Organisoi yritystoimintasi tiedonsyöttöasiantuntijan kanssa

Kasaantuvatko odottavat työt pöydällesi? Ehkä tarvitset tiedonsyöttöä ja -analysointia tai tiedostojen päivittämistä tai muunnoksia. Palkkaa oikea henkilö suorittamaan rästityösi nopeasti.

Ilmoita projekti
Paranna tehokkuuttasi

Kuluta vähemmän aikaa tiedonsyötön parissa...

... Lisää aikaa keskittyä suuriin asioihin. Tiedonsyöttö on enemmän kuin vain kopioi-liitä -työtä. Haluat jonkun, jolla on aikaa ja taitoja tehdä asiat oikein ja tehokkaasti.

Kuva työpöydästä, jossa on tietokone ja tekstinkäsittelysovellus auki

Lomakkeiden ja dokumenttien käsittelyä

Käsinkirjoitettujen kyselyiden ja lomakkeiden, laskujen ja vaikkapa vakuutuskorvausten käsittely voi olla hidasta, aikaa vievää ja kallista. Joudut vertailemaan tietoa useista lähteistä, digitoimaan, muotoilemaan ja tuottamaan tulosteita, jotka sopivat parhaiten sinun käyttötarkoitukseen (esim. Excel, CSV, Word). Jos olet jumiutunut yrityksesi asiakirjojen käsittelyyn, voi olla aika ulkoistaa tiedonsyöttötyösi.

Välittömiä tuloksia verkossa

Hanki nopeaa ja tehokasta tiedonsyöttöä kotiovellesi toimitettuna. Tiedonsyötön asiantuntijat voivat hankkia sinulle ajantasaista ja tarkkaa tietoa likipitäen mistäpäin maailmaa tahansa. Anna päättäjillesi käyttöön tarkkaa tämän hetkistä tietoa ja yrityksesi saa tärkeän askeleen etumatkaa kilpailijoihin.*

Tieto ohjaa johtaa parhaisiin liiketoimintapäätöksiin

Älä tee tärkeitä päätöksiä vain tuntumalla. Menestyvät yritykset hyödyntävät tarkkaa ja ajantasaista tietoa suunnitellessaan strategioita yrityksen kehittämiseen. Tänä päivänä tietolähteisiin perustuvat päätökset voittavat.

Kuva vanhasta tietokoneesta, jossa on dataa

Valmiina säästämään aikaa?

Freelancerin palkkaaminen on hyvä vaihtoehto lisätyövoimalle, kun et voi maksaa kokopäiväisen työntekijän palkkaa. Aloita säästöt jo tänään löytämällä sopiva tiedonsyötön asiantuntija.

Kuva kellosta

Valmiina säästämään rahaa?

On huomattavasti edullisempaa palkata freelancer kuin kokopäiväinen työntekijä (puhumattakaan kaikista uuden työntekijän palkkaamiseen liittyvistä kuluista ja työnantajan sivutyökuluista). Ehkä sinulla ei edes ole tarjota tarpeeksi työtä kokopäiväiselle työntekijälle.

Kuva kuitista
Kuva kannettavasta tietokoneesta

Ilmoita projekti

Sinä tunnet liiketoimintasi parhaiten. Kirjaudu vain sisään ja näet suuren joukon lahjakkaita freelancereitamme, jotka odottavat innolla voivansa tarjota tiedonsyöttöpalveluitaan sinulle.

Kuva keskusteluviesteistä

Tee yhteistyötä

Käy läpi vaatimuksia ja anna palautetta yhdestä paikasta. Teette freelancerisi kanssa yhteistyötä koko projektin ajan - ammattitaitosi ja palautteesi avulla saat tuloksia, joita haluat.

Kuva mitalista

Tyytyväisyystakuu

Sinä päätät. Vapauta maksu tiedonsyöttöprojektissasi, kun olet täysin tyytyväinen lopulliseen tuotteeseen. Saa työn kaikki oikeudet, kun työ on kokonaan valmis.