Palkkaa a Javascript Developer

The right JavaScript professional can take your website design to new levels.

Get Free Quotes

 • N KÄYTTÄMÄ

Mikä on JavaScript?

JavaScript (often shortened to JS) is the programming language of HTML and the Web. While it is best known as the scripting language for web pages, it is also used in many non-browser environments.

Palkkaa a Javascript Developer

At Freelancer.com you will find JavaScript professionals to help you with all your website building and interactivity needs. You'll also find experts in HTML, Bootstrap CSS...and more!

Esimerkkitöitä freelancereiltamme

Build Website to Capture Leads Kuva
Akhlaq A. Kuva
Akhlaq A.
PHP, CodeIgniter, WordPress Developer
Build contact forms into a website with emails sent automatically to enquirers upon completion. Perfect for businesses needing to quickly quote the cost of work and projects.
Build Website to Capture Leads
$40 USD
Make a Website Mobile-Responsive Kuva
Mahmoud A. Kuva
Mahmoud A.
Designer, Developer & Engineer
Switching a site to become mobile responsive. Why spend hours studying to how to do it and risking mistakes when you can get it done in minutes instead?
Make a Website Mobile-Responsive
$10 USD
Design Mobile Responsive Website Kuva
Sunil P. Kuva
Sunil P.
Web Developer
Mobile-responsive website design for a business buying and reselling 2nd hand cars. Intuitive website designs help you turn visitors into buyers and get more sales without spending more on marketing.
Design Mobile Responsive Website
$114 USD

Saa enemmän tehdyksi freelancereiden avulla

 1. Sinun ei tarvitse tehdä kaikkea itse

  Hyödynnä aikasi omaan osaamiseesi ja saa enemmän tehdyksi.

 2. $$

  Palkkaa murto-osalla normaaleista kuluista

  Löydä itsellesi pataljoona suunnittelijoita, kehittäjiä, markkinoijia ja kirjoittajia.

 3. Group 40@2x Created with Sketch.

  Älä kadu huonoa palkkausta

  Lue oikeiden ihmisten jättämiä arvosteluita ja varmistu, että palkkaat parhaan mahdollisen tekijän.

As Featured in

Maailman laajin markkinapaikka

Miljoonat käyttäjät pienyrityksistä suuriin yrityksiin, yrittäjistä startuppeihin hyödyntävät Freelanceria muuttaessaan ideoita todellisuudeksi.

59.5 Milj.
REKISTERÖITYNYTTÄ KÄYTTÄJÄÄ
21.5 miljoonaa
ILMOITETTUA TYÖTÄ YHTEENSÄ
FEATURED FREELANCER

Excellent work, super fast, super quality and understood the brief perfectly!

If you're looking for a talented web developer you'll find people like Charchit to help you accomplish your needs.

Charchit P.
Web Developer & Designer
$15 USD/hour
Wordpress Membership Website Building
USD $350

Palkkaamalla a Javascript Developer Freelancerista

Miksi palkata web-kehittäjä? Web-kehittäjät voivat käyttää ohjelmointikieliä kuten JavaScript, jotka auttavat tekemään web-sivusta interaktiivisen. Yksi JavaScriptin hienoista ominaisuuksista on, että se toimii käyttäjän tietokoneessa eikä palvelimella, ottaen paljon pienemmän osan arvokkaista resursseistasi. Web-teknologian jatkaessa kehittymistään, sinulla ehkä on vanhempi sivusto, joka voisi hyötyä pienestä päivityksestä. Web-kehittäjät käyttävät JavaScriptin tyyppistä koodia tuodakseen uuden elementin sivuston käytettävyyteen.

JavaScript on yksi kolmesta suuresta tekniikoista, joita käytetään verkkosisällön rakentamiseen, muiden ollessa HTML ja CSS. Työskennellen sopusoinnussa keskenään, nämä kolme ohjelmointikieltä tuottavat nykyaikaisen ​​reagoivia ja interaktiivisia sivustoja, joita käytetään yleisesti tänään.

Javascriptin tärkeys web-kehityksessä on tullut jäädäkseen ja sovellusten luomisesta kiinnostuneiden tulisi huomioida huolellisesti tämä trendi. JavaScript-tietous on edelleen yhä tärkeämpää ja he, jotka ovat kiinnostuneita luomaan sisältöä verkkoon tekevät valinnan kahdesta vaihtoehdosta: ensimmäinen on opetella JavaScript itse tai toinen, eli harkita ohjelmistokehityksen ulkoistamista.

Freelancer. com:ssa on uskomattoman runsaasti palkattavana ohjelmistokehittäjiä, jotka varmasti vastaavat web-sovelluksesi kehittämistarpeisiin. Voit palkata JavaScript-kehittäjiä helposti lukuisten, työnantajien saatavilla olevien työkalujen avulla, käyttäen Freelancer-alustaa. Se on yhtä helppoa kuin julkisen projektin ilmoittaminen. Lähetä projektisi ilmaiseksi. Yksinkertaisesti kirjoita yksityiskohtainen kuvaus JavaScript-tarpeistasi ja hetkessä freelance-ohjelmoijat tulevat parveilemaan projektisi äärelle, tehden kilpailukykyisiä tarjouksia palveluistaan.

Vaatiiko projektisi joukon tiettyjä taitoja tai kokemusta? Mutta eihän se ole ongelma! Käytä Freelancer-hakemistoa palkataksesi web-kehittäjän työskentelemään sovelluksesi parissa. Katsele heidän julkisia profiileitaan ja tarjoudu palkkaamaan suoraan profiilin perusteella.

On täysin ymmärrettävää, jos häkellyt päätöksen teossa sivuston lahjakkaiden JavaScript-kehittäjien suuren määrän vuoksi. Se on hyvä ongelma! Onneksi Suositellut Freelancerit-ohjelma on määritellyt sivuston parhaat JavaScript-kehityslahjakkuudet ja tehnyt sen suoraan saatavillesi! Palkkaamalla yksi Freelancer.comin lahjakkuusrekrytoijista, projektisi jaetaan sivuston parhaille freelance-ohjelmoijille.

Aivan kuten julkisetkin projektit, nämä Suositellut freelancerit tekevät kilpailukykyisiä tarjouksia ja antavat ehdotuksensa, kuinka tehdä JavaScript-projektistasi paras mahdollinen. Keskustele Suositeltujen freelancereiden ja rekrytoijien kanssa tarjouksista ja voit tehdä tietoisen päätöksen, josta JavaScript-kehittäjä jatkaa.

Onko siltikin vaikea päättää? Oma rekrytoijasi voi jopa tarjota henkilökohtaista suositustaan siitä, kuka JavaScript-kehittäjä kannattaisi palkata! Suositellun freelancerisi ja Rekrytoijasi kanssa, sinulla on voittajajoukkue!

JavaScript-kehittäjän löytäminen Freelancer.com:sta on yhtä helppoa kuin koskaan, mitä siis vielä odotat? Tee siis lähtölaukaus JavaScript-projektillesi tänään etsimällä seuraava JavaScript-kehittäjäsi Freelancer.com:sta.

Näin se toimii

 1. 1. Ilmoita työ

  Kerro, mitä haluat tehdyksi sekunneissa.

 2. Group 17 Copy 2@2x Created with Sketch.

  2. Valitse freelancereita

  Saa ensimmäinen tarjous sekunneissa ja valitse paras parhaista.

 3. 3. Seuraa etenemistä

  Keskustele freelancerisi kanssa ja tarkastele hänen töitään 24/7.

 4. 4. Maksa turvallisesti

  Maksa vasta, kun olet tyytyväinen.

Löydä Javascript-kehittäjiä nyt

Nopeaa ja helppoa. Tarvitsemme vain muutaman tiedon aloittaaksemme

Saa ilmaisia tarjouksia