Löydä parhaat tekstisuunnittelijat ja saa liiketoimintasi hehkumaan

Jokaisella brandilla on oma tarinansa kerrottavana. Toimivassa tekstisuunnittelussa luodaan asiakkaisiin vetoavaa sisältöä asettelemalla oikeita sanoja oikeaan järjestykseen.

Ilmoita projekti

Aloita tänään

Löydä aina oikeat sanat

Ajattele tekstiäsi ensimmäisenä kädenpuristuksena sinun ja asiakkaasi välillä. Tervehdi heitä sisällöllä, joka on optimoitua, tuoretta ja tempaa mukaansa.

Kuva motivaatiokirjasta hyllyllä.
Kuva tietokoneesta.

Tekstisuunnittelu verkkosivustolle

Älä koskaan aliarvioi hyvin kirjoitetun verkkosivun voimaa. Verkkosivusi luovat useimmiten ihmisille ensivaikutelman liiketoiminnastasi. Hyvä teksti on mukaansatempaava olematta kumminkaan liian mainostava.

Kuva maasta.

Hakukoneoptimointi (SEO)

Varmista, että potentiaaliset asiakkaat löytävät sinut verkosta. Sijoittuminen hakutulosten ensimmäiselle sivulle ei ole helppoa - se on jokaisen verkkomarkkinointistrategian tärkein kohdattava haaste. Optimoi verkkosivusi niin, että yleisö löytää sinut käyttäessään hakukoneita, kuten Googlea.

Kuva kynästä.

Sisällön markkinointi

Blogikirjoitukset, verkkoartikkelit ja uutiskirjeet kunniaan! Yleisösi ansaitsee vain parasta sisältöä. Herätä heidän mielenkiinto ja houkuttele heidät sisällöllä, joka on hiottu täydelliseksi. Itseasiassa 92 %1 yrityksistä, jotka päivittävät blogia useita kertoja päivässä ovat saanet luotua asiakkaita bloginsa kautta.

1Hubspot - 20 Fresh Stats About the State of Inbound Marketing in 2012

Nyt liiketoimintasi voi näyttää ja kuulostaa hyvältä

Markkinoinnissa tekstin äänensävy erottaa sinut kilpailijoistasi. Voi olla haasteellista löytää sävyä, joka sopii brändiisi, arvoihisi ja antaa lukijoillesi juuri sen kuvan, jota haet takaa. Palkkaa paras tekstisuunnittelija kertomaan sinun liiketoimintasi tarina.

Kuva Freelancer -lehdestä.

Luo yhteys kohdeyleisöösi

Kuinka saat yleisön syömään kädestäsi? Vastaus on yksinkertainen - luo sisältöä, joka puhuttelee heitä. Tutkimukset osoittavat, että 78 %2 kuluttajista ajattelee, että organisaatio, joka tarjoaa räätälöityä sisältöä on myös kiinnostunut luomaan hyvän asiakassuhteen. Mitä sitten on räätälöity sisältö? Blogit, verkkoartikkelit ja uutiskirjeet, jotka on rakennettu vartavasten kohdeyleisölle.

Ilmoita projekti Palkkaa parhaat tekstisuunnittelijat 2Smart Bug Media - 26 Stats That Prove Content Marketing Increases Lead Generation, Sales, and ROI
Kuva jälkiruoan mainoslehtisestä.

... Kaikki tämä samalla, kun sinä keskityt muihin tehtäviin

Kaikki tietävät, että yrityksen pyörittäminen vie aikaa. Palkkaamalla tekstisuunnittelun ammattilaisen saat jonkun, joka luo toimivia lauseita ja sinä säästät arvokasta aikaasi. Osaavat tekstisuunnittelijat luovat upeita tekstejä tiukassakin aikataulussa. Ja sinä voit lopulta tehdä aamukahvisi rauhassa.

Kuva kahvikupista.

Suositus

"Freelancer auttaa minua liiketoiminnassani ja se on hyödyllinen, tehokas työkalu, kunhan ymmärtää miten se toimii."

logicbz

1-2-3, niin helppoa se on

Täydellinen tekstisuunnittelija on vain napin painalluksen päässä

(Et tarvitse sanakirjaa.)

Ilmoita projekti

Ilmoita projekti

Sinä tunnet liiketoimintasi parhaiten. Kirjaudu vain sisään ja ilmoita projekti, jolla kerrot mitä haluat tehtävän ja millä tavalla.

Tee yhteistyötä

Hyvä yhteistyö tuottaa upeita tuloksia. Toimitte freelancerisi kanssa yhdessä jokaisessa vaiheessa - hyödyntämällä ammattitaitoasi ja palautettasi saatte aikaan parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Tyytyväisyystakuu

Sinä hallitset tapahtumia. Vapauta maksu, kun olet täysin tyytyväinen lopputulokseen. Saat tuotteen täydet oikeudet, kun työ on valmis.