineja. En voi tehdä tätä itse, koska minulla ei ole osoitetta Suomessa. Tästä työstä maksan 50€ ja paraspuoli tässä on, että se ei vaadi sinulta kuin yhden lomakkeen täyttämisen.

  €54 (Avg Bid)
  €54 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Olen tehnyt oman nettisivuston nimeltä Retkihetki (), josta käyttäjät voivat etsiä ja lisätä retkikohteita, nähtävyyksiä, uimarantoja, telttailu paikkoja, kirkkoja, puistoja jne. Tähän asti olen käyttänyt sivustollani li...voivat etsiä ja lisätä retkikohteita, nähtävyyksiä, uimarantoja, telttailu paikkoja, kirkkoja, puistoja jne. Tähän asti olen käyttänyt sivustollani lisä osaa nimeltä Geodirectory. Mutta nyt se on haluaisin jotain joka sopii vielä paremmin sivustoni tarkoituksiini. Hakisin henkilöä, joka osaa tehtä plugineita wordpressille ja tuntee wordpressin. Teen tätä tällä hetkellä harrastus pohjalta, joten siks...

  €11 - €38
  €11 - €38
  0 tarjoukset

  Tarkoitus on luoda sivusto, josta peliseuraa kaipaavat pelaajat sekä peliklaanit/ryhmät löytäisivät hakemaansa seuraa helposti ja vaivattomasti tietylle pelille/peleille. Sivusto on tarkoitettu ainoastaan peliseuran etsimiseen! Sivusto toimii niin, että jokaiselle pelialustalle on luotu oma alueensa "PS3" "XBOX" ym. Ja etusivulla sitten näkyisivät kaikkien näiden osioiden ilmoitukset. En vaadi, että sivusto on graafisesti hienosti toteutettu tällä palkalla. Tarvitsen ainoastaan peruspohjan, josta löytyy kaikki mitä sivusto tarvitsee. Sivustoon on kuitenkin luotu yksinkertainen, mutta responsiivinen css pohja, jonka pohjalta lähden sitten itse projektia kasaamaan.

  €386 (Avg Bid)
  €386 Keskimäär. tarjous
  3 tarjoukset
  Magento integration Loppunut left

  CRM, reseller, finance, etc

  €22 / hr (Avg Bid)
  €22 / hr Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Tarvitsen apua painomateriaalin valmistuksessa. Nykyinen logo pitää tehdä isompana ja Corel Draw ohjelmistoon sopivalla tiedostomuodolla. En muista miten fonttia on käsitelty jotta se näyttää nykyiseltä versiolta, mutta fontti on tiedossa ja värikoodit.

  €47 (Avg Bid)
  €47 Keskimäär. tarjous
  5 tarjoukset
  Skriv en ebok Loppunut left

  ookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokkookokokk

  €160 (Avg Bid)
  €160 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  Etsimme kääntäjää raskaan kaluston korjauksesta ja huollosta kertovalle sivulle. Kääntäjän tehtävän olisi kääntää sivusto suomesta englanniksi. Kotisivujen tekstin lisäksi käännettävänä ovat myös sivuston titlet ja descriptonit. Tehtävässä on eduksi, jos kääntäjällä on kokemusta hakukoneystävällisestä tekstistä, mutta se ei ole välttämätöntä, annamme ohjeistuksen työhön. Lähetä palkkatoiveesi ja pari työnäytettä aiemmista käännöksistäsi. Jos olet kääntänyt kotisivuja aiemmin, se on plussaa. Laita mukaan myös tarjouks...

  €12 (Avg Bid)
  €12 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  I want SEO done on page for google.se. Key words: segla i Kroatien, båtcharter Kroatien, segelbåt Kroatien, hyra en segelbåt i Kroatien.

  €356 (Avg Bid)
  €356 Keskimäär. tarjous
  11 tarjoukset

  Moi, Etsin sisällöntuottajaa juuri avatulle verkkosivustoll...ajankohtaisista asioista. Jos yhtään homma kiinnostaa, niin voisin tarjota väliaikaista sopimusta kiinteällä kuukausimaksulla. Eli ottaisit niin sanotusti palvelun käyttöön, tuottaisit sinne sisältöä ja vastailisit keskusteluketjuihin jos niihin syntyy keskustelua. En kykene maksamaan kovin suuria summia, mutta ei tämä kovin aikaanvievääkään välttämättä ole. Meillä on ollut ongelmana uuden palvelun suhteen se, että jostain syystä kun pitäisi sisältöä saada sivuille ja kirjoittaa jotain, niin ei se kirjoittaminen sitten onnistukkaan. En tiedä freelancer.com:n ...

  €137 (Avg Bid)
  €137 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset
  Sisällöntuotantoa Loppunut left

  Moi, Etsin sisällöntuottajaa juuri avatulle verkkosivustoll...ajankohtaisista asioista. Jos yhtään homma kiinnostaa, niin voisin tarjota väliaikaista sopimusta kiinteällä kuukausimaksulla. Eli ottaisit niin sanotusti palvelun käyttöön, tuottaisit sinne sisältöä ja vastailisit keskusteluketjuihin jos niihin syntyy keskustelua. En kykene maksamaan kovin suuria summia, mutta ei tämä kovin aikaanvievääkään välttämättä ole. Meillä on ollut ongelmana uuden palvelun suhteen se, että jostain syystä kun pitäisi sisältöä saada sivuille ja kirjoittaa jotain, niin ei se kirjoittaminen sitten onnistukkaan. En tiedä freelancer.com:n ...

  €44 (Avg Bid)
  €44 Keskimäär. tarjous
  1 tarjoukset

  hi, I AM LOOKING FOR SOMEBODY WHO CAN DEVELOP A SOFTWARE ONLINE WHERE YOU CAN DESIGN ON 3D LIKE THIS WEBSITE: HOLA ESTOY BUSCANDO UN PERSONA QUE PUEDA INTEGRAR UN SOFTWARE EN UNA PAGINA WEB... PARA PODER DISEÑAR ONLINE IMAGENES 3D, TAL COMO ESTA PAGINA:

  €2645 - €4408
  €2645 - €4408
  0 tarjoukset

  Necesito un equipo que gestione y estudie estrategias en las dos redes sociales que poseemos para nuestro local comercial de venta de productos saludables. Empezaremos con algo simple.

  €2 - €7 / hr
  €2 - €7 / hr
  0 tarjoukset

  Hola, Tengo un sitio web en prestashop en el que necesito depurar código javascript que no se esté usando de los módulos y del tema (diseño del sitio). La depuración se tiene que hacer sin que afecte a la funcionalidad de todo el sitio. El sitio es: Pueden revisar el sitio para estimar el valor del trabajo. Espero puedan ayudarme. Saludos.

  €166 (Avg Bid)
  €166 Keskimäär. tarjous
  3 tarjoukset

  faire des recherches et redaction de documents relié au affaires

  €16 / hr (Avg Bid)
  €16 / hr Keskimäär. tarjous
  7 tarjoukset

  Me gustaría un curso diseñado y grabado a propósito, de buena calidad y de varias clases de Binance, empezando desde cero, con lo básco y aprendiendo absolutamente todo de la plataforma para saber operar con cryptos, poder hacer trading y generar ingresos en la plataforma. La duración mínima total del videocurso con todas las clases es de 2 horas. Obligatorio idioma ESPAÑOL.

  €28 (Avg Bid)
  €28 Keskimäär. tarjous
  2 tarjoukset
  Resumen de articulo en Español 6 päivää left
  VARMENNETTU

  Necesito resumen tipo mindmapping de articulo de 18 páginas de texto:

  €13 (Avg Bid)
  €13 Keskimäär. tarjous
  14 tarjoukset
  Editor de videos 6 päivää left
  VARMENNETTU

  Hola! Necesito un editor de videos, la mayoría de videos son para Youtube y algunos corporativos. Los videos para youtube son gameplay tipo ElMariana, se requiere experiencia. El pago por video son de 6 a 12 usd. Es un flujo de muy constante de trabajo en ocasiones hasta 5 videos por semana. Se requiere alguien respondable, creativo y que hable español.

  €40 (Avg Bid)
  €40 Keskimäär. tarjous
  8 tarjoukset

  Hi. I need add mercadopago like payment method to booknetic plugin. I'm from latin america an the currents payments methods doesn't work here. link about mercadopago: link about booknetic: thanks

  €151 (Avg Bid)
  €151 Keskimäär. tarjous
  6 tarjoukset
  Proyecto formulario. 6 päivää left
  VARMENNETTU

  Hola, Necesito un colaborador que me ayude a crear un formulario muy básico y conectarlo con la base de datos. Esa base de datos debe de ir enlazada a un excel ON LINE. Todo el código esta hecho en HTML pero se debe de pasar a REACT.

  €25 (Avg Bid)
  €25 Keskimäär. tarjous
  9 tarjoukset

  I need to scrape a website and build a MySql Db from it. Notes: - API it's in DE, data must be in EN. Data must be in English and stored. - Must of fields are exactly from TM/TM API, except Countries and Cities that should be matched with current DB. - I'm attaching an Excel with fields from each table and the current MySql db, with clubs & leagues tables created. - Deliverable should be a MySql file. Website: Sujested API: I have more data to extract from this same website, so i'm looking for a fast deligent freelancer to help me with this tasks.

  €193 (Avg Bid)
  €193 Keskimäär. tarjous
  11 tarjoukset
  NFT Proyect - New Game 6 päivää left
  VARMENNETTU

  spanish / Español hola, me gustaria saber si pueden trabajar en un proyecto NFT, ( pre-sale ) donde el trabajo seria de conectar la pre-sale desde nuestra web con limite de compra por wallet, para mas informacion pueden mandar mensajes, tanto ingles como español English / Ingles Hello, I would like to know if you can work on an NFT project, (pre-sale) where the work would be to connect the pre-sale from our website with purchase limit per wallet, for more information you can send messages, both English and Spanish

  €32 / hr (Avg Bid)
  €32 / hr Keskimäär. tarjous
  14 tarjoukset
  Logo shoes Girl 6 päivää left
  VARMENNETTU

  Salut, Mon projet : fabrication de chaussures pour femmes, majoritairement des talons aiguilles. Ligne fine, design classe, sexy. Mon besoin : Logo portant le nom suivant : Malluca Quelques inspirations : Caractéristiques : - Coul...de Malluca représentera également un coeur, ce "M" pourra être utilisé comme symbole représentant la touche de la marque. - Couleur de ce symbole : rouge - Style d'écriture : chic, classe, haut de gamme Nous avons donc le nom suivant pour le logo : Malluca Nous avons le "M" qui représente en plus de la lettre, un coeur également en couleur rouge Nous avons le reste du nom "alluca" en noir ou anthracite Ce logo sera utilisé dans ...

  €78 (Avg Bid)
  €78 Keskimäär. tarjous
  37 tarjoukset
  Diseño Web -- 2 6 päivää left

  Diseño web y minteo de nfts en Human World

  €890 (Avg Bid)
  €890 Keskimäär. tarjous
  22 tarjoukset
  IONIC: Conectr App con catalogo 6 päivää left
  VARMENNETTU

  Tengo un App en IONIC (Angular) en prototipo (MVP), es un catalogo que muestra todos los productos y categorias, ahora queremos mostrar los productos y categorias desde la web, el API REST ya esta hecho y son 5 niveles de categorias, es todo lo que se requiere por ahora. La tarea es urgente.

  €108 (Avg Bid)
  €108 Keskimäär. tarjous
  5 tarjoukset
  Odoo front-end Developer 6 päivää left
  VARMENNETTU

  someone to edit customize website based a figma file

  €72 / hr (Avg Bid)
  €72 / hr Keskimäär. tarjous
  11 tarjoukset

  Se requiere el desarrollo de una Billetera de Criptomonedas, que permita: 1. Crear cuenta con correo electrónico 2. Validar el correo electrónico 3. Registrar información del perfil de usuario 4. Creación de wallet al momento de registro 5. Validacion de frases semillas al momento del registro 6. Intercambio de saldos 7. Valor de la moneda con referencia a dolar 8. Historial de transacciones

  €1226 (Avg Bid)
  €1226 Keskimäär. tarjous
  5 tarjoukset

  Necesito que me arreglen 3 dibujos CAD de una vivienda . Son plantas cortes y elevaciones en 3 laminas . El problema : El dibujo se realizo con un error metodologico desde su inicio , lo que llevo a tener muchas lineas en 3D siendo que el dibujo es en 2D para ploteo de planos .Como los dibujos actualmente tienen bajo el plano 0 2D muchas lineas bajo el plano YZ , estas generan errores al acotar o plotear , ademas de generar un archivo mas pesado. Como obra plastica el error es muy interesante pero para efectos practicos de un dibujo 2D para plotear o seguir acotando es un gran problema. El trabajo conciste en llevar las lineas a un plano .Ya sea generando el abatimiento de las lineas , manipulando en 3D o ir borrando y redibujando .O con otra tecnica que ...

  €166 (Avg Bid)
  €166 Keskimäär. tarjous
  15 tarjoukset
  Mercado Maquimaria 6 päivää left

  Trabajo en la venta y renta de maquinaria agricola y de construcción. Mi principal labor es encontrar clientes que quieran vender su maquinaria usada y busquen comprar maquinaria nueva. De alguna forma me gustaria sozonar este sector con un toque femenino, por eso el nombre de MAQUIMARIA en lugar de MAQUINARIA sin hacer una referencia exacta a MARÍA por eso no lleva acento, es solo una mencion en honor al lado femenino que todos llevamos. Hay muchas cosas que podriamos tomar en cuenta, pero las palabras que me gustaria representar es CAMBIO/RENOVACIÓN CONFIANZA INNOVACIÓN INCLUSIÓN Y AMOR POR EL CAMPO.

  €257 (Avg Bid)
  €257 Keskimäär. tarjous
  19 tarjoukset
  progamacion web+app 6 päivää left

  es un proyecto de streaming que incluye pagina web y aplicasion movil el codigo lo he comprado en codecanyon por lo que solo nesecito configurarlo para que funcione

  €19 (Avg Bid)
  €19 Keskimäär. tarjous
  3 tarjoukset
  Trophy icon diseño logo 19 päivää left

  Diseño de sello en monocolor para instructor de buceo. Debe constar; 1) "Alberto Zapata" 2) "NAUI #B122222" 3) "DAN #B122222" 4) "Instructor" 5) y un icono dibujo relacionado con el buceo NOTA: los archivos adjuntos muestran ejemplos SÓLO orientativos

  €10 (Avg Bid)
  Taattu
  €10
  4 työtä

  Deseo sitio ya realizado en prestashop o e commerce de tecnologia con productos dentros mas de 100 productos como minimo listo para subir a un sitio web .

  €56 (Avg Bid)
  €56 Keskimäär. tarjous
  5 tarjoukset

  Queremos reescribir y editar nuestra biografía, declaración de misión y hoja de ruta para obligar a las personas a donar o participar en la construcción de nuestra comunidad. Ya hemos escrito y detallado todos los componentes clave del proyecto. Solo necesitamos que alguien lo edite y empaquete de manera que la gente quiera donar y se involucre. Si esto le parece algo que puede hacer, envíenos su oferta junto con algunos ejemplos de trabajos convincentes que haya realizado en el pasado.

  €221 (Avg Bid)
  €221 Keskimäär. tarjous
  6 tarjoukset

  ¡BUSCO A LXS NUEVOS AVENGERS DE NFT! En un periodo de 7 días estaré reclutando a los mejores diseñadores de LATAM para el proyecto ¡BUILDING DREAMS! El PRIMER equipo de creación de NFT´s conformado por talento Latinoamericano, al cual le podrás contar tu idea de arte o coleccionable para ser creado por nosotros mismos y vendido en el mercado más grande de NFT´s del mundo, ¡OPEN SEA!. Aprovecha y súmate a este proyecto de largo plazo. PROFITS (%) POR VENTA DE NFT: 85% DISEÑADOR(ES) 5% IDEALISTA 10% SU SERVIDOR

  €2645 (Avg Bid)
  €2645 Keskimäär. tarjous
  3 tarjoukset
  Proyecto streaming 6 päivää left

  Necesitamos crear un proyecto streaming para integrar a un sito php, donde un usuario pueda crear una reunión y pueda transmitir video y audio al mismo tiempo, ya sea video ya sea desde su camara web o transmitir lo que hace en su computadora, y un sitio donde puedan los usuarios ver la transmisión. Donde pueda recoger la variable del usuario para que ese mismo sitio según esa variable muestre el en vivo de uno u otro usuario.

  €325 (Avg Bid)
  €325 Keskimäär. tarjous
  7 tarjoukset

  La co- ejecución de la estrategia global de Marketing aportando trabajo en la rama de guerrilla. Por medio de la revisión de los textos actuales de landing, anuncios y demás elementos del funnel, redacción de blogs... Apoyo en la rama de eventos, con el objetivo de ampliar esta estrategia 360 a esta rama. Más información en la oferta

  €334 (Avg Bid)
  €334 Keskimäär. tarjous
  12 tarjoukset

  Hola que tal, estoy en desarrollo de un proyecto parecido a cryptomines, un juego play to earn desarrollado en la BSC. Necesitamos un programador de confianza, que sepa trabajar rápido y seriamente, que sepa desarrollar una pagina web externa, donde se pueda realizar minteos, minar diferentes planetas con diferentes porcentajes de victoria y recompensas, y por ultimo que sepa modificar un contrato en fase de preventas. En cuanto al pago, no confió mucho en esta plataforma para tenerlo dentro de ella, pero poseo el dinero fuera de la web.

  €2645 - €4408
  €2645 - €4408
  0 tarjoukset