Palkkaa paras PHP-kehittäjiä

Top 6 PHP-kehittäjiä, jotka on palkattu tässä kuussa

 • Freelancerin infoway profiilikuva
  infoway
  Freelancer kaupungista Northridge, United States
  654 arvostelua

  We are high class professional designers, expert developers and flawless QA Testers in Theme and Template designing; CMS like Wordpress, Joomla, Drupal; Ecommerce like Magento, Opencart, Woocommerce, Virtuemart; on MVC 5/6; PHP on CI, Yii, Symphony, Zend, Laravel frameworks; Apps in Android and IOS platforms. Quick...

  Palkkaa minut
 • Freelancerin ciestosolution profiilikuva
  ciestosolution
  Freelancer kaupungista RAJKOT, India
  491 arvostelua

  Wordpress Development | Wordpress Plugin & Theme custmization | Web Development | Mobile Application | Graphic Design | E-commerce Solution | PSD to HTML | PSD to WORDPRESS | Opencart | Shopify | Magento | Domain & Hosting Service | Software Solutions | Mysql |Php

  Palkkaa minut
 • Freelancerin sonuinfy profiilikuva
  sonuinfy
  Freelancer kaupungista Fatehgarh, India
  615 arvostelua

  Welcome to Ommune ! Top Rank freelancer here , Trending Author at Codecanyon (Envato), WordPress dot org theme Developers !! We are the leaders in developing innovative web solutions on a range of platforms including but not limited to WordPress, CodeIgniter, Magento, Shopify etc. At Ommune, we make the whole...

  Palkkaa minut
 • Freelancerin aistechnolabs profiilikuva
  aistechnolabs
  Freelancer kaupungista Ahmedabad, India
  98 arvostelua

  We are excited to see you on our profile. AIS Technolabs is a leading developer of Mobile Applications ( Native & Hybrid), Multi-player Games (Unity 3D) and Responsive Websites (Open Source, PHP, ASP ) for all popular smartphones, tablets. Since 2007, we've finished 3200+ projects and we've built an impressive...

  Palkkaa minut
 • Freelancerin e3d profiilikuva
  e3d
  Freelancer kaupungista ST. PETERSBURG, Russian Federation
  289 arvostelua

  I'm an expert in web development and work as lead developer for one social media company since 2007.

  Palkkaa minut
 • Freelancerin leopedia profiilikuva
  leopedia
  Freelancer kaupungista Noida, India
  15 arvostelua

  "Your search for the best and most dependable ends here." WordPress Expert Opencart listed Partner Magento Certified iOS | Android | Unity 3D | HTML 5 | ASP.Net Software Development as well for MAC and Windows Php Larvel ,Zend Framework Certified Social Engine Prestashop , CS cart and Drupal, ZenCart developer PSD...

  Palkkaa minut

Löydä PHP-kehittäjiä sivustolta Freelancer

PHP on rekursiivinen lyhenne sanoista, joka tarkoittaa Hypertext Preprocessor. PHP on olennaisesti koodausta tai komentokieli, jota voidaan käyttää erilaisissa verkkokehitys- ja ohjelmistoihin perustuvissa sovelluksissa. Jos olet kiinnostunut työskentelemään avoimen lähdekoodin skriptikielen parissa, jota tukee kaikki tärkeimmät käyttöjärjestelmät, web-palvelimet ja joka toimii joko moduuli-tai CGI-prosessorina, sinun täytyy harkita PHP:n käyttämistä tänään (ja ymmärtää, kuinka PHP toimii )!

Jos kuitenkin olet tutumpi katsomasi HBO:n hittishown ”Silicon Valleyn” kanssa, jolloin suunnittelet koodirivejä, sinun kannattaa harkita freelance PHP-kehittäjän palkkaamista. Mitä tulee luovimiseen monimutkaisessa luovan innovoinnin ja teknisen osaamisen risteyksessä, on tässä vaiheessa olennaista tuoda mukaan tarvitsemiasi taitoja omaavia ihmisiä päästäksesi eteenpäin. Tietenkin voisit ottaa asiaksesi itse opetalla PHP:n, mutta etkö voisi paremmin hyödyntää aikasi keskittyen yrityksesi aloihin ja visioon, joissa olet asiantuntija? Terve ja olennainen osa johtamista on tietää, mitä osaat tehdä ja missä tarvitset apua. Ei ole olemassa itsepäisyydellä hankittuja voittoja, tai väittämällä, että osaat tehdä kaiken itse. Itse asiassa, saatat jopa vaarantaa arvokasta aikaa ja/tai markkinaosuuden, jos et ole halukas etsimään asiantuntemusta jota tarvitaan päästäksesi eteenpäin.

Onneksi jopa erittäin teknisen asiantuntemuksen houkuttelun ei enää tarvitse olla haaste! Mikäli et ole kuullut siitä ennen, niin Freelancer.com mullistaa ympäri maailmaa yritysten tavan houkutella ja varmistaa teknisen asiantuntemuksen, jota ne tarvitsevat päästäkseen eteenpäin. PHP-kehittäjän löytäminen Freelancer.com:ssa on yksinkertainen ja palkitseva prosessi. Freelancer hyödyntää monimutkaista järjestelmää, joka mahdollistaa sen freelancer-asiantuntijoiden pätevöityä omaamissaan taidoissa. Lisäksi työnantajille annetaan mahdollisuus arvioida työntekijöitä, mikä tekee poikkeuksellisen helppoa pätevän, lahjakkaan ja todistettavasti menestyneen työvoiman löytämisestä. Jopa monimutkaisista tehtävistä, kuten PHP-skriptauksesta tulee helppoa, kun pääset käsiksi parhaisiin freelance PHP-kehittäjiin, jotka ovat todistaneet taitonsa työskentelemällä kansainvälisten henkilöiden tai yritysten projekteissa.

Sen sijaan, että etsit tiesi monimutkaisen ja vivahteikkaan maiseman halki, miksi et luottaisi asiantuntijoihin, jotka ovat jo määrittäneet uransa ratkaisemalla ongelmia, joita sinulla on tällä hetkellä?

Freelancer on tuonut yhteen maailman lahjakkuuden ja se muuttaa täysin liiketoiminnan ympäri maailmaa.On helpompaa kuin koskaan ennen käynnistää kasvuyritys, sillä nyt sinun ei edes tarvitse huolehtia kykyjenhankinnan karikoista. Saatavilla tuhansia PHP-kehittäjiä, jotka tuntevat parhaat PHP-käytännöt , voit olla varma, että löydät täydellinen freelancerin projektiisi.

Oletko valmiina palkkaamaan parhaan PHP-kehittäjän itsellesi? Näin se toimii:

 1. Ilmoita projektisi Freelancer.comiin ja lyhyessä ajassa päteviä työntekijöitä ympäri maailmaa, selvästi määritellyllä PHP-asiantuntemuksella, alkaa tavoitella sinua.
 2. Lyhyen tai mittavan neuvotteluprosessin jälkeen sovitte sitten hinnasta ja katsot, kun web-alustasi, sovelluksesi tai palvelusi herää eloon kaikissa kirkkaissa väreissään ja kuvittelemassasi toiminnallisuudessaan.
 3. Luo välietapit seurataksesi freelancereidesi edistymistä. Anna palautetta varmistaaksesi, että projekti on valmistunut toiveittesi mukaisesti.
 4. Vapauta maksu, kun olet 100% tyytyväinen lopulliseen tuotteeseen.

Mikä alkoi monimutkaisena ongelmana, päättyi yksinkertaiseen ratkaisuun. Freelancer.com on täydellinen ratkaisu PHP-aiheisiin töihisi. Jos haluat maksimoida kokemuksesi PHP:n käytössä, sinun kannattaa harkita Freelancer.comin PHP-kehittäjän palkkaamista. Ilmoita projekti tänään!