Haluamme nähdä, oletko sinä
Freelancer.comin sankari

Vuoden markkinoija -palkinto $25,000 USD

Tulostaulu tällä hetkellä

15. toukokuuta 2018 - 19. kesäkuuta 2018 etsimme Freelancer.comin sankaria. Laita markkinointitaitosi testiin ja näytä, kuinka monta ystävää saat kutsuttua Freelancer.comiin! Voittaja saa kunniaa ja mainetta Freelancer.comin sankarina JA 20 000 $ käteisenä. Lisäksi viikon parhaat voittavat 1 000 $ käteisenä.

Sijoitus Nimi Ansiot
1 Imara Software Solutions $720 USD
2 subhan05 $460 USD
3 joeblackis17 $260 USD

Viikon sankarit

Joka viikko viikon sankareille jaetaan yhteensä 1000 $ USD sen mukaan, kuka on tuonut eniten ihmisiä mukaan. Oletko sinä yksi ensi viikon sankareista?

darrelwilson $500 USD Winner
Imara Software Solutions $500 USD Winner
Imara Software Solutions $1000 USD Winner
joeblackis17 $1000 USD Winner
Imara Software Solutions $1000 USD Winner
Imara Software Solutions $20000 USD Winner

Kuinka tulen sankariksi?

Kuinka osallistun -kuvitus
 1. Jaa

  Jaa rekisteröintilinkkisi ystäville ja he saavat $20 USD käyttöön rekisteröityessään!

 2. Suosittele

  Jokaisesta linkkisi kautta rekisteröityneestä käyttäjästä sinä saat $20 USD käytettäväksi Freelanceriin, kun käyttäjä on käyttänyt $50 USD sivustolla.

 3. Ansaitse pisteitä

  Käyttäjä, jolla on eniten onnistuneita suosittelurekisteröintejä välillä 15. toukokuuta - 19. kesäkuuta 2018 valitaan Freelancer.comin sankariksi ja hän saa 20 000 $ käteispalkinnon.

Haluamme tukea sinun kaltaisiasi lahjakkaita ja luovia henkilöitä!

Freelancer.com on maailman suurin freelanceerauksen markkinapaikka yli 28 miljoonalla käyttäjällä 247 eri maasta. Miljoonat yritykset ympäri maailman käyttävät Freelanceria muuttaessaan ideoita todellisuudeksi. Voit kasvattaa liiketoimintaasi luomalla uusia projekteja ja saamalla jo minuuteissa kilpailukykyisiä tarjouksia lahjakkailta käyttäjiltämme.

Usein kysyttyä

 • Mitä ovat kilpailun palkinnot?

  Joka viikko käyttäjä, jolla on viikolta eniten onnistuneita suositteluita voittaa 1 000 $ käteistä. Käyttäjä, jolla on eniten onnistuneita suositteluita kilpailujakson aikana voittaa pääpalkinnon 20 000 $.

 • Onko tämä avoinna myös uusilla Freelancerin käyttäjille?

  Tämä kilpailu on avoinna kaikille Freelancer.comin voimassa oleville käyttäjätileille.

 • Mitä ovat liittymisvaatimukset?

  Sinun on varmennettava maksutapa ja puhelinnumero ennen kuin voit osallistua. Tämän jälkeen voit napsauttaa tästä saadaksesi oman rekisteröintilinkkisi. Tarkemmat käyttöehdot löydät täältä otsikon "Freelancer.comin sankari -kilpailu" alta.

 • Milloin suosittelu näkyy tulostaulukossa?

  Suosittelu lasketaan vasta, kun käyttäjä on vapauttanut yhteensä $50 USD edestä projektietappeja tai kilpailun palkintoja.

 • Mitä tapahtuu, jos käyttäjä vastaanottaa useampia rekisteröintilinkkejä?

  Suosittelubonus lasketaan käyttäjälle, jonka suosittelulinkkiä uusi käyttäjä on napsauttanut ennen rekisteröitymistään sivustolle.

 • Kuinka pitkään kilpailu kestää?

  Kilpailu alkaa 15. toukokuuta 2018 ja päättyy 19. kesäkuuta 2018. Vain kilpailuaikana ansaitut krediitit lasketaan mukaan.