Organisoi yritystoimintasi tiedonsyöttöasiantuntijan kanssa

Kasaantuvatko odottavat työt pöydällesi? Ehkä tarvitset tiedonsyöttöä ja -analysointia tai tiedostojen päivittämistä tai muunnoksia. Palkkaa oikea henkilö suorittamaan rästityösi nopeasti.

Ilmoita projekti
Paranna tehokkuuttasi

Kuluta vähemmän aikaa tiedonsyötön parissa...

... Ja enemmän aikaa keskittyä suurempiin asiohin. Tiedonsyöttö on muutakin kuin vain kopioi-liitä-työtä. Tarvitset jonkun, jolla on aikaa ja taitoa tehdä työt valmiiksi oikein ja nopeasti.

Kuva työpöydästä, jossa on tietokone ja tekstinkäsittelysovellus auki

Lomakkeiden ja dokumenttien käsittelyä

Käsintäytetyistä kyselyistä ja lomakkeista laskuihin ja jopa vakuutushakemuksiin - käsittely voi olla hidasta, aikaavievää ja kallista. Sinun on haettava tietoa oikeista kentistä, digitalisoitava, tallennettava ja tuotettava suoritteita, jotka parhaiten sopivat käyttötarkoitukseen (esim. Excel, CSV, Word). Joten, jos sinulle on kasaantunut yrityksesi kaikkien asiakirjojen manuaalinen käsittely, voi olla aika ulkoistaa tiedonsyöttötyösi.

Välittömiä tuloksia verkossa

Hanki nopeaa ja tehokasta tiedonsyöttöä kotiovellesi toimitettuna. Tiedonsyötön asiantuntijat voivat hankkia sinulle ajantasaista ja tarkkaa tietoa likipitäen mistäpäin maailmaa tahansa. Anna päättäjillesi käyttöön tarkkaa tämän hetkistä tietoa ja yrityksesi saa tärkeän askeleen etumatkaa kilpailijoihin.*

Tieto ohjaa johtaa parhaisiin liiketoimintapäätöksiin

Älä tee tärkeitä liiketoimintapäätöksiä arvaamalla. Menestyvät yritykset hyödyntävät tarkkaa, ajantasalla olevaa informaatiota suunnitellessaan strategisia liikkuja, joilla liiketoimintaa kehitetään seuraavalle tasolle. Tänä päivänä tietoon perustuva päätöksenteko on valtaa.

Kuva vanhasta tietokoneesta, jossa on dataa

Valmiina säästämään aikaa?

Freelancerin palkkaaminen on hyvä vaihtoehto lisätyövoimalle, kun et voi maksaa kokopäiväisen työntekijän palkkaa. Aloita säästöt jo tänään löytämällä sopiva tiedonsyötön asiantuntija.

Kuva kellosta

Valmiina säästämään rahaa?

On huomattavasti edullisempaa palkata freelancer kuin kokopäiväinen työntekijä (puhumattakaan kaikista uuden työntekijän palkkaamiseen liittyvistä kuluista ja työnantajan sivutyökuluista). Ehkä sinulla ei edes ole tarjota tarpeeksi työtä kokopäiväiselle työntekijälle.

Kuva kuitista
Kuva kannettavasta tietokoneesta

Ilmoita projekti

Sinä tunnet liiketoimintasi parhaiten. Kirjaudu vain sisään ja näet suuren joukon lahjakkaita freelancereitamme, jotka odottavat innolla voivansa tarjota tiedonsyöttöpalveluitaan sinulle.

Kuva keskusteluviesteistä

Tee yhteistyötä

Käy läpi vaatimuksia ja anna palautetta yhdestä paikasta. Teette freelancerisi kanssa yhteistyötä koko projektin ajan - ammattitaitosi ja palautteesi avulla saat tuloksia, joita haluat.

Kuva mitalista

Tyytyväisyystakuu

Sinä päätät. Vapauta maksu tiedonsyöttöprojektissasi, kun olet täysin tyytyväinen lopulliseen tuotteeseen. Saa työn kaikki oikeudet, kun työ on kokonaan valmis.