Muokkaa internet-markkinointikampanjaasi

Luo polku virtuaaliselle yleisöllesi. GE Capital Retail Bankin mukaan 81 % kuluttajista tekee hakuja verkossa ennen ostopäätöstä.

Ilmoita projekti
Harjoittelu tekee mestarin

Oletko mukauttamassa verkkosivustojasi brändiuskollisille asiakkaille?

Luotaessa mukautettua sisältöä, joka tukee brändiuskollisuutta, on tärkeää suunnitella räätälöity strategia digitaaliseen markkinointiin. Varmista, etteivät asiakkaasi siirry kilpailijoiden puoleen - mukauta tarjouksesi asiakkaiden tarpeisiin ja aloita luottamusta herättävän asiakassuhteen luominen jo tänään.

Kuva markkinointimateriaalista
Kuva rakennuslohkosta

Aloita alusta

Luo strategia liiketoiminnallesi. Olit sitten rakentamassa sisältöä tai luomassa suunnitelmaa sosiaalisen median suhteen, dynaaminen digitaalisen markkinoinnin strategia auttaa sinua saavuttamaan yleisösi ja parantaa sivusi liikennemäärää.

Kuva kojelaudan mittaristosta

Optimoi myyntiprosessisi

Tehosta verkkosivujasi ja luo huomiota herättävä sisääntulosivu, joka välittää oikeanlaisen viestin asiakkaillesi. Aloita yksilöllisellä myyntivaltilla ja jatka kertomalla eduista ja arvoista, joita yrityksesi tarjoaa. Muunna mahdolliset asiakkuudet myynneiksi ja rakenna pohja luottaville ja palaaville asiakkaille.

Kuva kuvaajasta

Huomioi avainluvut

Käytä Google Analyticsiä seurataksesi mitkä strategiat auttavat pitkäaikaisia ja viisaita markkinointi ja liiketoimintapäätöksiä tehdessä. Jos saat paljon liikennettä interaktiiviselle sisääntulosivullesi, ehkä samanlainen lähestymistapa saattaisi toimia myös muilla sivuillasi.

Haki lisää liikennettä hakukoneoptimoinnilla

Tiesitkö, että Googlen hakutulosten top 10 sivustolla on sisältöä keskimäärin vähintään 2000 sanaa? QuickSprout Statisticsin mukaan mitä korkeammalla sivusto on hakutuloksissa, sitä enemmän sisältöä sivuilla on. Tämä tarkoittaa, että optimoimalla sisältöäsi lisäät automaattisesti sivustosi liikennettä.

Kuva kuvaajasta

Ymmärrä liiketoimintaasi

Markkinointi sosiaalisessa mediassa on avannut uusia mahdollisuuksia ymmärtää yleisöäsi paremmin. Awareness Incin mukaan 53 % sosiaalisen median markkinoijista ei mittaa kampanjan onnistumista. Sosiaalisen median tavoitettavuuden mittaaminen kattavien raporttien avulla ja asiantuntijoiden taitojen hyödyntäminen on loistava tapa aloittaa.

Kuva kojelaudasta, jossa on kuvaajia
Kuva kannettavasta tietokoneesta

Ilmoita projekti

Hyvän freelancerin löytäminen internet-markkinointiin on nopeaa ja helppoa. Ilmoita vain projekti ja vastaanota sekunneissa ilmaisia tarjouksia ympäri maailmaa parhailta markkinoijilta.

Kuva keskusteluviesteistä

Tee yhteistyötä

Keskustele ammattimaisten internet-markkinoijien kanssa heidän tarjouksistaan ja aiemmasta kokemusta, ennen heidän palkkaamista.

Kuva mitalista

Tyytyväisyystakuu

Maksa turvallisesti käyttäen helppoa etappimaksujärjestelmäämme. Vapauta maksuja osissa ja vasta, kun olet täysin tyytyväinen tehtyyn työhön.