Löydä parhaat tekstisuunnittelijat ja saa liiketoimintasi hehkumaan

Jokainen brändi kertoo oman tarinansa. Pätevä tekstisuunnittelija valitsee oikeat sanat oikeaan järjestykseen luoden mukaansatempaavaa sisältöä, jota asiakkaat eivät voi vastustaa.

Ilmoita projekti

Aloita tänään

Löydä aina oikeat sanat

Ajattele tekstiäsi ensimmäisenä kädenpuristuksena sinun ja asiakkaasi välillä. Tervehdi heitä sisällöllä, joka on optimoitua, tuoretta ja tempaa mukaansa.

Kuva motivaatiokirjasta hyllyllä.
Kuva tietokoneesta.

Tekstisuunnittelu verkkosivustolle

Älä koskaan aliarvioi hyvin kirjoitetun verkkosivun voimaa. Verkkosivusi luovat useimmiten ihmisille ensivaikutelman liiketoiminnastasi. Hyvä teksti on mukaansatempaava olematta kumminkaan liian mainostava.

Kuva maasta.

Hakukoneoptimointi (SEO)

Varmista, että mahdolliset asiakkaasi löytävät sinut verkosta. Hakutulosten ykköspaikalle pääseminen ei ole lastenleikkiä - mutta se on ydinasemassa jokaisessa verkkomarkkinointistrategiassa. Verkkosivusi sisällön optimointi varmistaa, että kohdeyleisö löytää sivustosi hakukoneista, kuten Google.

Kuva kynästä.

Sisällön markkinointi

Blogikirjoitukset, verkkoartikkelit ja uutiskirjeet kunniaan! Yleisösi ansaitsee vain parasta sisältöä. Herätä heidän mielenkiinto ja houkuttele heidät sisällöllä, joka on hiottu täydelliseksi. Itseasiassa 92 %1 yrityksistä, jotka päivittävät blogia useita kertoja päivässä ovat saanet luotua asiakkaita bloginsa kautta.

1Hubspot - 20 Fresh Stats About the State of Inbound Marketing in 2012

Nyt liiketoimintasi voi näyttää ja kuulostaa hyvältä

Markkinoinnissa tekstin äänensävy erottaa sinut kilpailijoistasi. Voi olla haasteellista löytää sävyä, joka sopii brändiisi, arvoihisi ja antaa lukijoillesi juuri sen kuvan, jota haet takaa. Palkkaa paras tekstisuunnittelija kertomaan sinun liiketoimintasi tarina.

Kuva Freelancer -lehdestä.

Luo yhteys kohdeyleisöösi

Kuinka saat yleisön syömään kädestäsi? Vastaus on yksinkertainen - luo sisältöä, joka puhuttelee heitä. Tutkimukset osoittavat, että 78 %2 kuluttajista ajattelee, että organisaatio, joka tarjoaa räätälöityä sisältöä on myös kiinnostunut luomaan hyvän asiakassuhteen. Mitä sitten on räätälöity sisältö? Blogit, verkkoartikkelit ja uutiskirjeet, jotka on rakennettu vartavasten kohdeyleisölle.

Ilmoita projekti Palkkaa parhaat tekstisuunnittelijat 2Smart Bug Media - 26 Stats That Prove Content Marketing Increases Lead Generation, Sales, and ROI
Kuva jälkiruoan mainoslehtisestä.

...ja kaikki tämä samalla, kun sinä hoidat muita tehtäviä

Kaikki sanovat, että liiketoiminnan pyörittäminen vaatii aikaa. Kun palkkaat ammattilaisen hoitamaan tekstisuunnittelun, et saa pelkästään henkilöä, joka taitaa sanojen sävelet, säästät myös arvokasta aikaasi. Tekstisuunnittelun mestarit pystyvät luomaan laadukasta sisältöä tiukassa aikataulussa. Tämä tarkoittaa, että sinä voit lopulta juoda aamukahvit ilman kiirettä, juuri niinkuin olet aina haaveillut.

Kuva kahvikupista.

Suositus

"Freelancer auttaa minua liiketoimissani. Se on hyödyllinen ja tehokas työkalu, kunhan ymmärtää, miten se toimii."

logicbz

1-2-3, niin helppoa se on

Täydellinen tekstisuunnittelija on vain napin painalluksen päässä

(Et tarvitse sanakirjaa.)

Ilmoita projekti

Ilmoita projekti

Sinä tunnet liiketoimintasi parhaiten. Kirjaudu vain sisään ja ilmoita projekti, jolla kerrot mitä haluat tehtävän ja millä tavalla.

Tee yhteistyötä

Hyvä yhteistyö takaa hyvän lopputuloksen. Teette freelancerisi kanssa yhteistyötä koko projektin ajan - ammattitaitosi ja palautteesi avulla saatte aikaan upeita tuloksia.

Tyytyväisyystakuu

Sinä päätät. Vapauta maksu vasta, kun olet täysin tyytyväinen lopulliseen tuotteeseen. Saat työsi täydet tekijänoikeudet, kun työ on valmis.