Architecture Design: Business Office

  • Tila: Closed
  • Palkinto: $367
  • Vastaanotetut työt: 18
  • Voittaja: AleksandarPers

Kilpailun tehtävänanto

We need a "tax experts" office: Main spaces for one manager office, one administrative office, one conference room, coworking area, supervisor private, coffee station (small), a printing station, front desk, and reception. Style must be minimalist and modern like WEWORK or PIPELINE COWORKING. Layout 3D video and renders are expected. Curtain walls in plans refer to drywall so it can be moved, the design may include new walls, doors, glass, etc. the kitchen is outside and a floor plan is provided so if a detail can integrate it to design it would be appreciated. Same on the front of elevator wall (suggestion will be appreciated, not mandatory)... "[login to view URL]" file will give an idea about the location of kitchen and elevator lobby.

Note as well that this area is very warm, so warm colors or wood may be too warm for the ambiance. Cool texture or materials will be better.

Note that reception must give a good impression and that it is better if workers have some privacy from visitors (when working there will be papers and mess we don't want our visitors to focus on).

Finally, if using the same walls or not moving many walls it would be better for the budget, but for us what will count is how much space improves.

Suositellut taidot

Työnantajan palaute

“Professional... Works providing good advice for you... Grab your needs and ideas quickly”

Profiilikuva auces, Bolivia.

Kilpailun parhaat työt

Näytä lisää töitä

Julkinen selvennystaulu

  • auces
    Kilpailun järjestäjä
    • 1 vuosi sitten

    Last days... we need to wrap things up... if the proposal is on the last minute it will be difficult to provide clarifications

    • 1 vuosi sitten
    1. arqfernandezr
      arqfernandezr
      • 1 vuosi sitten

      #extended

      • 1 vuosi sitten
  • toramannnnn
    toramannnnn
    • 1 vuosi sitten

    pls dont close the contest yet working on it

    • 1 vuosi sitten
    1. auces
      Kilpailun järjestäjä
      • 1 vuosi sitten

      Sure

      • 1 vuosi sitten
  • arqfernandezr
    arqfernandezr
    • 1 vuosi sitten

    Hola buen dia estimado amigo, las divisiones en Drywall todas pueden modificarse y orientar el diseño de otra forma, y las otras areas complementarias como baños donde se ubican? Gracias.

    • 1 vuosi sitten
    1. auces
      Kilpailun järjestäjä
      • 1 vuosi sitten

      Pueden moverse, quitarse o cambiarse de estilo. Solo tiene un baño interno y no puede moverse. El ingreso es fijo también. La oficina tiene una cocina externa y una bateria de baños asignada afuera, por eso se acopañaron las medidas de la cocina para ver si hay sugerencias de mejorarla y hay un esquema de la salida del ascensor, porque quizas allí podemos auspiciar al edificio un cambio (revestimiento, o algo) que integre desde la primera impresión inclusive la puedan tener los visitantes desde que salen del ascensor. Por favor toma en cuenta que la pared de vidrio es muy caliente, esta es una ciudad tropical y esa es la cara soleada.

      • 1 vuosi sitten
    2. arqfernandezr
      arqfernandezr
      • 1 vuosi sitten

      Gracias por la pronta respuesta, revisare muy bien sus comentarios e imagenes para ir enviando propuesta lo antes posible.

      • 1 vuosi sitten
  • Ximena78m2
    Ximena78m2
    • 1 vuosi sitten

    Hola! tengo una pregunta, no entendí muy bien donde se conectan la cafetería y las oficinas. Gracias!

    • 1 vuosi sitten
    1. auces
      Kilpailun järjestäjä
      • 1 vuosi sitten

      No se conectan, son espacios externos, la cocina esta a 20 metros del ingreso y detras está el pasillo del ascensor

      • 1 vuosi sitten
    2. auces
      Kilpailun järjestäjä
      • 1 vuosi sitten

      Inclui el archivo "captura.jpg" para darte una idea de las ubicaciones de eso

      • 1 vuosi sitten
  • ronaaron2
    ronaaron2
    • 1 vuosi sitten

    May I suggest that you choose one designer to work with immediately and discuss all your needs with that person, rather than continue with bits and pieces that may or may not truly carry out your design wishes. That is the only way to truly design your desired layout. Ronald A.

    • 1 vuosi sitten
    1. auces
      Kilpailun järjestäjä
      • 1 vuosi sitten

      I posted on your layout so you can have feedback. Thanks for your comment.

      • 1 vuosi sitten
  • auces
    Kilpailun järjestäjä
    • 1 vuosi sitten

    I added some pictures of current status

    • 1 vuosi sitten
  • beehive3dworks
    beehive3dworks
    • 1 vuosi sitten

    #increaseprize

    • 1 vuosi sitten
    1. auces
      Kilpailun järjestäjä
      • 1 vuosi sitten

      Incresed

      • 1 vuosi sitten
  • duiliomarcial
    duiliomarcial
    • 1 vuosi sitten

    Hola, por casualidad tendrán el archivo en formato .dwg que puedan subir como documento para editar? Gracias de antemano.

    • 1 vuosi sitten
    1. auces
      Kilpailun järjestäjä
      • 1 vuosi sitten

      La cocina esta en la misma planta del edificio pero en tra area, a unos 20 metros, justo detras de la salida de los asensores, son espacios distintos, no estan unidos en si y lo que esperamos es una sugerencia (no es requisito)

      • 1 vuosi sitten
    2. auces
      Kilpailun järjestäjä
      • 1 vuosi sitten

      De todas maneras los archivos han sido actualizados, faltaba aclarar una ventana posterior, además hay fotografías

      • 1 vuosi sitten
  • shababhossain
    shababhossain
    • 1 vuosi sitten

    some basic information are required - how many people are going to work on each department/specific office ?

    • 1 vuosi sitten
    1. auces
      Kilpailun järjestäjä
      • 1 vuosi sitten

      One manager, One Administrative, One executive agent (all 3 private areas), then one receptionist and 4 accountants / assistants.

      • 1 vuosi sitten
  • AleksandarPers
    AleksandarPers
    • 1 vuosi sitten

    #increaseprize #increaseprize #increaseprize #increaseprize #extended so professionals can participate

    • 1 vuosi sitten
    1. auces
      Kilpailun järjestäjä
      • 1 vuosi sitten

      Done... hope we have your prpossal

      • 1 vuosi sitten
  • SMARTandSOLID
    SMARTandSOLID
    • 1 vuosi sitten

    #increaseprize #increaseprize #increaseprize

    • 1 vuosi sitten
    1. auces
      Kilpailun järjestäjä
      • 1 vuosi sitten

      done

      • 1 vuosi sitten
  • auces
    Kilpailun järjestäjä
    • 1 vuosi sitten

    Note that some clarification on description may help understand what we want: Isolated booths were dismissed, reception area must be the focus of visitors and working may have some privacy. On new drawings you will note the back wall windows (long lines), some pictures of the current spot were added.

    • 1 vuosi sitten
  • auces
    Kilpailun järjestäjä
    • 1 vuosi sitten

    Contest upgraded and extended please note

    • 1 vuosi sitten
  • aybekogobaev
    aybekogobaev
    • 1 vuosi sitten

    im in dear genteleman

    • 1 vuosi sitten
    1. auces
      Kilpailun järjestäjä
      • 1 vuosi sitten

      ?

      • 1 vuosi sitten
    2. aybekogobaev
      aybekogobaev
      • 1 vuosi sitten

      estoy en el concurso, estoy planeando el nuevo wc primero, hice la planificación

      • 1 vuosi sitten
  • SMARTandSOLID
    SMARTandSOLID
    • 1 vuosi sitten

    #extended #extended #extended #extended #extended

    • 1 vuosi sitten
  • ronaaron2
    ronaaron2
    • 1 vuosi sitten

    From Your comment, I assume that the door at the very corner of the curved window wall is the main entrance and will not be the managers office. If that is so, the layout will change. You will note that my floor plan is only a study and is subject to as many changes as you desire but a decision to choose the designer at this time is yours, for a final floor plan.

    • 1 vuosi sitten
    1. auces
      Kilpailun järjestäjä
      • 1 vuosi sitten

      Yes, please see "oficina 303.jpg" just added

      • 1 vuosi sitten
  • auces
    Kilpailun järjestäjä
    • 1 vuosi sitten

    Please note that the entrance cannot be changed, and consider that at the entrance, on right there is a glass wall that faces the sun, so it is a warm place in a very warm city... have it in mind so curtains or so may be used.

    • 1 vuosi sitten
  • javiermejiaki
    javiermejiaki
    • 1 vuosi sitten

    Hello; curtain walls can be removed or are permanent. Thank you!!!

    • 1 vuosi sitten
    1. auces
      Kilpailun järjestäjä
      • 1 vuosi sitten

      We can move some of them (or all) but as it goes on project budget it is better to keep as much as we can

      • 1 vuosi sitten
  • mramadan88
    mramadan88
    • 1 vuosi sitten

    what is the output required ? 2d plan or a 3d interior or what kind of output should be presented ?

    • 1 vuosi sitten
    1. auces
      Kilpailun järjestäjä
      • 1 vuosi sitten

      3d interior and layout, including furniture to see it on a visual way

      • 1 vuosi sitten

Näytä lisää kommentteja

Kuinka päästä alkuun kilpailuiden kanssa

  • Ilmoita kilpailusi

    Ilmoita kilpailusi Nopeaa ja helppoa

  • Saat valtavasti töitä

    Vastaanota tonnikaupalla osallistumisia Ympäri maailmaa

  • Myönnä palkinto parhaalle työlle

    Myönnä palkinto parhaalle työlle Lataa tiedostot - Helppoa!

Ilmoita kilpailu nyt tai liity tänään!