Palkkaa a Java Developer

The right Java professional can help you take your idea to any platform.

Get Free Quotes

 • N KÄYTTÄMÄ

Mikä on Java?

Java is a general-purpose programming language and once compiled can run on multiple platforms, including desktop, mobile and the web.

Palkkaa a Java Developer

At Freelancer.com you will find Java coders to help you with all your Java needs. From Java games to desktop Java applications...and more!

Esimerkkitöitä freelancereiltamme

Build Website to Capture Leads Kuva
Akhlaq A. Kuva
Akhlaq A.
PHP, CodeIgniter, WordPress Developer
Build contact forms into a website with emails sent automatically to enquirers upon completion. Perfect for businesses needing to quickly quote the cost of work and projects.
Build Website to Capture Leads
$40 USD
Make a Website Mobile-Responsive Kuva
Mahmoud A. Kuva
Mahmoud A.
Designer, Developer & Engineer
Switching a site to become mobile responsive. Why spend hours studying to how to do it and risking mistakes when you can get it done in minutes instead?
Make a Website Mobile-Responsive
$10 USD
Design Mobile Responsive Website Kuva
Sunil P. Kuva
Sunil P.
Web Developer
Mobile-responsive website design for a business buying and reselling 2nd hand cars. Intuitive website designs help you turn visitors into buyers and get more sales without spending more on marketing.
Design Mobile Responsive Website
$114 USD

Saa enemmän tehdyksi freelancereiden avulla

 1. Sinun ei tarvitse tehdä kaikkea itse

  Hyödynnä aikasi omaan osaamiseesi ja saa enemmän tehdyksi.

 2. $$

  Palkkaa murto-osalla normaaleista kuluista

  Löydä itsellesi pataljoona suunnittelijoita, kehittäjiä, markkinoijia ja kirjoittajia.

 3. Group 40@2x Created with Sketch.

  Älä kadu huonoa palkkausta

  Lue oikeiden ihmisten jättämiä arvosteluita ja varmistu, että palkkaat parhaan mahdollisen tekijän.

As Featured in

Maailman laajin markkinapaikka

Miljoonat käyttäjät pienyrityksistä suuriin yrityksiin, yrittäjistä startuppeihin hyödyntävät Freelanceria muuttaessaan ideoita todellisuudeksi.

59.5 Milj.
REKISTERÖITYNYTTÄ KÄYTTÄJÄÄ
21.5 miljoonaa
ILMOITETTUA TYÖTÄ YHTEENSÄ
FEATURED FREELANCER

Excellent work, super fast, super quality and understood the brief perfectly!

If you're looking for a talented web developer you'll find people like Charchit to help you accomplish your needs.

Charchit P.
Web Developer & Designer
$15 USD/hour
Wordpress Membership Website Building
USD $350

Palkkaamalla a Java Developer Freelancerista

Teknologian käyttäjät eri puolilla maailmaa tutustuvat Javaan. Tämä suosittu yleiskäyttöinen tietokoneohjelmointikieli on yksi eniten käytetyistä ohjelmointilähteistä ympäri maailmaa. Käytitpä pöytätietokonetta, matkapuhelinta, pelikonsolia, isännöit datakeskusta tai yksinkertaisesti selaat Internetiä, epäilemättä olet tutustunut Javaan. 89% tietokoneista Yhdysvalloissa, 3 miljardia matkapuhelinta, 120 miljoonaa tv-laitetta ja jokainen Blu-ray-soitin perustuu Java-ohjelmointiin, puhumattakaan monista muista sovelluksista. Mahdollisesti olet riippuvainen Javasta, vaikka et ehkä tiedä sitä.

Java on olio-ohjelmointikieli, joka julkaistiin alun perin vuonna 1995. Kieleen vaikuttaa voimakkaasti C- ja C++-syntaksi, ja kehittäjät suosivat Javaa sen joustavuuden vuoksi, mikä mahdollistaa heidän koodata kerran ja ajaa lähes missä tahansa ilman yhdistelyohjelmia, sekä sen soveltuvuuden luoda erilaisia ​​sovelluksia. Java 8 on uusin versio ja jatkaa Javan nopeuden, turvallisuuden ja luotettavuuden perintöä, varmistaen, että se on ensisijainen valinta 9 miljoonalle Java-ohjelmoijalle maailmanlaajuisesti. Tällaisen laajan kehittäjäkollektiivin ollessa kyseessä, huolellinen henkilöstön valinta on erittäin tärkeää. Freelancer.com on kuratoitu yhteisö ja koti monelle huippuluokan Java-kehittäjälle, jolloin se on suositeltu alusta pätevän henkilöstön hankinnassa.

Laadukkaan Java-kehittäjän avulla voit helposti ja tehokkaasti luoda ja ottaa käyttöön verkko- ja mobiilisovelluksia ja -palveluita, Internet-sisältöä, pelejä ja yritysohjelmistoja. Lähes kaikki verkottuneet sovellukset hyödyntävät Javaa perustakoodauskielenä. Jos aiot luoda ohjelmistoja toimimaan useilla alustoilla, toimittaa pitkälle räätälöityjä sovelluksia tai palveluja, kehittää palvelinpuolen sovelluksia verkkokauppoihin ja foorumeille, tai luoda ohjelmia, jotka aktivoivat lähes millä tahansa selaimella, silloin tarvitset Java-asiantuntija.

Varmista, että valitsemallasi Java-ohjelmoijalla on vahva käsitys olio-ohjelmoinnista. Yksityiskohtainen ymmärtäminen auttaa heitä ymmärtämään Javan todellisen potentiaalin. Käytännön kokemus ydin-API:ssa ja perehtyneisyys erilaisiin ​​kehitysmenetelmiin, kuten XP, Agile ja Waterfall, ovat myös keskeisiä valintakriteerejä. Tietojenkäsittelytieteen tutkinto tai sertifikaatit Java-ohjelmoinnista, kun taas ei välttämätöntä, sitoutuminen osaamisen kehittämiseen. Ihannetapauksessa ohjelmoijalla on tuntemusta muistakin ohjelmointikielistä kuten Perl, Python tai Ruby. Mahdollisen urakoitsijan viimeisimmän työn tarkastelu ja asiakaspalaute on kriittistä ymmärrettäessä freelancerin kokemuksen laajuus ja asiakastyytyväisyyden taso.

Jos olet aloittamassa uutta projektia ja tarvitset yksilöllistä Java-ohjelmoijaa, tai päinvastoin suurempaa ohjelmisto- ja web-kehitysyritystä, joka on erikoistunut Javaan, muiden ohjelmointikielien ohella, niin Freelancer.com on oikea paikka sinulle. Freelancer.com tarjoaa mahdollisuuden selata käytettävissä olevaa henkilökuntaa, tarkistaa tuntiveloituksia ja seurata asiakaspalautteita ennen täydellisen kehittäjän valintaa. Vaihtoehtoisesti voit ilmoittaa hankkeen houkutellaksesi sopivia urakoitsijoita tietyllä hinnalla. Voit asettaa etappeja matkan varrelle, ja vapauttaa varoja vain, kun ennalta määritellyt toimitukset toteutetaan menestyksekkäästi, varmistaaksesi tehokkaan ja virheettömän kehitysmatkan. Ilmoita projekti tänään!

Näin se toimii

 1. 1. Ilmoita työ

  Kerro, mitä haluat tehdyksi sekunneissa.

 2. Group 17 Copy 2@2x Created with Sketch.

  2. Valitse freelancereita

  Saa ensimmäinen tarjous sekunneissa ja valitse paras parhaista.

 3. 3. Seuraa etenemistä

  Keskustele freelancerisi kanssa ja tarkastele hänen töitään 24/7.

 4. 4. Maksa turvallisesti

  Maksa vasta, kun olet tyytyväinen.

Löydä Java-kehittäjiä nyt

Nopeaa ja helppoa. Tarvitsemme vain muutaman tiedon aloittaaksemme

Saa ilmaisia tarjouksia